Un excepțional documentar depsre viața, realizările și activitățile lui Garchen Rinpoche. Interesantă este în special abordarea budhiștilor tibetani în fața agresiunii comunismului chinez, Garchen Rinpoche făcând parte din rezistența anti-comunistă tibetană și executând 20 de ani de închisoare pentru acest lucru.

Eminența Sa Garchen Rinpoche este un renumit lama și maestru de meditație Drikung Kagyu care a fost cunoscut în existența precedentă din secolul al XIII-lea ca Siddha Gar Chodingpa, un discipol al inimii lui Kyobpa Jigten Sumgon, fondatorul liniei Drikung Kagyu a budismului tibetan. În India antică, el se încarnase ca Mahasiddha Aryadeva, discipolul născut în lotus al marelui Nagarjuna. În secolul al VII-lea, el era cunoscut sub numele de Lonpo Gar, ministrul regelui tibetan Dharma Songsten Gampo.

Rinpoche s-a născut în 1936 în Nangchen, Kham, în estul Tibetului. Regele Nangchen și-a asumat personal responsabilitatea de a căuta reîncarnarea celui de-al 7-lea Gar Tinley Yonkyab. Rinpoche a fost recunoscut și înscăunat de către sfinția Sa regretatul Drikung Kyabgon Shiwei Lodoe.

La vârsta de șapte ani, Rinpoche a fost adus la Lho Miyalgon, unde i s-au oferit haine de ceremonie și alte obiecte. El a arătat o pictură a fondatorului liniei Drikung, Jigten Sumgon, și și-a dovedit autenticitatea ca reîncarnare spunând: „El este Guru-ul meu”. Acest lucru i-a făcut pe oamenii din jurul lui încrezători că el este adevărata reîncarnare. Din acel moment până la vârsta de 22 de ani, Rinpoche a trăit și a administrat această mănăstire.

În această perioadă, a fost învățat de fostul său discipol, Chime Dorje, care i-a dat multe împuterniciri, transmisii și învățături. Când Garchen Rinpoche avea 13 ani, Chime Dorje a început să-i dea învățăturile Mahamudra. Apoi, în mănăstirea Lho Lungkar Gon, Tulku Thubten Nyingba Rinpoche i-a dat toate împuternicirile și învățăturile lui Drikung Kagyu. După aceea, a început practica Ngondro și a studiat cele șase Yoga din Naropa.

La vârsta de 22 de ani, după ce a încheiat o retragere de doi ani și jumătate, a fost închis timp de 20 de ani în timpul tulburărilor politice ale Revoluției Culturale din China.

În timp ce se afla în lagărul de muncă, a primit instrucțiuni de meditație de la maestrul său de rădăcină, maestrul Nyingma Khenpo Munsel. Manifestând o perseverență enormă, Garchen Rinpoche a practicat în secret învățăturile timp de douăzeci de ani. Khenpo Munsel a fost foarte mulțumit și ar fi spus: „El este o încarnare bodhisattva foarte specială. Nu există nicio îndoială despre aceasta”. În timp ce era încă în închisoare, Garchen Rinpoche a ajuns la realizarea minții înțelepciunii pure.

De la eliberarea sa din închisoare în 1979, Garchen Rinpoche a depus eforturi mari pentru a reconstrui mănăstirile Drikung Kagyu și pentru a restabili învățăturile budiste din estul Tibetului. În prezent, Garchen Rinpoche este implicat în restaurarea Mănăstirii Gar și înființarea unui colegiu monahal acolo, precum și a două școli-internat pentru copiii tibetani locali.

Garchen Rinpoche este fondatorul și directorul spiritual al Institutului Budist Garchen din Chino Valley, Arizona, precum și al multor alte centre atât în ​​SUA, cât și la nivel internațional.

CategorySpiritualitate
 1. November 26, 2022

  Daca nu il aveti direct profesor, va rog frumos sa-l lasati in pace! Inclusiv tu, Rapcea.

 2. November 26, 2022

  Buna dimineata … Sangha?

  https://twitter.com/ParveenKaswan/status/1595773946321723392

  Unii au sa spuna ca Bivolaru e de vina, ca Dumnezeu….
  Eu am sa spun ca Rinpoche e de vina. L-a facut pe sarpe sa vrea sa mearga pe picioare.

  Eu nu am nimic de bodhisattva pentru ca am renuntat la juraminte ca sa fie doar Chisca bodhisattva: sta cu picioarele cracanata la lume si baga in ea ciocolata.

  Daca am facut ce am facut alaltaieri, am facut-o in baza juramantului de a respecta Constitutia. Cristina n-a respectat nici Constitutia si nici sarbatoarea si nici nu mi-a lasat posibilitatea sa imi apar familia, nepotii care sunt acum mari.
  Voia neaparat sa ma traga sub influenta sectei, sa platim pentru traume trecute inca, sa ma spiralizez sa se resoarba nepotii la sora-mea in burta, sa se dea timpul inapoi.
  Ea credea ca e la curs si la concurs de yoga, de aspiratie fata de Bivolaru ca:
  – vreau sa ma inchin lui ca lui Dumnezeu care a fost mereu si dintotdeauna si care este “Noi” si restul atributelor dumnezeiesti care sunt tot “Noi” si Sinele Nemuritor Atman si etc si nimic micul meu “eu”.
  – mai voia sa fiu penetrata de el pana imi trece de cervix, sa imi iasa pe gura si sa ma inconjoare de 3 ori apoi si etc.cu el dupa mine ca si copil de-al meu.
  Apoi mai voia sa imi intind toate ale mele calcate de autobuz deja lui sa le soteze si sa i le las lui sa ia ce vrea din ele.
  🤣🤣
  Too late! A trecut nepoata mea pe aici.

  Cristina credea ca stie ea mai bine ca dupa 11 ani de cand nu mai sunt la curs, o sa ii permit si o sa le permit sa-si bata joc de mine ca prin ea sa inteleg inca o data ca tiganul sfidator si asupritor ca ne terorizeaza a nu stiu cata oara ca suntem demonici, ca sa muncim pana cadem pe jos de morti pentru el, ca nu stim decat sa fim in imaginea pe care o are el de noi de cautatori de job-uri, si ca in baza explaoatarii unuia cu mintea neordonata ca a mea, ca exista metode sa ne disciplineze, ca sa bagam Nauli pe uterele umflate de traume trecute, ca sa tinem post asupru pana si dupa ce murim si ca fagaduinte ca niciodata, juraminte pe Biblie pe care el n-a citit-o, ca lasa ca postul e de Duminica, etc, etc.

  In iadul acela numit MISA si curs de yoga a la MISA, voia sa ma intorc in el sa isi rada de toti intelectualii ratati care si-au ingropat viata la MISA si sa comizeram ca e Bivolaru gazda.
  Si iata ca sunt in iadul de la MISA in care ma intalnesc avand creierii pierduti si zob si de aceea ma recunosc pe mine de Garchen ca altcineva nu mai e aici. Sine nu mi-am revelat, deci e ceva cu Garchen. 🤣

  Eram ca moarta de oboseala, cand Cristina m-a provocat sa vad ca iara ei sunt grozavi cand au presedinta, Gabriela Ambarus moarta ca dovada si nu vor sa spuna publicului de jena ca “sa nu ii supere”.

  Dracu, nu mai scapam niciodata de Bivolaru?

  Mi-au mai spus de Garchen si cei de la procesare plante dar nu i-au spus pe nume. Eu ma sectarizez de Cristina si restul femeilor de la MISA si merg dupa Garchen, Drupon si discipolil vii ai lui Buddha.

  Cum spune Bivolaru: Gata!

  Gata, am facut-o!

 3. November 26, 2022

  La noi viata e de caine credincios, adica esti in lant pana mori.
  La noi, noi pazim Constitutia.
  De ce o pazim? O pazim pentru ca a fost scrisa.
  De cine o pazim? De cei care vor sa ne-o ia.
  Cum o pazim? Cu tot ce avem.

  Ne dam si viata pentru ea. Asa facem: https://images.foxtv.com/static.fox13news.com/www.fox13news.com/content/uploads/2021/01/1280/720/solderis-4.jpg?ve=1&tl=1

  Daca voi gasiti altii mai destepti pe glob, Cristina draga si altii, fara suparare, mergeti la ei sa va ajute! Gerson, Gershwin, sigur ca da! Dar nu ne impuneti noua!
  Statul daca te hacuie pe la spate si iti ia liberul arbitru e pentru ca vrea sa adune banii pe spinarea ta si tie sa nu-ti dea nimic. Toti muntii aceia de bani pot fi ai tai. Asa gandea si ragnea.

  Noi aici nu avem liber arbitru din moment ce pazim Constitutia. Ce sa facem noi cu banii?
  Pe langa aspectul de incomoditate si indemn la munca pe viata pe care ni-l aruncati in carca, de ce nu mergeti voi frumusel sa luati cheia de la comorile pe care le visati si le ascund guvernantii vostri si pradati nenica tot daca asa e spiritual! Febra vitelului de aur nu lasa nimic in urma.

  Cand scrie actiune spirituala de sprijinire a lui Trump, sa verificati bine pe alegatori sa fie doar de cei care ii plac lui Trump!
  Trump nu vrea sa voteze pentru el:
  – minoritatile,
  – femeile
  – saracii numiti RINO sau nu.
  Trump vrea sa fie votat doar de cei care spune el ca vrea sa fie votat. Si nu este pentru ca asa vrea Trump, ci pentru ca asa a decis Bivolaru ca este pentru binele umanitatii.
  Hai pa!

 4. November 27, 2022

  Trebuia sa las persoana sa ma calce in picioare. Si ne intoarceam iar in comunism.
  Da, ESTE PRIELNIC!
  Cand intri la ea in cabinet mai intai iti da cu valeriana. Iti da cu valeriana ca sa se te adaptezi tu universului ei in care ea este perfect docta si mereu victorioasa prin ideile lui Bivolaru pentru ca asa este karma ta.
  Stai la rand cand vine vorba de a fi sub obladuirea lui bulibasa! Arata respect pentru copy -paste!
  Nu se pune niciodata problema ca ea sa se coboare din suvoiul de impregnari, sa se prezinte in fata ta onesta cu ceea ce a invatat, cu cunostintele neadulterate exact ca in facultate. Nu!
  La Steaua Divina e ca in India cu diferenta ca tratamentul nu este gratuit ca in India.
  La Steaua Divina se cer bani pentru ca banii intra nu in buzunarul lor, ci al miscarii.
  Intra si in buzunarul doctorilor o particica destul de buna comparativ cu karma palmasii, dar restul de bani se duc unde trebuie si de care nu trebuie tu sa stii.
  De aceea li se si spune “banuti” ca sa nu ceri mai mult decat iti trebuie si ti-este calculat pe “calea spirituala”.
  De aceea se si spune ca s-au cheltuit o gramada de bani cu Gabriela. Ei fiind la paritate cu gurul, anticipand cele ce urmeaza, stiu ei mai bine cum sa cada in picioare. O minciuna repetata de un numar adecvat de ori devine adevar. Si Rapcica este inca avocatul lor. A fost dat afara de la curs, dar inca e vie atentia pe el ca de-aia se numeste gelozie si de-aia se numeste ‘mi-am schimbat parerea despre el’.

  Dar nu despre ignara, adica eu.
  Este o mincinoasa, nu minciuna este interna. Este o treaba care cade de sus in jos pe cei care nu sunt la curs. Se spala de ale lor in mod discret pe cei de afara. Mai auzi cate un oftat care se vrea discret sa nu afle gurul cu care pot intra in contradictie pentru ca nimeni nu stie ce gandeste.
  Nici Gabriela n-are parte de acesti bani ci de cat i se aloca si cat ii permite gurul sa traiasca.
  In rest se folosesc banii pentru alte nevoi: calatorii cu avionul, case-viloaie ale lui Catrina, sali de curs, reclame, servere. cadouri, mancarea sclavilor, diferite atentii, parfumuri, etc. Modest, foarte modest! Si mai nou se da pe brazda gurul cu cercetari “stiintifice” in care cei vechi devin incomozi. Si lui Voican Voiculescu cam aceeasi fata i-a aratat.

  De ce la noi sunt atatia supravietuitori de cancer? De ce ei nu au cazuri? Este pentru ca este bunavointa.
  Dar nu unde este refuzata si calcata in picioare medicina!
  Revenind la statutul dnei doctor de privilegiata, ca doctor are voie si chiar e si de asteptat din partea ei sa vina sa faca pelerinaj pentru Ambarusa. Onoarea! Imaginea! Credinta ultima! Este o treaba controlata.

  Pe cand pe Rinpoche l-au tinut in foame in inchisoare. Le-au spus sa se hraneasca singuri. I-au trimis la munca pe santier sa construiasva blocuri pentru chinezii lor. Stiu ca de-aia ma cheama Chime.
  La Tibet le-au distrus Larung Gar, cel mai mare centru de studii, cum sa nu doara?

  https://youtu.be/Yv0WH37zNTU

  N-am avut niciodata o casa de lemn, cu termopan, cu scripturi scrise in Tibetana, si incalzita cu soba pe munte. Se face ceaiiul cu tsampa, ii pun unt si asa il beau.
  Videoul e de acum 6 ani. N-are nimic! Tacerea e de aur!

  Raspunsul pe cate il asteapta aceasta persoana de la mine este:
  – Uite colo un fir de praf care trebuie sters in cabinetul dnei doctor! Repede, repede ca altfel ajunge la Grieg ca n-ai sters praful! Repede ca te da afara din ashram, de la curs, iti ia banii, te face ca pe Maruta – fara Hapilica! Pierzi calea spirituala! Iti pierzi viata, iti ratezi realizarea. Repede ca nu se mai poate face nimic pentru tine!
  Cam asta vrea ea sa se intample. Si Grieg la fel.

  Considera draga ca sunt ca si moarta pentru tine! Sunt doar o poza intr-un chenar negru.
  Doar tu si cu gurul dansati el ca Shiva, tu ca Shakti a lui prin univers!
  Nici nu am kundalini de care poate vorbesti – eu sunt tu si am canon de la preot ortodox pentru ca voi nu calcati pe la biserica. Voi sunteti in aceeasi Vale a Florilor.
  Trebuie sa ma duc sa fac hainute pentru extraterestri sa le pun in pomul de Craciun.
  Nu imi trebuie nimic de la voi, nici binecuvantare, nici nimic! Ci doar sa lasati romanii in pace si americanii asemenea. Trump nu va apartine voua. Nu este din cultura voastra.

 5. November 27, 2022

  “Fiecare moment de eșec, fiecare moment de cădere peste margine, fiecare pierdere, fiecare câștig, fiecare dezamăgire, fiecare bucurie, fiecare moment de întuneric sau lumină… de multe ori suntem doar puțin în afara drumului și în acel moment de văzând, văzând cu adevărat atât de mult, picioarele noastre sunt din nou pe Cale. Chiar dacă suntem un pic nesiguri. Unul dintre marile daruri ale vieții practice este de a realiza din ce în ce mai profund că Viața nu face „greșeli”. Și de îndată ce vedem acest lucru, rana începe să se vindece și ceea ce se credea a fi o „greșeală” sau „eșec” poate deveni începutul înțelepciunii, compasiunii, înțelegerii și al unei vieți extinse chiar și atunci când acest lucru poate fi atât de dureros sau profund trist.
  Este transformarea karmei noastre mizerabile în Dharma noastră minunată. – Soen Roshi.

  Deci, persoana clar iluminată a căzut în fântână. Căderile sale se opresc brusc în partea de jos, unde zace ruptă și sângerând. Putem vedea cum se întâmplă asta, dar acum ce?

  Adevărul este că nu există nici-o scăpare de durerea de a pierde ceea ce iubim și de care inevitabil ne atașăm. Nici-o scăpare de frica, confuzia, mânia și inima zdrobită care vine odată cu teritoriul relației umane sau pur și simplu a fi Viața sub forma unui corp uman. Nu există scăpare din cădere, nici scăpare din aterizarea grea și nici scăpare din acel fund întunecat al fântânii în care ne aflăm în aceste momente. Când rezultatele acestor întâlniri sunt dureroase sau chiar „dezastruoase”, este posibil să le vedem nu ca eșecuri, ci mai degrabă potențiale porți Dharma ale compasiunii mai profunde, înțelegerii, iertării și bunătății iubitoare? Este cu adevărat posibil să întâlnim aceste vremuri, oricât de dureroase, cu inima deschisă? Să întâlnim chiar și inima care se micșorează de durere și frică cu atenție blândă, chiar și atunci când pare că fiecare fibră din corpul și mintea noastră vrea pur și simplu să scape? Aceasta este inima practicii noastre și dacă nu dorim o practică artificială, dualistă, imaginară, trebuie să învățăm să lucrăm cu ele ca atare; înfruntând toate acestea pe și de pe pernă (de meditatie) și întâlnind aceste momente care uneori par să se întindă la nesfârșit, cu o conștientizare care permite a tot ceea ce este acolo să fie pur și simplu acolo. Dacă există tristețe, fii alături de ea atâta timp cât are nevoie de prezența ta! La fel și frica, îngrijorarea, mânia, furia, sentimentele de respingere și eșec, inima zdrobită și singurătatea. Nu este vorba despre a ne gândi la ieșire, ci mai degrabă de a ne învăța drumul în aceste vremuri aparent îngrozitoare prin puterea atenției. Aceasta este o practică acerbă care necesită o inimă extrem de iubitoare; o inimă iubitoare care poate ține și conține chiar și inima zdrobită.”

  Acestea au fost doua pasaje trecute prin Google Translate. Persoana de care am tot bolborosit in mintea mea ca si celelalte persoane au venit sa infuzeze siteul de maretia lui Bivolaru de ca si cum nu era infuzat de ajuns de faptele sale. Au venit sa ne aduca inca o data din preaplinul lor ca suntem niste nimicuri in fata acestei mame atat de blande, Gregorian, ca ne lipeste de perete cu furia si gelozia ei. Pazitoarea noastra nu poate dormi fericita fara sa stie ca toti ii sunt ei supusi si se inchina ei.
  Asa este marita stapana! Conferintele tale sunt flawless, pardon fara prihana, copyrightul sta pe ele neridicat de nimeni. Nimeni nu ridica nici de kundalini pentru ca nimeni nu are kundalini in afara de tine.
  Tu si doar tu esti unicul si mereu acelasi. Noi suntem mereu altii.
  Ah, ce karma grea ai de la cati suntem!
  Pe zi ce trece, esti mai sprinten, mai sprinten decat noi care cautam intelepciunea ca desteptaciunea tot n-o avem ce face cu ea. Suntem opaci la ea si redusi mental. Dar tu ne iubesti si asa. De aceea ne trimiti multe conferinte si ele stau nevazute, neauzite, nestiute pentru ca suntem noi redusi mental cum spunea si Rinpoche – N-avem multa scoala.

  Daca stai la distanta si nu te implici. MR iar incepe cu mondialismul. Din ce in ce cineva ii confirma visele sale cele mai salbatice. Trebuie ca tu sa fii acela/aceea. Tu ii dezvalui aceste minunatii de care nu se poate scutura. Tu in realizarea ta uiti ca a dat cu picioarele si cu mainile in usa sa fii liber.

  Cobori în jos, luceafăr blând,
  Alunecând pe-o rază,
  Pătrunde-n casă şi în gând
  Şi viaţa-mi luminează!

  🙂

 6. November 27, 2022

  Sheherezada calma isi lua locul si coninua:

  Multi nu aveau ce manca. Au luat chiar resturi de pe camp si le manancau, Oh Doamne!
  Suferinta era de neconceput.
  Daca aveai o bucatica de paine si taiai o bucatica de paine (si arata de marimea unghiei) pentru cineva, aceasta le calma mintea imediat. Daca aveai atata paine (si arata de marimea unui deget), aceia erau foarte fericiti. Era mare foame si sete.
  Oamenii au fost acuzati pe nedrept ca au facut rau. Erau lamasi de rang inalt care nu facusera nimic rau, dar tot au fost acuzati de ceva. Chiar daca cineva era nevinovat, ne spuneau sa spunem ca nu era. Chiar daca n-ai facut nimic rau, ti se forta o fapta rea pe tine. Pentru ca era atat de multa suferinta ca aceasta, multi si-au curmat vietile. Odata ce ai fost acuzat si ei decideau sa te execute, felul cum te executau era terifiant.
  Daca voiau sa execute pe cineva a doua zi, scriau ofensa lor pe o bucata de lemn si o agatau in jurul gatului lor. Apoi il plimbau intr-un camion incoace si incolo prin localitate spunand:
  “Aceasta persoana a comis aceste crime”. Apoi faceau anunturi, “Sa ii omoram?”. Si toti spuneau: “Omoara-i, omoara-i!” si aruncau cu pamant in ei.
  Cand executau pe careva, ii legau cu mainile la spate si ii bagau un prosop in gura in caz ca avea rugaciuni pe care voia sa le spuna. Bagau prosopul in gurile celor care aveau de spus rugaciuni si apoi atinteau armele catre ei. Au facut drumul negru de carbune. Muntii erau rosii. Valea era adanca. Era un loc terifiant.
  I-au adus acolo. Erau multi oameni ca sa fie executati – 3 sau 4 – trebuiau sa se ridice in picioare sa stea cu mainile legate la spate. In fata lor (mai departe de ei) stateau 10 soldati. Aveau ochelari cu lentile intunecate si bandane peste gura. Apoi cei 10 trageau asupra lor. Cand cei 10 au tras, nu stiai care pe care au omorat. In spatele acestor oameni era o transee. Dupa ce erau impuscati, cadeau inapoi in transee.
  Dupa aceea nu se mai deranjau cu tine. Daca aveai rude, tatal tau, mama ta, frati, surori, trebuiau sa vina sa-ti ia corpul. Dupa ce te omorau, te abandonau si plecau.

  Mingyur R. nu mai e cu noi.
  Referitor la Khenchen Konchog Gyaltsen R., Celor care erau bolnavi, le dadea mancarea si medicamentele sale intai.
  Kemchem Konchog este fondatorul Dharma in America.
  Lamasii mai in varsta il respectau si de asemeni si reprezentantii guvernului il priveau cu condescendenta.

  Garchen R. Daca mancam mancarea si era doar un pic de mancare, cand terminam, imi era foarte foame. Imi era foarte foame! Foamea ardea ca un foc. Altii aveau si ei aceasta afectiune. Nu puteam sa le umplu stomacurile dar erau foarte fericiti sa manance doar un pic (aici spune cum renunta la mancarea sa ca sa o dea altora si cum il ardea pe el foamea). Daca nu mancam parte din mancarea mea, sau daca mancam mai putin sau nu mancam deloc, nu-mi mai era foame.
  Am gandit: Bine, bine, n-am sa mai mananc. Intr-adevar, era mai bine sa fi murit. Am sa-mi dau mancarea. daca e sa practic generozitatea, ar trebui sa o practic acum. Am dat o bucata unei persoane, apoi alta masa altei persoane, apoi alteia – asa!
  Si am procedat asa timp de o saptamana. Nu mai mi-era foame. Luam doar apa. Oricum corpul meu a devenit mai slab si mai slab pana nu am mai putut sa ma mai ridic. Pe patul de moarte, langa mine se afla un Tibetan care lucra ca reprezentant chinez. Chiar daca era reprezentatnt, tot a fost aruncat in inchisoare. La acea vreme nu stiam multa limba chineza. El a zis: Nu suntem numai noi. Sunt zeci de mii de oameni care resimt suferinta. In afara inchisorii toti mor de foamete. Pentru fiecare 100 de fete, doar 2 baieti sunt ramasi. Toti au fost arestati sau omorati. Au sterilizat femeile ca sa nu faca copii. El a spus: Asa este cum este!
  Si m-am suparat foarte tare.
  Asa ca am chemat un reprezentant mai important. El a venit si a intrebat: Ce ai de spus?
  -Vino mai aproape! Si el a venit.
  – Si i-am zis vino si mai aproape si el s-a aplecat si mai mult.
  Am horcait flegma s-o adun in gura si i-am scuipat-o in fata. Apoi i-am tras una in fata.
  Apoi toti doctorii m-au legat, mi-au restrans bratele, m9au legat fedeles in cearceafuri precum mucul de lampa de unt. M-ai pus intr-un cosciug si m-au legat cu franghie. Si m-au scos din infirmerie.
  Au zis: “A innebunit?”. R. rade cum a ras si la ChNN. Stie el ce stie.
  Au facut toate astea desi muream. eram prea slab ca sa ma ridic. Iar rade R.
  A venit reprezentantul inchisorii si m-a intrebat. Ce ai in minte? De ce nu mananci?
  Am spus, Nu e ca nu mananc, ei nu ne dau de mancare. Daca mananc un pic, stomacul fierbe de foame, Asa ca nu mananc. Mai bine sa mor mai repede! Ti-am tras una pentru ca am crezut ca ma omori. De aceea te-am lovit.
  Si m-a intrebat: “Esti furios?” Am spus, “Da, sunt furios!”.
  “Te-ai infuriat pe Partidul Comunist si m-ai lovit pe mine.”
  El a spus: “Eu nu sunt furios dar am o cerinta. Esti tanar si foarte ager. Mananca mancare!”
  Am spus: Daca trebuie sa mananc, trebuie sa imi dai atata mancare cata pot sa mananc. Atunci am sa mananc intr-adevar. Altfel n-o sa mananc deloc. Si m-au hranit. Si m-au hranit inca mai mult. Eram singur in celula mea. Intr-o luna mi-am revenit din boala si era corpul meu iar cum era inainte. Acela am fost doar eu. Altii nu au primit mancare sa manance asa. Ceilalti bolnavi n-au primit. Asa ca nu eram fericit.

 7. November 28, 2022

  Intermezzo:
  Reclama:
  Deoarece parul dvs. pubian a inceput sa se ofileasca si albeasca, va recomandam cu caldura climatica produsele noastre de vitalizare a parului pe baza de plante si petrol, vezi Steluta Albastra!

  Cancerele se trateaza la noi pe banda rulanta.
  Va asezati pe banda si ea va duce unde trebuie. Urmand sagetile de pe coridor ajungeti direct in cabinetul doctorului. Acolo acesta va va prescrie Cancerosin sau chiar tinctura sau amestec de Cancerosan care trateaza instant boala dvs. de care si suferiti.
  La solicitarea dvs. va putem administra injectii cu botox in vagin sau in anus sa va strangeti bine si vaginul si anusul ca pe sosete sa nu va mai curga nimic din ele.
  Noi stim cel mai bine pentru ca noi stim.
  Gregorian Bivolaru este cel mai tare vrajitor din Galaxie, nu din Android. Daca ati inteles gresit este sistemul dvs. de operare de vina. Veniti la noi ca va aranjam si sistemul de operare!

 8. November 28, 2022

  Cand vei intruni conditiile MR, atunci ti se va arata si Garchen. La fel si yoghistilor de la MISA. Degeaba ai documentarul daca doar e de show si tu faci parada fara sa ai vreodata vreo intentie decat de a-l arunca pe el sub autobuz pentru certurile tale cu Bivolaru, cu MISA, cu Ambarus.
  Ai vazut, in film a spus ca trupul gurului e mai pretios decat al tau. Asa trebuie sa-l vezi. Tu nu esti capabil sa iesi din raca continua pe care o ai cu MISA. La tine e totul politica si amagesti pentru a-ti castiga un loc in fata la MISA fara sa realizezi ca acestia cat spui tu ca ti-au fost colegi sunt voraci, avizi de a mai stoarce un ban de pe cine gasesc, fie acesta si Garchen R. care nici macar nu e de Romania, care nici nu e crestin.
  Deci ai luat omul si l-ai aruncat in cusca leilor sa vezi daca intr-adevar e mahasiddha.
  Foarte dezamagita si cu inima grea ma simt cand vine vorba de Romania.
  Steaua Divona dupa ce isi ia numele de la Steaua lui Solomon, cladeste un imperiu de vorbe cu masoneria. Le-ati furat Dumnezeul, acum ce mai aveti cu evreii?
  Voi tineti o minte atat de ingusta incat atunci cand ati pus eticheta pe careva numai si numai asa cum i-ati lansat eticheta vedeti persoana. Daca este evreu, trebuie sa fie neaparat un evreu incult si sa nu stie absolut nimic de Craciun pentru ca ideea la voi in cap e fixa si nu exista nici pic de abatere de la ideile voastre fixe.
  Intai a fost Teoosie care alerga de colo colo ca nu exista Covid-18, ca are sa tina si sa puna stapanire repede pe femei ca el le pazeste mai bine ca oricare. Asa ca el au fost si altii. S-au imbolnavit de Covid si n-au rezistat la ce planuri aveau ei in cap. Urmeaza MR ca el vrea sa tina femeile sub controlul sau, LGBTQ.
  Ca eu sa pun invataturile lui Garchen aici pe tava pentru voi sa le aveti fara nici-un fel de obligatii din partea voastra, este prea mult. Imi creez eu karma si nu merit.
  Garchen a sadit in noi seminte de Dharma de soi bun. Eu am rabdare, la fel cum si eu am rabdare pana la sfarsitul vietii, la fel si voi puteti sa aveti rabdare.
  Oricum o poza spune mai mult de 1000 de cuvinte. Daca voi nu faceti legatura sufleteasca cu el in forul vostru launtric ci va simtiti fortati de MR, mai bine sa nu incepeti a apuca pe aceasta cale! Nu e bine ca va simtiti sfasiati de lei!
  Exista toate produsele de la MISA/Steaua Divina si daca nu v-ati retras pana acum, va va fi si mai greu datorita celor ce au fost investite de cei care au fost inaintea mea la curs in curs. Ca sa ies curatica de la curs, eu nu m-am folosit niciodata de ceea ce nu era al meu. A venit macgregor si mi-a aruncat in fata fara rusine: ia un bilet de tramvai! Really? Mi-am platit toate calatoriile de tramvai in Romania, si cele de autobuz ca sa nu datorez statului ceva la iesirea din tara si pentru ca asa este buna crestere. M-a jignit far sa stie.
  Apoi am auzit si aceasta, ca Ambarus facea karma yoga fiind instructor de yoga. Eu zic sa stati in nebuloasa voastra ca e f. bine acolo unde exista inversiunea valorilor.
  Cu aceasta am terminat. Multa cunoastere este un impediment pentru ca iti creaza dusmani pe care nu ii vrei, iti creaza obstacole care mai tarziu vor fi greu de depasit. Plus ca mai vine cate una care iti reproseaza ca ai mintea haotica daca stii prea multe.
  Ea fiind la MISA, a redus totul la a fi femeie si a te fute ca este scopul vietii pentru ca de-aia ai si gaura.
  Nu merci! Nu servesc de la MISA, nu servesc de la exmisa, nu servesc de la MR!
  Exista ceva mai mult decat ceea ce ziceti voi ca sunt: o gaura.

 9. December 15, 2022

  Imi place partea cand Rinpoche intra in biserica si respecta ceea ce este acolo. Se aliniaza la reperele culturii crestine chiar Catolice.
  El are mai mult bun simt ca oricare am intalnit pana acum.
  Smerenia lui cand cere refuge vows la Dalai Lama, adica el insusi are nevoie de calauza…
  Nu ma asteptam. Sincer, nu ma asteptam ca sa dea altora refuge vows si apoi sa mearga sa aiba grija de sine.
  Unii isi pastreaza inocenta si puritatea chiar si trecand prin zeci de ani, 20 de puscarie, iar altii se duc sa se specializeze in ea in ale raului.

 10. December 25, 2022

  Garchen R. si lamasii de la GBI acum pun rugi pentru toate fiintele.
  Situația în China intr-un articol de acum 4 ore:
  China a încetat să mai publice date zilnice despre COVID-19, adăugând la îngrijorarea că, conducerea țării ar putea ascunde informații negative despre pandemie după relaxarea restricțiilor.
  Comisia Națională de Sănătate din China a facut o declarație că nu va mai publica datele zilnic începând de duminică și că „de acum înainte, CDC-ul chinez (Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor) va elibera informații relevante despre COVID pentru referință și cercetare”. NHC nu a spus de ce a fost făcută schimbarea și nu a indicat cât de des va elibera cifrele CDC-ul chinez.
  China se confruntă cu o creștere a numărului de noi cazuri de când restricțiile au fost relaxate. Numai în provincia Zhejiang din estul Chinei, guvernul provincial a declarat că se confruntă cu aproximativ 1 milion de cazuri noi zilnice. Între timp, Bloomberg și Financial Times au raportat despre o estimare divulgată de înalți oficiali chinezi din domeniul sănătății, potrivit căreia până la 250 de milioane de oameni ar fi putut fi infectați în primele 20 de zile ale lunii decembrie.:

  Alt articol in ETNT Health acum 5 ore in domeniul sanatatii: Infecțiile mortale ucid oameni. Iată care sunt simptomele Strep A și altele.
  Urmați principiile fundamentale ale sănătății publice și ajutați la încheierea acestei pandemii, indiferent unde locuiți – vaccinați-vă sau luați-vă boosterele cât mai curând posibil; dacă locuiți într-o zonă cu rate scăzute de vaccinare, purtați o mască N95, nu călătoriți, respectati pentru voi distanța socială, evitați aglomerațiile mari, nu intrați în casă cu persoane cu care nu vă adăpostiți (mai ales în baruri), exersați bine igiena mâinilor și pentru a vă proteja viața și viața altora, nu vizitați niciunul dintre aceste 35 de locuri în care este cel mai probabil să luați COVID.
  1. Strep A – se pare ca virusul Sterp afecteaza copii cu simptome de inflamare in zone bizare in spatele capului, ochi lacrimand, curgerea salivei din gura, etc. Se pare ca modelele de imunitate pe care le aveam si le stiam inainte s-au schimbat.
  2. Virusul respirator scintial. Pentru acesta nu exista vaccin. Spitalele sunt pline acum si e locul nde nu vrei sa ajungi.
  3. Virusul gripei
  4. Raceala simpla
  5. Coronavirus.

  Daca aveti sa va exersati religia proprie, acum puteti s-o faceti nestingheriti. Sfantul Duh este cel cu puterile paranormale in orice religie ati fi. Ca ii spui mintii si corpului perfect Buddha, Iisus sau altcumva, fie sa te ajute remediile pe care le cauti si sa iti gasesti linistea, comfortul si odihna in casa ta cu parintii, familia, prietenii tai! Nimeni nu te uraste. Toti suntem copii ai universului. Priveste in jur: si altii sunt in suferinta. Nu ceda! Esti speranta umanitatii!

  Doamne, copilul Iisus s-a nascut. Slava in ceruri tie pentru acest moment prielnic si de bun augur! Fie sa creasca puternic si sa ne ajute in incercarile si cu poverile vietii ca promisiune a Creatorului catre creatura sa!

  cling cling cling suna clopoteii lamasilor,
  Curios cum clopoteii suna la fel in toate limbile pamantului! Si cat de dulce!
  Ceea ce nu stim e ca zurgalaii imprastie vestea Nasterii Divine in acelasi timp in toate colturile lumii.

  🙏🙏🙏

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer