Studiul „bombă” al vaccinului Pfizer împotriva COVID-19 sugerează că unii oameni au primit vaccinuri extrem de periculoase, alții au primit un placebo
Oamenii de știință danezi au descoperit dovezi convingătoare că un procent semnificativ din loturile de vaccin Pfizer-BioNTech COVID-19 distribuite în UE constau probabil din placebo – iar loturile non-placebo au demonstrat evenimente adverse severe mai mari decât cele normale la primitori, ceea ce a determinat cercetătorii să solicite investigații suplimentare.
Un articol de  Michael Nevradakis, Ph.D.
Oamenii de știință danezi au descoperit dovezi convingătoare că un procent semnificativ din loturile de vaccin Pfizer-BioNTech BNT162b2 COVID-19 distribuite în UE constau probabil din placebo – iar loturile non-placebo au demonstrat evenimente adverse severe mai mari decât cele normale la primitori.
Oamenii de știință și-au publicat studiul în martie, ca scrisoare transmisă Jurnalului European de Investigații Clinice. BNT162b2 este vaccinul căruia i sa acordat o autorizație de utilizare de urgență de la Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente și alte autorități.
Studiul nu a atras inițial atenția, dar recentele rapoarte din presă l-au scos la lumină.
Jurnalistul Kim Iversen, care miercuri a raportat despre studiul „ The Kim Iversen Show ”, a numit-o o „bombă absolută a unei povești”.
Iversen a citat ca sursă un articol din The Daily Skeptic , publicat tot miercuri, de cinci oameni de știință germani care au pus la îndoială public siguranța vaccinurilor.
Cercetătorii danezi au analizat vaccinurile Pfizer-BioNTech administrate în Danemarca între decembrie 2020 și ianuarie 2022 și au descoperit că loturile de vaccin Pfizer-BioNTech COVID-19 ar putea fi bine împărțite în trei grupuri.
Două dintre cele trei grupuri au demonstrat procente mai mari decât cele normale de evenimente adverse severe la primitori. Cu toate acestea, pentru al treilea grup de loturi, au fost raportate un total de zero evenimente adverse.
Cercetătorii au examinat, de asemenea, datele care indică ce loturi au fost inspectate și testate de autoritățile de reglementare și au descoperit că aproape niciunul dintre loturile din cel de-al treilea grup – asociate fără evenimente adverse severe – nu a fost inspectat.
Potrivit lui Iversen, descoperirile sugerează că „multe dintre loturile de vaccin Pfizer administrate publicului – până la 30% – au fost placebo. Și chiar mai rău, dovezile indică faptul că autoritățile de reglementare știu despre asta și le administrează de bunăvoie.”
Autorii studiului au scris:
„Variația observată a ratelor de SAE [evenimentelor adverse severe] și a gravității dintre loturile de vaccin BTN162b2 în acest studiu la nivel național a fost contrară ratei omogene așteptate și distribuției SAE între loturi.
„În concluzie, rezultatele sugerează existența unui semnal de siguranță dependent de lot pentru vaccinul BNT162b2 și sunt justificate mai multe studii pentru a explora această observație preliminară și consecințele acesteia.”
Iversen a spus că aceste rezultate înseamnă „fie au experimentat în mod activ asupra publicului, fie au acoperit faptul că vaccinurile au avut numeroase efecte secundare”.
„Așa ar arăta placebo”
Oamenii de știință germani au discutat pentru prima dată rezultatele studiului danez săptămâna trecută în cadrul unei emisiuni online germane, Punkt.Preradovic , găzduită de jurnalista Milena Preradovic.
Potrivit The Daily Sceptic, ei au analizat modul în care „loturile folosite în Danemarca, care sunt reprezentate de punctele din grafic, se împart în esență în trei grupuri”.
diagrama evenimentelor adverse suspectate
Un set de loturi, denumite „loturi verzi”, care reprezintă peste 60% din eșantionul total, a demonstrat „un nivel moderat sau moderat-înalt de evenimente adverse asociate cu acestea”.
Mai exact, un eveniment advers sever a fost raportat la aproximativ 400 de doze din acest lot – mult mai mare decât rata evenimentelor adverse severe raportate pentru vaccinul antigripal.
Un alt set de loturi, denumite „loturi albastre”, a fost „asociat cu un nivel extraordinar de ridicat de evenimente adverse” – cu o rată a evenimentelor adverse grave raportate de 1 din 10 doze, reprezentând aproape 50% din vaccin- decese asociate în eșantion.
Unele loturi din grupul „albastru” au avut o rată și mai mare de evenimente adverse severe: până la 1 din 6 doze.
Cu toate acestea, „loturile albastre” au fost administrate cel mai puțin în Danemarca, reprezentând mai puțin de 5% din numărul total de doze din eșantion. Acest lucru i-a determinat pe oamenii de știință să constate că „aceste loturi deosebit de proaste ar putea fi fost, probabil, scoase în liniște de pe piață de autoritățile de sănătate publică”.
Al treilea set de loturi, denumite „loturi galbene”, a reprezentat aproximativ 30% din numărul total de doze administrate în eșantion, dar au fost „asociate cu literalmente zero evenimente adverse suspectate”.
Gerald Dyker, Ph.D. , profesor de chimie organică la Universitatea Ruhr din Bochum, Germania, și un membru al echipei de cinci oameni de știință germani care a atras atenția asupra studiului danez, a sugerat că observatorii „răușitori” ar putea concluziona că „așa ar arăta placebo”.
„De ce un anumit grup nu ar avea absolut niciun efect secundar?” spuse Iversen. „Acești oameni de știință au spus că singura dată când obții asta este în grupul de control. Acesta este grupul căruia i s-a administrat placebo.”
„Autoritățile de reglementare știau”
Daily Skeptic a raportat că, atunci când cercetătorii germani au comparat numerele loturilor cu datele disponibile public despre loturile de vaccin , „Au făcut descoperirea uluitoare că aproape niciunul dintre loturile inofensive, spre deosebire de loturile foarte proaste și nu atât de rele, nu apare. să fi fost supus oricărei teste de control al calității”.
„Ceea ce au descoperit prin intermediul informațiilor publice… a fost că unele dintre ele au fost testate, iar altele nu”, a spus Iversen, remarcând că fiecare lot din grupul „albastru” și aproape toate loturile din grupul „verde” au fost testate de către autorităților de reglementare și apoi au fost „dezvoltate publicului”.
Cu toate acestea, când a fost vorba de loturile „galbene”, Iversen a spus că cercetătorii au descoperit că toate, cu excepția unuia, nu au fost testate de autoritatea de reglementare.
Dyker i-a spus lui Preradovic: „Acest lucru ar susține suspiciunea inițială că sunt poate de fapt ceva de genul placebo”, un punct subliniat în continuare de Iversen, care a spus:
„Cum ar putea fi asta? Care sunt șansele ca grupul care nu a avut niciun efect secundar, care arată ca un placebo, care arată ca o soluție salină, care sunt șansele ca niciunul dintre ei să nu fi fost testat cu excepția unuia, când toate celelalte au fost testate în celălalt grupuri, practic toate? Șansele sunt aproape deloc.”
„Știi ce arată asta chiar acolo? Asta arată că autoritățile de reglementare știau. Știau că nu trebuie să testeze soluția salină. Ar fi fost o pierdere de timp, așa că n-au făcut-o.
„Și l-au eliberat publicului, și asta a fost 30% din doze, și au fost placebo și știau că sunt placebo. Așa arată.”
Observând că s-au administrat mult mai multe doze din grupurile „albastru” și „verde”, Iversen a sugerat câteva motive posibile pentru aceasta, inclusiv că cercetătorii cred că atunci când autoritățile de reglementare au văzut procentul mare de evenimente adverse severe în acele două grupuri, „au retras în liniște. ” acele loturi de pe piață ”fără să spun nimănui”.
Referitor la grupul „albastru”, care a demonstrat un procent extraordinar de mare de evenimente adverse severe, Iversen a spus: „Este posibil ca aceasta să fi fost o formulare diferită și ei au lansat-o acolo în timp ce experimentau pe oameni”.
Ea a spus că ar putea fi „un lot intenționat și că au experimentat pe oameni, dându-le această doză suplimentară de ceva care avea ceva diferit în ea”, a adăugat ea, „pentru că se pare că le-ar fi dat oamenilor placebo. , că au experimentat pe oameni.”
„Singurul alt lucru posibil este că au acoperit numărul masiv de efecte secundare”, a spus Iversen, adăugând că a existat „un număr scandalos de efecte secundare și singura modalitate de a le atenua și de a menține calmul publicului”. [era] să le ofer un placebo. În acest fel, rata generală a efectelor secundare va fi mult mai mică.”
Iversen a remarcat că Danemarca are un sistem de raportare a evenimentelor adverse severe similar cu sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor ( VAERS ) din SUA.
S-a demonstrat istoric că VAERS raportează doar 1% dintre evenimentele adverse reale ale vaccinului .
Ea a spus că în astfel de sisteme de raportare voluntară, majoritatea oamenilor care se confruntă cu evenimente adverse nu raportează niciodată rănile lor. „Trebuie să iei asta în considerare, pentru că asta deformează efectiv cifrele mai mici decât mai mari.”
Sugerând că „Acest lucru poate s-a întâmplat aproape oriunde erau administrate vaccinurile Pfizer”, Iversen a cerut lansarea unei investigații în SUA:
„În mod evident, acest lucru trebuie investigat și am dori să vedem acest lucru investigat și aici, în Statele Unite.
„Făceau asta și unde făceau asta? Au anunțat oamenii că pot primi un placebo? … Erau oamenii conștienți că se aflau în esență într-un studiu clinic? Asta este. Acesta este un test, ești un subiect de testare… și ei colectau date.
„Acesta este criminal.”
CategorySănătate
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer