A fost bunã. Pânã pe la ora 14 nici nu am realizat cã sunt în post, pentru cã am avut multã treabã. Am avut grijã sã beau mai multã apã ca de obicei, în total cred cã azi am consumat cam 5 litri de apã. Era bine dacã aveam apã de izvor (recomandatã și de IntenseLight), dar în lipsã de așa ceva, am bãut apã platã de la pet. Spre prânz m-a luat așa, ca o sfârșealã și o micã durere de cap. M-am întins 15 min pe canapea la birou și mi-am revenit, însã s-a menținut în continuare ca o stare de sfârșealã chinuitoare, în tot corpul, semn cã cineva flãmânzește. Nu mi-a fost deloc foame. Mi-am cumpãrat de la Plafar ceai de rostopascã și de mușetel, pentru clisme. Ajuns acasã, am fãcut o clismã cu un litru și jumãtate de infuzie de rostopascã și musețel. Am fost sfãtuit de cãtre IntenseLight (principalul meu consilier în ale postului) sã țin clisma pentru minim 17 minute pentru a da posibilitatea ficatului sã absoarbã prin colon lichidul și sã elibereze toxinele acumulate. Efectul a fost extraordinar. Mi s-a luat parcã o presiune de pe creștet și s-a instalat o stare de bunãstare interioarã.

20150831_212817 20150831_212636

Așa cã m-am dus la salã, unde am fãcut mișcare cam 30 de minute, apoi la piscinã unde am înotat cam 20 de minute și am fãcut hidro-masaj (piscina respectivã are o zonã cu jeturi de apã care te pot masa). Apoi cam 10 minute de saunã umedã cu auto-masaj, urmate de o serie de dusuri scoțiene (alternare rapidã de apã caldã și rece) pentru stimularea circulației. Mi-am pregãtit apa pentru clisma de mâine dimineațã din seara asta, cãci mâine va fi o zi la fel de aglomeratã.

Realizez cã am pe mine un strat de grãsime corporalã care înmagazineazã în jur de 100.000 de calorii. Dacã voi consuma în ritmul meu, zilnic, cu tot cu sport, cam 3000 de calorii zilnice, ar trebui sã scad în greutate constant datoritã acestui consum, cam cu 350-400 de grame pe zi, începând din cea de-a treia zi. Sau cel puțin așa se afirmã în cartea lui Lestrade. În continuare, am o mare curiozitate de a vedea cum va continua aceastã aventurã. Sper sã nu sfârșesc precum Gabriel Cotabițã, rãpus de epuizare în sala de fitness.

]]>

CategoryCauze Naţionale
Tags,
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer