Vă propun cu un țipăt de groază, să vizionați un coșmar. Un coșmar al unui viitor înfricoșător de posibil. Unul pe cale să devină realitate !

Nu știu ce aș putea spune mai mult decât acest filmuleț de 15 minute care este un ochean întors al viitorului către noi: că libertățile viitorului din viața reală vor fi exact alea îngrozitor de puține, de pe facebook ? Că viitorul este o versiune ultra optimizată a dictaturii din romanul 1984 a lui Orwell ? CĂ NU VĂD NICI O IEȘIRE DE PE BANDA DE EXECUȚIE A ACESTEI MAȘINĂRII INFERNALE numită NOUA ORDINE MONDIALĂ ?!

Și totuși, finalul este apoteotic. O alinare precum cea a muribundului canceros, dată de morfină.  Când vom ajunge ACOLO, în 3, 5, 7, 9, 13 ani, doar Dumnezeu știe când, ne vom aminti de acest film. Și fărâma de umanitate din nou ne va îndemna spre revoltă. Și ne vom cunoaște libertatea abia atunci când vom ajunge în pușcăria Sistemului. Și vom realiza că libertatea poate fi doar interioară. Restul e iluzie. Vom muri și vom fi liberi !

Realizați că libertatea desfigurată, de care ne mai bucurăm iluzoriu și vremelnic pe rețelele de socializare (de a creea mai multe conturi, de a utiliza contul altuciva pentru  a posta când suntem blocați pe contul nostru, să putem răspunde la mesaje chiar dacă contul este blocat, etc., etc.) e doar un instrument de adaptare la INSUPORTABIL (momentan!) !? Că Sistemul ne vede micile șiretlicuri, dar ni le îngăduie încă, ca pe o concesie de moment, cât pentru a nu respinge cușca și botnița !? Că în realitatea viitorului, nu voi mai avea aceste mici soluții de supraviețuire ?!

Treaba asta avea un nume nefolosit în zilele noastre: MARTIRAJUL

Ca să vă suscit curiozitatea, vă spun doar atât. FIlmul este făcut în 2019, deci înainte să ÎNCEAPĂ. Și totuși, cuprinde fraza asta profetică, care mi-a dat fiori reci: “primii care au trădat au fost intelectualii, gânditorii, artiștii, care de dragul unor subvenții guvernamentale, au tăcut.”

Sună AL NAIBII de cunoscut ?!

De obicei nu promovez chestii, mai ales cele scrise de mine, dar de data asta vă implor: DAȚI SHARE ! DISTRIBUIȚI ! PRELUAȚI ! COPIAȚI ! SALVAȚI PÂNĂ NU DISPARE !

Căci viitorul se teme de un singur lucru: de o înțelegere a consecințelor acțiunilor prezentului, înainte de a le veni momentul manifestării țelului lor. Într-o lume în care călătoria în timp ar fi posibilă, singurul dușman al viitorului din viitor este ACEL viitor, cunoscut de către cei din trecut !

Singura șansă de a evita cușca mortală a dictaturii este să conștientizăm suferința ei acum, înainte să cădem cu capul înainte, în ea.

Care ar fi momeala otrăvită prin care ne vom arunca singuri în captivitate ?! Lăcomia dublată de o lipsă totală de empatie, dovada unui egoism monstruos. Așa cum ne-a învățat deja Sistemul, să raportăm anonim orice ne calcă pe coadă, în acest moment ”învățăm” să facem din report o îndatorire patriotică (raportați orice obiect suspect… raportați orice manifestare ”extremistă”) pentru că în viitor vom fi recompensați cu 10% din amenda celui pe care l-am raportat. Vom deveni un fel de inspectori ANAF, premiați pentru că au dus Statul Român la faliment asasinând libera inițiativă și libertatea comercială. Și atunci devine clară că antidotul la TIRANIE este cultivarea altruismului în noi toți.

Dacă până și lui piticulgratis i-a cam zburat umorul din scenarii, cu astfel de articole (vezi linkul, că are doar 3 paragrafe !), devine clară treaba…

 1. July 8, 2021

  Minimum minimorum: https://youtu.be/pa_gk3X5UEE

  chuckles: Hihihi!

 2. August 22, 2021

  asta e utopia pe care NWO vrea sa o implementeze in societate, dar cand libertatile umane sunt ingradite se va naste o “rezistenta” o lume paralela care se va sustrage “regulilor”; iata de pilda in acest film oamenii sau mutat in baie :).Intotdeauna se va gasi un hack care sa se sustraga de la regulile impuse. Un alt exemplu este america anilor prohibitiei …..barurile s au mutat in subsoluri si consumul de alcool chiar a crescurt :)). Eu inca am sperante !!!

 3. September 12, 2021

  Ironia e că pe acest site apare și averismentul referitor la “extremism” pe facebook.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer