Să începem ziua (și săptămâna) cu ceva pozitiv: nu vaccinurile ARNm provoacă creșterea ratei cancerului și a infarctului.

Datorită jurnaliștilor noștri de investigație dedicati mass-media, motivele lor au fost în sfârșit dezvăluite.

Iată un TOP 20 al celor mai sinistre păcăleli la adresa publicului, constând în  motive tâmpite inventate de jurnaliști pentru a justifica creșterea alarmantă a numărului de decese rezultate în urma accidentelor vasculare. 🍿⬇️

#1 DROGURILE – Ziarul german @bzberlin a atins un subiect fierbinte. Motivul pentru problemele cardiace în rândul tinerilor berlinezi sunt mai mult decât dublate, este consumul de droguri – chiar dacă acesta a scăzut continuu din anul 2000.

#2 GRĂDINĂRITUL – Jurnalistul britanic BBC și fost reporter de sănătate pentru @TheSun, @terria_williams, a raportat că grădinăritul crește riscul unei „boli ucigașe de inimă”. Cu acest gunoi de articol, probabil că ea s-a recomandat pentru angajarea la BBC.

#3 A FI PREA FERICIT – Jurnalistul ”științific” acum pensionat, @JohnvonR, de la cotidianul britanic @DailyMirror, a concluzionat că a fi prea fericit ar putea provoca un atac de cord. Probabil că ăsta este motivul pentru care liderii noștri politici încearcă să ne facă viața cât mai grea, pentru a ne feri de atacuri de cord.

#4 ANTRENAMENTUL SPORTIV – Acest articol oarecum mai vechi de @miadegraaf pentru @MailOnline susține că antrenamentul la sală de 7 ore și jumătate săptămânal îți DUBLEZĂ riscul de ”probleme de inimă”, în special dacă ești alb. Evident că treaba asta contrazice toate studiile medicale de până acum, care afirmau că o activitate fizică moderată menține sănătatea inimii. Articolul aduce însă o veste bună pentru toate persoanele cu o concentrație mai mare de melanină: acestea nu sunt în pericol dacă fac sport la sală !

#5 VREMEA – Nici măcar vremea nu trebuie omisă când vine vorba de atacuri cerebrale sau infarcturi. Cu toate acestea, jurnaliștii nu s-au pus încă pe deplin de acord dacă să dea vina pe vremea caldă sau rece. Soluția: au dat vina pe amândouă, cu condiția să fie ”vreme extremă” ca să crească și vizibilitatea problematicii climatice – împinsă tot mai tare în jurnalele de știri de către cei ce controlează mass-media.

# 6 BUCURIA – Britanicii de la @Daily Mirror, respectiv  reporterul @AntonyThrower86, a relatat că un student de 22 de ani „a murit de bucurie” de când și-a promovat examenul „cu brio”. Nu s-a putut găsi un motiv mai bun, în ciuda elefantului uriaș din redacție (până acum le-au murit ”subit” 3 colegi jurnaliști).

#7 ÎNTÂRZIERI DE ZBOR – O altă capodoperă a lui @terria_williams, care susține că întârzierile de zbor, cel mai probabil cauzate de antivaxxers din avioane, cresc riscul de boli de inimă. Din nou, având în vedere calitatea acestor articole, nu e de mirare că BBC a angajat-o.

#8 SEXUL ORAL – Grădinărit, Bucurie, Fericire, Întârzieri de zbor etc. Am văzut toate explicațiile posibile pentru creșterea ratelor de deces premature, cu excepția terapiilor cu gene ARNm. Dar sincer, „sexul oral” este un motiv pe care nu mă așteptam să-l văd vreodată pe cardul de bingo în jocul în care cîștigătorul primește un loc de veci.

#9 CONSUMUL DE OUĂ – Și mai dubioase sunt teoriile jurnalistului britanic @solenlenet. Ea a susținut chiar că ouăle ar fi responsabile pentru cheagurile de sânge din ce în ce mai des observate. Ce urmează? Articolul afirmă că de vină ar putea fi Colina (un compus al vitaminei B, până acum inofensiv), care brusc, de la vaccinare încoace, a devenit  dăunătoare și provoacă atacuri de cord.

#10 JALUZELELE DESCHISE – Reporterul pe probleme de sănătate @LAMA_andrews a scris în @dailymail în urmă cu câteva zile că cei care dorm cu jaluzelele deschise au un risc cu 40% mai mare de accident vascular cerebral sau atac de cord. Dormitul în camere care nu sunt întunecate pare să devenit un obicei nesănătos printre cei vaccinați.

#11 LIPSA MĂȘTII – „Expertul” medical de la CBS News, @celinegounder (el/ea 🇺🇦) a sugerat că lipsa măștilor și a vaccinurilor au provocat atacuri de cord la tineri. Da, sună foarte… medical ! Aveți încredere în știință !

#12 ADORMITUL CU TELEVIZORUL PORNIT – Jurnalistul @nypost @AndrewCourtNYP a scris că adormirea cu televizorul pornit ar putea duce la moarte prematură. Acest lucru este în concordanță cu jurnalistul The Guardian @NicolaKSDavis, care dă vina pe televizor pentru orice ar trebui să fie acuzați Pfizer & Co.

#13 SARCINA TIMPURIE – În această capodoperă jurnalistică pentru @nypost, @diazmadriana scrie că mamele care nasc la vârsta de 20 de ani au un risc mai mare de infarct miocardic și accident vascular cerebral. Probabil că dacă ar fi așa, ar fi trebuit să vedem un val de morți printre țigăncile tinere care fac copiii în România, însă evident că chestiile nasoale se întâmplă doar la ”majoritarii” vaxxați.

#14 BĂILE DE SOARE – ”Oamenii de știință” de la @MailOnline au afirmat pe un ton foarte serios că expunerea la soare poate crește riscul de boli de inimă. Cu toate acestea, literalmente în cazul următor se afirmă exact opusul.

#15 LUMINA ARTIFICIALĂ – Exact opusul fazei cu băile de soare este susținut de cei de la @NUFeinbergMed. Potrivit acestora, expunerea la lumina artificiala creste riscul de boli de inimă.

#16 OMIZILE – Să nu uităm de această capodopera jurnalistică. Atac de cord? Dă vina pe omizi.

#17 DUȘURILE RECI – Ai crezut și că @solenlenet este total nepotrivit pentru profesia de jurnalism când ai citit articolul despre consumul de ouă? Iată o altă dovadă pentru asta. De data aceasta ea sustine ca dusurile reci pot duce la atacuri de cord. Probabil că observațiile ei ”științifice” au fost făcute în Rusia, unde Putin ar fi trebuit să moară deja de 1000 de ori de la câte băi înghețate a făcut.

# 19 AȚIPITUL LA PRÂNZ – Pentru toți cei care intenționează să mai tragă câte un pui de somn la amiază, vă rugăm să renunțați la acest gând dacă  vă este dragă viața. Somnicul de prânz, mai ales în weekend e foarte dăunător pentru sănătatea ta, susține @MartinBagot, susținând că acesta poate duce la ”infarct, atac cerebral și obezitate”.

# 20 A FI SARCASTIC – Ar trebui să încep și să-mi fac griji pentru moartea mea, pentru că a fi sarcastic este printre motivele pentru a avea un atac de cord. Vă mulțumim pentru această perspectivă științifică, @Ben_Spencer.

Cu această ocazie, țin să adresez condoleanțe părinților, rudelor și prietenilor (din Oltenița) ai judecătorului MURGOCI LUCA AURELIAN MARIAN, fost președinte al Judecătoriei Sectorului 5 București, avansat la Curtea de Apel București din 2021 și decedat săptămâna trecută de accident vascular. Desigur, a trebuit să dea un exemplu colegilor și societății și era triplu vaccinat.

Toți cei care l-au cunoscut și l-au apreciat pe regretatul magistrat își pot lua rămas bun luni, 1 aprilie 2024, de la ora 12:00, la Biserica „Domnița Bălașa”.

Tot zilele trecute a decedat ”subit” și doamna judecător Mirela Anton din Iași, pensionată din decembrie 2022. A murit la doar 54 de ani. Înmormântarea a avut loc sâmbătă.

Să sperăm că cineva le va face dreptate acestor oameni și rudelor rămase în viață.

 1. April 3, 2024

  Tu nici nu citesti media “prostilor”, nu vad de ce te cramponezi de ceea ce au de spus altii.
  Mergi pe Truth Social si fa-ti veacul acolo!
  Promoveaza apocalipsa si sfarsitul lumii cat vrei si mai lasa pe restul cu grija ta ca vaccinurile in sus si in jos cand iti tragi nasul mai rau ca un trombon!
  Ai norovirus acum? Sau rinovirus? Sau chiar Covid?
  Stiu ca nu admiti pentru ca testul e expirat si de fapt ti-e frica de efecte secundare.
  Si ca eu am fost operata cand inca aveam Covid, nu te intereseaza.

  Nu stii sa citesti. Stiinta n-a fost niciodata punctul tau forte.
  Gradinaritul n-ai spus tu ca te impamanteaza? Daca inima functioneaza prin impulsuri electrice, faptul ca iti bagi destele in pamant nu face ca semnalele plecand din nodul atrio-ventricular sa sa sufere modificari in circuit?
  Nu pot aceste modificari cauza “fluturari” in contractiile inimii? Tu sa spui, nu eu!

  Restul de puncte tot asa se demonteaza, unul cate unul.
  Logica ta de selectie ca nu trece nici-unul baremul ca sa apara un atac de inima sau cerebral e cam unghiulara.
  Esti butucanos pana si in perceptii. Si ma mai ameninti pe mine ca ma reincarnez ca o insecta.
  HA!
  I don’t need you to prove my points. Ti-am raspuns la articol pentru ca in urma cutremurului din Taiwan, telefonul intelege sa imi readuca in atentie site-ul tau.
  Tu nu gandesti normal, ma parazitezi.

 2. April 5, 2024

  A trecut covidul, eu zic să ne pregătim pentru următoarea trompetă a kuristului de serviciu, pardon, a îngerului Domnului care va declanșa următoarea urgie… Dacă face doctorii un vaccin și apuc să-l iau înainte să mă lovească urgia următoare m-aș gândi un pic dar în principiu riscul ecce mai mic să te răpună o injecție cu fragmente de mRNA decât să-ți injecteze însuși virusul mRNA viabil direct în celule. N-am avut ocazia cu covidul, am luat virusul frontal dar ca norocu o făcut dezastru la sinusuri, mirosul, gustul etc, absolut nimic de la gât în jos. Unii cică are plămânii sau/și inima făcute din celule cu receptori sensibili la covid și le-o fost mai greu, cică depinde de predispoziția fiecăruia, ecce loteria genetică cum ar veni, sau dacă numele tău ecce scris în cartea vieții, cum ar zice credincioșii ca mine 😉

 3. April 7, 2024

  AI despre Mihai Rapcea:
  “Mihai Rapcea (Bucharest): This profile is based in Bucharest, Romania. It has 1,412 likes and the description mentions that Mihai Rapcea is a Romanian patriot who was expelled from their main account”
  htt ps://www.facebook.com/people/Mihai-Rapcea/100057128566823/

  Tot AI despre el: a fost raportat pentru termeni controversati precum “jigovili” si “hamericani”.

  htt ps://www.facebook.com/GetiaTV/videos/mihai-rapcea-26122023/890689502612399/
  Din inregistrare: “Azi au fost 21 de grade in Bucuresti” si de aceea busim ca de covid.

  “About Mihai Rapcea:
  Mihai Rapcea describes themselves as a complex individual with divergent opinions and multiple personalities. They invite you to explore their universe, provided you don’t have anything better to do.”

  “Feel free to explore these profiles and learn more about Mihai Rapcea! 🌟”
  “Mihai Rapcea’s Personal Blog:
  Mihai Rapcea also maintains a personal blog where they share diverse opinions, multiple personalities, and a universe of contradictions.
  Feel free to explore these profiles and learn more about Mihai Rapcea! 😊”

  Rapcea e “themselves” – 😂. Unul din profilurile sale il listeaza ca Alan Walker, dj-ul norvegian – where are you now? – Under the sea! 🐟 – 🐠

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer