Mișcările de tip Anarchy 666, Ocupy, Rezist, Antifa sau Black Lives Matter sunt bazate pe finanțarea și racolarea tinerilor între 14-24 ani din mediul școlar-universitar. Neo-marxistii care finanțează prin granturi, burse și sponsorizări de evenimente acești tineri, îi îndoctrinează cu liberalismul de tip marxist, globalist, anti-clerical, anti-national și anti-identitar. În România cluburi precum Fabrica, Șurubelnița sau fostul Colectiv erau locuri în care se racolau tineri pe o sticla de bere și un joint. Asociații precum Accept, MozaiQ, PSI Romania sau Lindenfeld au programe declarate pentru educarea tinerilor și beneficiază de finanțări de sute de mii de euro pentru aceste programe.
Ce poate fi mai ademenitor decât libertatea fără limite, vechea doctrină a luptei de clasă, transferată pe zona dizolvării identității de gen, rasiale, naționale și religioase ?!
Când nu sunt la paradele “libertății” sau in cluburi, tinerii ieniceri ai socialismului de tip nou participă la proiecții de filme “de nișă”, sau ies la proteste dirijate international.
Marile revoluții ale ultimelor două secole au pornit de la tineri, din Universități. Căci cine mai are curajul și idealismul de a se arunca orbește în luptă, in pofida instinctului de autoconservare ?!
Dacă guvernele nu vor lua măsuri de temperare a acestei propagande și finanțări nocive a marxiștilor mondialiști, lumea va cunoaște un nou val de dictaturi comuniste, de tip nou, mult mai rele decât cele din secolul trecut.
Teribila mașină mondialistă ce funcționează cu finanțarea de petro-dolari, transformă societatea la nivel de mentalități și credințe într-un ritm tot mai alert, sub ochii impasibili ai guvernanților, care nu sunt preocupați decât de furtul banului public și prezervarea puterii. Dacă responsabilii de la vârful statelor nu se vor trezi, va veni peste ei și peste noi o nouă revoluție roșie, un proletariat de tip nou, care îi va mătura de la putere la fel de sângeros ca pe vremea Revoluției Franceze – prima revoluție de tip socialist.
Cine controlează tinerii, controlează viitorul.

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer