A cui televiziune? Psihologia controlului maselor e aprooape perfectã, cel puțin atunci când are ca subiect occidentalul îndobitocit, lipsit de Harul Sfântului Duh. Precum spunea fostul agent KGB care a fugit în SUA în 1970, Yuri Alexandrovici Bezmenov:

Accesul la informaþia adevãratã nu mai conteazã în zilele noastre. Un om care a fost demoralizat nu este capabil sã evalueze informaþia adevãratã. Faptele reale nu ii spun nimic, chiar dacã l-aº umple de informaþie, de dovezi adevãrate, de documente ºi fotografii. Chiar dacã l-aº lua cu forþa ºi l-aº duce în Uniunea Sovieticã ºi i-aº arãta lagãrele de concentrare, el ar refuza sã creadã, pânã când va primi un ºut în fundul lui cel gras. Când bocancii militari vor zdrobi, atunci se va trezi. Dar nu înainte. Aceasta este tragedia demoralizãrii.
Reclamã la rețeaua de televiziune imaginarã Hulu Plus : “atât de mult privit de holbat Acum, ne lãudãm cã suntem ortodocși și deci imuni la influențele malefice ale “extratereștrilor” aflați între noi, dar oare știm câtã tembeliziune/jocuri video absoarbe în medie copilul român? Am aflat cu stupoare cã mai toți colegii de clasã ai mezinului, au primit în dar de la pãrinții lor grijulii, console  Nintendo Playstation, care pe lângã faptul cã fac o gaurã considerabilã în bugetul familial, produc una ireparabilã în creierul bieților copii, dealtfel mai toți genii la matematicã care nu sunt în stare sã citeascã 2 pagini dintr-o carte adevãratã, fãrã sã îi apuce pandaliile! Bãieții ãștia cu coarne și cu coadã știu bine ce fac, iar snobismul pãrinților români care vor sã asigure micuților aceleași condiții de îndobitocire precum celor vestici, completeazã restul. Mai bine cheltuiau banii pe o excursie de 1 sãptãmâna în naturã, sau pe ulei de pește, dacã la Bisericã nu sunt în stare sã își ducã sãptãmânal familia! Apoi ne mai mirãm de rezultatele aflate zilnic pe prima paginã a oricãrui portal de știri autohton.. Sursa: lumea lui Eufrosin]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer