Dacã matematic și sociologic putem atribui înfrângerea lui Ponta în alegeri românilor care au ieșit masiv la vot, la nivel spiritual cu siguranțã lucrurile stau altfel.

Cãci în foamea lor de voturi, comuniștii atei din PSD au încãlcat orice reguli, grãbindu-se sã foloseascã Biserica și Sfinții în scopul manipulãrii românilor.
Astfel, gestul PSD-ului de a face zeci de mii de copii ale icoanei cu Sfântul Arsenie Boca și de a le distribui în scop electoral, nu a trecut neobservat în Ceruri.
Dacã aceastã inițiativã ar fi venit din partea unor oameni pioși, religioși, cu intenții curate, spre binele românilor, probabil cã Victor Ponta nu ar fi fost pedepsit.
Însã cei care au pus la punct aceastã campanie de manipulare murdarã, folosindu-se de unul dintre cei mai populari sfinți ai românilor au crezut în nebunia lor cã Sfântul Arsenie Boca este doar o superstiție prosteascã, o legendã de care se pot ei folosi pentru a pãcãli prostimea.
La modul fundamental, artizanii campaniei murdare a PSD-ului nu au crezut nici o clipã în Sfințenia și Puterea Sfântului Arsenie Boca, alegând sã se foloseascã de popularitatea lui la fel cum la fel de bine se puteau folosi de afișe cu Britney Spears sau Michael Jakson.
Un prim semn cã Sfântul Ardealului este nemulțumit de faptul cã niște atei mincinoși se folosesc de credința oamenilor în el pentru a obține foloase lumești a fost faptul cã izvorul de la mormântul sãu a secat exact atunci când au început sã îi foloseascã icoana pentru campania electoralã.
Dacã s-ar fi oprit atunci, dacã ar fi înțeles mãcar sacrilegiul comis, PSD-ul ar mai fi avut o șansã. Însã în orbirea lor spiritualã, comuniștii lui Ponta au crezut cã un om mort, fie el și sfânt, nu le poate face nici un rãu, și au continuat cu impertinențã sã se foloseascã de ceea ce ei credeau cã este doar o superstiție a prostimii.
Ce este și mai grav este faptul cã au avut girul tacit al conducerii Bisericii Ortidoxe Române în comiterea acestui sacrilegiu, cãci pe icoanele respective scrie mare, ”SFINȚIT” cu culoare roșie PSD-istã, pentru a crea asocierea cu candidatul comuniștilor, Victor Ponta – în condițiile în care, de ani buni, conducerea BOR refuzã sã îl canonizeze pe pãrintele Arsenia Boca !
Ironia sorții face ca cei care în aceste zile au încercat sã se foloseascã de persoana Pãrintelui Arsenie Boca, sã fie taman urmașii ideologici ai torționarilor acestui sfânt comuniștii din regimul Ceaușist.
Astfel, cu Voia lui Dumnezeu, Sfântul Arsenie Boca a primit dezlegare de la Puterea Cereascã de a risipi puterea pãmânteascã a vrãjmașilor sãi din timpul vieții sale pãmântești, așa cum spune Psalmistul David în Psalmul 67:
1.Sa invie  Dumnezeu si sa se risipeasca vrajmasii Lui si sa fuga de la fata Lui cei ce-L urasc pe El; 
2.precum se stinge fumul, asa sa se stinga; precum se topeste ceara de fata focului, asa sa piara pacatosii de la fata lui Dumnezeu,
3.iar dreptii sa se veseleasca, sa se bucure in fata lui Dumnezeu, intru veselie sa se desfete.
Și sunt convins cã pierderea alegerilor de cãtre PSD nu reprezintã decât începutul prãbușirii acestor fãțarnici  care au dus România la sapã de lemn. Sunt încredințat cã Dumnezeu și Sfântul Arsenie Boca au ascultat rugile românilor obidiți, s-au aplecat asupra necazurilor de tot felul a amãrâtului popor român și i-au blestemat pe acești nemernici, într-un act de Justiție Divinã, pentru a avea parte de sfârșitul pe care îl meritã: în pușcãrii acolo unde i-au aruncat și pãrinții lor, bolșevicii sovietici, pe martirii Neamului Românesc.  
]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer