A apărut pe 21.11.2022 și deja provoacă controverse în mediile americane. O trecere în revistă a reacțiilor oficiale o voi face până la sfârșitul săptămânii

CategorySănătate
 1. November 23, 2022

  Psycho dads nu puteau sa nu-si ascunda nebunia inainte de Thanksgiving.
  La ei curcanii sunt cei creduli. Cu cat au parul mai cret, cu atat prada pare mai inteligenta, vanatorul mai destoinic.
  Ei mereu cad in picioare pentru ca sunt atat de indepartati de norma ca nu sta nimeni sa alerge dupa ideile lor prin paduri. Daca ar fi asa, ce-am mai manca?
  Ai crescut urat MR. Cultivi uratenia spiritului invelita in minciuna.
  Iti place sa rontai astfel de biscuiti uscati. De-aia esti constipat mereu. Nici apa nu bei, nici viata blanda nu-ti place.

  Ce-i aia ca e vopsit dintr-o data? Pe tine te-au vopsit probabil.
  Daca stateai in scoala, nu gaseai asa film cu titlu si mai patetic. Daca ai renuntat la scoala si la Cristos, nu sta nimeni sa-si piarda timpul cautandu-te prin paduri, pe unde bati coclaurii.
  Died suddenly – 😂 Imediat, da! Nitya 1 iti garanteaza. Fie si vopsit! Numai pune-te sub usa si asteapta sa cada galeata!
  1 ora din viata mea – hahaha! Ce smecher! Crede ca am de pierdut 1 ora. El nu s-a uitat pana la capat dar imi vinde mie povesti pescaresti. A prins iar cine stie ce deochetura si o aduce triumfal ca a avut el dreptate …
  Asa e cand nu ai cu cine practica invataturile primite. Te intorci la obiceiurile tale urate ca doar de ce nu? Acum nu mai esti plin de stiinta, ci doar joci pe ingenul si nevinovat. Ingerasul de tine, nu ai acasa pe Sabina sa te controleze! De ce te ascunzi de ea? Ce cauti la “died suddenly”? Sunt pe aici doar boiangii? Iar fumezi din d-alea de la dracu al batran? Esti pornografic MR.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer