Secvență din serialul Utopia (sezonul 2 episodul 2) realizat in 2013. Intre timp, deoarece Rusia a picat pe locul 2 in rândul inamicilor mondiali, în valoarea Chinei, “virusul rusesc” a devenit în realitatea noastră din 2020 ”virusul chinezesc”.
Secvența arată cum s-a hotărât V-day, ziua în care toată lumea va începe să primească vaccinul. Sună cunoscut ?! Vă amintiți cum l-au lansat IN ACEEAȘI ZI ÎN TOATĂ LUMEA ?!
Ciudată coincidență…

Ce s-a schimbat la planul din 2013 ?! N-au mai cumpărat vaccinuri pentru țările sărace din banii miliardarilor ci din banii noștri. Fiecare țară bogată a cumpărat de câteva ori mai multe vaccinuri decât erau necesare pentru vaccinarea întregi populații a țării respective, iar acele vaccinuri rămase evident în plus au fost donate țărilor sărace…

Iată cum sună versiunea din realitatea anului 2021 de pe site-ul oficial al Uniunii Europene: https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/ro/IP_21_3845

Vaccinarea__ntregii_popula_ii_a_lumii___Echipa_Europa__va_distribui_peste_200_de_milioane_de_doze_de_vaccinuri_anti-COVID-19___rilor_cu_venituri_reduse__i_medii_p_n__la_sf_r_itul_anului_2021

Asigurarea accesului la vaccinuri anti-COVID-19 sigure și la prețuri abordabile în întreaga lume, și mai ales în țările cu venituri reduse și medii, reprezintă o prioritate a Uniunii Europene.

Cu ocazia Summit-ului mondial în domeniul sănătății, desfășurat la Roma, la 21 mai 2021, președinta Comisiei, Ursula von der Leyen, a anunțat că „Echipa Europa” va distribui țărilor cu venituri reduse și medii cel puțin 100 de milioane de doze până la sfârșitul anului 2021, în special prin intermediul mecanismului COVAX, partenerul nostru în campania de vaccinare a populației mondiale.

Echipa Europa (formată din UE, instituțiile sale și toate cele 27 de state membre) este pe cale să depășească acest obiectiv inițial, deoarece se prevede că, până la sfârșitul anului 2021, 200 de milioane de doze de vaccinuri anti-COVID-19 vor fi distribuite țărilor care au cea mai mare nevoie de ele.

Președinta von der Leyen a declarat: „Echipa Europa își asumă responsabilitatea de a ajuta restul lumii să lupte împotriva virusului. Vaccinarea este esențială – de aceea este crucial să se asigure accesul țărilor din întreaga lume la vaccinurile anti-COVID-19. Până la sfârșitul anului, vom distribui peste 200 de milioane de doze de vaccinuri anti-COVID-19 țărilor cu venituri reduse și medii.”

Cele peste 200 de milioane de doze de vaccinuri anti-COVID-19 promise de Echipa Europa vor ajunge în țările de destinație, în special prin intermediul COVAX, până la sfârșitul acestui an.

COVAX a livrat până în prezent 122 de milioane de doze unui număr de 136 de țări.

În paralel, Echipa Europa a lansat o inițiativă privind producerea de vaccinuri, medicamente și tehnologii medicale și accesul la acestea în Africa.

Această inițiativă, sprijinită cu fonduri în valoare de 1 miliard EUR de la bugetul UE și din partea instituțiilor europene de finanțare a dezvoltării, cum ar fi Banca Europeană de Investiții (BEI), va contribui la crearea condițiilor adecvate pentru producerea vaccinurilor la nivel local, în Africa.

La 9 iulie, Echipa Europa a acceptat să sprijine investiții la scară largă în producția de vaccinuri la Institutul Pasteur din Dakar, precum și alte măsuri de sprijin. Noua unitate de producție va reduce dependența Africii de importurile de vaccinuri, care se ridică în prezent la 99 %, și va consolida reziliența continentului la viitoarele pandemii.

Context

UE a fost forța motrice din spatele Răspunsului mondial la criza provocată de coronavirus și a creării acceleratorului ACT, mecanismul mondial de acces la vaccinuri, diagnostice și tratamente împotriva COVID-19.

Deoarece majoritatea țărilor cu venituri reduse și medii au nevoie de timp și de investiții pentru a-și construi propriile capacități de producție, răspunsul imediat și cel mai eficace rămâne distribuirea vaccinurilor.

Summit-ului mondial în domeniul sănătății a fost convocat de președinta Comisiei, Ursula von der Leyen, și de primul ministru italian, Mario Draghi, la 21 mai 2021. Acest prim summit G20 privind sănătatea a marcat începutul unui nou capitol al politicii mondiale în materie de sănătate.

Liderii mondiali s-au angajat în favoarea multilateralismului, a cooperării internaționale în domeniul sănătății și a consolidării capacităților de producție a vaccinurilor în întreaga lume, pentru ca această pandemie să fie și ultima.

Pentru informații suplimentare

Răspunsul mondial la criza provocată de coronavirus

Summit-ului mondial în domeniul sănătății

Inițiativa pentru Africa

 1. September 15, 2021

  Ok, s-au pronuntat toti cu privire la vaccin.
  O planta minunata de la Ayurveda pe care Rapcea a omis s-o mentioneze este Ashwagandha.
  Daca as avea un cal … Ashwagandha eu l-as chema. – Psst, Ash! Vino incoa’!
  Nu ca as fi vreo Maria Antoinette, dar planta are gust dulce si cum se spune, merge.
  https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-953/ashwagandha
  Adica pudra e dulce. Si tu preiei prin rasa, gust, informatii despre planta. Pentru ca tot ce bagi in gura se transforma in rasa, fluid care circula in corpul tau hranindu-l. Rakta e sangele, rasa e fluidul ca apa.
  Si informatiile culese de papilele tale gustative se duc la creier si creierul tau spune, Mmm, imi place gustul de Ashwagandha. Cand esti calul, taci si tragi. Deci spuneam ca iti da puterea de cal sa poti trage “nihaha!”. Si ca se ia la o lingurita cred, de cam trei ori pe zi. Trebuie verificat. S-ar putea sa fie si cu ceva hypnotic imi aduc aminte. Nu abuzati de Ashwagandha!

  Alta ar fi Shringataka. Aceasta este des folosita de femei sa le confere vitalitate sa poata sa treaca prin sarbatori deoarece acestea cuprind ritualuri pe zile intregi si nopti chiar. Shiva si Kali si mers la templu si sa gateasca si sa aiba grija de multe, ii trebuie vital ca altfel pica pe jos si se stramba la tine.
  Se poate sa fie galactogog. Adica sa creasca productia de lapte matern.

  Remediile indiene au si ele o finalitate mai putin accesibila intelegerii noastre daca universul nostru este mai mult in context vestic.
  Ca sa intelegem de unde efectul hipnotic trebuie sa intelegem ce se intampla cu acea planta si cu concentratia ei in sange. Daca tu de exemplu iei planta dar nu initiezi activitatea sexuala la care se asteapta gurul, atunci substanta se aduna si se aduna iar tu te afli in situatia in care esti in overdrive dar nici n-ai inceput. Si fiind tu in control deplin dar supercharged, te uiti tulbure la noi si nu stii ce vrei.

  Deci nu iei Shringataka, iei Shatawari daca vrei sa iti maresti calitatile feminine.

  Foarte important cu uleiul de masline! Nu folositi remedii de la Steaua Divina afrodiziace spray sau unguente cu ulei de masline pe membrane mucoase! E fierbinte si arde. Pentru ca asa este uleiul fiind planta mediteraneana, mai ales virgin oil e de nesuportat unora la gust. Se gateste cu olive oil pentru ca slabeste.
  Toate concepute de Bivolaru sunt de luati foc, un gen de bancuri de prost gust. Nu se merita sa va faceti voua ce isi face el siesi.

  Pentru ca l-am vazut pe Rapcea ca lua menta gen “hai sa iau menta sa-mi dau pe cap sa ma racoresc”!
  Menta are virya (puterea de actiune) fierbinte chiar daca tu simti ca te racoresti. Si “hai ca imi dau cu menta in loc sa imi pun aerul conditionat”, nu stiu cat te ajuta. La un moment dat o sa-ti arzi pielea capului pentru ca am spus ca are virya fierbinte si lasi ulei nesters pe piele.

  Apoi sunt cei care folosesc mierea in loc de zahar. Mierea e cu actiune de durata pe cand zaharul nu iti creste pitta, calitatea focoasa. Toate chestiile astea pe care ti le aduci in aura, in organism, trebuie cumva tot tu sa ti le scoti apoi din aura (sa scapi de ele) si cum faci aceasta? Inconvenentul la actiuni de durata e ca mobilizezi cu tine toate cate le ai nu doar pe ce mizezi tu. Pleci cu un pachet intreg la drum, nu doar cu 3 virtuti la care te gandesti tu ca esti. Cam asta e teoria cu bobul de mustar: pleaca tot muntele daca ai bobul de mustar care acela sigur e fierbinte.
  Stim ca e fierbinte pentru ca tu citind aici in limba romana, sigur ai mancat in viata ta mititei. La cat de greu este de condimentat carnea incat sa fie palatabila, mustarul face o treaba excelenta.
  Gatiti si voi mai des si o sa intelegeti mai multe!
  Mie nu-mi place ginseng. Si nu-mi plac plantele pe care nu le pot controla. Mananca tu copaci daca vrei!

 2. September 15, 2021

  Pe langa faptul ca nu mananc copaci precum Rapcea, mai am si chestia asta ca sunt fata mare acum si accept si alte culori (in afara rozului) ca de examplu, verde, albastru, gri si nu ma oripilez atat ca Diamantina ca sunt culori reci si ca dardai de frig daca pun ceva culoare mai sobra pe mine.

  Consider ca aberatia numita MISA tot din vina bisericii este. Daca erau ei atat de anti-comunisti pe cat se pretind si declara, alta era acum situatia. Doar ce au aflat cat de rea le e nota finala prin asocierea cu Dragnea si cu altii care le ofereau privilegii, abia atunci au inceput sa sara in sus ca au aflat cat de in afunzime s-au dus.
  Romania nu are cum se ridica mai sus de nivelul lui ’89 din cauza bisericii care treneaza pe romani mai degraba decat sa ii calauzeasca si sa-i ajute.

 3. September 15, 2021

  @Spartacus:
  No Ayauasca! Ai innebunit? O sa ajungi prapadit ca JP pleading pentru Afghanistan. Asta vrei tu? No Ayauasca! No tea, no pills, no nothing!
  Ce-am scris mai sus despre sobrietate? Aduna-te de pe drumuri pentru ca Domnului nu-i plac junkies!
  Ca sa scoti un drug addict de pe droguri, e necesara intreaga biserica si mai ales persoana e necesar sa vrea sa se schimbe. Pana nu intelege ca a avea un corp curat de adictie si a cauta pe Dumnezeu chiar si in mormanul de fiare si debris de la 11 Septembrie, nu va exista un commitment clar din partea acesteia.
  Ca voi in Romania sa va corectati ar trebui sa aveti religia activa si credinta vie. Ce face biserica este ca in fata voastra face prostitutia mintii si va ia libertatea de religie. Am sa explic ce inseamna cand ajung acasa.

 4. September 15, 2021

  “Pentru a scapa de Necuratul trebuie sa cereti de la Dumnezeu cu aceeasi moneda de schimb sa se intoarca impotriva unei iude al minciunii(demon) cuvantul minciuna impotriva lui de exemplu pentru a avea o viata linistita.”
  Nu!
  Asta nu este coform invataturii crestine. O Biblie sudata de o bara de metal si deschisa la capitolul Sermon on the Mount.
  Ye have heard that it hath been said, “An eye for an eye, and a tooth for a tooth:
  But I say unto you That ye resist not evil, but whosoever shall smite thee on thy right cheek, turn to him the other also”.
  Acest vers este ce pervades 9/11. Nu crucea din grinzi de metal ci invatatura adevarata.
  Ca sa fii crestin adevarat trebuie sa nu ai pic de os de rautate in tine.
  De aceea se spune “Multi chemati, putini alesi”.

  De acum inainte mai pune-ti singur nod la limba! Vorbesti mult si aiurea Sparatacus. Cu vorbele tale de ura o sa castigi praful de pe toba, cu drogurile exact ca esti pus la Ngondro. Mi-e teama ca daca eu ma duc in lumea cealalta, tu tot nu vei face vreo diferenta in lume. Asta-i diferenta intre mine si tine.
  Nu ai actiune de durata, nu ai vreun scop, si nu poti opri demonii. Lumea se tot cerne si se tot cerne pana vei ramane singur cu rautatea ta. Ai o rautate in tine si o salbaticie pe care le intelegi gresit si gresit si gresit.
  Tu nu esti om, nu poti dovedi ca esti om iar daca reusesti sa dovedesti tibetanilor ca esti om, apoi ramai tibetan cam narod de fel pentru ca iti lipseste invatatura crestina.

  Cand Iisus iti opreste raul la el si te invata si pe tine sa ai aceasta calitate a rabdarii in tine, dar tu dai din chestiile alea pe care te deplasezi in toate directiile, nu crezi ca iti pecetluiesti singur soarta?
  Daca Iisus a zis una si tu vrei alta, cum dovedesti tu ca esti crestin? Fiind mai fiara decat fiarele? Come on, chiar vrei o oglinda sa-ti reflecte indarat cat de trandafir cu tepi esti tu?
  Iti prezic eu si iti ghicesc de pe acum chiar ca cine pleaca de la tine si te lasa, iti tranteste usa in urma sa de o aduni de pe jos. Si va fi conform a cele ce predici tu, a cele ce ii inveti.

  Daca platesti bine, chiar cumpar un abac si iti numar toate femininele care iti trantesc usa in urma lor. Iti vei permite in urma fiecareia sa cumperi o usa noua?
  Sau sa zicem ca ai un argument in casa! Ce faci? Iti spargi toate farfuriile ca sa demonstrezi ca ai personalitate? Ma faci sa rad desi n-ar trebui sa rad. Si chiar mi-a pocnit coloana in loc – haha- haha!

  Blandut cu energiile pentru ca ce faci tu acum din pix nu este intelepciune. Mai ai de trait destule pana o sa ajungi sa recunosti ca cea mai grea lupta e cu tine insuti.

  Acum de ce BOR este nu pe calea cea buna. Am explicat ca BOR si-au construit biserici, si-au luat odoare, s-au umplut de bani. Este exact opusul a ceea ce a invatat Iisus. El a spus sa-l urmam pe El.
  De aceea spun ca in America si Domnului ii place. Pentru ca ai libertatea sa te duci la biserica atunci cand vrei iar biserica este separata de stat ceea ce la voi nu e valabil. Unde e statul e insurubata si biserica sa culeaga. De aceea a fost imigratia din Europa. Cand nu aveai sansa ca soldat sau nu aveai statut social, te faceai preot ca macar asa sa pui mana pe bani si statut. Imigrantii au protestat impunerile bisericii care seamana foarte tare cu ce vad eu ca este acum. Biserica pretinde putere si autoritate asupra ta. Ei, asta nu se poate in America. Nimeni nu este crestin prin putere exercitata asupra ta ci de buna voie mergi in credinta respectiva. Nuantele acestea exmisa nu are cum sa le prinda pentru ca trebuie sa fi experimentat intai ce inseamna sa fii imigrant. Ei cred ca daca esti crestin e ceva ce biserica te inhama sa tragi pentru ei si te duci ca sclav la ei. In nici-un caz nu este asa putere asupra propriei persoane renuntata incat sa devii marioneta bisericii. Dar asta nu ai cum sa deschizi capetele pentru ca Europa este ceea ce este: un continent vechi si plin de vechituri si mentalitati invechite. De aceea noi subliniem atat pe Constitutie pentru ca e bine scrisa si ai drepturi prin Constitutie garantate. Ea este Legea Suprema a pamantului. In baza ei poti practica ce religie doresti. Deci si exprimarea este ca practici pentru ca simti nevoia sa practici.
  Atat!
  Ai luat-o rau pe aratura. Te-ai luat la harta cu cuvintele Domnului, te-ai dovedit chiar tu Iuda.
  Si numai pentru atat si du-te de la mine romane! Du-te in calea ta plina de razbunari si de lupte fara de sens!
  Daca maine iti cade caramida aia de care te tot feresti in cap la colt de cladire ca sunt altii mai smecheri decat tine, ce ai facut cu viata ta mai exact ca sa meriti careva sa te regrete?
  Mediteaza la asta!

  Iar tu Rapceo, ce vrei? Ti se pare ca ai copil care te asculta? E ceva de ascultat la tine? Come on! Arata din ce esti facut!

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer