Acest articol nu este o ficțiune. Se bazează pe date și fapte reale. Este o încercare de a găsi o explicație logică motivului pentru care lumea, întreaga lume pare să o fi luat razna, intrând într-o zodie neagră a patologicului și anormalității.

Desigur, cred că am auzit cu toții măcar o dată în viață, afirmația că ”evreii conduc lumea”. Dacă am ascultat mai atent acest refren pretins conspiraționist, am aflat că grupuri, familii evreiești foarte bogate, dintre care Rockefeller și Rothschild sunt cele mai cunoscute, controlează cele mai mari bănci din lume și cele mai mari trusturi de presă. Iar apoi, afirmațiile conspiraționiste par să o ia razna, căci evreii devin responsabili cam pentru toate relele din lume: războaie (pe care le finanțează prin băncile lor), guverne (pe care le ridică și le doboară prin presa controlată de ei si prin finantarea electorala a partidelor), politici publice (ei fiind principalii promotori ai curentelor neo-marxiste, ai ideilor ”corectitudinii politice”, cum sunt incluziunea socială, non-discriminarea, fluiditatea de gen, etc.). Și pentru toate astea, partizanii acestor afirmații vin cu o grămadă de dovezi, devenind aproape imposibil să găsești un domeniu relevant în viața socială, artistică, politică, economică, financiară sau medicală, fără să dai la vârf de… evrei.

Evident că apare întrebarea justificată: cum se face că un grup etnic atât de mic, ce numără doar 16-18 milioane de membrii în întreaga lume (prin comparatie, populatia Romaniei la nivelul anului 2021, era de 19,12 milioane), să devină atât de relevant în toate domeniile și să controleze practic direcția și dezvoltarea societății actuale ?!

Sunt ei o rasă superioară, sunt mai inteligenți decât ceilalți oameni ? Sunt copii ai Lui Dumnezeu, au vreo înțelegere secretă cu acesta, prin care se simt îndreptățiți să conducă lumea ?

Fără a pune sub semnul îndoielii prezența evreiască la nivelul structurilor de conducere din mai toate instituțiile sau domeniile relevante, voi încerca să răspund la cea mai arzătoare întrebare: ce anume îi face pe evrei atât de activi în zona de politici publice, de implicare în destinele Umanității ?

Răspunsul s-ar putea să fie unul care să nu placă evreilor, în special celor askenazi, însă dovezile sunt acolo și nu pot fi ignorate. Statisticile arată că bolile psihice din rândul populației evreiești askenazi, în special schizofrenia, sunt de până la 14 ori mai numeroase, decât în cazul oricărui alt grup etnic de pe Pământ.

Ca profil psihologic, se știe că persoanele schizofrenice sunt dotate cu o inteligență peste medie, îndeosebi paranoicii care elaborează narațiuni extrem de convingătoare ce au în centrul lor persoana celui bolnav, ce face obiectul persecuției.

O analiză sociologică la nivelul tendințelor manifeste în psihicul comunităților evreiești, relevă atitudini șocant de asemănătoare cu cele observate în cazul paranoicilor: aceeași atitudine egotică, suprematistă (paranoicul se află mereu în centrul acțiunii, Universul se organizează în jurul său), din care derivă victimizarea și mania persecuției, manifestată virulent – în cazul comunităților evreiești -sub forma acuzelor de antisemitism.

În plus, se știe faptul că schizofrenia se manifestă episodic, bolnavii fiind în genere persoane funcționale social în perioadele dintre momentele de criză.

Paranoicii aflați la limita funcționalității sunt persoane extrem de motivate, active și care dau dovadă de o mare determinare, care le face să își ducă la îndeplinire planurile, istoria conservând numeroase exemple de lideri paranoici care au antrenat în planurile lor popoare întregi.

Această constatare referitoare la evreii askenazi are un caracter științific, statistic, dincolo de orice dubiu, căci matematica nu minte, iar aceste cifre au făcut din populația de askenazi, una dintre cele mai analizate grupuri umane din punct de vedere genetic, în căutarea răspunsurilor care ar putea duce la vindecarea acestei maladii.

Prima referire la schizofrenia din rândul populației evreiești apare în Enciclopedia Iudaica, la începutul secolului trecut.

„Idioția și imbecilitatea se găsesc comparativ mai des în rândul evreilor decât în ​​rândul non-evreilor… Tipul mongol de idioție este, de asemenea, observat foarte frecvent în rândul evreilor… La evrei s-a observat că proporția de nebuni este foarte mare. Evreii sunt mai predispuși la psihoze acute de vârstă fragedă decât neevreii.” (The Jewish Encyclopaedia, Vol. VI (1904), pp. 556, 603-04)

Evreii sunt mai supuși bolilor sistemului nervos decât celelalte rase și popoare printre care trăiesc. Isteria și neurastenia par a fi cele mai importante si frecvente. Unii medici cu mare experienţă în rândul evreilor au mers chiar atât de departe încât au afirmat că cei mai mulţi dintre ei sunt neurastenici şi isterici”. (The Jewish Encyclopaedia, Vol. IX (1905), p. 225).
Citatele de mai sus nu sunt rodul imaginației înfierbântate a unor antisemiți, ele au fost citate ca atare în revista Psychiatric News, publicata de Asociația Americană de Psihiatrie. Data publicării: 25 octombrie 1972.

Dovezile că evreii sunt purtători de schizofrenie sunt dezvăluite într-o lucrare pregătită pentru Jurnalul American de Psihiatrie de Dr. Arnold A. Hutschnecker, psihiatrul din New York care l-a tratat cândva pe președintele Nixon.

Într-un studiu intitulat „Boala mintală: boala evreiască”, dr. Hutschnecker a spus că, deși nu toți evreii sunt bolnavi mintal, bolile mintale sunt foarte contagioase și evreii sunt principalele surse de infecție.

Dr. Hutschnecker a afirmat că fiecare evreu se naște cu semințele schizofreniei și tocmai acest fapt explică persecuția la nivel mondial a evreilor.

Lumea ar fi mai plină de compasiune față de evrei dacă s-ar înțelege în general că evreii nu sunt responsabili pentru condiția lor”. a spus dr. Hutschnecker. „Schizofrenia este faptul care creează la evrei o dorință compulsivă de persecuție”.

Dr. Hutschnecker a subliniat că bolile mintale specifice evreilor se manifestă prin incapacitatea lor de a face diferența între bine și rău. El a spus că, deși legea canonică evreiască recunoaște virtuțile răbdării, umilinței și integrității, evreii sunt agresivi, răzbunători și necinstiți.

În timp ce evreii atacă americanii neevrei pentru rasism, Israelul este cea mai rasistă țară din lume”, a spus dr. Hutschnecker.

Evreii, potrivit doctorului Hutschnecker, își manifestă boala mintală prin paranoia lor. El a explicat că paranoicul nu numai că își imaginează că este persecutat, dar creează în mod deliberat situații care vor transforma persecuția în realitate.

Dr. Hutschnecker a spus că tot ce trebuie să facă o persoană pentru a vedea paranoia evreiască în acțiune este să călătorească cu metroul din New York. De nouă ori din zece, a spus el, cel care te împinge din drum va fi evreu.

Evreul speră că vei riposta în natură și atunci când o faci, își poate spune că ești antisemit”.

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a spus dr. Hutschnecker, liderii evrei din Anglia și Statele Unite au știut despre teribilul masacru al evreilor de către naziști. Dar, a afirmat el, atunci când oficialii Departamentului de Stat au vrut să se pronunțe împotriva masacrului, au fost reduși la tăcere de către organizațiile evreiești. Evreimea organizată, a spus el, dorea ca masacrul să continue pentru a trezi simpatia lumii.

Dr. Hutschnecker a asemănat nevoia evreilor de a fi persecutați cu genul de nebunie în care persoana afectată se mutilează. El a spus că cei care se mutilează o fac pentru că își doresc simpatie pentru ei înșiși. Dar, a adăugat el, astfel de persoane își dezvăluie nebunia desfigurandu-se în așa fel încât să trezească repulsie mai degrabă decât simpatie.

Dr. Hutschnecker a observat că incidența bolilor mintale a crescut în Statele Unite, direct proporțional cu creșterea populației evreiești.

Marea migrație evreiască în Statele Unite a început la sfârșitul secolului al XIX-lea”, a spus dr. Hutschnecker. „În 1900 erau 1.058.135 de evrei în Statele Unite; în 1970 erau 5.868.555; o creștere de 454,8%. În 1900 erau 62.112 persoane internate în spitalele publice de psihiatrie din Statele Unite; în 1970 au fost 339,027, o crestere de 445,7%. În aceeași perioadă, populația SUA a crescut de la 76.212.368 la 203.211.926, o creștere de 166,6%. Înainte de afluxul de evrei din Europa, Statele Unite ale Americii erau o națiune sănătoasă mintal. Dar acest lucru nu mai este adevărat.

Dr. Hutschnecker și-a fundamentat afirmația că Statele Unite nu mai sunt o națiune sănătoasă din punct de vedere mintal, citându-l pe dr. David Rosenthal, șeful laboratorului de psihologie de la Institutul Național de Sănătate Mintală, care a estimat recent că peste 60.000.000 de oameni din Statele Unite suferă de o formă de „tulburare a spectrului schizofrenic”. Menționând că dr. Rosenthal este evreu, dr. Hutschnecker a spus că evreii par să fie mândri în mod pervers de răspândirea bolilor mintale.

În prezent, statisticile arată că la nivelul anului 2021, SUA are populația cu cel mai mare număr de schizofrenici din lume, un procent de 0,47%, aproape dublu față de media la nivel mondial !

Dr. Hutschnecker a spus că cuvântul „schizofrenie” a fost dat bolilor mintale de dr. Eugen Bleuler, un psihiatru elvețian, în 1911. Înainte de acea perioadă, era cunoscut sub numele de „dementa praecox”, numele folosit de descoperitorul său, dr. Emil Kraepelin. Mai târziu, potrivit dr. Hutschnecker, aceleiași boli i s-a dat numele de „nevroză” de către dr. Sigmund Freud.

Simptomele schizofreniei au fost recunoscute aproape simultan de Bleuler, Kraepelin și Freud într-un moment în care evreii se mutau în clasa de mijloc bogată”, a spus dr. Hutschnecker. „Anterior, ei au fost ignorați ca entitate socială și rasială de către medicii din acea epocă. Au devenit importanți clinic când au început să se amestece cu neevreii”.

Dr. Hutschnecker a spus că cercetările dr. Jacques S. Gottlieb de la Universitatea de Stat Wayne, indică faptul că schizofrenia este cauzată de deformarea proteinei Alfa2-globulina, care la schizofrenici are formă de tirbușon. Proteina deformată este aparent cauzată de un virus pe care, crede dr. Hutschnecker, evreii îl transmit neevreilor cu care intră în contact. El a spus că, deoarece cei descendenți din popoarele vest-europene nu și-au construit o imunitate la virus, sunt deosebit de vulnerabili la boală.

Nu există nicio îndoială în mintea mea”, a spus dr. Hutschnecker, „că evreii au infectat poporul american cu schizofrenie. Evreii sunt purtători ai bolii și aceasta va atinge proporții epidemice dacă știința nu dezvoltă un vaccin care să o contracareze”.

Un evreu învață, ca parte a studiilor sale de Talmud, că crimele împotriva neamurilor, cum ar fi genocidul, uciderea în masă, abuzul asupra copiilor etc. sunt considerate servicii sfinte pentru Dumnezeu. Biblia și Talmudul, cărțile sfinte ale urii, care ordonă tinerilor evrei nevinovați să urască, să ucidă, să înșele, să alunge, să jefuiască neevreii în numele lui Dumnezeu. Acest lucru lasă nu numai o adâncitură asupra structurii lor mentale, dar le transformă sufletul într-o deformare spirituală purulentă.

Ei trăiesc și lucrează împreună cu non-evrei în comunități din întreaga lume, incercand sa se asemene cu blanzii lor vecini din alte neamuri, bucurându-se de cultura lor și chiar uneori îndrăgostindu-se de membrii goyim de sex opus (goyim – termen evreiesc pentru a defini neereii). Cu toate acestea, din cauza legii stricte și a restricțiilor (bazate pe puritatea rasială) impuse lor, ei sunt forțați să crească și să se dezvolte într-o lume în care învață abilitățile de a respecta o singură poruncă și de a trăi o viață dublă. Dilema cu care se confruntă evreul obișnuit este că trebuie să se supună interpretării de către Rabini, a legilor lui Dumnezeu.

Ei au educat mințile tinere ale națiunii evreiești să disprețuiască, să subjuge, să privească cu dispreț și chiar să urască lumea neevreiască. Nerespectarea acestor porunci sfinte are ca rezultat, așa cum sunt învățate, o pedeapsă severă din partea lui Dumnezeu. Acest lucru trebuie să aibă ca rezultat o aberație mentală în rândul comunității evreiești.

Exemplele cele mai dezgustatoare de pacienți ai acestei boli mintale grave, care îi afectează pe evrei, sunt neo-conservatorii Americii care par să se bucure să ducă războaie în Orientul Mijlociu.

 Va urma…

surse:

https://www.haaretz.com/2013-11-26/ty-article/.premium/ashkenazi-gene-increases-schizophrenia/0000017f-e04b-d75c-a7ff-fccfa3e10000

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/7973467/

https://ourworldindata.org/grapher/share-of-population-with-schizophrenia?tab=table

https://debatepolitics.livejournal.com/305172.html

Evreii sunt predispusi la schizofrenie

 1. November 22, 2022

  Toata invatatura tibetana se scurge de pe tine precum ploaia.
  Ai mult de lucru, semn ca ai ajuns schizo. Poate te retin de la zerourile pe care vrei sa le scrijelesti in ceva. Aveai atatea subiecte frumoase despre care sa scrii, atata pace si fericire de adus in lume. Ai aruncat totul la gunoi pentru ca vezi rosu de furie.

  Testeaza-te de covid! Furia e primul semn.

 2. November 22, 2022

  Fă abstracţie de “sănătosul” şi “înţeleptul” Neele.
  Întrebarea e: Ce e de făcut?

  • November 22, 2022

   partea a doua

 3. November 22, 2022

  Au fost prezentate statistici și informații științifice. A incitat cineva la ură sau la dispreț?

 4. November 22, 2022

  Neele,grea viata in hamerica?Inca papi la ajutoarele statului?Ai mai slabit?:)))Slabeste muiere,ai un kintal de osanza si un kil de venin in inima…

  • November 22, 2022

   Esti indeajuns de indecent sa vii sa-mi vorbesti dupa moartea instructoarei. Esti un jegos la fel ca Bivolaru. Poate unii am pus la suflet persoana oricat ne-ar fi gresit, am reusit sa iertam, dar nu voi, cei care n-aveti sentimente decat pentru voi. Dispari piticanie sufleteasca! Nu stii decat sa bati aiurea din tastatura indeajuns de sfidator incat sa-ti arati cat de mica ti-e afectiunea. Te spurci pe sentimentele altora pentru ca esti plin de minciuni si tradari. Musti urat si urasti. Iti place compania sa fie mai mizerabila ca tine. Ce pacat ca n-ai fost tras pe roata o zi la karma yoga sa vii apoi sa te lauzi cat de nimic ti-a fost!

  • November 22, 2022

   Voi credeti ca traim in filme si ca oricand umblam cu cutitele la noi ca oricare e in cale sa i-l bagam pe la spate sa se invete minte cum faceti voi.
   Ati stricat pana si onoarea moartei venind fara dovezi sa dansati aici pe cadavrul ei ca avea club de noapte si ca de la un act de dans a ajuns intretinuta de lux la misa.
   Sunteti o cloaca de pesedisti si mizeri si indiferenti. Va tradeaza educatia lipsa de acasa. Va plimbati zdrentele de diplome de colo colo si va dati cu parfum de ce educatie grozava aveti primita de parca intr-o diploma sta totul.
   Mi-e de ajuns spectacolul putred pe care l-ati pus in scena.
   Noi femeile sa va sustinem pe voi, dar cand e vorba ca vreuna dintre noi sa aiba vreun succes cat de mic, sariti repede cu egoul sa ii intunecati si acea mica realizare de ca si cum n-ar avea voie sa respire, sa existe sub soare.
   Am stiri pentru voi, budistilor!
   Societatea nu e perfecta, dar ca voi sa va purtati si sa aveti asteptari sa fie sau sa vi se faca perfecta pentru voi, e exact asteptarea pentru care v-ati dus la curs.
   Ai vrut sa-mi servesti mizerii, ti-am servit mizerii.
   Enjoy being awake! I do too!

 5. November 22, 2022

  scuze, care a fost “masacrul” comis de germani !? Ca imi da cu virgula …. Almanahul Lumii Evreiești este considerat drept cea mai autentică sursă pentru numărul populației evreiești din lume. Academicieni din întreaga lume, inclusiv editorii Encyclopedia Britannica, obișnuiesc să se bazeze pe acuratețea acestor numere. Iată ce a avut de spus World Alamanacs din 1933 și 1948 despre populația mondială de evrei : “populația mondială de evrei a crescut (!!!!!) între 1933 și 1948 de la 15.315.000 la 15.753.000”. Guvernul german sub Adolf Hitler a ucis șase milioane de evrei (spun gurile rele). Din “pacate” aceste pierderi, NU se reflecta în cifrele populației evreiești citate de Almanahul Mondial.
  de studiat : https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=85432
  http://www.renegadetribune.com/jewish-death-camp-hoax-auschwitz-hq-orders-for-visitors-food-inmate-treatment-labor-and-health-conditions/
  si mai sunt … trbuie doar sa vreti sa le gasiti si sa le studiati ….
  Apropo, mimoza elensky ARE VOIE cu swastika la vedere si e mare Love din partea evreilor care conduc carambolul din Ucraina(si globul),dar prostii de goimi NU au voie nici sa vorbeasca despre “holofarsa” ….

  • November 22, 2022

   Daca nu ti-ai fi schimbat doar username, Rapcea n-ar fi trecut linistit la un alt articol.
   Am si eu un mesaj de la Buda pentru tine. Am avut o viziune in care erai in spital suferind ca un caine abandonat pentru ca refuzai sa ai copii?
   Rapcea dupa cum vezi, se bucura sa treaca la alt subiect. Tu insa ai fidelitate, si iti pui inima in joc si oamenii te inseala mereu si mereu. Trist, foarte trist!
   Si zici ca nu te aude nimeni si ca niciodata nu are loc vreun eveniment la care sa te bucuri si tu pe indelete? Te-ai bucura dar nu poti din cauza rautatii care zace in toti.
   Pretiozitate de creatura, mergi la culcare! Acum vorbesc oamenii adica aia raii de care tu nu te simti.

  • November 22, 2022

   Nasule, tare ma bucur ca ai bagat mare si ca degeaba o fost!

 6. November 22, 2022

  Am invatat de la tine cum sa-i tradez pe toti si sa-i lingusesc cu vorbe dulci ca atunci cand cauta ajutor, sa imi bat joc de ei pentru ca de fapt nu mi-au fost niciodata nici apropiati, nici prieteni ci doar prosti vrednici de a fi dispretuiti.
  Nu exista si n-a fost vreodata vreo simpatie sau macar curiozitate fata de credinta sau viata altora in afara Romaniei pentru ca interesul afisat e fals si de ochii lumii sa nu zica lumea pentru ca cei din jur conteaza la inaginea de sine. Pretinsa discutie este doar o alta modalitate de a mai scoate o rautate impotriva “papugiilor”, neo-marxistilor pentru ca ei sunt singurii care mai trag in jug. Doar cei de ani mari care au fost la misa stiu despre cum sa fie mediocri fata de societate pana la capat.
  N-ar trebui sa-ti faci griji pentru mine. Bivolaru iti e mai in sange decat mie. Adica iti vorbeste o gaina impotriva ideologiei lui?

  Daca si pe Namkhai Norbu l-ati decretat mort de cancer desi nu aceasta a fost cauza mortii comunicata discipolilor sai, la ce bun sa stau de vorba cu voi, barfelor?
  Pentru ca v-a aratat calea si v-a introdus in cultura tibetana, si-a deschis sufletul fata de voi, fata de tine, John Doe, in mod special, tu vii apoi sa-l denigrezi si pe toti discipolii sai sa-i bastardizezi pentru ca ti se pare ca ai invatat tu mai bine de la Bivolaru?
  Sunteti ruinatori de Dharma si de civilizatie, pretinsi discipoli de Dzogchen. Daca ati vrea binele altora, altfel ati privi lucrurile, altfel ati vorbi.
  Asteptati de la altii minuni pentru ca voi mereu nu puteti, mereu sunteti in ciclul de azi mai vorbim despre. S-a cuibarit bine minciuna in capul vostru. Constiintele va sunt otravite, nu v-a acuzat nimeni ca nu mai iubiti. Probabil ca iubiti in sinea voastra dar voi nu va puteti tine limba in gura fara sa denigrati invataturile, traditia si cultura unui popor si asa daruind pana peste masura. Nu poti fi Dzogchen si sa te scalambai cretin la dezvoltatorii de vaccinuri. Nu arati decat ca strugurii-s acri. Nici buna ziua nu meritati.

 7. November 22, 2022

  a se studia si trauma provocata de circumcizie.
  https://www.psychologytoday.com/us/blog/moral-landscapes/201501/circumcision-s-psychological-damage
  https://iaim.net/extreme-trauma-from-male-circumcision-causes-damage-to-areas-of-brain/
  https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844020324099
  https://www.doctorsopposingcircumcision.org/for-professionals/psychological-impact/

  de asemeni, exista evrei care se considera superiori celorlalti evrei intr-un mod similar celui in care talmudistii se considera superiori goyimilor: a se vedea http://www.chabad-mafia.com/

  acestea fiind spuse, trebuie sa mentionam ca ne opunem judecarii unui intreg popor cu o singura masura. este dificil sa judeci pina si un singur om, pentru ca in general, in viata, omul face si bune si rele. cel mult putem judeca fapte, si pina si asta e dificil.

  exista evrei suprematisti, si evrei egalitaristi. evrei zionisti si evrei care denunta israelul ca fiind o blasfemie. evrei patroni de studiori productie porno, si evrei la care incremeneste strada daca apare o fusta mini. evrei patroni de banci internationale si evrei care-si cumpara painea la comun pe un an inainte. ca orice popor, evreii sint un univers intreg. fiecare popor are nebunii lui, si noi ii avem pe ai nostri, deci numai bine fratilor nostri evrei care nu ne considera creati pentru a fi sclavii lor.

  • November 22, 2022

   Tu ce vrei? Daca ai fi tras ca sclavul, n-ai mai fi comentat atat pe semnul lor de diferentiere si obedienta.
   “Feed my people” iti spune ceva sau auzi si tu doar ce vrei sa auzi si ce-ti picura Rapcea in ureche?
   Ai saturat toti romanii si nu mai poti de bine?
   Hraneste Hong Kong-ul atunci sau noul oras chinez care intra in carantina! Sau si mai bine: sa vii sa-mi faci cumparaturile pentru ai mei ca eu sa pot sa merg la lucru in liniste!

 8. November 23, 2022

  Evidenta:
  https://www.theguardian.com/world/2022/nov/09/unseen-kristallnacht-photos-published-84-years-after-nazi-pogrom

  Evidenta:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Evidence_and_documentation_for_the_Holocaust#/media/File:Evidence_in_Nuremberg_trials.jpg

  Evidenta:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Sonderkommando_photographs

  Muzee cu articole care nu se mai termina de la sutiene, valize, documente pana la machete si filme.
  Cartile si marturiile respectivilor.
  Faimosul jurnal al Annei Frank.
  Si voi veniti ca sunteti sau aveti drone si nu dati crezare ca au trecut pentru credinta lor prin astfel de harrowing event ca inca unii mai au cosmaruri cu Hitler. De ce sa-l am eu?

  Sunteti atat de debased, atat de atroci incat scarba fie cu voi! Exact pe acelasi principiu ca ei aleg pe Dumnezeu, si voi va dati mari ca aveti un college de doi bani cu multe gauri in el, mai ales tu, ala, care crezi ca faci pe careva cu decupaturi din ziar ca pe Bivolaru.
  Va si creste ipocrizia pe fata sustinand astfel de vederi ca lumea era sub supraveghere in ’33, in ’44 si ca era impartita deja de voi. Va credeti stapani si peste tari ca daca aveti bani nu va mai supuneti legilor tarii.

  Nomenclaturistilor. e documentata KristallNacht pe care o treceti sub tacere.
  Adevarul supara. Va supara pentru ca n-ati avut vecini sa va invete. Nu v-a spus nimeni sa cititi despre ce inseamna SS si ce inseamna nazism. N-ati avut pe nimeni sa va ajute sa plecati din Romania cand nu s-a mai putut sta in Romania. Voi o uceati prea bine. De aceea regurgitati acelasi material invechit ca puteti tot si ca faceti tot. Sunteti idioti pentru ca simplu: nu puteti tot si nu faceti tot. Nici unul nu sunteti perfect!
  Iar Dumnezeu nu tine cu voi. Nici Sfantul Duh care este indaratul puterilor nu tine cu voi. V-ati gasit o cititoare de ganduri si credeti ca asta e grozav ca stiti imediat la ce se gandeste cel care gandeste altfel si cauta solutii.
  Sunteti exact de unde ati plecat Rapcea si consort: mici baietei care nu au curajul sa creasca. “Lasa cu mama ca ce ti-a facut…. ”
  Uite ce i-am facut!
  Mergeti de mancati-va grisul! N-o sa fiti voi in veci medici. Nu vedeti nici-o utilitate a vaccinurilor, a medicamentelor, a scolii, a te ocupa de educatia propriilor copii!
  N-aveti altceva in cap decat idei imposibile.
  Faceti experimente supravegheati fiind de propriile voastre rude. Sunteti intr-o continua “hahahah”. Se numeste ca aveti “tare” de la tară, tare: Defect fizic sau moral (ereditar)..
  In loc sa ajutati societatea, voi o impiedicati. Intai voi regresati dar nu se stie in ce pentru ca se pare ca nici femei nu ati fost anterior.

  “Oh, am vazut eu acolo ca n-a disparut nici-un 6 milioane.”
  Really? De ce nu ii inveti pe copiii tai? Ah, am uitat! Nu ai pentru ca tu insuti nu crezi in tine.
  N-aveti nici babysitter sa va dea peste nas ca nu asa se fac calculele, calcule de idioti.
  Babysitterul duce copilul la biserica, nu parintii. Parintii-s prea plini de ei sa mai vada copilul.
  Voi il vreti pe Bivolaru de babysitter ca el v-s spus cum sa faceti inainte de a avea sex. V-a vorbit atat de mult de Dumnezeu ca a si uitat sa va duca in biserica. O data daca va ducea si erati ok. Dar nu v-a dus – bad babysiiter, bad!

  Asta e cu voi! Ati crescut cu tare ca balariile.
  Eu am decartat Tricolorul azi, voi nu.
  Si este pentru ca v-am spus deci s-a implinit.
  Am mai multa credinta fata de Romania decat aveti voi desi nu mi se cere.

  “ourworldindata”
  Cifre goale de orice semnificatie!

  “n prezent, statisticile arată că la nivelul anului 2021, SUA are ”
  La ce te intereseaza pe tine ce are sau nu SUA? Who the fuck you think you are?

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer