Este stranie și totodată îngrijorătoare tendința ISTORIEI  de  a se repeta. Dacă analizăm substanța ideilor lui Adolf Hitler în paralel cu cea a ideilor lui Vladimir Putin și Victor Orban, o să găsim o stranie asemănare.

Fără a comenta adevărul mesajului celor doi, observăm că tema rămâne aceeași: rezistența împotriva mondialismului promovat de elita financiar bancară, care distruge identitate națională, rasială și culturală pretutindeni acolo unde se răspândește, aducând sărăcie și sclavie. Și încă o dată, oamenii se ridică, încă o dată lumea este aruncată în marele război

  1. July 29, 2022

    Asemanarile nu se opresc aici, atunci ca si acum tot omul de rand sufera si toti mondialistii, bancherii, marii proprietari de presa etc care sunt acuzati ca sunt papusarii din spatele conflictelor nu patesc nimic.

    Trebuie sa le recunosti geniul, ca sa fie siguri ca ajung la scopul dorit tot ei controleaza opozitia si daca nu exista o creaza.

    Da ai dreptate planul e acelasi acum ca si atunci, facut dupa acelasi principii simple, toti actorii urmeaza directile regizorilor din umbra in timp ce naivii isi pun speranta in salvatori.

  2. July 31, 2022

    … citesc:
    Due to the lack of reparation payments by Germany, France occupied the Ruhr in 1923 to enforce payments,
    care bazin Ruhr era bazin de extragere a carbunelui. – din wiki. Deci Germania a trecut de la feudalism la a avea o industrie.
    Germania a pierdut razboiul din cauza mandriei pe care o avea deoarece Prussia a avut o crestere economica fara precedent.

    Na-zi inseamna national si socialist. Tu ce vrei acum? Sa fii socialist? Te-ai ticnit rau de tot la cap? Esti comunist ateu? Nu mai crezi in ingeri si in Dumnezeu, crezi in unicornii lui taica-tau? Mai taci naibii odata!
    Sabina, il manca vidul in interior. Te rog, ajuta-l! Nu poate fi plin de umilinta ca arhanghelul,
    https://i.ebayimg.com/images/i/330630801169-0-1/s-l1000.jpg
    in fata lui Dumnezeu. Dar tu poti sa-l ajuti.

    “Tineretul are dreptul sa stie adevarul”
    Adica ce adevar? Ca esti neregulat si infumurat? Mai taci naibii odata! Eu sunt Jupiter, eu cunosc, eu dau verdictele.
    Shut the f. up!

    “Și încă o dată, oamenii se ridică, încă o dată lumea este aruncată în marele război”
    Ai grija ca mi se rupe!

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer