Gary Mckinnon, a reuºit de mai multe ori sã spargã serverele NASA sau chiar U.S. Space Command. În acest fel a intrat în posesia unor secrete despre prezenþa OZN-urilor pe Terra ºi procesul de colaborare care se petrece între guvernul american ºi diverse civilizaþii extraterestre.

” Am dat peste o imagine de înaltã definiþie în care era înfãþiºatã o navã extraterestrã sub forma unui trabuc. Era incredibil de mare ºi se afla deasupra emisferei nordice. Am încercat sã salvez imaginea dar din cauza dimensiunilor mari ale imaginii conexiunea s-a întrerupt“, a declarat McKinnon pentru CNN.
La numai câteva zile dupã ce a spart serverele NASA, hackerul a reuºit sa treacã de bariera de securitate ale serverelor de la U.S. Space Command. Acolo a descoperit termeni bizari, în documentele citite, precum ” transferuri între nave spaþiale” ºi ”ofiþeri non-tereºtri”. ”Am gãsit o listã cu mai mulþi ofiþeri non-tereºtrii. Asta nu înseamnã cã erau omuleþi verzi, ci cã baza militarã nu se aflã pe Pãmânt. Am mai gãsit ºi o listã cu numele navelor care opereazã în spaþiu ºi nu erau nave militare americane ci extraterestre.”, susþine hackerul britanic. Gary Mckinnon Un hacker britanic a gasit dovezi in serverele NASA despre ofiteri non terestri si OZN uri De asemenea, McKinnon a reuºit sã citeascã câteva pagini din jurnalul fostului preºedinte american Ronald Reagan. ”Am luat cina cu cei mai mari 5 oameni de ºtiinþã ale cãror cercetãri se bazeazã pe descoperirea Universului. Spaþiul este ultima frontierã. Am învãþat în seara asta cã capacitatea noastrã de transfer în spaþiu este de 300 astronauþi.”, a mai spus McKinnon. Comentariul lui Reagan vine sã contrazicã în totalitate declaraþia oficialã a NASA care susþine cã SUA poate sã trimitã în spaþiu un numãr maximum de 8 astronauþi. De aici putem sã realizãm programele secrete spaþiale care se desfãºoarã departe de ochii opiniei publice. Este impresionant cum aceste secrete sunt ascunse atât de bine de ochii curioºi ai publicului, fapt pentru care adevãrul despre extratereºtrii ºi despre gradul de descoperire al Universului, nu o iasã niciodatã la ivealã. Pagina Wikipedia dedicatã lui Gary Mckinnon atestã faptul cã acesta a fost judecat și condamnat în Statele Unite pentru activitãțile sale de pãtrundere ilegalã în serverele NASA și sau chiar U.S. Space Command, fiind acuzat cã ar fi șters fișiere care au paralizat în 2001 și 2002, pentru 24 de ore activitatea a 2000 de computere ale Districtului Militar Washington precum și a  Earle Naval Weapons Station.]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer