Crema care face femeile sa se simta virgine, lansata in India
O companie indiana a lansat o crema despre care pretinde ca le face pe femei sa simta din nou virgine. In timp ce reprezentantii firmei spun ca acest lucru le da “putere” femeilor, opozantii sustin exact contrariul. 
Producatorii cremei 18 Again, Ultratech, cu sediul in Mumbai, spun ca este prima crema de acest gen din India (creme similare exista in alte tari din lume, inclusiv in SUA), relateaza BBC News.Proprietarul Ultratech, Rishi Bhatia, spune ca aceasta crema, ce costa in jur de 44 de dolari, contine ingrediente naturale, cum ar fi pulbere de aur, aloe vera, migdale si rodie si ca a fost testata clinic. Totusi, el precizeaza ca nu restaureaza virginitatea, ci doar face femeile sa simta din nou virgine, prin efectul de “strangere” a peretilor vaginali. Crema a atras deja critica doctorilor, grupurilor care lupta pentru drepturile femeilor si utilizatorilor retelelor de socializare. Acestia spun ca, inclusiv prin campania publicitara, crema intretine ideea ca sexul premarital este un pacat si ca toti barbatii isi doresc doar neveste virgine, incalcandu-se dreptul la libertatea sexuala a femeilor. Pe de alta parte, crema s-ar putea dovedi un real succes. Potrivit doctorului ginecolog Mahinda Watsa, care scrie si o rubrica foarte populara despre sex in ziarele Mumbai Mirror si Bangalore Mirror, a raspuns, pana acum, la peste 30.000 de intrebari de la barbati indieni care voiau sa stie cum pot sa-si dea seama daca sotia lor este virgina si de la femei care voiau sa stie cum sa-si faca sotii sa creada ca inca sunt virgine.
comentariu rapcea.ro: pânã la închiderea ediției, o mulțime de femei nemulțumite au dat buzna vociferând, la sediul firmei producãtoare, cerând sã cumpere crema-minune. Managerul companiei a ridicat din umeri, comunicându-le cã nu le poate îndeplini cererile deoarece atât stocul existent de cremã cât și producția pe urmãtorul an de zile au fost cumpãrate de un misterios șeic tantric cu domiciliul în Suedia, dornic de plãceri virginale :)))
]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer