ÎN ATENȚIA TUTUROR CELOR CARE AU DONAT SAU AU ADUS MATERIALE SPORTIVE SAU DE CONSTRUCȚIE PENTRU SALA DE BOX – DIRECTA DE DREAPTA

 

Întrucât proiectul sălii de box a fost desființat, vă invităm ca până cel târziu miercuri 1.09.2021 să veniți să ridicați materialele aduse. Persoanele ce doresc să ridice materialele sunt rugate să anunțe în prealabil la tel. 0727673376 (Mihai Rapcea) ziua și ora la care doresc să ridice materialele, pentru a se întocmi proces verbal în acest sens.

Materialele care nu vor fi ridicate până la data de 01.09.2021 vor fi evacuate de proprietarii imobilelor din curte fără nici o altă formalitate prealabilă și nu vor mai putea fi recuperate de către cei care le-au adus.

CategoryUncategorized
 1. August 28, 2021

  So asta e ce faci tu: preiei ideile altora, te joci putin cu ele si imediat ce se iveste ocazia, dai cu ei de pamant pentru ca nu-ti sunt jucariile lor pe plac.
  Cum ramane cu momentul cand le-ai dat sperante ca vor avea o sala de box? Cum ramane cu munca investita? Dai de-a azvarlita cu ele doar pentru ca ai PMS?
  Greseala e doar a lor. Nu te ridici la nivelul unei sali de box. Esti prea s*itty sa admiti ca esti o farsa.

 2. August 28, 2021

  Esti singurul care a fost dat de guru afara.
  Pentru ca nu-l iubeai.
  Atata lucru se astepta de la tine. Ti-a dat si diploma si se astepta sa ii oferi sentimente.
  N-ai fost in stare si te-a divortat. That simple! De aceea te-ai si ofticat cand am spus versurile din Luceafarul cu “raman nemuritor si rece”. Mie mi le-ai imputat in cunoastere de cauza de ca si cum eu as fi fost Eminescu si as fi avut acel insight.
  Bai, stii ceva? Sicofanti ca tine nu ma interseaza. Poti sa ajungi si presul Romaniei pentru ca nu din disponibilitatea ta sufleteasca o faci.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer