Notă Mihai Rapcea: Am fost rugat de Dan Flesaru să public acest material de promovare a unui curs online de Dzogchen. Aveți mai jos reclama, cu mențiunea că nu cunosc profesorii respectivi, nu am primit acele învățături și nu am nici un avantaj financiar sau de altă natură de pe urma promovării acestui eveniment.

Fie ca dharma autentică să înflorească pretutindeni și să aducă beneficii tuturor ființelor simțitoare !

 

Curs de invataturi tibetane sustinut online de Geshe Sherab Lodoe si Dr. Sangmo Yangri

Invataturi oferite din transmisia orala a traditia Zhangzhun

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02tWdFo4wo8xGPqWiXfyS4r2UKMg5rcSa5zY3dtmLRDysGWRXs9aFsrgnd1ziu3r2xl&id=100063642802656&sfnsn=mo

La invitația lui Dan Flesaru, maestrul tibetan de pe linia tradiționala Bon, Geshe Sherab Lodoe impreuna cu Dr. Sangmo Yangri vor susține cursul de dzogchen Cele 6 lampi – The six lamps online ( pe zoom) in data de 04-05 februarie 2023.

1.Pentru cei care nu il cunosc, va oferim povestea spirituala pe scurt a a lui Geshe Sherab Lodoe.
Acesta s-a născut într-un sat Bonpo Tsarong, situat în regiunea Kham din Tibet. El provine dintr-o familie Bonpo, tatăl său a fost un practicant tantric în Mănăstirea Wadag Bon Gon din Tibet.
A studiat Dzogchen, Tantra, Sutra si toate celelalte zece stiințe majore si minore ale tradiției Bon. După cincisprezece ani de studii intense si practică, a primit diploma de Geshe în 2014.
Geshe Sherab Lodoe a primit toate initierile de la Menri Ponlob Trinley Nyima Rinpoche si de la mulți alți maestri Bon stimați.
Mai multe detalii despre Geshe Sherab Lodoe aflati vizitand pe site-ul nostru :

https://spiritualitateatantrica.ro/geshe-sherab-lodoe/

2. Despre – Dr. Sangmo Yangri
Dr. Sangmo Yangri este o savantă, profesoară, practicantă Bon, traducătoare și prima femeie tibetană care a primit un doctorat în studiile tibetane Bon.
Si-a primit Masterul în Filosofia Bon filosofie în 2007 la Universitatea Centrală de Studii Tibetane (CUTS) din Varanasi, India.
S-a născut în Solan, India, în 1980, aproape de mănăstirea Menri.
Si-a terminat doctoratul în tradițiile Bon si budiste în 2013, cu o teză de doctorat care se ocupă cu analiza expunerii tradiționale a modului în care lumea a apărut în conformitate cu tradiția Bon si budism.

Vizitand site-ul nostru :
https://spiritualitateatantrica.ro/dr-sangmo-yangri/ vei afla detalii despre Dr. Sangmo Yangri

Daca vrei sa afli mai multe despre institutul tibetan pe care il conduc in India si ce recunoaastere internationala au Geshe Sherab Lodoe si Dr. Sangmo Yangri intra pe site-ul lor oficial :

Lishu Institute

Despre eveniment:

– Cursul – Cele 6 lampi – The six lamps este structurat in asa fel incat sa poata fi accesibil oricui, indiferent de nivelul de practica.Nu exista o limita de varsta.

Cursul oferă o oportunitate prețioasă de a aprofunda întelegerea si practica individuala sub îndrumarea unui profesor autentic care prezintă instrucțiuni directe, subliniind punctele esențiale ale tehnicilor meditative.

Toți cei interesați serios de meditație sunt bineveniți, inclusiv cei care nu au urmat învățăturile anterioare și noii veniți.

Instrucțiunile despre Cele 6 lampi sunt un text de baza (rădăcină) ale lui Zhang Zhung Nyen Gyud si descrie precepte extrem de secrete despre Dzogchen (Marea Perfecțiune).
Metiunile tradiționale spun că învățăturile au fost dezvăluite de Tapihritsa lui Gyerpung Nangzher Löpo si conțin explicații amănunțite ale diferitelor practici de meditație, experiențe vizionare directe si cum să recunoastem lumina clară a propriei minți.

Mai multe detalii despre dzogchen gasesti pe pagina noastra
https://spiritualitateatantrica.ro/dzogchen-romania/

TAXA DE PARTICIPARE, oferte, modalitati de plata:

Contributia pentru cei care participa la curs este de 500 lei/persoana in perioada 27.11.2022 – 30.01.2023. INCEPAND CU DATA DE 30.01 taxa se mareste la suma de 620 lei/participant (taxa nu include suportul video).
Oferte :
1.Early bird – achita taxa de participare pana in data de 06.01.2023 si beneficiezi de o reducere de 10% din taxa.
2.Vino cu inca 3 prieteni sincer interesati de aceste cunoasteri si beneficiezi de 50% reducere din taxa de participare la acest curs si o reducere de 30% din taxa de participare la unul din cursurile viitoare pe care le organizam incepand cu luna martie 2023. Reducerea este castigata exclusiv participantului si nu se poate transfera altei persoane.
3.Vino cu 7-9 prieteni sincer interesati de aceste cunoasteri si beneficiezi de o participare de 100% gratuit la acest curs pentru tine sau 14% reducere de grup.
4.Vino cu 11-14 de prieteni sincer interesati de aceste cunoasteri si beneficiezi de 2 locuri gratuite pentru tine si prietena ta la acest curs sau 17% reducere de grup. Oferta se aplica daca ai un grup de practica sau esti instructor de Yoga/Wim Hof metod/Tao/Terapii holistice/ altele sau cunosti un instructor care are practicanti interesati de dezvoltarea lor personala.
5.Vino cu 15-20 de prieteni sincer interesati de aceste cunoasteri si beneficiezi de o reducere ( Corporate) de 21% de grup.
Dupa cursul de Cele 6 lampi puteti sa beneficiați de înregistrarea video in următoarele condiții: 1. un angajament ferm pe mail in care declarați ca veți folosi înregistrarea video exclusiv ca suport de curs; 2. nu veți distribui pe internet, Facebook, YouTube sau pe alte surse media conținutul video integral sau parțial; 3. Cost suport video curs 15 0 lei./persoana.
Înregistrarea audio se oferă gratuit .
Pentru participanții din România.
Cont pentru inscriere :
RO03BTRLRONCRT0CG6103301.

IMPORTANT:
Inscrierile se fac pana la data de 03.02.2023 orele 18.00.
Dupa efectuarea plății va rugam sa trimiteti un mail la adresa spiritualitateatantrica@gmail.com impreuna cu un numar de telefon ( preferabil cu what up) cu mențiunea – Participare curs Cele 6 lampi. Numarul de telefon este necesar pentru o comunicare unitara si rapida a eventualelor modificari imprevizitile care tin de buna organizare a cursului.
Dupa inscrierea in baza noastra de date veti primi un mail de confirmare in maxim 24 de ore.
In cazul in care sunteti in imposibilitatea de a participa va rugam sa asigurati prezenta unei alte persoane care sa vina pe locul pe care l-ați plătit. Suma platita NU se restituie dar se poate compensa prin participarea la un viitor eveniment ( curs, retreat).
Pentru cei care trec printr-o situatie materiala dificila dar au unele calitati speciale si o practica spirituala consistenta si constanta, putem oferi facilitati speciale. Numarul este limitat la 2 persoane.
Conditiile de acceptare sunt foarte stricte si au legatura cu situatia speciala a participantului.
De aceasta oferta unica de valoare beneficiati o singura data, in urma unui interviu telefonic sau dupa o discutie amanuntita fata in fata purtata cu cel putin 10 zile inainte de inceperea cursului.

Program curs Cele 6 lampi :
Sambata 04.02.2023/ Duminica 05.02.2023 :
– Orele 9.30-11.00 predare;
– Orele 13.30-15.30 predare si practica.
– Orele 16.00 – 17.30 predare si practica. – Orele 17.30-18.00 sesiune de raspusuri la intrebari.

Va rugam sa aveti in vedere ca intrebarile si nelamuririle se vor clarifica in intervalul alocat pentru „raspunsuri la intrebari” din ziua respectiva.

Contact :

Daniel Flesaru – practicant de tehnici tibetane de 12 ani.
Telefon – 0040723329778
Email : spiritualitateatantrica@gmail.com

CategorySpiritualitate
 1. January 3, 2023

  Nici un Dzogchen! Romanii nu sunt admisi sa vorbeasca in cercurile de Dzogchen. Ba ca nu au initierea care le trebuie, ba ca nu practica, ba ca nu sunt indeajuns de umani. Nu mai intereseaza Dzogchen pe nimeni. Si la ce ar trebui Dzogchen din carti? La ce trebuie phd in Dzogchen?
  Alt aspect am de lamurit.
  Intai link-ul: https://www.history.com/news/soviet-union-photos?cmpid=email-hist-inside-history-2022-0102-01022023
  Unde apare aici termenul de mondialist sau precursorul acestuia, poti sa-mi explici?
  Si mai exact ce inseamna acest mondialist la tine? Ai o definitie de dat sau e un ascuns pe dupa usa ca te vad parintii si bau-bau sare in carca ta?
  Dl. av. pueril, va puteti explica?
  Sursele dvs. de documentare sunt f.f. puturoase.

 2. January 4, 2023

  Pai mai, daca tu imi spui ca eu am dublu standard si mai sunt si fatarnica pentru postarea anterioara ca raspuns la postare, parca nu-mi mai vine a sta de vorba cu tine.
  Am crezut ca esti persoana care merge pe si foloseste surse temeinice si ca vii cu argumente solide, nu ca esti supus enervarilor rapide si fara de sens si ca incepi sa dai in toata lumea in loc sa raspunzi cum ar fi normal, doar mie cu nervi si draci ca te-am calcat pe coada.

  Daca tie nu-ti place istoria, eu nu am ce sa te mai invat. Cum sa te invat eu ca au fost dintotdeauna miscari pentru drepturi civile? Cum sa iti aduc in fata dovezi de aspiratii ale umanitatii din cele mai vechi timpuri inca?
  Nu am cum sa ma compar cu tine care ai inceput sa fii nu doar Guru Rinpoche dar si detinatorul adevarului ultim si ce mai spune Bivolaru.

  Eu m-am prins de schema ta ca vrei sa-l deposedezi de toate conspiratiile lui, dar nici chiar asa! Acestea sunt nebuneala lui! Nu poti sa spui ca nebuneala lui e a ta. Nu poti sa spui ca ti-a transmis-o tie. Nu poti sa furi de la acesta. Nu ai originat tu MISA. Nu este conceptia ta MISA!
  Ce faci este sa vinzi marfa lui Bivolaru la mana a doua cu pretentii ca tu ai cules toate conspiratiile lui.
  Nu poti! Si-a pus copyright. Sau poate tu nu intelegi ce inseamna drepturi de autor. Nu poti sa-i furi scoala si nici discipolii. Degeaba te afisezi ca esti anti-Bivolaru, ce faci tu este furt! Furtul denota ca nu ai originalitate si nici macar independenta.

  Urate purtari ai! Renunt sa mai vin la acest blog pentru manarelile tale pidosnice pe youtube.

  • January 4, 2023

   În sfârșit !

   • January 4, 2023

    La omul sarac, nici boii nu trag.

 3. January 8, 2023

  Andreea nu are maestru si nici nu si-a luat refugiu. Totusi are instinctiv mai mult respect fata de Dharma.
  https://youtu.be/HNxfH0el2_U
  Poate inveti ceva de la ea si de la Ion care nici n-au trecut pe la MISA si nici nu mimeaza prin afise sau anunturi ca ar fi budisti.

  Ce iti reprosez este ca trebuie sa simti si sa te exprimi pentru ce ai tu respect, nu pentru ce spun cartile sau unii si altii. Despre asta trebuie sa scrii! Nu suntem prosti sa nu ne dam seama cat copiezi si cat ne duci cu zaharelul si ne plimbi de ni s-au intors toate matsele pe dos prin Bucuresti.

  Ca sa fii budist trebuie sa traiesti in mod budist. Iti trebuie si sangha si legatura continua cu practica. Zilnic iti trebuie contact cu Dharma si nu doar cand iti aduci aminte de Khentrul R.. Daca nu poti acest lucru, mai bine nu mai incepi si nu mai fortezi pentru ca fortezi degeaba. Nu-si are rostul.

  Macar daca sa zicem ca practicand yoga, ti-ai trezit energii si esti o binecuvantare pe Bucuresti si pe noi. Si ca prin trezirea ta esti gata sa aduci si Dharma.
  Poftim, impresioneaza-ma! Stau pe receptie si astept sa fiu impresionata. Dar mi-e teama ca asa am sa raman – cu asteptarea.

  Rapcea emite – Ne va da toate cadourile spirituale de care e capabil. Ne va spune si adevarurile grele pe care de mult astepta sa ni le spuna si din multa pudoare si sfiiere nu ni le spunea.
  Fiti pe receptie! Negresit veti primi. 😛

 4. January 13, 2023

  Buna dimineata, dusmanii mei!
  Azi am atins o alta limita a adancirii mele in depresie. Si de a nu respecta regulile crestine pe care tot eu le sustin.
  Plecand de pe meleagurile mioritice pe site-ul unde am ajuns redirectionata, am fost iar agresata ca nimeni altcareva cu vorbe de dispret si atacata chiar netinandu-se cont de preceptele budiste care se pp ca erau la baza functionarii site-lui. Se aplicau altora, romanilor nu. Ei erau exceptia.
  Bun! M-am straduit sa merg la activitati, sa invat si inevitabil sa dau peste alte persoane, aparitii. In mintea mea eu pastram fidelitate fata de indrumator.
  Pana ce a avut o atitudine bizara in a ma discredita indarat in Romania in fata unei persoane false, similare lui Bivolaru in ideologie si chiar in apucaturi.
  Bun! M-am gandit ca nu e locul meu sa corectez pe careva. N-am intreprins nimic. Insultele insa continuau sa vina.
  Indarat in comunitatea budista specimenul s-a debarasat de intreaga comunitate aratand dispret fata de practicile budiste si participanti.
  Deci am ramas budist in haine crestine. Ce urmeaza insa ma surprinde si pe mine.

  Unde dragoste nu e, nimic nu e!
  Desigur ca sunt subiectul discreditarii si in momentul in care scriu. Personajul sinistru care barfeste si ameninta pe oricine nu face front comun cu el impotriva mea sa ma simt continuu in opinia sa “incoerenta, inconsistenta, aiurita, etc.” pandeste ca un snipper din umbra.

  Continua sa te crezi agil, iute si ponderal important, dear! Mai prejos de a fi evicted de pe site budist n-am fost decat eu pentru comportare indecenta. IATA ca totusi m-am coborat la iad sa stiu ca vine pedeapsa vesnica pe mine! Nici macar gura ta deformata de violenta nu poate opri aceasta.
  Azi dimineata tocmai ce am dat girul meu acelei femei care continua sa greseasca pe forumul budist.
  Ma bucur ca inca tii sentimente de ura, dispret si venin pentru mine. Sunt ale tale toate! Scalda-te In ele pana te topesti complet!
  In fapt cu ce ai mai putea sa ma amarasti si nu m-ai amarat deja?
  Roata Dharmei se intoarce dupa cum ai cerut. Acelasi venin te caracterizeaza, aceiasi renuntare si lipsa de perspectiva ai. Te agiti pentru idealurile tale minunate tie, eu nu sunt parte din ele. N-am fost niciodata.
  Sa tragem linie sa adunam:
  Maine daca nu mai sunt, am bucuria de a fi sustinut o alta persoana sa isi polizeze propria filozofie. Are recunoasterea si suportul meu. In fond si de ce nu?
  Tu insa mi-ai discreditat intreaga viata si potentialul meu nu numai intelectual dar si uman cu vorbe de claca si discriminari cu intentia de a ma face sa ma simt exclusa si inadecvata pentru a indrazni sa postez macar.
  Greseala a fost a mea de a incerca sa te ajut cu acea imagine a prietenei tale cu picioarele tintuind pe Bivolaru pe o cruce invizibila. O, ce imagine! Superb! Iconic!

  Asa si trebuie sa ramana! Genialitatea a fost a ei, nu a ta.
  Tu nu apari nicaieri. Ai fost folosit. Imi pare rau pentru tine! Te consolezi tu cumva.
  Daca vrei, iti umplu eu paharul amarului. Cam ce ai prefera?
  Pentru un serial hater ca tine am orice. Makers’Choice, Canadian Club, Bourbon, gin, ce alegi?
  Pot fi barman. Mie poti sa-mi spui cu ce te-a suparat subsemnata dupa ce i-ai urat sa-si atinga felul.

  continuarea relationarii curs si post-curs in urmatoarea postare
  Judecatorul nu modereaza plangerile si nici nu arunca lacrimile victimei la gunoi pisandu-se pe victima.
  Exista o limita a nedreptatii. Numai pentru exmisa nu.

 5. January 13, 2023

  “Un blog poluat și nemoderat duce la trafic redus și dezgustul multor vizitatori.”
  Numai cursantii mai pot veni aici sa comenteze cand si cand atunci cand MR le permite si le vine lor sa comenteze indarat populatiei generale.
  Asadar existenta mea exmisa inc. o numesc poluare.
  Asemanator, unei femei in Myanmar calugarii i-au luat copilul din brate si i l-au aruncat in foc.
  In tarile arabe deja femei sunt impiedicate sa mearga la scoala sa se instruiasca sa poata acorda asistenta bolnavilor de covid. Ura impotriva purtatoarelor de uter si vagin merge pana la a le acuza de moartea mamei de covid si a le bate in public pentru ca bataia e rupta din rai.
  Domnilor, voi sunteti neurotici, nu femeile!
  De cata competitie si porniri salbatice ale mintii suferiti, de toate devierile acuzati pe altii in loc sa vedeti cauza in voi.
  Nu eu am inventat bataile cu saculetii de nisip sa nu lase urme pe piele. Nu eu am iradiat pe altii. Nu eu am tras de hainele revolutionarilor jos de pe ei sa ramana dezbracati adica demonici ca umbla streak naked. Nu eu mi-am batut joc de statul roman care nu sunt functiile ocupate ci populatia. Meditati va rog!
  Veti avea ceea ce meritati.

 6. January 14, 2023

  Well, lawyers are good for something. Better than some Turk origin Romanians who refer to other Romanians in disdain as being individuals posessing snouts instead of mouths and formulate such expressions as ” putting the snout to (something)”.
  It so happens that there are Turks who I sincerely like and they don’t hold such demeaning attitude. For them it’s a trap that they let you fall in by calling themselves first animals.
  For one, there is this group, The Young Turks. They’re very fun and have insight. I got one joke from them on Trump, I laughed the more as it involves a church. You could have slapped Trump with a church over his head and he wouldn’t have felt it.
  Then there is the Atik Family who portray better than anyone the nomadic spirit of the Turk people. I get hints from them and I tell my dad how he does not have Netflix, but they do.
  It’s like you should not have biases because of one short of mind individual in Romania aiming to be – I don’t know what she wants to be because she is nothing to now. She has no respect, she’s only driven by interest, and God …, I did not know I was an animal in my former country because one screwed up person said so.
  It’s not constructive, it’s destructive – intensely self-destructive for the purpose of parasitism!
  What she does next is nothing: a very intense state of nothing. She tries nothing, she evolves into nothing. Probably she is enlightened already and when she dies old or not, she won’t come back at all.

  Someone has told me, “Save the tears for the judge!” And I do so.

  This is my tears, tears of joy:
  I had a dream (not like MLK which I deeply respect, but still) in which I was accidentally talking to a girl from the MISA course. And she was showing me some icons with St. Mary, the child Jesus, etc. It may well be that there is no girl and no real icons, just the Holy Water in a bottle speaking from the foot of my bed.
  And she told me, “you come to our course”. And in my mind I was thinking that maybe I should pull out of this and tell her the truth that I quit once. She left me and I woke up. But I’m not completely awake.
  It’s a rare chance that I go back in my dreams to meet course attendants in Romania.
  What I noticed about them are these traits:
  They hang out together and shy away when you want to speak to them. They are like captives who are allowed to speak only the words of one ferocious master. He’s never around in the dream. He is so ferocious that they instantly are scared if you want to relate to them.
  “You have to come to the course”.
  My answer is that I don’t want to be limited in the way of what their master does to them. I want to keep my own mind, my independence. I want to depend on my own mistakes and thoughts, be them good or bad.
  All your happy life, erratic as it was, is gone now as you embark with your master on a journey. What you have is a group of people who follow blindly a despotic ruler. We’re not naming him now.
  You may or may not know that Romania was refused for Schengen and the explanation given was the lack of integrity of its borders. What they contend of is that many migrants cross its borders making it an unsafe country for Schengen. It is true for Bulgaria: many Indian migrants are taking to Europe through Bulgaria. My question is this: why would the same people who have the millenary yoga and methods run from their homes and quit their jobs and ways of living? Why would there be such an influx of migrants to Europe? And if there is an empty space left in India, maybe you want to go in the Indian jungle or to the jobs in Indian cities they left behind.
  They run from yoga, and you step up to a hindu way of living.
  And look at your features! You look Romanian, but look at your beloved master! He looks ugly because he copies and steals from evryone, speaks badly to his followers, injures them with his yelling, abuses women, what is missing from this? Beating them like calistrat?

  I speak to the girl in the dream. – You tied yourself unnecessarily to an uncivilised person who does not want your good. He has no speech, he can’t speak properly, he has no yoga moves, he can’t execute what he wants you to execute, he can’t explain to you and it’s taboo to even mention that why he went to jail.

  Listen, jail is a very dangerous place!
  Bivolaru is a dangerous person. He is on the list of the most wanted.
  Look: https://jurnalul.ro/stiri/justitie/gregorian-bivolaru-cautat-interpol-920221.html !

  For your own sake, wake up! Untie your knot with this person before he pulls you down with him!
  Think of all the people who sank in the Atlantic with the unsinkable Titanic! They were people in the platforms, there were people around in the waters nearby!

  Wake up!
  It’s not evil what I’m telling you.
  I am about to go to hell, but you still have a chance.
  My initials were true to the intent until another Buddhist tresspassed his own vows because he was too proud and pushed me to you to explain to you that you need to switch the handle for your life to make it take a turn.
  Do it! Make it count!
  KT

  PS You could go see what the above Dzogchen class is about.
  Or you could write to Garchen R. in Phoenix, AZ and ask for his help. He is a mahasiddha in the Drikung lineage.
  Tell him Tashi Delek sent you!
  I feel just as lost for having been tossed overboard in such an inhumane manner, but it’s something we can both do for our sanity. Let’s find rescue! Immediately!

 7. January 14, 2023

  ““Un blog poluat și nemoderat duce la trafic redus și dezgustul multor vizitatori.”
  Numai cursantii mai pot veni aici sa comenteze cand si cand atunci cand MR le permite si le vine lor sa comenteze indarat populatiei generale.
  Asadar existenta mea exmisa inc. o numesc poluare.
  Asemanator, unei femei in Myanmar calugarii i-au luat copilul din brate si i l-au aruncat in foc.
  In tarile arabe deja femei sunt impiedicate sa mearga la scoala sa se instruiasca sa poata acorda asistenta bolnavilor de covid. Ura impotriva purtatoarelor de uter si vagin merge pana la a le acuza de moartea mamei de covid si a le bate in public pentru ca bataia e rupta din rai.
  Domnilor, voi sunteti neurotici, nu femeile!
  De cata competitie si porniri salbatice ale mintii suferiti, de toate devierile acuzati pe altii in loc sa vedeti cauza in voi.
  Nu eu am inventat bataile cu saculetii de nisip sa nu lase urme pe piele. Nu eu am iradiat pe altii. Nu eu am tras de hainele revolutionarilor jos de pe ei sa ramana dezbracati adica demonici ca umbla streak naked. Nu eu mi-am batut joc de statul roman care nu sunt functiile ocupate ci populatia. Meditati va rog!
  Veti avea ceea ce meritati.”

  Răspuns:
  Nu ai prins ideea mesajului care nu a fost exprimat așa din senin, ci în contextul în care un alt cititor de pe exmisa.blogspot.com dorește să comenteze mai ușor și mai mult. Se pare că pentru unii mesajul a fost prea scurt ca să transpară foarte clar ideea. Nu o lua ca pe un afront. Și eu am fost avertizat de câteva ori pe diferite site-uri cu privire la limbaj (îndeosebi înjurăturile ieftine), la lungimea textelor (cu toate acestea, unele polologhii au fost deja aprobate) sau la păstrarea ideii. Am înțeles avertismentele și am mers mai departe fără supărări. Uneori nu am primit aprobări fără să mai primesc motivele. Susțin inițiativa conducerii MISA de a nu da citire mesajelor goale presărate cu insulte sau mesajelor prea lungi fără ca acestea să spună ceva concret, asta dacă se pretinde că la curs NU se practică cenzura (realitatea arată contrariul). Excepție (pe care nu o accept) fac relatările speculative și mesajele de adulare a Celui-Neasămuit care sunt citite la scurt timp după expediere în timp ce alte mesaje care arată problemele grave din “nucleu” sunt ignorate sau amânate prea mult de la citire.

  Uită-te din perspectiva unui cititor obișnuit de bloguri sau forumuri. Pe mobil sau PC, el caută rapid informații potrivite la locul potrivit. Are serviciu, guri de hrănit, rude pe patul de moarte, treburi casnice, facturi de plătit etc. Nu are răbdare sau chef să treacă prin toate mesajele cu înjurături, texte prea lungi sau ale căror idei sunt deviate complet de la ideea principală a temei sau a articolului. Astfel, el și-a pierdut definitiv credibilitatea pe acel site. Din păcate, mulți nu citesc blogul și forumul precum sunt citite romanele care pot să îmbrace multe teme și care cer mult timp. De aceea, pe un forum care se respectă există moderare și teme. Sunt teme unde un cititor poate să scrie ce-i trece prin cap cu condiția să nu jignească pe cineva (exemplu: Gânduri diverse, Curiozități, Alte teme, Idei și idei etc.). Teoretic se poate și pe blog să se creeze teme din acestea ca pe forumuri, dar e mult de muncă. Realitatea este că pe aceste teme intră doar cei care sunt cu adevărat interesați de acestea sau care vor să le aprofundeze. MISA este un fenomen în masă așa că blogul trebuie să fie adaptat corespunzător.

  Un moderator corect NU aprobă doar comentariile părtinitoare dintr-o singură parte. Pe acest blog, au apărut și comentarii de la cursanți sau cel puțin așa sună mesajele lor că ar fi pro-MISA. În cazul “celei mai mari școli de yoga din Europa”, ar trebui să se aprobe orice comentariu din orice direcție (pro-MISA sau anti-MISA) atât timp cât se află la limita decenței ca limbaj și să indice ceva concret (dacă nu e ceva concret, eventual să se ceară prin alte comentarii lămuriri). Pe site-urile școlii, extrem de rar apar mesaje “de pe partea cealaltă”, care sunt mereu împinse forțat sub reflectoarele “demonilor”. Probabil altfel ar fi fost văzută investiția conducerii de 35000 euro dacă s-ar fi făcut de banii ăia site-uri de genul acestui blog în loc să se achiziționeze serverele pe care “le contemplă” (asta dacă este așa cum pretinde la cât de “transparentă” este școala cu fondurile).

  “Asadar existenta mea exmisa inc. o numesc poluare.”
  Comentatorii cu capul pe umeri nu se leagă de existența unui utilizator, ci de mesajele pe care le transmite. Dacă totuși mesajele devin obsesive, prea frecvente, lungi și prea abstracte, unii vizitatori se irită și încep să se întrebe dacă nu cumva autorul chiar are probleme serioase. Din nou o spun, vezi din perspectiva unui cititor obișnuit de bloguri. Tot din nou o spun, nu o lua ca pe un afront. Frustrați sau chiar ticăloși sunt cei care moderează siteurile școlii când rareori adminii de acolo publică un mesaj “deranjant” la care se mai adaugă și glazura specifică de invective (șobolan, avocățel etc.). Au fost și mesaje cu adevărat deranjante, dar nefondate, din partea presei (pentru senzațional și audiență) sau a anumitor personalități care au denigrat MISA și apoi conducerea a acționat corect prin cerere la drept la replică sau chiar procese.

  Sper că acum îți este mai clar acum mesajul. Cine are urechi de auzit să audă.

  • January 17, 2023

   Nu inteleg ce vrei de la mine.
   Noi aici studiem Budismul Tibetan, respectiv Dzogchen, traditia Bon sau Nyingma, n-are importanta!
   Tu n-ai nici-o intrebare de pus, tu doar vii sa-ti sufli mucii in ciorba sa arati cat de important te crezi ca ai fi. Postarea ta nu are nimic a face cu Budismul Tibetan. Te invit sa te cari. Nici unul nu se simte ca vrea sa ofere adapost pentru caini pierduti. Ar insemna ca noi sa nu avem ce manca in seara asta ca sa ai tu ce.
   Mai bine pleci tu decat sa murim noi … de foame spirituala. 😏

   In the Buddha, the Dharma and the Sangha most excellent adica In Numele Tatalui, si-al Fiului si-al Sfantului Duh.

   “Cine are urechi”
   Sa-nchizi usa cand pleci ca e frig afara!

   Amin!

  • January 19, 2023

   Vezi ca te stiu toti cum ai dat blackout la elicopter!
   Le dau eu link, iubire:

   https://exmisa.blogspot.com/2023/01/misa-este-o-secta-potrivit-propriilor_10.html?showComment=1673461965641&m=1#c3640871652882760744
   Expulzarea mea fortata pentru Slava Rusia ta?
   Bravos!
   Sa tot ai de facut phowa.
   Ucraina de fapt iti arde tie karma. Putea fi Romania cea atacata si te comporti de ca si cum n-ai stii.
   Hai pa! Scoate-ti dosarele cu sina din fund! Nimeni nu-si permite sa mai taie paduri sa ai tu cu ce defila In fata comunistilor, lingusitorule.

 8. January 14, 2023

  Uite MR, asta care l-a facut pe Arafat sa fie alergat de multime, sa vrea sa-si dea demisia cand tocmai era pandemie. Din nebunia implicarii serviciilor in viata romanilor, din karma si istoria personala de comunist securist, ii ajunge dreptatea din urma, mana lunga a justitiei. Furtul si batjocura facuta de taica-sau combinata cu insolenta lui, iata ce rezulta:
  https://www.stiripesurse.ro/acuzat-ca-a-ascuns-reactiile-adverse-grave-la-vaccinurile-anti-covid-valeriu-gheorghita-se-apara-situatiile-punctuale-cu-caracter-izolat-riguros-documentate_2740425.html

  Aici am iesit din social media cand mi-am dat seama ca aceiasi putrefactie vrea sa domine si sa controleze lumea, modul cum gandeste, tot, tot, tot, le iesea la iveala iar.
  Chiar si insolentul de Tiriac s-a dovedit ca a colaborat cu serviciile. Adica ce putea sa faca decat sa toarne pe altii? Asa isi fac mana: practica omorul pe altii. Astia-s adevaratii thugs, pupatori in cur ai mortii, salbaticitii barbosi cu accente trufase ca nu-i f*te nimeni. Nu se pot controla de cat de indianisti devin – barbi stufoase, mustati crescute 34X, sparncene lungi sa le intorci cu lopata peste ceafa, cacatul dur -astia-s viermii totali! Astia nu cred in a face binele intai. Ei intai te omoara si apoi tot ei plang si se dau dau de ceasul mortii ca ei sunt Maica Domnului. Se intorc spre tine cu o fata de mormant si iti spun ca au un banut pe care e figurata Maica Domnului si ca de fapt in sufletul lor sunt fii credinciosi, mai credinciosi ca orice familie de mafioti si ca daca nu-i crezi, te taie ca tu esti necredinciosul.
  Astia-s serviciile! Jesus, cu astia nimic nu mai arata a sex ci doar a pradare si posesiune demoniaca! Astia si familiile si le terorizeaza. Continuu.
  Tiriac mi-a furat prietenul. I-a aruncat cu bani in fata si l-a hipnotizat de l-a tarat dupa el. Tiriac este o umbra totala. Nimic nu traieste sub el. E mai toxic ca un nuc, ca stricnina. In poza din wiki arata ca un mobster care “de-abia mai traieste”, care “abia mai indura”. Fala lui e personala, niciodata nu a fost a tarii. Il si vezi ca se uita nepasator la cum se duce tot neamul de rapa, atat de nesimtit e! Si inca iti va spune ca el a ramas nepupat deajuns.
  E bine ca macar stie tot prostanul ca mine cu cine simpatizeaza.

 9. January 16, 2023

  Rapcica, nu mai vorbi prostii in fata fetii tale si a sotiei tale! Nu merita astfel de puneri in incurcatura. Le faci sa se simta prost. Controleaza-ti vorbirea! Iti scriu aici ca sa stii sa nu le mai deranjezi.

  Fii atent si nu-ti mai da drumul la gura in fata lor! Asta mergea la curs, dar nu in societate. Eu daca as fi Sabina, m-as da jos din masina si nu m-as mai adresa tie. Tu esti protectorul lor, poarta-te ca atare!

  Scrie asa: Sunt protectorul familiei mele si oricine vrea sa le deranjeze nu are voie si drept la bucuria lor sa le-o strice pentru ca intai are sa aiba de a face cu mine.
  Scrie de 2-3 ori pana inveti! Cand scrii, retii mai usor.

 10. January 19, 2023

  tema de cercetare : Romania – singura tara de pe Terra condusa de un ONG (udmr)
  Actualul stat este ilegal !!!! Republica Populară Română a fost înființată prin Legea nr. 363/30.12.1947. Această Lege a rămas în vigoare și după 1965 (Socialistă), deoarece forma de organizare nu s-a schimbat. NU avem referendum si lege de schimbare a denumirii tarii din 1989 pana azi.
  PRIN LEGEA 28 15/03/1991 : https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/1476 Romania devine un S.R.L. !
  Constituțiile României din 1991 și 2003 NU SE BUCURĂ DE LEGIMITATE ȘI NU AU INTRAT NICIODATĂ ÎN VIGOARE, fiindcă:
  – au fost încălcate actele emise de Frontul Salvării Naționale în zilele Revoluției, anume Decretul-Lege nr.2/27 decembrie 1989 care stipula că „sunt și rămân desființate toate structurile de putere ale fostului regim dictatorial”, adică inclusiv Constituțiile din perioada comunistă, forma de guvernământ republicană și funcția de Președinte al României;
  – adoptarea „Constituției României 1991” s-a făcut fără respectarea prevederilor legii anterioare (care, în momentul 1991, era Constituția României din 1923);
  – au existat numeroase nereguli grave, consemnate oficial și pe deplin verificabile, în lucrările Adunării Constituante;
  – Constituția României 1991 nu a fost publicată în Monitorul Oficial, așa cum cere legea (fusese publicat numai un proiect al său).
  DECI NOI NU AVEM „STAT” ÎNFIINȚAT JURIDIC ȘI NICI CONSTITUȚIE
  NOI SUNTEM ȘI LA ORA ACTUALĂ REPUBLICA POPULARĂ ROMÂNĂ, NU „SOCIALISTĂ”
  Nicio “institutie” a Romaniei NU poate prezenta :
  1. Actul de constituire al xxx care sa contina in clar :
  2. Daca xxx este de jure sau de facto;
  3. Daca xxx este Persoana Juridica de drept public sau privat;
  4. Dovada denumirii (STATUTUL) si sediul, patrimoniul precum si alte atribute de identificare ale xxxxx
  5 Cine sunt fondatorii Persoanei Juridice xxx?
  6. Domeniul de activitate al xxx
  7. Durata de infiintare a persoanei juridice xxx
  8.Daca Persoana Juridica xxx este inregistrata;
  9.Daca xxx are personalitate juridica ;
  10.La ce data a dobandit xxx capacitate de folosinta si care este continutul capacitatii de folosinta?
  11.Care sunt activitatile autorizate pe care le desfasurati in cadrul xxx ?

  • February 9, 2023

   De ce n-o inveti pe tembela sa-si faca site-ul privat si sa va futeti creierii cat vreti acolo intr-o orgie continua?
   Crezi ca intereseaza pe careva aburelile tale? Crezi ca nu poate trai romanul fara exactitatea ta? Te foarte inseli!
   Mergi de o privatizeaza si o fa srl pe cea mai dintai a Romaniei, “prunca nr. 7”!
   Mergi! Ai picioare, binevoieste sa faci pasi!
   Ai si softuri pentru ea, da-i sa-ti dea cu bilet de intrare in parlor la masaj deep tissue cu extras!

   (curva masculina neingradita!)

   @MR:
   Ultima mea postare! M-ai scos din sarite rau de tot. Esti un snapan scarbos, fara principii, fara nici-o fidelitate. Nu mai ai nimic curat in tine. Ma lasa cu fazele cu 327! Nu cred in repetitii. Viata merge inainte.

  • February 9, 2023

   Romania nu este socialista si nici populara. Nu are cum sa revina la populara. Timpul nu se da indarat. Te-a amagit tare Bivolaru sa crezi ca se da indarat prin meditatiile lui. Ti-a insuflat ideea ca sa te duci la sursa.
   La care sursa sa te intorci? La 1938?
   Te ajuta cu ceva? Te simti mai plin de importanta?
   NA: https://ro.wikipedia.org/wiki/Constitu%C8%9Bia_Rom%C3%A2niei_din_1938 !
   Nici nu existai pe atunci, dar intoarce-te! Ma pun cu ce ai tu in cap?

   https://european-union.europa.eu/principles-countries-history/country-profiles/romania_ro
   Sistem politic:
   România este o republică semi-prezidențială cu un șef de guvern (primul ministru) și un șef de stat (președintele). Funcțiile executive sunt deținute atât de guvern, cât și de președinte. Țara este formată din 41 de județe, plus Municipiul București. Fiecare județ este administrat de un consiliu județean, responsabil cu afacerile locale, și de un prefect responsabil cu administrarea afacerilor naționale la nivel județean.

   Si functioneaza! Daca functioneaza pentru tigan si catel, ce vrei mai mult de atat? Are bulibasa pe ala mai mare dintre toti, e inspector scolar cu carte, are toate drumurile deschise.
   Dar nu, nebunului nu ii e bine pana nu se ia de SUA continuu.

   “11.Care sunt activitatile autorizate pe care le desfasurati in cadrul xxx ?”
   Haida draci! Esti tu procuratura sau ce? Ia lasa pe fiecare sa traiasca pana nu iti tai ghearele, gelozie totala!
   Fiecare respira cum poate, cum l-a lasat Dumnezeu. Cine esti tu sa tot critici si sa tot cauti nod in papura altora? Ca ala face nu stiu cum, ca alalalt altfel… Vezi-ti nenica de treburile tale! Nu esti nici uitat si nici mai grozav ca altii. Te tii de dracarii, te tii de a face necazuri altora si a te rade prosteste.
   Asta nu e ardere de karma.
   Grow up!
   Te-ai nascut intr-o tara bogata si de aceea iti permiti multe mizerii. Daca te nasteai in saracie de Tibet nu mai faceai atatea nazuri si valuri. Te vedeam ca iti donezi sangele sa aiba altii sa traiasca sau ca stii sa consolezi cu o vorba buna, rezolvai probleme, te implicai. Faci numai mizerie pe unde treci. Esti plin de smechereala de ca si cum daca ai fost la curs, ai fost la curs de perfectionare in escrocherii.

   Ca fost cursant pot sa spun ca nu-mi place cum te manifesti. Esti sub standardele MISA.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer