Am primit de la o cunoștiință (căreia îi mulțumesc pentru acest lucru) un document, în fapt un răspuns pe care Avocatul Poporului îl transmite unui petent care reclamă abuzul practicat de către angajatorii ce își obligă angajații să se vaccineze împotriva covid-19 sub sancțiunea desfacerii contractului de muncă.

Documentul are o argumentație juridică solidă, ce poate fi folosită cu succes în orice litigiu de muncă pe care un angajat îl poate iniția împotriva patronului său.

CategoryUncategorized
 1. November 18, 2021

  Tu atunci fiind anti-vaccinist, si deci crestin convins, mai crestin decat mine care m-am vaccinat, nu crezi ca imi datorezi ceva?
  Cum demonstrezi tu mie ca nu merit sa mai traiesc daca nu am dovada ca m-am vaccinat?
  Si cum in acelasi timp si respecti cele 10 porunci si nu dai curs gandurilor de omucidere?
  Nu poti ca luand viata altuia sa ramai crestin.
  Ori respecti poruncile divine, ori nu le respecti.
  De urcat sus pe munte vad ca te-ai urcat suflandu-ti singur vant din spate.
  Mai exact cum ai de gand sa te dai jos fara sa-ti rupi gatul?
  E important pentru mine sa stiu. Pentru ca in momentul in care ajung in fata Dumnezeului tau sa pot sa spun pentru ce motiv ai decis ca eu proasta si lasa si naiva am fost numai buna de condamnat si crucificat de tine nepatatul in orice asemenea lui Dumnezeu.
  Cand am sa fiu convinsa ca din iubire a fost ca eu sa mor si nici macar sarutul mortii cu un vaccinist n-ai fost in stare,
  Ce fel de curaj ai tu? – 1
  Ce fel de compasiune ai cand vine vorba de cei atat de bolnavi ca li s-a sters si religia de pe ei inainte de a fi vaccinati? – 2
  Cum procedezi de exemplu cu leii imbolnaviti de Covid-19 de la gradina zoologica? Poti tu sustine ca nu erau buni crestini inainte de a se imbolnavi? Intreb deoarece tu ai mai multa segregare in tine decat am eu. Tu poti oricand spune in baza credintei de nestramutat ca leii erau buni crestini daca nu se vaccinau. Intr-adevar nu sunt vaccinati dar poti tu renunta asa usor la ei?
  Gandeste-te! Daca nu erau oameni, nu faceau Covid-19.
  Deci eu nefiind om acum si nici macar crestin pentru ca asa declari tu pentru mine, adica imi pui vorbe in gura, cum pot dovedi ca pot avea libertate de exprimare si apoi libertate de religie ca tine, anti-vaccinistul daca intentia ta este sa ma omori?
  Nu cumva acestea la care ma refer fac parte din vechi practici ale Inchizitiei medievale de care tu, budistul de serviciu, nu te-ai dezbarat?
  Si ultimul argument:
  Cand a fost foametea au murit multi crestini. Daca uitandu-ne la istorie (story right?), ne spunem cu regret ca daca am fi fost mai multi, am fi fost poate mai veseli, cum va fi tie daca nu vei mai avea cu cine schimba o vorba in baza faptului ca oricine discuta cu tine este o persoana insuportabila pentru ca deja s-a creat un precedent in care tu imi luai viata pentru ca ma vaccinasem?
  Pe orice parte te uiti la argument este solid. Eu l-am construit. Si iti anunta tie sfarsitul atitudinii anti-vacciniste.
  Cred ca stii ca au vrut sa-l otraveasca pe Napoleon servindu-i rosii.
  Cum vei proceda cu rudele celor morti de Covid-19, rude care de frica s-au vaccinat?
  Ii omori si pe ei tot asa?

  • November 19, 2021

   Filipeni 1:21-24
   Cornilescu 1924 – Revised 2010, 2014

   21 Căci, pentru mine, a trăi este Hristos şi a muri este un câştig. 22 Dar, dacă trebuie să mai trăiesc în trup, face să trăiesc; şi nu ştiu ce trebuie să aleg. 23 Sunt strâns din două părţi: aş dori să mă mut şi să fiu împreună cu Hristos, căci ar fi cu mult mai bine, 24 dar, pentru voi, este mai de trebuinţă să rămân în trup.

   Apocalipsa 3
   Cornilescu 1924 – Revised 2010, 2014

   3 Îngerului Bisericii din Sardes scrie-i: ‘Iată ce zice Cel ce are cele şapte Duhuri ale lui Dumnezeu şi cele şapte stele:

   «Ştiu faptele tale: că îţi merge numele că trăieşti, dar eşti mort.

   2 Veghează şi întăreşte ce rămâne, care e pe moarte, căci n-am găsit faptele tale desăvârşite înaintea Dumnezeului Meu. 3 Adu-ţi aminte dar cum ai primit şi auzit! Ţine şi pocăieşte-te! Dacănu veghezi, voi veni ca un hoţ şi nu vei şti în care ceas voi veni peste tine. 4 Totuşi ai în Sardes câteva nume, care nu şi-au mânjit hainele. Ei vor umbla împreună cu Mine, îmbrăcaţi înalb, fiindcă sunt vrednici. 5 Cel ce va birui va fi îmbrăcat astfel în haine albe. Nu-i voi şterge nicidecum numele din cartea vieţii şi voi mărturisi numele lui înaintea Tatălui Meu şi înaintea îngerilor Lui.» 6 Cine are urechi să asculte ce zice Bisericilor Duhul.’

   14 Îngerului Bisericii din Laodiceea scrie-i:

   ‘Iată ce zice Cel ce este Amin, Martorul credincios şi adevărat, Începutul zidirii lui Dumnezeu: 15 «Ştiu faptele tale: că nu eşti nici rece, nici în clocot. O, dacă ai fi rece sau în clocot! 16 Dar, fiindcă eşti căldicel, nici rece, nici în clocot, am să te vărs din gura Mea. 17 Pentru că zici: «Sunt bogat, m-am îmbogăţit şi nu duc lipsă de nimic», şi nu ştii că eşti ticălos, nenorocit, sărac, orb şi gol, 18 te sfătuiesc săcumperi de la Mine aur curăţit prin foc, ca să te îmbogăţeşti, şi hainealbe, ca să te îmbraci cu ele şi să nu ţi se vadă ruşinea goliciunii tale, şi doctorie pentru ochi, ca să-ţi ungi ochii şi să vezi. 19 Eu mustruşi pedepsesc pe toţi aceia pe care-i iubesc. Fii plin de râvnă dar şi pocăieşte-te! 20 Iată Eu stau la uşă şi bat. Dacă aude cineva glasul meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el cu Mine. 21 Celui ce va birui, îi voi da să şadă cu Mine pe scaunul Meu de domnie, după cum şi Eu am biruit şi am şezut cu Tatăl Meu pe scaunul Lui de domnie.» 22 Cine are urechi, să asculte ce zice Bisericilor Duhul’.”

 2. November 18, 2021

  “Mesajul Sfantului Parinte, sfant in p*zda ma-sii ca nu e deloc sfant!”

  Pai mai draga, eu i-am dat binecuvantarea cand s-a instalat ca papa, tu unde ti-a fost mintea de n-ai fost de fata cand ti-a cerut-o? Ia raspunde, mai asta care faci pe toti din vorbe!
  De ce imi injuri tu mie seful si nu te bag eu in locul lui scurt si la obiect? La ce imi trebuie mie o zaltata de fiica-ta daca tu care esti raspunzator pentru ea esti atat de descatusat la gura?

 3. November 19, 2021

  Multumim! Documente foarte utile.

 4. November 20, 2021

  Zice musiu Maria:
  “Dna Maria, noi oamenii de rand ne intrebam, dupa 2 ani de pandemie, de ce dupa cateva luni in care masca devine obligatorie, intr-adevar virusul aproape dispare (vezi primavara trecuta si primavara din acest an, vezi scaderile de acum cand masca a devenit din nou obligatorie). Oameni buni, chiar daca obligativitatea purtarii mastii se va ridica in urmatoarele zile sau saptamani, ar trebui sa o folosim pe mai departe astfel incat sa le dejucam planurile celor care si-au propus legi aproape dictatoriale. Daca vom purta masca mai departe, nu vor mai avea motive sa ne constranga sa ne vaxx, nu vor mai avea motive sa dea legi aberante luandu-se numai dupa tari unicate care au diverse ingradiri aberante, niciodata nu luand ca model tari civilizate, cu democratie adevarata. Faptul ca parlamentarii care ne reprezinta pe noi nu ne consulta (prin intermediul telefonului, al internetului, etc) in privinta legilor pe care vor sa le voteze, demonstreaza ca ei nu ne mai reprezinta pe noi si e nevoie de schimbarea acestor persoane. Imediat! Prin demiterea parlamentului de catre Presedinte sau prin alegeri anticipate. Liberul arbitru l-a lasat Dzeu. Ei, niste corupti si semianalfabeti nu ne pot lua acest drept. Dreptul la munca e scris in Constitutie. Ei au citit Constitutia? Cunosc legile date de pana acum din tara? Dar legile internationale? Cine a cheltuit banii tarii cumparand cantitati imense de vaxx nu are decat sa plateasca el, singur, nu sa platim noi pt el. Organele statului trebuie sa-si faca datoria caci nimeni nu e mai presus de lege! Purtati masca si nu vor mai avea motive sa ne ingradeasca drepturile fundamentale, oameni buni! Cu drag, Maria”

  Care, draga de ea, a avut un moment de intuitie cand i-a numit semieni dar cum traducatoarea e cam proasta (a se citi fleata), au iesit semianalfabeti.
  MTF sau FTM, ce te mai intereseaza pe tine ce identitate are fiecare, important e ca se comunica si se comunica idei esentiale. Hai sa si raspundem la intrebari!

  1. Pai daca porti masca, virusul nu mai sare din plamani in plamani. Ii pui bariera pentru ca se pare ca de pe suprafete nu prea il iei.
  2. Pai da! Degeaba stai sub masca daca nu te-ai vaccinat. La un moment dat tot vei avea scapari si te vei infecta de pe la vreunul care inca nu stie sa poarte masca.
  3. Se spune neluand si nu nu luind. Ce-s spatiile astea pe tine, cocoana? Ai fumat?
  4. “democratie adevarata”
  Ce gogorite mai scrie Maria!
  5. La legatura parlamentarilor cu populatia, da, are dreptate! Toti se duc in haiul puterii, isi fac buzunarele de bani si la electorat nu se mai uita. Ii da cu flit ca Udrea, roza infantila a lui Basescu.
  Are dreptate! Alegeri anticipate pentru ca si asa sunt numai pesedisti care doar trag sa doarma sau sa mearga la gradinita precum Firea.
  Deci daca e sa mergi cu decomunistizarea tarii, cel putin mergi pana la capat!
  6. “caci nimeni nu e mai presus de lege”
  Finally a inteles ceva!

  Nu ma intereseaza cum va aranjati, numai sa nu mai muriti atatia!
  Plus criza asta politica… Redresati-va cumva!

  La voi Iohannis este insurmontabilul. E putin pe dos. Nu voi trebuie sa-l serviti pe el, el trebuie sa lucreze pentru voi. Faptul ca trage cu ochiul la ce face Biden sau ce face UE, nu prea e in favoarea sa. Plus distantarea aceasta fata de commoners care iar este cam nefireasca. Il lasati prea mult sa doarma. El doar se duce si semneaza condica sa va ia banii in timp ce altii lucreaza sa-i care scaunul de bulibasa in spinare. Exact ca Tarziman! O sa ajunga kilometric. Si o sa putrezeasca stand degeaba.

 5. November 20, 2021

  Cand pisica nu-i acasa, soarecii joaca pe masa.
  Nu pot sa mai citesc nimic, La culcare!
  If you want to stay up https://www.target.com/s?searchTerm=photo+frame+christmas+tree+ornament
  Ma trezesti Luni, 22 noiembrie, daca e.
  Unii muncim peste saptamana, nu stam degeaba.

 6. November 21, 2021

  Nu stiu de ce va irita Malin atat de tare.
  Putin adevar sa respirati mai bine: https://www.youtube.com/watch?v=-beyRShz1Hc
  La descriere aveti explicat ce vor AUR, Simion cu Sosocaca, sunt o grupare care are alte interese.
  Peste tot are loc acelasi fenomen: cei care crapa sunt exact cei nevaccinati sustinatori de teorii ale conspiratiei, persoane care se bat in piept cu lozinci pe care nu le trec prin filtrul propriu, nu le verifica, le iau de bune ca asa le suna si cand se infecteaza, lozincile nu-i mai ajuta cu nimic. 9 din 10 care o patesc sunt nevaccinati. 9 si nu 1! De 9 chiar 10 ori e riscul mai mare.
  Vaccinare ca asta e ce te scapa!
  De unde linie de tratament? Cine sta sa te dezmierde ca ai simptome nici macar in spital ci acasa ca asa ti-ai plantat greul dos puturos in fotoliu sau in pat?
  Sigur ca ajuta si rugaciunea dar de cati pe lumea asta se poate Iisus ocupa si ajuta? De ce nu te ajuti singur cand vezi ca nu te ajuta altii si sa decizi sa te vaccinezi? Ce astepti?
  Pilda:
  Am fost intr-un derecho cu un client si ma inchinam efectiv la lifturi de puternic ce se clatina cladirea. Cine m-a dus pe mine la lifturi? A venit careva sa-mi spuna, bai cutarica, vezi ca vine tornada si ca trebuie sa te pazesti? N-a venit nimeni! A trebuit sa iau batranul dupa mine cu tot cu rollator. Si am stat in hol in fata lifturilor care din cauza vantului pareau ca dispar si ele. Sarmanul nici “miau” n-a mai spus. S-a intrerupt apoi curentul in toata cladirea, ne-a fost frica sa coboram cu liftul, au repornit generatoarele, am avut apoi de represurizat interiorul cu exteriorul. Trebuia sa tin usa apartamentului deschisa ca prin curentul creat care era si puternic sa se egalizeze interiorul cladirii cu presiunea de afara.
  Au fost momente aiurea. Dar n-a fost deloc cazul sa vina careva sa ne ia de manuta si sa ne duca la vacinare. Singuri am inteles ca asa ne salvam pielea. Imparatia Cerurilor poate sa mai astepte.
  Noi asa am gandit.
  Daca voi ati gandit altceva, asta deja pe noi nu ne mai priveste. Si o spun de la egal la egal ca sa nu aveti nici un fel de dubii.

 7. November 24, 2021

  No, ati vrut comunistii sa vina ca va era rau cu PNL-ul.
  Sunteti din lac in put: VIDEO | Nicolae Ciucă, premier desemnat, face apel la parlamentari: Să adopte legea certificatului verde obligatoriu la locul de muncă.

  Este pentru ca boul face flotari cu populatia ca doar ce-l intereseaza pe el? Doar n-a fatat el pe nici unul.

  Asa sunt comunistii, cu norma si cu minciunile. Se raporteaza ca 13 vaci dau camioane de lapte cand colo e doar o vaca, sfrijita si aceea pentru ca se baga birocratie multa sa acopere vidul din capul acestora.
  Comunistii se dau patrioti pana ajung ipochimeni si botoxati precum calimera de Dancila: si negrait de frumoasa si cu bureti iesindu-i din coc.

  S-a vazut cum sunt cei de stanga. Intai se aduna impreuna ca sa se dezica de Dumnezeu dupa care tipa si urla care e mai isteric sa iasa in fata ca ce napastuit a fost acesta si ca ce ura duce pe Dumnezeu.
  PSD sunt ideologic vorbind, nu democratia cum se pretind si sunt ei inchipuiti in capul lor, dar chiar toxici pentru democratie.

  Singurul lucru pe care pesedismul ti-l da e sa ai minciuna pe Sushumna nadi.
  Pesedismul inseamna sa renunti a lua decizii pentru tine si sa accepti sa fii calcat in picioare de oricine pentru ca asa vrea acesta.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer