Săptămâna trecută, parlamentarii europeni au hotărât că un bărbat poate naște copiii și au votat un raport în acest sens (Raportul Matic). Nu e obligatoriu, e doar un act politic, însă a strecurat în conștiința opiniei publice ideea insidioasă că și bărbații pot rămâne însărcinați și pot face copiii. Nu contează faptul că nu a existat încă nici un caz în istoria umanității sau a biologiei mamiferelor în care un mascul să nască pui vii, iar demersul este similar unui semnal de alarmă la adresa protejării inorogilor în fața atacurilor dragonilor. S-a cerut (de către cine !?), s-a votat !

În urmă cu două zile, un transgender (un fost bărbat care și-a schimbat prin chirurgie plastică și tratamente hormonale sexul, devenind femeie) a “câștigat” concursul de frumusețe “Miss Nevada” din SUA. Nu contează faptul că respectivul individ nu corespunde definiției biologice a femeii (factorul principal fiind acela că nu are aparatul reproducător al femeii). Dacă el vrea să se considere “femeie”, a devenit incorect politic să te pui în calea fericirii lui, considerându-l bărbat.

Laurel Hubbard (43 de ani, fostă Gavin Hubbard) este primul sportiv transgender care va concura la Jocurile Olimpice, după ce Federația de Haltere din Noua Zeelandă l-a înscris oficial pe lista de participanți la probele feminine.

Selectarea lui Laurel Hubbard a fost posibilă după ce Federația Internațională de Haltere a schimbat criteriile de calificare pentru Olimpiada de la Tokyo și a permis astfel participarea sportivilor transgender.

Hubbard nu a câștigat nici un titlu semnificativ cât timp a concurat în concursurile masculine de haltere. Începând cu vârsta de 35 de ani, când s-a declarat femeie și a început să concureze în competițiile feminine, a câștigat medalia de argint la Campionatele Mondiale din 2017 și medalia de aur la Jocurile Pacificului în 2019.

Belgianca Anna Vanbellinghen, principala favorită în competiția olimpică de la Tokyo la categoria la care va concura și Hubbard (87 kg), a numit selectarea sa drept ”o glumă proastă” și a criticat mișcarea pentru lipsa de fairplay la adresa celorlalte competitoare.

Se preconizează deja introducerea categoriei transgender, alături de masculin și feminin, la competițiile deja existente – însă inițiativa se lovește de opoziția mișcărilor gay, care critică acest demers. Dacă un bărbat se declară femeie, de ce nu i-am recunoaște până la capăt acest statut , char dacă el are morfologia și musculatura unui bărbat !?

Exemplele de acest gen pot continua, căci sunt din ce în ce mai multe, în special în lumea sportului, iar reacțiile nu întârzie să apară.

Mișcarea feministă, care până mai ieri clama egalitatea în drepturi a femeilor cu bărbații, vârful de lance al revendicărilor fiind dreptul la avort (sub sloganul “fac ce vreau cu corpul meu”) s-a trezit atacată de invazia de transgenderi care doresc să intre în istorie, să devină relevanți ca femei, în domenii în care erau anonimi ca bărbați. În momentul de față, feministele au început să reacționeze la adresa acaparării de către transgenderi a unor zone destinate femeilor, cu consecința unor rupturi ideologice în cadrul frontului pentru libertățile sexuale.

Pentru noi, cei majoritari, genul acesta de știri ne provoacă cel mult amuzament și o ridicare indiferentă din umeri, deoarece nu vedem nici o miză în aceste încercări (aparent ratate), de modificare a legilor firii însă femeilor (competitoare la concursuri de frumusețe sau sportive) care își văd răpită munca de o viață și dreptul la podium, nu prea le mai arde de zâmbete îngăduitoare.

Pentru cei care susțin din umbră aceste aberații însă, ele sunt foarte importante, deoarece acum se scrie istoria transgenderismului: primul transsexual care a câștigat eurovizionul, primul transsexual care a câștigat un concurs de miss, primul transsexual care a câștigat o competiție atletică feminină. Primul transsexual care a câștigat dreptul la concediu maternal. Primul bărbat care a câștigat dreptul de a folosi toaleta femeilor. Toate aceste date, nume și evenimente sunt adunate cu grijă și glorificate în viitoarele manuale de educație sexuală, ce sunt destinate schimbării mentalității privind ideologia de gen, a copiilor noștri. Ele vor fi prezentate ca fiind egale în importanță cu primul transplant renal sau hepatic, sau cu descoperirea insulinei. Copii noștri vor trebui să învețe, să memoreze aceste date și nume “importante”, vor primi note și le va fi testat și reeducat simțul realității și normalității (redenumit “homofobie”).

Viitorul “aparține” – în viziunea scelerată a mondialiștilor, indivizilor “neutri” (nici bărbați, nici femei). Deja se promovează cântăreți, modele și haine unisex, personaje, păpuși pentru copiii cu o identitate sexuală cât mai vagă (androgină).

Pentru copiii, pentru viitor, au fost inventate genuri noi, ce nu există în natură (cisgen, non-binar, transgen) și orientări sexuale noi (asexuali, bisexuali, homosexuali, bi-curioși, demisexuali, non-heterosexuali, pansexuali, polisexuali, queer). Vor trebui să învețe definiția fiecărui gen și orientare, vor da examen din ele, iar probabil până în 2050 vor trebui să învețe despre câte tipuri de inorogi și curcubee specifice mișcării LGTBQIA există și care sunt diferențele între ele, câte sub-categorii de gay există și prin ce se identifică. În America, copii învață la școală despre cultura bear și simbolurile gay friendly din zonele în care pot fi găsiți respectivii.

Ne dăm seama că treaba devine serioasă, când un președinte european, Emmanuel Macron ajunge să susțină ideea unei bătălii culturale cu statele-membre al Uniunii Europene din est, precum Ungaria sau Polonia, care adoptă legislație anti-LGBT sau anti-minorități.

Trebuie să încercăm să aflăm cum pot ajunge unele ţări în această situaţie. Trebuie să ducem o bătălie culturală, o bătălie a civilizaţiilor”, a spus Macron la Bruxelles la conferinţa de presă de spătămâna trecută, după terminarea unui summit european unde au avut loc discuţii aprinse pe tema noii legi din Ungaria împotriva promovării homosexualităţii în rândul minorilor.

În spatele tuturor acestor inițiative și luări de poziție a politicienilor există un puternic lobby, ce sprijină deja o industrie a culturii sexuale de gen. În SUA, grupuri de presiune (ONG-uri) finanțate generos de mișcarea neo-marxistă evreiască, au determinat deja la Hollywood introducerea scenelor și personajelor gay sau transgender în filme, seriale și desene animate, ținta predilectă fiind copiii. În premieră, personajul mitologiei nordice Loki, portretizat de Marvel în seria de filme Thor, devine primul personaj bisexual din filmele destinate copiilor !  Credeți că paradele anuale, săptămânile (devenite luni !) ale “diversității” sunt organizate gratuit, de către voluntari inimoși ?! Toți activiștii gay sunt bine finanțați și sponsorizați pentru activitatea lor, unii chiar trăiesc foarte dine doar din asta ! A devenit profitabil să devii gay, transgender sau susținător al mișcării LGTBQIA și mulți fripturiști din artă, cultură, muzică sau politică s-au prins de treaba asta și au devenit peste noapte susținători ai noii ideologii de gen.

De ce este importantă pentru mondialiști denaturarea normalității identității de gen ? Deoarece conștiința propriei identități pornește de la conceptul fundamental de bărbat sau femeie. Șubrezirea individului și a societății – prin alterarea conștiinței propriei identități este cheia viitoarei dictaturi planetare. Dacă îi lăsăm să distrugă identitatea naturală a copiilor noștri, bătălia lor împotriva Umanității este ca și câștigată.

 1. June 30, 2021

  Muista nebuna Neele, cica in ultimele 3 zile ti-a crescut si p… pe langa vaginul ala ofilit si obosit din dotare… Hai, bucura-te acum, e doar momentul vostru de distrusi MISA – LGBT! Dacian stieee…

  • July 1, 2021

   Fericirea este o stare de multumire interioara. Nu este necesar a fi afisata in exterior sau a trada dusmanilor originea sa. Daca nu ai aceasta si tii neaparat sa i-o distrugi altuia inseamna ca nu ai inteles nimic din iubirea de aproapele sau respectul de sine. Degeaba te ascunzi pe dupa multimi de crestini daca inima ta nu are dragoste, nu simte.

   Matei 13:19 KJV:
   18 Ascultaţi dar ce însemnează pilda sămăntorului.
   19 Cînd un om aude Cuvîntul privitor la Împărăţie, şi nu -l înţelege, vine Cel rău şi răpeşte ce a fost sămănat în inima lui. Acesta este sămînţa căzută lîngă drum.
   20 Sămînţa căzută în locuri stîncoase, este cel ce aude Cuvîntul, şi -l primeşte îndată cu bucurie;
   21 dar n’are rădăcină în el, ci ţine pînă la o vreme; şi, cum vine un necaz sau o prigonire din pricina Cuvîntului, se leapădă îndată de el.
   22 Sămînţa căzută între spini, este cel ce aude Cuvîntul; dar îngrijorările veacului acestuia şi înşelăciunea bogăţiilor îneacă acest Cuvînt, şi ajunge neroditor.
   23 Iar sămînţa căzută în pămînt bun, este cel ce aude Cuvîntul şi -l înţelege; el aduce roadă: un grăunte dă o sută, altul şaizeci, altul treizeci.“

   Multumeste Domnului ca m-a ghidat la pasajul pe care trebuiau sa-l auda urechile tale!

  • July 3, 2021

   Te scalambai la mine ca sunt eu cum sunt, dar pe tine nu te vezi niciodata?
   Am venit eu vreodata la tine sa zic: “Hai incarca-ma de energie! Mi s-au terminat bateriile. Dar nu-i nimic ca mi s-au terminat pentru ca tu esti “painea lui Dumnezeu” si ma ajuti cu aceste greutati pe care le am.” ?
   Am zis eu vreodata asa ceva? Ca ai fi vreo “bunaciune”? Te-am degradat eu in asa hal incat sa nu-ti poti reveni nicicum?
   Absolut niciodata!
   Nu inteleg la ce iti dai atatea aere ca nu mai ai vagin si inca mai si roiesti in jurul meu sa ma insulti de ca si cum ai fi vreun trainer angajat in somn.

   M-am lamurit cata intelepciune duci, Yeshe. M-am lamurit cand ai zis de sora-ta ca e zbir fara sa intelegi in ce conditie se afla. In loc s-o iubesti ca pe familie ce-o ai, s-o sprijini ca poate ti-a deschis drumul pe care esti si poate cu atat ramai, vii sa te certi cu mine care nu ti-am facut nici-un rau cu nimic si niciodata.

   Deci cine este ipocrizia? Cel care da cu pietre cate are sau cel care se apara?
   Macar ai scris de furie LGBT corect, ca asta, Rahat Rapcea nu poate de frrica Baroului ca le incalca drepturile, fie ele si de zombi, la LGBTQ.

   Se numesc roadele furiei ce ai tu. Cu cat esti mai furios ca Dumnezeu, cu atat culegi mai multe roade. Credeai ca scapi daca te ascunzi sub fuste de femei. Vestea este, si ia-o cum vrei, ca n-ai scapat.

   Nice, isn’t it? 😀

   Stiam eu ca te pot pune in cea mai buna lumina.

  • July 3, 2021

   Si mai e ceva: comparativ cu voi, noi, femeile, lucram la minimum wage si mai si suntem verificate, dupa care ni se face scandal de catre unul de-al vostru pentru cine stie ce greseala autentica sau nu gasita sau nu la noi (nod in papura ca sa ne sperie ca nu facem de ajuns, sa “dam tot” chiar si ce nu avem), dar voi faceti ce vreti, aveti libertate totala, dispuneti de toate salariile de varf si pachete de beneficii ce va trageti (mie ce mi-a adus Mos Craciun?, adica la voi e “mie intai”), va plimbati in toata lumea, aveti tot confortul, va rezervati toate locurile bune si prielnice doar pentru voi si va declarati stapani absoluti ca nu calca nimeni pe pamantul “sacru” pe care va cocotati sa va dati coama pe spate, de unde incepeti sa jigniti si sa tineti si pe unele si pe altele de prizoniere fie in casa, fie in slujba, fie peste tot legate cu indatoriri fata de voi, ca dupa aceea, tot voi sa va plangeti ca n-aveti de ajuns sau ca va deranjeaza prezenta noastra.
   Nu, nu eu am cerut sa ma nasc. Este ceva peste care nu am control. Tu vrei sa scoti sufletul din om daca se poate. Ia-ti rucsacul cu bani si vaporul cu care ai venit si astea-s apele mele teritoriale si n-am nevoie de rechini in apele mele.
   Nu eu te-am invitat dupa mine pe acest site. Nu sunt curva ta ca sa mai si vii cu pretentii, “Nu vrei sa ti-o bag pe undeva sa te pradez mai usor de tot ce ai?”
   Nu, nu vreau mirajul vidului cu care ma tentezi!
   Adica dupa ce ca suntem lipsite, sa nici nu avem ce sau cu ce.
   Nici cuvinte eventual sa nu mai avem sa protestam – sa stam tembele si nici ‘miau’ sa nu zica una.
   Asta va convine.
   De-aia si incepi cu insultele pentru ca ti-ai pus in cap ca sunt prada ta usoara. Esti un bully! Back off!

 2. June 30, 2021

  “Toți activiștii gay sunt bine finanțați și sponsorizați pentru activitatea lor, unii chiar trăiesc foarte dine doar din asta ! A devenit profitabil să devii gay, transgender sau susținător al mișcării LGTBQIA și mulți fripturiști din artă, cultură, muzică sau politică s-au prins de treaba asta și au devenit peste noapte susținători ai noii ideologii de gen.”
  Asta era problema ta, ca de ce ei ar face mai multi bani ca tine.
  Esti un rahat budist in ploaie. Sa te duca apa la vale!

 3. July 4, 2021

  Azi pentru prima data I don’t have to struggle early in the morning. Someone else accomplished that for me. My language expression sounds ridiculous. It’s like it’s going into emotional and then it’s relating back to me. Deci: eu trebuia sa prind pe DJT pentru ca era o obligatie derivata. Si n-aveam nici-un chef pentru ca oboseala si vestejeala, pentru ca asta pushy urla la mine, “atinge-ti scopul!”.

  Si ziceam ca n-aveam chef sa ies sa vanez nici-un soarece.
  Si citeam eu articolul, btw, unde mi-e cafeaua?
  Dar la MISA nu se bea cafea.
  Ok, skip, ma duc sa mi-o pregatesc.

  Ma intorc sa zic cu jurnalistul din DC cum l-a prins pe DJT ca el facea pe nevinovatul. Ti-l imaginezi cu voce tremuranda: “Oooo, poate cineva sa ma ajute …”.
  La care jurnalistul cu manusi si masca, “Procurorii numesc aceasta recunoastere ca fiind adevarata”.
  Si deci gata, i-a taiat macaroana.

  Auzi tu ca nici nu urca la etajul doi de lenes ce era! Si asa ceva duceam noi in carca. Iti dai seama ce porcarie. Dar na ca mai facem si fapte bune!

  Pe Melania (era o poza), o tinea pe scaunel si era redusa la aspectul ei fizic cu trasaturi copilaroase ca doar e tauroaica dar mai mult de atat, nimic nu i se permitea. Ideea era ca din cauza frumusetii ei, ea primea premiul si acesta era ca se marita cu el. Nu mai zic mai departe ca nu se cuvine. Dar asta era ideea ca era la interviu cu el si cuminte si frumoasa, statea pe scaunel si nu pleca nicaieri. Asculta intr-u totul tot ce i se spunea. Si de aceea, pentru ca ea avea “bune maniere”, adica ii lasa sa-i faca ce vor ei, lor le-a placut de ea si au luat-o in fam. Trump sa o tina pana la adanci batraneti. Ale tuturor ca asa spune povestea.

  Numai ca exista si Gill Biden care aceasta doamna este alt gen de persoana – ceva mai mult decat redusa la statul pe scaun si atat.
  Si asta face diferenta pentru ca sunt niste presedinti vii comparativ cu ailalti morti inghetati cu trandafirii lor icy-white. Aia daca, dracu nu s-a ridicat de pe scaun niciodata, ca nu i-au dat voie, nu are de unde sa stie ca se poate mai bine decat ea, ioropeanca de origine.
  Isi punea ochelarii de soare cand nu batea soarele in camera si isi facea selfie cu ei pe nas.
  Iti pui ochelarii de soare cand e soare, nu oricand sa arati ca ai si sa-i epatezi pe altii.
  Deci e proasta.

  Hai ca discursul a fost lung si nu e de nasul MISA! Azi mancam. Ma duc sa pregatesc mancarea.

  MR si-a luat pisica.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer