Date oficiale publicate de guvernul britanic demontează afirmația despre „pandemia nevaccinaților”.

În primele cinci luni ale anului 2022, peste 90% dintre decesele atribuite COVID-19 au fost în rândul populației „complet vaccinate” a Marii Britanii, potrivit datelor oficiale ale guvernului.

Biroul Național de Statistică din Regatul Unit (ONS) a publicat recent datele pentru perioada 1 ianuarie 2021 – 31 mai 2022, iar datele pentru primele 5 luni ale anului 2022 arată că decesele au crescut în rândul celor vaccinați lună de lună, scăzând, în același timp, în rândul celor nevaccinați, relatează The Expose, care prezintă raportul în detaliu.

În ianuarie, 85% dintre decesele legate de COVID-19 în Marea Britanie au fost printre cei vaccinați și 15% în rândul celor nevaccinați. În luna mai, cei vaccinați reprezentau 94%, iar cei nevaccinați 6%.

În total, până la 31 mai, au fost 15.113 decese legate de COVID-19, dintre care 13.666 în rândul populației vaccinate.

Raportul de la ONS este intitulat „Decese [clasificate] după statutul de vaccinare, Anglia, 1 ianuarie 2021 – 31 mai 2022” și poate fi accesat pe site-ul ONS aici și descărcat aici.

The Expose menționează că susținătorii vaccinării spun că 50% din populația Angliei a refuzat să primească a treia doză, susținând că decesele în rândul vaccinaților sunt în mare parte în rândul celor dublu vaccinați și al celor care au primit o singură doză.

Cu toate acestea, 12.442 din cele 15.113 decese în total au fost înregistrate în rândul populației vaccinate cu a treia și a patra doză.

Tabelul 1 conține cifre privind ratele mortalității în funcție de statutul de vaccinare, reprezentând decesele din toate cauzele, care implică Covid-19 și care nu implică Covid-19. Aici se poate constata statutul privind vaccinarea al tuturor celor care au murit de Covid-19 de la începutul anului 2022.

Cifrele ONS pentru luna ianuarie 2022:

Cei de la The Expose au introdus cifrele prezentate de ONS pentru fiecare lună în următorul grafic care arată decesele de Covid-19 pe lună în funcție de statutul de vaccinare în Anglia între 1 ianuarie și 31 mai 2022:

Următorul grafic arată numărul total de decese în funcție de statutul de vaccinare în Anglia între 1 ianuarie și 31 mai 2022 și include numărul celor vaccinați cu a treia și a patra doză:

Vineri seara, fostul coordonator al răspunsului la criza creată de coronavirus de la Casa Albă, dr. Deborah Birx, a mărturisit, într-un interviu pentru Fox News, că a știut de la început că vaccinurile experimentale împotriva COVID-19 nu vor preveni infectarea. Însă ea a repetat narațiunea guvernamentală potrivit căreia vaccinurile îi protejează pe oameni de boli severe, de spitalizare și deces.

Datele publicate de Biroul Național de Statistică din Regatul Unit arată însă altceva și confirmă o analiză referitoare la testele Pfizer și Moderna privind vaccinul COVID, analiză care a constatat că există o probabilitate mai mare ca vaccinurile pe bază ARNm să aducă un pacient în spital decât să ofere protecție împotriva unui eveniment advers sever.

Un nou studiu, prezentat de The Epoch Times publicat în New England Journal of Medicine a constatat că două doze de vaccin ARNm au crescut riscul de infecție cu COVID-19 în timpul valului Omicron, iar infectarea naturală oferă imunitate mult mai puternică. Potrivit datelor din acest studiu, persoanele care au fost infectate anterior au avut cea mai bună imunitate împotriva infecțiilor simptomatice, de cel puțin peste 60%, continuând să aibă o imunitate susținută de aproximativ 50% și după 6 luni. Pe de altă parte, o vaccinare cu doză dublă a dat o eficacitate slabă de aproximativ 40% în trei luni de la administrare, nivelul imunității scăzând și indicându-se un risc crescut de a dezvolta simptome.

sursa: activenews

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer