– BARDO – Eveniment organizat de Alchimia Vietii şi Spiritualitatea Tantrica Romania
La invitația lui Dan Flesaru, maestrul tibetan de pe linia tradiționala Bon, Geshe Sherab Lodoe, va susține un curs de bardo online ( zoom) in data de 10-11 Decembrie.
1. Va oferim un scurt istoric spiritual al maestrului Geshe Sherab Lodoe.
Geshe Sherab Lodoe s-a născut într-un sat Bonpo Tsarong, situat în regiunea Kham din Tibet. El provine dintr-o familie Bonpo, tatăl său a fost un practicant tantric în Mănăstirea Wadag Bon Gon din Tibet.
A studiat Dzogchen, Tantra, Sutra și toate celelalte zece științe majore și minore ale tradiției Bon. După cincisprezece ani de studii intense și practică, a primit diploma de Geshe în 2014. A primit toate initierile de la Menri Ponlob Trinley Nyima Rinpoche și de la mulți alți maeștri Bon stimați.
Afla mai multe detalii despre Geshe Sherab Lodoe vizitand pe site-ul nostru :
2. DESPRE – Dr. Sangmo Yangri
Dr. Sangmo Yangri este o savantă, profesoară, practicantă Bon, traducătoare și prima femeie tibetană care a primit un doctorat în studiile tibetane Bon.
Și-a primit Masterul în Filosofia Bon filosofie în 2007 la Universitatea Centrală de Studii Tibetane (CUTS) din Varanasi, India.
S-a născut în Solan, India, în 1980, aproape de mănăstirea Menri.
Și-a terminat doctoratul în tradițiile Bon și budiste în 2013, cu o teză de doctorat care se ocupă cu analiza expunerii tradiționale a modului în care lumea a apărut în conformitate cu tradiția Bon și budism.
Afla mai multe detalii despre Dr. Sangmo Yangri
vizitand pe site-ul nostru :
https://spiritualitateatantrica.ro/dr-sangmo-yangri/
Afla mai multe despre maestrii tibetani intrand pe site-ul lor oficial :
DESPRE CURSUL DE BARDO :
Bardo reprezinta ramura a tantrei superioare.
Ce insemna bardo?
Din punct de vedere literar BARDO semnifica starea intermediara/ tranzitorie (dintre viata pe care o parasim si viata viitoare).
La acest curs vor fi oferite invataturi, instructiuni si transmisia (initierea) despre 1 BARDO NASTERII, BARDO VIETII , BARDO MOMENTULUI MORTII, BARDO CORPULUI PRIMORDIAL ABSOLUT, BARDO LUMINII CLARE BARDO TRANSMIGRATIEI SI AL DEVENIRII.
Bardo ne ajuta pe calea spirituala sa intelegem pas cu pas dimensiunea Realitatii ultime.
Cursul de Bardo este structurat in asa fel incat sa poata fi accesibil oricui, indiferent de nivelul de practica.Nu exista o limita de varsta.
Daca vrei sa afli mai multe despre Bardo acceseaza linkul:
Taxa de participare, modalitati de plata:
Contributia pentru cei care participa la curs este de 500 lei/persoana.
Pentru participanții din România, banii se vor vira in contul RO03BTRLRONCRT0CG6103301.
IMPORTANT:
Inscrierile se fac pana la data de 09.12.2022.
Dupa efectuarea plății va rugam sa trimiteti un mail la adresa spiritualitateatantrica@gmail.com cu mențiunea – Participare curs BARDO 10 decembrie
Dupa inscrierea in baza noastra de date ( lăsați si numar de telefon pentru a fi sunat daca apar modificari in programul cursului) veti primi un mail de confirmare in maxim 24 de ore.
In cazul in care sunteti in imposibilitatea de a participa va rugam sa asigurati prezenta unei alte persoane care sa vina pe locul pe care l-ați plătit. Suma platita NU se restituie dar se poate compensa prin participarea la un viitor eveniment ( curs, retreat)
Pentru cei care trec printr-o situatie materiala dificila dar au unele calitati speciale si o practica spirituala consistenta si constanta, putem oferi facilitati speciale pentru un numar limitat de 2 persoane.
Conditiile de acceptare sunt foarte stricte si au legatura cu situatia speciala a participantului.
De aceasta oferta unica de valoare beneficiati o singura data, in urma unui interviu telefonic sau dupa o discutie amanuntita fata in fata.
Program curs Bardo :
Sambata 10.12/ Duminica 11.12 :
– Orele 9.30-11.00 predare;
– Orele 13.30-15.30 predare si practica.
– Orele 16.00 – 17.30 predare si practica. – Orele 17.30-18.00 sesiune de raspusuri la intrebari.
Va rugam sa aveti in vedere ca intrebarile si nelamuririle se vor clarifica in intervalul alocat pentru „raspunsuri la intrebari” din ziua respectiva.
Contact :
Daniel Flesaru – practicant de tehnici tibetane de 12 ani.
Telefon – 0040723329778
Email : spiritualitateatantrica@gmail.com
CategorySpiritualitate
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer