La o diferenta de doar 2 puncte (Ponta 51% – Johannis 49%) din voturile exprimate pana la ora 16 – conform exitpoll-urilor, putem spune cu siguranta la acest moment ca Victor Ponta a pierdut cursa pentru Cotroceni, insa ramane in continuare eligibil pentru cursa de Rahova, datorita nelegalitatilor constatate de procurori in desfasurarea acestor alegeri – ce se aflau sub directa responsabilitate a domnului Ponta, ca sef al Guvernului. Si pentru ca situatia sa fie si mai rea, dl. Traian Basescu – inca presedinte al Romaniei, pune gaz pe foc si convoaca de urgenta Guvernul pentru emiterea unei Ordonante de Urgenta de prelungire a votului in Diaspora pana la orele 24 ! In conditiile in care fiecare ora de vot din cele 294 de sectii de vot din Diaspora il costa pe Victor Ponta cate un punct procentual din voturile exprimate in favoarea lui, devine evident pentru toata lumea ca la acest sfarsit de partida, Victor Ponta a ajuns intr-o situatie fara iesire, de tip sah-mat. Caci daca premierul Ponta accepta sa convoace guvernul si sa emita Ordonanta de Urgenta, candidatul Ponta va pierde detasat alegerile. Daca refuya sa ia masurile solicitate de Presedintele Romaniei, Victor Ponta savarseste un abuz in serviciu contra intereselor sutelor de mii de cetateni din Diaspora, si nici o functie publica si nici o imunitate nu il va feri de mana cea lunga a DNA-ului. Grea alegere pentru domnul Ponta. Sa fure sau sa fuga !? Dupa mutrele lungi ale celor de la Antena 3, care se balbaie si isi pierd sirul frazelor, derapand in incoerenta, se pare ca lupta a fost deja pierduta de clanul mafiotilor din PSD. Intrebarea este daca stapanii din umbra ai domnului Ponta ii vor permite acestuia sa faca cu eleganta, pasul inapoi. Eu cred ca nu. Nu ii vad pe Dan Voiculescu,  Adrian Nastase, Vantu, Pendiuc, Nicusor Constantinescu, Bunea Stancu, Duicu, Nicu Vasilescu, Duta Vasile, Cozma (tatal si fiul), Catalin Voicu, Gigi Netoiu, Maior Lazar Lorin, Becali – cu mentorul sau Hrebenciuc –  si ceilalti puscariabili din zona gri a politicii romanesti – sa se resemneze si sa accepte executarea pedepselor la care au fost condamnati. Acesti oameni au bagat bani multi in campania junelui Ponta si nu sunt invatati sa piarda.

Daca vor incerca deci sa fure pana la final, nu vom avea alta sansa decat sa iesim in strada. Iar daca domnul Ponta, in delirul sau sinucigas, va da ordin jandarmilor sa bata manifestantii ca la Pungesti, ii transmitem un singur mesaj, scurt – dar vechi, din vremea Pietei Universitatii: DATI – O LUATI !

Personal, impreuna cu alti barbati cu care am stabilit toate detaliile, voi merge in piata pregatit sa iau apararea tinerilor care cer sa nu mai fie furati. Si vai de jandarmul care imi va sta in cale ! Daca domnul Ponta alege calea aleasa de mentorul sau Ion Iliescu in 1990, si insangereaza Piata Universitatii, nici o tara din lume nu va putea refuza cererile de azil politic ale milioanelor de romani care au vrut sa voteze si nu au putut in Diaspora. Sau ale tinerilor batuti pentru libertatea de a alege. Sa ne-ajute Dumnezeu sa nu se ajunga acolo, dar si daca s-o ajunge, ii avertizam ca nu vom sta cu mainile in san, ci VOM RIPOSTA !]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer