Publicată de Florin Dobre pe Marţi, 9 martie 2021

 

CategorySănătate
 1. March 10, 2021

  Scrisoare imaginara:
  Draga Cynthia,
  Am citit aproape tot ce ai scris, si pot sa spun ca azi trezindu-ma din somn si ridicand laptopul cum fac de obicei dimineata, am dat peste un doctor ginecolog, ii pot da si numele ca astepta sa ii aprob cererea sa fim prieteni, eu cu el. Iti dai seama, eu cu el eram pe acelasi nivel si ma pocnea cum voia si cand voia el.
  Eu de la acestia ca dumnealui am avut o experienta neplacuta in care am fost umilita de nu cred ca sa fi auzit altundeva pana atunci vorbe mai dure, desfiguratoare si mai neomenoase. Plus infectia de Trichomonas cu care m-am ales de care cu greu am scapat cu tratament in chicago. I-am dat delete pentru ca ai avut norocul ca intai sa citesc ordealul tau si apoi sa vina cererea acestuia. Ai ajuns tu prima la mine. De aceea! Atat e tot ce am putut face! Imi pare nespus de rau!
  <3
  Cornelia

 2. March 10, 2021

  Daca iti este de orice consolare, iata cum priveste papa pe Domnul Iisus: zice ca el ii face un bine Lui si ca de aceea ii este indatorat. Poti sa crezi aceasta? Si mie mi se pare scarpinatul impus si indirect, dar mna! 🙂

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer