Steven ridică din cap, contrariat. Era a treia cerere de concediu pe care o primea pe săptămâna asta. Ce se întâmpla cu oamenii din firma lui ?

Chemă în birou pe cel ce formulase ultima cerere și îl studie cu atenție, cum se așază stângaci, pe scaunul din fața sa. Steve era un uriaș blond, mătăhălos, cu trăsături copilărești schimonosite de încruntarea mohorâtă continuă pe care o afișa.

–  Steve, m-a surprins cererea ta de concediu. Știi că am rămas în mai puțini oameni, aprobând deja două concedii. Mai știu și că nu ți-ai mai luat nici un concediu în ultimii 3 ani, dar totuși…

–  Șefu, am nevoie, vă rog frumos… îngăimă Steve, încurcat.

–  Nu poți și tu peste câteva luni ?! Mai amână, uite, dacă ți-ai luat deja bilete, ți le plătesc eu, să nu rămâi în pierdere.

Steve își frământa mâinile încurcat, privind în pământ, apoi izbucni:

–  Îmi dau demisia !

–  Dar de ce ?! protestă Steven uimit. Nu-ți mai place în firma mea ? Te-a deranjat cineva ?! Spune-mi și rezolvăm problema.

–  Nu șefu, pur și simplu trebuie să îmi dați concediu !

–  Fă-mă să înțeleg, de ce acum ? De ce nu se poate amâna ? Ai probleme acasă cu soțul ?

 –  Nu, nu e nici o problemă cu John…

–  Atunci ? Fă-mă să înțeleg !

–  Sunt însărcinat !

 – Cum ?

–  Exact cum auziți. Sunt femeie-cripto. Și am rămas însărcinată. Am ascuns până acum sarcina, dar trebuie să îmi iau măcar două săptămâni liber. Urmează să nasc în câteva zile… șopti pe un ton rugător Steve.

Steven se scărpină în cap, încurcat, evaluând situația. Cunoștea istoria apariției femeilor-cripto. În 2023 luase ființă un curent al ecologiștilor adepți ai Gretei Thunberg rupți din aripa mișcării BLM, hotărâți să salveze planeta de suprapopulare. Cine poartă vina spurapopulării ?! Evident, femeile, că ele sunt sursa inepuizabilă de noi și noi oameni care aglomerează Pământul și îi consumă resursele, devorându-l. Femeile intrate în sectă îi urmaseră exemplul Gretei, cerând să fie sterilizate în public permanent, printr-un vaccin anti-fertilitate, inventat chiar în acel an, și pe care Greta ceruse să îi fie primul subiect.

Bărbații ecologiști se radicalizaseră imediat ce ideea prinsese proporții cu ajutorul preșei neo-marxiste, iar femeile începuseră să fie atacate pe stradă, ostracizate pentru puterea pântecului lor de a zămisli prea mulți oameni pentru biata planetă. Avuseseră loc crime, omoruri, vaccinuri forțate anti-fertilitate, iar puținele femei rămase cu funcția reproductivă intactă, trăiau în frică, deghizate în bărbați, asumându-și identități de bărbați pentru a-și proteja funcția reproductivă.

Pentru a părea bărbați, multe dintre ele făceau operații estetice sau urmau tratamentele hormonale folosite de transgenderi. Se căsătoreau cu bărbați adevărați, simulând că formează cupluri gay, fiind în realitate familii heterosexuale obișnuite. Până când ea rămânea însărcinată.

Puritanii planetari dețineau majoritatea în Guvernul Mondial și era doar o chestiune de timp până urmau să interzică nașterile naturale. Dădea foarte prost pentru afaceri să ai o cripto-femeie angajată, dar-mi-te și cu un copil ?! Asta era deja o crimă la adresa Umanității ! Simplul zvon pe tema asta putea ruina o companie. Pe Steven îl treceau sudorile. Cum să procedeze, să salveze afacerea ? Cu mâini tremurânde, deschise seiful din perete, scoase un teanc de bani, îi puse în mâinile lui Steve și îi șuieră:

–  Naiba să te ia ! Dispari de aici și nu te mai întoarce în oraș. Ia-l pe John al tău și plecați în Mexic. Naște acolo. Dacă e fată, dă șpagă și trece-o băiat în certificatul de naștere. Schimbă actele și reveniți în țară cu copilul, cu acte de adopție.

Lacrimi de recunoștință inundară ochii lui Steve

–  Șefu, îmi pare rău ! – și se repezi la el, strângându-l în brațe.

Și cum era strâns în brațe, Steven auzi în șoaptă la ureche o voce feminină care îi șopti:

–  Numele meu adevărat este Eva. Mulțumesc pentru tot !

 1. July 8, 2021

  Eva chiar este si are copii. Sper ca nu vine azi sa ma car cu toate promise dupa mine. E terapista si m-am oferit sa o ajut cu niste produse pentru copiii pe care si ea ii ajuta, Si apoi si la psihicul ei m-am gandit ca i prinde bine.
  Eu sunt de parere ca e mai usor sa ajutam mamicile in munca lor de a creste copii frumosi si sanatosi. De ce n-ar avea dreptul la viata? Doar pentru ca un scalambalau numit Trump impreuna cu nesuferita de nevasta-sa se dau drept cuplul ideal celor care au propriile lor angajamente si mod de a se angaja unii cu altii si a trai?

  Marele tam-tam pe care MR il face pe seama transgenderilor si restului de categorii este de fapt legat de ceva exagerat la el. E nesigur pe propria masculinitate. Nu ar trebui sa se uite intr-atat de indelung daca ar stii exact ce si cum este el. Faptul ca le acorda atata atentie in public si se simte complexat de prezenta lor, ma face sa rad de fiecare data. Si ce daca exista oameni altfel?
  De ce m-ar afecta pe mine cum e cel de pe strada daca eu stiu cum si ce sunt? Sau poate am uitat intr-o orgie a strazii ca cele de la MISA de ce sex eram si cumva m-am trezit, cum chiar scrie in povestirea lui in pielea altui personaj? Dar cum?
  hahaha! Numai MR e in stare sa aiba astfel de indoieli.

  :)))

  Vrei cumva sa venim sa te ajutam la treaba cu nevasta-ta?

  Trebuie sa fii gazda corecta si sa nu dai dovada de gelozie.

  Ok, azi e innorat si trebuie sa plec in jumatate de ora. Dar asa… una mica de dimineata ca abia am facut dus

  Bine, nu te mai miorlai!

  Sa ai o zi buna! Si sa nu uiti ca “excesul de sare, zahar si grasimi dauneaza grav sanatatii”!

  Auzi! Cica ea s-a dus si “l-a strans in brate” pe sef. Hahaha, ce de le mai viseaza MR sub umbrela LGBTQ…

  Vaccineaza-te intai! Pana nu te vaccinezi, nimic din cele visate nu se intampla.

 2. July 8, 2021

  Daca in goliciune nu avem voie, atunci unde sau mai bine zis in ce avem voie sa redevenim oameni si sa nu mai fim servants?
  Si apoi femeia respectiva are un copil adica iti asumi rolul de parinte al acestuia.
  Adica te trezesti ca ai de platit biletele la baseball game, bowling alley, skating rink, etc. dupa care hot dogs, pizza, drinks, plimbatul de colo-colo, muzee, spectacole, rochii de seara, etc. etc. pana sexul devine ceva pe celalalt mal al lacului Michigan sau ceva ce doar turcii se incapataneaza de macar 3 ori pe zi.
  Nu mai bine iau o carte de-a Danielei Steele si trece si ideea de sex topita toata in imbratisarile de Adonis ale personajelor ei la apusurile de soare glorioase mutate de Joe Zika din Downtown in bizarele blocuri cu architectural coloniala?
  Ma gandeam si eu. Am ajuns insa la destinatie. Pa!

 3. July 8, 2021

  Ar mai fi de comentat la Pamela de Casa Alba faptul ca ea se rasuceste din studenta ce a fost (poate, nu-i sigur) pe calcaie cand da cu botul de bani multi incat tot ce nu-i pute a dinastie este, scuzati exprimarea, ‘f*cking’. Asa ca decoratiile de Craciun sunt ‘f*cking’, chiar si Jesus poate sa fie un f*cking Christ pentru ca ce stie ea de religie si preoti? Ea doar are un al 500 lea simt de “delicata si simtita” ce e si nimic din ce se coboara sub baremul ei de “respectabilitate” pentru ca asta vor toate prostituatele, nu este pe placul si dreptul ei din nastere ce l-a capatat odata cu intrarea in familia Trump pe care ea o considera respectabila pentru ca daca aceasta familie instarita cand se sclifoseste nu este respectabila, vezi Doamne (si-si arunca bratele pe spate in criza de isterie si neputinta (de fapt blasfemie fara de sfarsit)) atunci ce este respectabil pentru tine, oricare ai fi tu din Serbia sau de unde vine? She “married up” not down like the rest of her village. Ea nu e nici cand se dezbraca de haine goala, pentru ca ea e mereu pe plus, asta-i schepsisul cu care ea merge in viata inainte.

 4. July 8, 2021

  Numai si pentru aceasta si ar trebui sa fim toti incantati de intrarea ei in rand cu Jackie prin faptul ca ea “restaureaza” prin “modernizare” Gradina Trandafirilor, un lucru bine facut de Jackie pe care se intampla si ea sa-l pleaca, nu se stie de ce, dar asa… pentru ca “se face si toata lumea buna” are numai cuvinte de lauda de Jackie – e la mintea gainii.
  De frumusetea si inteligenta ei nu te doare capul niciodata, doar sotul ei nu se stie din ce motive face crize si smulge arta ei decorativa alb-negru.
  Si cam aceasta e, ca nu ne-am nascut toti atat de dotati ca dumneaei si daca indraznesti sa fii original si creativ, sigur o incasezi pentru ca printesa D stie sa dea si cu pumnul in masa cand e nevoie.
  Doamne ajuta ca nu stie cum miros, ce culoare am si pe unde imi fac veacul! 😂

 5. July 9, 2021

  “What is f—ing wrong with these people? They can’t hit spell-check?”
  No, spell-check is not a woman. Spell-check is a check. It makes no sense to hit (away) a check.
  Of course, he is not f*cking, he never did, he only makes love to fly in the air far and away. The wrong is f*cking as I said before.

  “Are these lawyers the stupidest?”
  What Grammar book? Work is only for neo-marxists. No one checks their speech, or documents because they’re geniuses and the rest are stupid. “stupider” :)) and yes, “stupidest” – 🙂 as if being stupid was the thing to brag about. Or maybe he does flic-flacs for old Fred Trump …, who knows?

  Concluziile se trag singure afara din sfera/baza “geniilor”.
  o concluzie – doua concluzii. Deja sunt 2. Poate ca tin de lgbtq. :))
  Noapte buna!

 6. July 10, 2021

  Bye forever!
  It’s Gretchen Howard not Greta Thurnberg.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer