Pentru cã au primit undã verde de la Gregorian Bivolaru, unii tembeli din MISA s-au apucat temeinic de lucru de ceva timp, încercând sã îmi spargã parola de wordpress, pentru a-mi rade site-ul. Nu voi divulga metodele, pentru cã am fost sfãtuit de admini și hosting sã nu o fac. Însã realitatea asta e: SE ÎNCEARCÃ REDUCEREA MEA LA TÃCERE PRIN METODE ILEGALE.

Aviz celor de la MISA: degeaba folosiți proxy-uri strãine, cã știu cine atacã și de unde, dovadã a amatorismului care îi caracterizeazã pe așa-zișii yoghini de la MISA. Nu exceleazã în nimic: nici în profesia lor “lumeascã”, nici în yoga.

Ați lãsat urme, însã nu doresc sã le folosesc. Dacã însã veți persevera în acțiunile voastre, voi face plângere la poliție și voi da specialiștilor dovezile care conduc la voi. Și vã garantez cã veți avea descinderi în ashramuri pentru ridicarea de calculatoare, cãci cel puțin douã IP-uri duc la voi, amatorilor !

La fiecare atac al vostru, voi mai ridica un pic covorul și voi arãta lumii mizeriile pe care vã strãduiți sã le ascundeți, cãci lumea vorbește, îmi povestește.

“Premiul” vostru pentru astãzi constã în relatarea a ceea ce s-a petrecut la ultima ședințã cu instructorii de yoga de la MISA. Papagalul de Costicã Cojocaru (papagal – pentru cã repetã fãrã sã înțeleagã- și fãrã sã punã în aplicare – ceea ce spun alții) o beștelea pe o fãtucã instructoare, în fața tuturor, fãcând-o cu ou și cu oțet. Nici nu terminase bine zmeul zmeilor cu muștruluiala, cã vine bilet de la Grieg care se citește în fața întregii sãli. Bilet în care GB îl acuza pe Cojocar de niște practici sexuale nu prea ortodoxe sau continente, mãrturisite de nu mai puțin 3 iubite de-ale pulifirciului cu aere de tantric suprem. Nu intru în detalii, însã cei care știu povestea lui Dany Bozaru, au înțeles la ce mã refer. Exact aceleași acuze.

Problema e cã pânã mai deunãzi, individul ãsta libidinos susținea cu aere de savant împleticit la limbã, conferințe publice în care preamãrea beneficiile continenței sexuale.

E al treilea VIP de la MISA (dupã Bozaru și fostul șef din Pipera), care dã dovadã de ipocrizie, propovãduind continența în timp ce el își dã drumul pe unde apucã. E o problemã cu continența, adicã cu practica în sine – așa cum se predã la MISA, sau indivizii ãștia au o problemã ?

Eu cred cã aceastã continențã învãțatã de GB din cãrți nu dã rezultatele scontate tocmai pentru cã lipsesc niște elemente esențiale, inițiatice, la care nici Magistrul Bivolar și nici vajnicii lui învãțãcei nu au avut acces, și nici nu vor avea. Nu intru în detalii, însã lipsa rezultatelor preconizate (întinerire, puteri paranormale, etc.) îmi dã dreptate.Eu personal l-aș fi certat pe Cojocar pentru alte chestii. Pentru cã are un caracter josnic, cã este libidinos, arogant, orgolios, rãzbunãtor, ipocrit și mincinos. Nu pentru cã ejaculeazã ca tot omul care nu are informația și practica corectã. Pentru astea din urmã de vinã e Gregorian Bivolaru.

]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer