Studiul „bombă” al vaccinului Pfizer împotriva COVID-19 sugerează că unii oameni au primit vaccinuri extrem de periculoase, alții au primit un placebo
Oamenii de știință danezi au descoperit dovezi convingătoare că un procent semnificativ din loturile de vaccin Pfizer-BioNTech COVID-19 distribuite în UE constau probabil din placebo – iar loturile non-placebo au demonstrat evenimente adverse severe mai mari decât cele normale la primitori, ceea ce a determinat cercetătorii să solicite investigații suplimentare.
Un articol de  Michael Nevradakis, Ph.D.
Oamenii de știință danezi au descoperit dovezi convingătoare că un procent semnificativ din loturile de vaccin Pfizer-BioNTech BNT162b2 COVID-19 distribuite în UE constau probabil din placebo – iar loturile non-placebo au demonstrat evenimente adverse severe mai mari decât cele normale la primitori.
Oamenii de știință și-au publicat studiul în martie, ca scrisoare transmisă Jurnalului European de Investigații Clinice. BNT162b2 este vaccinul căruia i sa acordat o autorizație de utilizare de urgență de la Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente și alte autorități.
Studiul nu a atras inițial atenția, dar recentele rapoarte din presă l-au scos la lumină.
Jurnalistul Kim Iversen, care miercuri a raportat despre studiul „ The Kim Iversen Show ”, a numit-o o „bombă absolută a unei povești”.
Iversen a citat ca sursă un articol din The Daily Skeptic , publicat tot miercuri, de cinci oameni de știință germani care au pus la îndoială public siguranța vaccinurilor.
Cercetătorii danezi au analizat vaccinurile Pfizer-BioNTech administrate în Danemarca între decembrie 2020 și ianuarie 2022 și au descoperit că loturile de vaccin Pfizer-BioNTech COVID-19 ar putea fi bine împărțite în trei grupuri.
Două dintre cele trei grupuri au demonstrat procente mai mari decât cele normale de evenimente adverse severe la primitori. Cu toate acestea, pentru al treilea grup de loturi, au fost raportate un total de zero evenimente adverse.
Cercetătorii au examinat, de asemenea, datele care indică ce loturi au fost inspectate și testate de autoritățile de reglementare și au descoperit că aproape niciunul dintre loturile din cel de-al treilea grup – asociate fără evenimente adverse severe – nu a fost inspectat.
Potrivit lui Iversen, descoperirile sugerează că „multe dintre loturile de vaccin Pfizer administrate publicului – până la 30% – au fost placebo. Și chiar mai rău, dovezile indică faptul că autoritățile de reglementare știu despre asta și le administrează de bunăvoie.”
Autorii studiului au scris:
„Variația observată a ratelor de SAE [evenimentelor adverse severe] și a gravității dintre loturile de vaccin BTN162b2 în acest studiu la nivel național a fost contrară ratei omogene așteptate și distribuției SAE între loturi.
„În concluzie, rezultatele sugerează existența unui semnal de siguranță dependent de lot pentru vaccinul BNT162b2 și sunt justificate mai multe studii pentru a explora această observație preliminară și consecințele acesteia.”
Iversen a spus că aceste rezultate înseamnă „fie au experimentat în mod activ asupra publicului, fie au acoperit faptul că vaccinurile au avut numeroase efecte secundare”.
„Așa ar arăta placebo”
Oamenii de știință germani au discutat pentru prima dată rezultatele studiului danez săptămâna trecută în cadrul unei emisiuni online germane, Punkt.Preradovic , găzduită de jurnalista Milena Preradovic.
Potrivit The Daily Sceptic, ei au analizat modul în care „loturile folosite în Danemarca, care sunt reprezentate de punctele din grafic, se împart în esență în trei grupuri”.
diagrama evenimentelor adverse suspectate
Un set de loturi, denumite „loturi verzi”, care reprezintă peste 60% din eșantionul total, a demonstrat „un nivel moderat sau moderat-înalt de evenimente adverse asociate cu acestea”.
Mai exact, un eveniment advers sever a fost raportat la aproximativ 400 de doze din acest lot – mult mai mare decât rata evenimentelor adverse severe raportate pentru vaccinul antigripal.
Un alt set de loturi, denumite „loturi albastre”, a fost „asociat cu un nivel extraordinar de ridicat de evenimente adverse” – cu o rată a evenimentelor adverse grave raportate de 1 din 10 doze, reprezentând aproape 50% din vaccin- decese asociate în eșantion.
Unele loturi din grupul „albastru” au avut o rată și mai mare de evenimente adverse severe: până la 1 din 6 doze.
Cu toate acestea, „loturile albastre” au fost administrate cel mai puțin în Danemarca, reprezentând mai puțin de 5% din numărul total de doze din eșantion. Acest lucru i-a determinat pe oamenii de știință să constate că „aceste loturi deosebit de proaste ar putea fi fost, probabil, scoase în liniște de pe piață de autoritățile de sănătate publică”.
Al treilea set de loturi, denumite „loturi galbene”, a reprezentat aproximativ 30% din numărul total de doze administrate în eșantion, dar au fost „asociate cu literalmente zero evenimente adverse suspectate”.
Gerald Dyker, Ph.D. , profesor de chimie organică la Universitatea Ruhr din Bochum, Germania, și un membru al echipei de cinci oameni de știință germani care a atras atenția asupra studiului danez, a sugerat că observatorii „răușitori” ar putea concluziona că „așa ar arăta placebo”.
„De ce un anumit grup nu ar avea absolut niciun efect secundar?” spuse Iversen. „Acești oameni de știință au spus că singura dată când obții asta este în grupul de control. Acesta este grupul căruia i s-a administrat placebo.”
„Autoritățile de reglementare știau”
Daily Skeptic a raportat că, atunci când cercetătorii germani au comparat numerele loturilor cu datele disponibile public despre loturile de vaccin , „Au făcut descoperirea uluitoare că aproape niciunul dintre loturile inofensive, spre deosebire de loturile foarte proaste și nu atât de rele, nu apare. să fi fost supus oricărei teste de control al calității”.
„Ceea ce au descoperit prin intermediul informațiilor publice… a fost că unele dintre ele au fost testate, iar altele nu”, a spus Iversen, remarcând că fiecare lot din grupul „albastru” și aproape toate loturile din grupul „verde” au fost testate de către autorităților de reglementare și apoi au fost „dezvoltate publicului”.
Cu toate acestea, când a fost vorba de loturile „galbene”, Iversen a spus că cercetătorii au descoperit că toate, cu excepția unuia, nu au fost testate de autoritatea de reglementare.
Dyker i-a spus lui Preradovic: „Acest lucru ar susține suspiciunea inițială că sunt poate de fapt ceva de genul placebo”, un punct subliniat în continuare de Iversen, care a spus:
„Cum ar putea fi asta? Care sunt șansele ca grupul care nu a avut niciun efect secundar, care arată ca un placebo, care arată ca o soluție salină, care sunt șansele ca niciunul dintre ei să nu fi fost testat cu excepția unuia, când toate celelalte au fost testate în celălalt grupuri, practic toate? Șansele sunt aproape deloc.”
„Știi ce arată asta chiar acolo? Asta arată că autoritățile de reglementare știau. Știau că nu trebuie să testeze soluția salină. Ar fi fost o pierdere de timp, așa că n-au făcut-o.
„Și l-au eliberat publicului, și asta a fost 30% din doze, și au fost placebo și știau că sunt placebo. Așa arată.”
Observând că s-au administrat mult mai multe doze din grupurile „albastru” și „verde”, Iversen a sugerat câteva motive posibile pentru aceasta, inclusiv că cercetătorii cred că atunci când autoritățile de reglementare au văzut procentul mare de evenimente adverse severe în acele două grupuri, „au retras în liniște. ” acele loturi de pe piață ”fără să spun nimănui”.
Referitor la grupul „albastru”, care a demonstrat un procent extraordinar de mare de evenimente adverse severe, Iversen a spus: „Este posibil ca aceasta să fi fost o formulare diferită și ei au lansat-o acolo în timp ce experimentau pe oameni”.
Ea a spus că ar putea fi „un lot intenționat și că au experimentat pe oameni, dându-le această doză suplimentară de ceva care avea ceva diferit în ea”, a adăugat ea, „pentru că se pare că le-ar fi dat oamenilor placebo. , că au experimentat pe oameni.”
„Singurul alt lucru posibil este că au acoperit numărul masiv de efecte secundare”, a spus Iversen, adăugând că a existat „un număr scandalos de efecte secundare și singura modalitate de a le atenua și de a menține calmul publicului”. [era] să le ofer un placebo. În acest fel, rata generală a efectelor secundare va fi mult mai mică.”
Iversen a remarcat că Danemarca are un sistem de raportare a evenimentelor adverse severe similar cu sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor ( VAERS ) din SUA.
S-a demonstrat istoric că VAERS raportează doar 1% dintre evenimentele adverse reale ale vaccinului .
Ea a spus că în astfel de sisteme de raportare voluntară, majoritatea oamenilor care se confruntă cu evenimente adverse nu raportează niciodată rănile lor. „Trebuie să iei asta în considerare, pentru că asta deformează efectiv cifrele mai mici decât mai mari.”
Sugerând că „Acest lucru poate s-a întâmplat aproape oriunde erau administrate vaccinurile Pfizer”, Iversen a cerut lansarea unei investigații în SUA:
„În mod evident, acest lucru trebuie investigat și am dori să vedem acest lucru investigat și aici, în Statele Unite.
„Făceau asta și unde făceau asta? Au anunțat oamenii că pot primi un placebo? … Erau oamenii conștienți că se aflau în esență într-un studiu clinic? Asta este. Acesta este un test, ești un subiect de testare… și ei colectau date.
„Acesta este criminal.”
CategorySănătate
 1. July 1, 2023

  Din articolul tău se desprinde o imagine grăitoare cât 1000 de cuvinte.
  Așa arătau și sticluțele lu’ mamaie cu penicilină, cu injecții, aveau dopul acela specific.
  Iar trusa de injecții era o cutie dreptunghiulară din metal cu ace și componente pe care o steriliza prin fierbere. Urăm să mă scoale noaptea din somn că a venit ora să-mi facă un Polidin, sau nu știu ce injectabil. Dar o făceam. Aoleu și ce mai dureau!

  Acum dacă mi-ai pus poză, cu atât mai mult am încredere în mamaie să iau vaccinul. Nici nu-mi trebuie să știu să citesc.
  https://youtu.be/BSl4NjdTJ4E
  Vezi cum știu că pisica să mă duc să caut ajutor? Așa trebuie să gândești: fără limitări!
  Dar tu n-ai acest dar al purității.
  Te îndoiești că moartea este adevărată, cauți să te agiți, te sperii de ac, și preferi să joci teatru decât să te vaccinezi.

  “Oo, că mi-au furat libertățile și mă jenează”, “oo că uite alții ce de-au mai pățit – s-au aruncat din turn și au căzut pe jos”. Prin empatie ai înghețat de frică în față acului. Și atunci cauți justificări. Uite câtă justificarea de articol ai găsit mai sus!

  Crezi că am să mă chinui să-l citesc? De ce să nu te chinui tu să admiți adevărul că până și o pisică știe mai bine ca tine când o doare că trebuie să caute ajutor?
  Și ce font ridicol ai pus! L-ai făcut de Groapa Marianelor ca înălțime să pari mai important de cât ești.

  Nu ești băă important! Ești la fel de speriat în fața morții ca mine! Ba încă ești mai speriat că ți-e frică de o înțepătura. Dacă nu era așa, aveai capitolul încheiat. Dar ție îți place să-ți zgândări rănile și să vrei să fii în situația de a fi luat că ai făcut vaccin fără să-l fi făcut – șmecher!
  Ei bine nu ești! Întâi că nu pe mine mă minți, ci pe tine.
  Eu nu pot să trăiesc viața ta și să-ți împrumut câteva instanțe de la mine în care tu să pari că ești vaccinat când nu ești.

  Ca să fii vaccinat, trebuie să ai dovada 24/24 la tine. Tu trebuie să știi că te-ai vaccinat iar altă cale nu e decât să primești tragerea în țeapă, pardon vaccinul!

  Boieri mari, Vlad Țepeș pentru istețimea și agerimea lui a intrat în cărțile de istorie. Cine nu cunoaște istorie, o repetă până o învață. De-a lungul vremilor credința otomană și cea creștină au ajuns să se împletească astfel că românii au plătit tribut de sânge. S-a plătit de ambele sexe. Dacă acum mergeți în Turcia, o să găsiți persoane care au în ADN-ul lor gene specifice românilor pentru că duh, chiar sunt descendenți de români.

  Dar nu asta era important, ci treaba că ți-ai pierdut flexibilitatea minții adunându-ți-o cu a americanilor și crezând aiurea că n-ai fost niciodată vaginat. Ai fost vaginat, băă! Uită-te mai bine la istorie, ai fost vaginat de nenumărate ori de otomani, nu de Iverson.
  Scrii cu font cât Groapa Marianelor să dovedești că ce deosebit ești în argumentare și dai cu cifre să amețești.
  Articolul tău e contracarat de observația simplă, banal de ordinară că până și un animal are mai multă orientare ca tine să știe să caute ajutor. Atunci toată această încercare a ta este manipulare.

  Și de ce n-ar fi când în momentul când au auzit de ac, la fel au procedat și fetele bisericești? Brusc i-a apucat o fierbințeală, și din ea in plin delir s-au dus să răspândească boala și la alții trecând infatuați peste poprelile de lockdown. Se știe deja că la mănăstirile din Grecia boala a fost adusă de călugări români creându-se un focar de covid chiar la Muntele Athos.
  Asta înseamnă să îți pierzi rațiunea și să te prindă nebunia!

  Ai scris articolașul pentru că Ciolacu a dat ordin că s-a terminat pandemia. Amândoi treceți peste libertatea de conștiința a altora și de faptul că ei decid când s-a terminat și când nu, când își pot da jos sau nu masca.
  Pe lângă aceasta, mai sunt și bătrânii care măcar aceia cred în Dumnezeu dar să se și protejeze.

  Îmi pare rău de voi că aveți mintea obtuză și că dacă vă cad proptelele din America, atunci nu va mai găsiți terenul si atunci neavând justificare, realizați cât de înșelați ați fost. Trebuie să fie o pastilă amară pe care o luați în sfârșit de la Khentrul R. El v-a spus mereu să vă ocupați de treburi importante nu de cele mărunte.

 2. July 1, 2023

  De un păgânism absurd, eu cred că înainte de a fi botezat, ai fost atașat de altă persoană prin cordon ombilical.
  Atunci erai în starea ta pură, a ceea ce înseamnă să fii om. Atunci nu știai ce înseamnă Dumnezeu, nu știai nici Halloween ce înseamnă, erai doar un boboc care a înflorit din alt organism.
  Îi vedeai pe alții așa: https://media.tenor.com/images/8653cf3c1411970b40056543030cf242/tenor.gîf

  Ai mai multă legătură cu neamul tău omenesc decât cu Dumnezeu. Dacă alții vin și îți oferă ajutorul, tu te duci după ceea ce crezi tu că pică bine la bătrâni că ii impresionezi că zici.
  Se prea poate ca ajutorul care ți se oferă, să nu îl mai întâlnești apoi. Ăsta e avertismentul pe care trebuia să-l auzi: dacă nu te tratezi, e pe răspunderea ta, nu mai cade in responsabilitatea statului care ti-a oferit deja ajutorul dar tu l-ai respins.

 3. July 2, 2023

  Asta am avut noi de oprit: nebunia preotilor care in nestiinta lor s-au speriat ca le fura careva femeile deja scapate din mana, ca le ia careva credinta si li se descopera necredinta. Asa au luat-o toti pe campii sa le bata inca sa se creada singurii stapani ai pamantului.
  Unde guvernele au fost slabe, nu i-au putut tine si acestia au intins precum sugacii fara constiinta boala si altora sau chiar s-au imbolnavit ei, batranii stalpi ai credintei.
  In pandemie in loc sa mananci sa te intaresti, te puneau sa slabesti ca esti prea gras, ca ai complicatii.
  Au fost aberatii peste aberatii. Venea moldoveanca spunand in mass media romaneasca, “treci la lucru ca n-ai nimic, iti dau un picut de oxigen ca dracu, nu m-am invatat nimeni cum sa lucrez cu oxigen si gata, ce faci atatea mofturi, musiu? Suntem la Moldova aici, traiti prosti ca la Moldova!”
  Ati facut jocul Moscovei, uitand ca nu sunteti americani, uitand istoria voastra. Ati frecat coatele de Trump pana lui nu i-a mai pasat deloc de voi, dar voi ati ramas setati pe bizareria cu vaccinurile.
  Sunteti nenica, 37 de capete de acuzare? Sunteti in deep shit si nu vi-l puteti explica.
  Negand evolutia, negati exact conceptul de karma invatat la yoga. Voi negati mugurii ca infloresc.
  Cum ati fost voi, sunt batranii. Si ei au avut putere si idealuri si s-au oprit scurt, nefiind atinse.
  N-a venit nimeni sa zica indarat “Ba, lucreaza spiritual ca nu e nimeni altcineva sa te lumineze!”. De aceea lumea este statica, definita de aceeasi parametri de acum 30 de ani. Nimic nu se misca, pentru ca daca s-ar misca, ati fi pierduti fara yoga lui Bivolaru. Este rau ca v-a vandut o minciuna?
  Este rau ca v-a facut sa visati? Poate nu este rau, dar trebuie cumva sa continuati viata dupa el.
  Sa reveniti la viata mea de cand bateam campiile suburbane? La viata cand ieseam la 11 noaptea din job si pe la 11:30 faceam adoratii la statuia Sf. Maria ca pe la 12:30-1:00 sa fiu acasa sa gust weekend-ul?
  Da, se poate! Dar tineti voi un ochi pe Dharma sa puteti distinge ca aderenta la grupul de republicani e toxica?
  Nu prea tineti! Si se vede! Pentru bani, ii vindeti pe americanii care muncesc pe mai putin, nu pe aceia care stau cu sula la soare si trantesc aberatii si misoginisme. Este pentru ca voua va place doar de 1, 2 personaje ca Trump.
  Ati cazut complet in tabara gresita. In tabara adversa nu va pune nimeni sa credeti in dubiosenii. Tocmai pentru ca este normalul si ca permite sa se vada roadele evolutiei, transformarii, nu va place. Ceva trebuie la voi sa fie batut in cuie. Nimic nu este batut in cuie. A fost, a cunoscut invierea, a devenit bodhisatva si este si fiu al lui Dumnezeu, invatati calea usoara de la El! Invatati sa fie sprijinul si prietenul vostru! Invatati toate prostiile de la altii, dar de la cine e intelept nimic.
  La fel ca si voi a fost om, si-a luat crucea si a purtat-o. Voi spuneti nu, nu este pentru noi! Ii negati meritele.
  La fel negati meritele obtinute in urma prinderii Dharmei. Voi de fapt nu credeti in evolutie prin indaratnicie de care aveti din plin. Imi pare rau de voi ca nu mai aveti familiile voastre intregi ca ele sa va sprijine, dar voi pe voi va sabotati.
  Sabotati-va, nu ma pot opune una suvoiului vostru de suparari! Va vad ce faceti si merg mai departe, n-am alta cale!

  Neele

  P.S. Da, chiar trebuie sa am grija si de familia mea, si de job si sa ma mai si prezint la “curs de tantra”. Nici macar nu e curs, se fac explicatii de termeni uzitati. Pentru atat mai am timp. Asta si sa-mi iau locul de veci. Faceti si voi asta pentru mine ca sa pot muri cu cugetul impacat? N-o faceti pentru ca nu se ofera bani, asa-i?
  Stiam ce sunteti. Voi dati inainte cu trumpizmele…

  No, cand o sa-mi scartaie mintea de Parkinson, n-o sa mai aveti cine se opune deviatiilor voastre. Multumiti atunci, da?
  Si n-am cerut decat sa treci prin filtrul gandirii tale ceea ce vrei sa-mi prezinti, nimic mai mult.

 4. July 2, 2023

  Tot din seria vaccinuri:
  ” Nu ți e frică de Dumnezeu să hulesti căci așa hulind te aruncă în iad când vrea Dumnezeu”
  Citat de-al uneia din armata de postace de pe FB care invoca argumentul suprem – frica de Dumnezeu.
  Nu ti-e frica? Te-a arunca Dumnezeu in iad de ca si cum Ramses arunca copiii in haul piramidei. Cu asta se prostesc multimile. Cu asta au fost tinute in intuneric multimi de oameni in aeoni de timp – cu frica!
  Cand subscrii la frica, nu reprezinti nimic pentru mine. Esti nul! Creierul tau nu poate avea o discutie cu al meu. In starea de angoasa nu se pot schimba idei.

  – Mi-i frica, mi-i frica de mor!
  – De ce ti-i frica?
  – Mi-i frica ca-mi fura credinta si raman fara ea. (Nici nu ma clintesc ca sa nu ma trazneasca Dumnezeu. Nici nu respir de frica.)
  Aici iese vaicareala la iveala, copilul de nici 9 ani care striga prin casa daca e lasat singur pentru o jumatate de ora. Si asta fac adulti in toata firea. Calugarii ii incurajeaza ca n-au cu cine schimba o vorba. Si uite asa se propaga credinta nebuna ca te fura careva, tiganii, si te duc cu caravana lor si nu vei mai fi si nu vei mai fi iubit, nu-ti vei mai vedea parintii.

  Orice se poate intampla atunci cand ai de-a face cu frica. Ies balaurii, cresc balariile. Pana si icoana lui Sf. Ghe. prinde viata. Balaurul arunca cu foc si arde mancarea. De-aia a iesit mancarea arsa – din cauza balaurului!
  De aceea clorul ajunge sa inalbeasca covidul. De aceea poti sa faci poante pe seama altora ca se inteapa, de aceea crezi ca ti se fura credinta daca esti intepat si iti baga Titanicul in vena. Cum mai mergi apoi cu Titanicul in tine?
  Romanul cand bea, devine cel mai haios animal ca nu mai are pic de ratiune. Egoul fiind dat la o parte, se intrevede adevarul. De aceea se si spune In vino veritas!

  Dupa care suduiala de om baut:
  “tu crezi că dacă v ați făcut atei, a ți scăpat de mânia Lui Dumnezeu, vai de sufletul vostru v a fi la, sfârșitul vieții voastre, că iadul vă așteaptă, la cel care toată viața voastră a ți slugarit, de ce fugiți toți la, dracu, îl iubiți, ce v a dat dracu, v a dat chip și trup, v a dat grai, nu v a dat nimic, dracu v a luat la el, pt a vă chinui, că vă batjocoriți Pe Atotcreatorul vostru Dumnezeu, pe Dumnezeu, nu îl iubiți că vă ține așa proști pe pământ.”

  Toate acestea curg prin FB si ecranul calculatorului inca mai poate tine acest suvoi de cuvinte infioratoare, o ura si un razboi iscate de un barbat fanatic, un preot, care vorbeste de sub fustele femeii trimise sa provoace zazanie si cearta.
  Ingrozitor! Nici cursa Nascar nu se mai tine.

 5. July 3, 2023

  Pauza un pic!

  https://www.bugetul.ro/procesul-tortionarilor-inginerului-gheorghe-ursu-andrei-ursu-daca-ii-achita-expunem-generatiile-viitoare-la-repetitia-acestor-torturi-acestor-crime-si-istoria-se-va-repeta-asa-cum-vedem-in-rusi/

  Tineti pumnii lui Gheorghe Ursu! Ne reprezinta pe toti.

  “Au venit zeci de astfel de ofițeri, colonei și generali de SRI și de Securitate, care au încercat să vină în fața instanței, să schimbe imaginea Securității, că ei au fost o instituție patriotică, care nu a mai folosit violența și care au scăpat țara, chiar pe vremea lui Ceaușescu, de invazii străine. Adică textele, legendele lui Ceaușescu, care, la Revoluție, dacă vă aduceți aminte, spunea că la Timișoara sunt niște huligani care pentru un pumn de dolari din est și din vest, agenturile străine care încearcă să distrugă integritatea teritorială a patriei noastre – această narațiune, pretins patriotică, evident profund mincinoasă. Acum Securitatea încearcă în continuare să-și folosească aceste legende ale lui Ceaușescu, ca să-și proiecteze o altă imagine.”

  “Din cauză că judecătoarea Mihaela Niță a folosit cuvintele lor în motivarea achitării, că Securitatea, sub Ceaușescu, nu a făcut decât să-i influențeze pozitiv pe opozanți, pe disidenți, că nu a mai folosit violența și că i-a salvat pe mulți să nu dea de bucluc, să nu aibă necazuri, astfel încât să le schimbe de bunăvoie atitudinea ostilă și dușmănoasă.”
  Ceea ce nu este adevarat. Nu a existat nici-o influenta pozitiva, Din casa bunicilor mei Securitatea si-a insusit lucruri ca in final casa care le-a luat 30 de ani s-o construiasca, sa ajunga sub apele Lacului Morii.

  “Dacă îi achită, asta e, înseamnă că vor trăi, vor râde și vor face din nou același lucru. Expunem generațiile viitoare la repetiția acestor torturi, acestor crime și istoria se va repeta”

  In acelasi timp, si restul comunistilor vor spune ca au cazut precum pisica in picioare si ca se trag din comunismul lui Ceausescu. Cu ajutorul BOR care si-au vandut deja sufletul pentru bani, vor cauta sa reinstituie acelasi nivel de teroare asupra tarii clamand ca ei apara tara, ca sunt patrioti.
  Vor dirija o masa de ochi in a produce noi victime. Vor lua la ochi pe oricine si cu ura vor indeparta pe oricare nu canta cum dicteaza cel mai temut dintre ei.
  Va fi de fapt o impartire crancena a resturilior tarii si fiecare va cauta sa apuce bucata mai mare.
  Nu Putin sau razboiul ucid Romania, ci dusmanul ascuns adus din Rusia si sadit adanc in Romania ca sub pretentia ca face binele saracilor. Cu o mana da, cu ambele ia, iar cu constiinta ii minte pe toti.

  In aceste conditii pana si miscarea lui Bivolaru devine mai atragatoare decat comunismul si teroarea impuse.
  Numai ce isi intra pe mana si leapada repede pe Dumnezeu pe care l-au mestecat de nevoie ca pe o guma. Va fi un atac brutal, direct, de lovitura cu cutitul in spate cui indrazneste sa nu faca precum i s-a ordonat.

  Orice lupta de aceasta, mica, maruntica in final conteaza cine o castiga.
  Are importanta daca justitia este asasinata de acest csm care tot control si amenintare asupra magistratilor este. N-a solicitat-o si n-a impus-o nimeni altcineva decat psd-ul. Are multe carti pe maneca acest blestemat de “la per tu”.

 6. July 5, 2023

  Chibitam Mihaita, ce sa facem? Daca pana acum erau intalniri de Tripura cand ea putea sa se arate in toata splendoarea ei care de fapt se numeste porn, acum ne uitam la Luna si ne gandim ca pot rezulta alunecari sau ca a plecat pamantul de sub picioare daca un el si o ea o pun.
  Buck moon sa fie!
  Luna de am vazut pe cer,
  La mine in casa am invitat-o
  Cu o ceasca i-am cerut un vis
  Si dakinis mi-au dansat pe pat.

  N-am talent!
  La lucru, la cucerit lumea! Am avut un 4 iulie de rahat. Si Ciolacu s-a … in ea crezand ca nimeni nu vede.
  Dar azi e o alta zi.

 7. July 10, 2023

  https://www.stiripesurse.ro/ips-teodosie-baga-capul-in-scandalul-azilelor-groazei-monstrii-sunt-aceia-care-si-au-batut-joc-de-batrani-nu-budai-pandele-si-firea_2987368.html
  “Monștrii sunt aceia care și-au bătut joc de bătrâni, nu cei care apar la televizor. Depinde despre cine este vorba. Vreau să mă abțin și să nu comentez despre declarațiile lui Bănescu. Mi-a fost student, l-am cunoscut altfel, dar s-a schimbat mult, e greu de înțeles. Biserica este parte implicată în cazurile sociale și s-au făcut și în timpul restricțiilor multe jertfe, mulți oameni au fost ajutați. Noi avem, spre exemplul, sute de oameni asistați. Mergem și la azile de bătrâni de stat și suntem foarte aproape de ei acolo, ne așteaptă. ”
  Daca tacea, filozof ramanea!
  La fel de vinovat este si el ca mananca bani cu nemiluita de la stat, de la seminar si de la oameni, asa ca a pune mana pe rahat si a da cu el in stanga si in dreapta nu il face mai intelept, ci mai josnic.

 8. July 16, 2023

  Poti sa spui acest lucru la Sosoaca?
  Ea nu poate sa ameninte pe nimeni din diaspora nici daca au rude sa voteze ei cu cine vrea ea. Oamenii sunt sub incidenta protectiei statelor adoptive. S-a votat cu Iohannis si nu a fost frauda din sistem cum pretinde ea. A votat diaspora cu cine au vrut pentru ca unul nu mai este sa fie controlat cu spagi sau amenintat. Iti dau scurt veto si au terminat cu tine.
  Apoi cei 5 milioane pe care ea ii numara, nici un muritor nu a indraznit in fata lui Dumnezeu sa se apuce sa faca numaratoarea poporului pana nu i s-a cerut. Este alta facatura care nu are sa cada bine cu diaspora. Eu i le numar deja.
  Apoi “asa zisa”? Dar unde se crede sa cobeasca si sa ameninte si culmea, sa mai si obtina rezultate?
  Este putin cam truli daca isi imagineaza ca face parada pe la Moscova si oamenii or s-o voteze ca vrea ea.
  Un vot este o speranta. Nu se va vinde asa usor diaspora cum vor unii si mai ales cei care musca stramb din altii.
  Te rog sa ii spui acestea ca sa nu se schimbe ea prea mult si sa fie de nerecunoscut! E mai bine sa nu-si faca iluzii cand nu este cazul. Tot cei 800 de mii vor vota daca vor vrea si tot nu va avea ce vrea ea, castig prin afisarea urii si a razbunarii.
  Oamenii vor vota daca vor avea timp, dispozitie, chemare, dorinta. Aceasta este democratie si nu democratie cu bata!
  Sa ia aminte si sa-si indulceasca vorba pana la perfidie daca vrea sa fie auzita! Sa-si scoata orice fel de idei razbunatoare ca ‘sa vedeti ce va fac daca nu votati;, sa inceteze cu insultele la adresa diasporei, cu caracterizarile a ceea ce face fiecare, sa inceteze sa mai puna etichete, sa isi bage creierii in cap cu alte cuvinte!
  Sa procedeze asa daca vrea sa o voteze cei din Romania intai!
  Iar diaspora este si ea undeva mai in spate si se mai gandeste daca voteaza.
  Nu exista santaj aici pentru ca totul este volatil iar oamenii sunt protejati.
  Te rog sa-i spui acestea din timp sa poata sa-si modifice discursul.
  Nu poate fi magarita cu oameni pe care nu-i cunoaste chiar daca la baza are o oarecare normalitate. Nu toti inteleg. Explica-i aceasta ca oamenii sunt liberi sa voteze cum vor!
  … e un zid
  Care nu se-nfioara de-a ta faimă, Baiazid!.

 9. July 19, 2023

  Draga Ileana,
  Oare cate Ilene sa fie?
  Hai sa le felicitam pe toate!
  Dragi Ilene, Iloni, Ilani, etc,
  Cu ocazia zilei de nume va urez sa realizati ca mai mult aveti de castigat pe calea onesta decat pe calea banilor facuti usor.
  Cum altfel as putea sa va intind o mana sa nu ajungeti sa casapiti pe altii doar pentru ca v-ar sta in cale?
  Nota: Aici nefiind comunitatea de pe FB, Zuckerbergii au interzis in directia celor care nu dau 2 bani pe feisbuci si storsul banilor din viata celui care uziteaza feisbuci. Zuchini mi-au pus atatea pete pe onoare incat nu merita nimic.
  Dragi Ileni si Ilene,
  Voi nu stiti, dar aici am de curatat dupa unica si delicata mereu ascunsa fosta instructoare.
  Cand un om striga la Dumnezeu de durere, toti ceilalti aud. Iar daca mai e si vreo persoana care pune totul sub semnul intrebarii, ei bine, iese urat.
  Dna Elisabeta a suferit operatie la deget de reparare a nervului si pentru ca accidentul a fost prea brutal pentru ea si ostilitatea prea mare, s-a retras. Nu poate fi invinovatita. Nu a mai vrut.
  De aceea va spun voua sa ramaneti copii ai lui Dumnezeu si sa nu intrati in adversitati cu nimeni nici daca pare foarte important.
  Hm, poate acest sfat ar trebui sa mi-l dau si mie.
  Note to self: Nu intra in adversitati cu nimeni pentru ca nu meriti tratament rau!
  Da, asa e bine!

  Pentru ca maine se deschid cerurile si pentru ca nu-si aduce nimeni aminte de dumnezei si puteri vidya, nu ratati aceasta ocazie unica de contemplatie a raiului pe pamant si un – cum altfel?- calduros La Multi Ani cu sanatate!
  eu prin rapcea.ro

 10. July 20, 2023

  Ba’al:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Baal#/media/File:Baal_Ugarit_Louvre_AO17330.jpg
  Un zeu care îți cam sparge ferestrele, așa îl percep eu.

  Sau acest dumnezeu canaanit, El Elyion, or El Shaddai:
  https://en.wikipedia.org/wiki/El_(deity)#/media/File:El,_the_Canaanite_creator_deity,_Megiddo,_Stratum_VII,_Late_Bronze_II,_1400-1200_BC,_bronze_with_gold_leaf_-_Oriental_Institute_Museum,_University_of_Chicago_-_DSC07734.JPG

  … zeități pline de ură care lovesc fără să le pese.

  Din Epoca de Bronz târzie, un zeu al furtunii:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Yahweh#/media/File:Storm_god-AO_11188-IMG_7668.JPG

  O statuie a lui Iehova în primul templu (de pe reddit luată), divinitatea El al canaanitilor: http://2.bp.blogspot.com/-nsV1OPGo-CE/U6qs77bJaxI/AAAAAAAAAhY/Q7O0bEFS5sE/s1600/el.gif

  Si acesta tot Ba’al ca războinic:
  https://i.pinimg.com/originals/14/4e/6d/144e6d011278221025ebddf651f5e315.jpg

  Pentru ca apoi să fie preluat și adaptat. Dacă s-a opus Sf. Prooroc Ilie acestei zeități nu știu. Trebuie să-l întrebați pe el. Dar se prea poate să se fi opus tuturor. Era și în conflict cu regina Izabela cam nedreaptă cu supușii ei. Și asta a băgat niște dubioase în popor. Nu îi păsa să fie dreptate ci nedreptate iar ea regină. Atat! Acestea sunt treburi ale antichității, nu avem de ce să ne băgăm în ele, dar ca și idee…

  Dacă războiul și atacul le umblau populațiilor incipiente prin cap, asta au și avut ca divinitate. Mai era că dacă îl vezi pe ălălalt că are, era ‘vreau și eu’ și ‘da-mi-l mie!’.

  Ce influență a avut Ilie, Elijah că a dat la o parte acești Ba’al-i?
  Erau învechiți oricum.
  Dacă populația se rafina, atunci și divinitatea se rafina. Și cam aceasta este că avem povestea cu gălețile de apă și cum s-a coborât focul și a mistuit ofranda adusă dumnezeului corect iar ofranda idolilor a rămas neconsumată de foc.
  Ce spune profetul este că dumnezeul lui stăpânește asupra focului, deci el era Creatorul adică era dumnezeul corect care făcuse lumea și-l făcuse și pe Iacov.
  Pe când la cei cu idolii, idolii erau dumnezei ineficienți și de aceea s-a renunțat la ei.
  Bătălia mare era pentru statut și recunoaștere între profeți, adică era care apucă să-și facă profeția întâi pentru că puteau să fie luate vorbele sale de adevăr și să i se împlinească spusa. Cel care venea după nu mai conta să spună ceva, de fapt nimic pentru că deja fusese rostit “adevărul”. Nu putea să fie cu datul la întors și îndărăt. Era exact ca la masă, care ocupă primul locul, apucă!

  Sigur că acum trebuie să te porți normal în societate, nu să fii deraiat să cazi sub incidența legii.
  Dar nici să îngheți de frică pentru că te amenință nu știu ce bully care se dă profet mai mare cunoscător ca tine că dacă nu crezi cum îți face semne și vrăji, că nu ești și nu exiști și nici să respiri n-ai voie.
  Asta e un Ba’al reînviat, nu dumnezeu!
  N-ai loc de el de cât de rotund se dă si cât de războinic e și fioros cu toți.
  De-aceea îi pică bine câte una/ul ca mine să-i mai taie din mofluz moț. – Să și-l adune! Unde cap nu e și nici înțelegere, e vai de picioare! “E crăcănate” că aleargă pe porc la vale.
  Apoi mai e și feedback-ul pe care trebuie să-l primească și pe care niciodată nu-l așteaptă pentru ca să nu fie descoperit că a mințit ca un popă mincinos.
  Ești pus în poziția de consumator și niciodată de producător. Atunci unde este evoluția? Sau trebuie să umblăm în diapere tot restul vieții și să gângurim precum șerpi loviți în cap plângându-se la veterinar de nebunia omului?
  Nu se poate! Iar starea de scriitor agramat care se și contrazice sau șterge la c*r în fața mea? E prea e deocheată! Și-a tăiat peruca să i se vadă bretonul avut înainte. O alta Cleopatra din miile Cleopatre de la curs!
  – Eu sunt Cleopatra! (asta e Harra)
  – Ba nu, eu sunt Cleopatra! (ghicitoreasa din cuibar)
  – Tăceți voi, ca eu sunt Cleopatra! (asta-s eu!)
  Până vine unul și spune Eu sunt Celophan! și le-a băgat cuiul îndoielii și mirării la toate 3.
  Nu era povestea cu cele 3 babe și un singur ochi? Exact la asta am vrut să ajung! 🤣
  Hai noapte buna! Ingerii …, care ingeri?
  Dormi bine că asta e pâinea săracului! Mâine vine Ileana și te pupă. Dacă ratezi, mai aștepți un an.

 11. July 20, 2023

  Firea si-a dat demisia pentru ca e gura sparta si mare. Nu e locul ei la conducere, dar asa mai foiesc si turnatorii si mai aflam care, cum si ce.

  Zice faza asa: “a fost cuprins intr-un tabel cu colaboratorii”.
  Cum adica a fost cuprins? Inseamna ca e colaborator.
  Justificarea: Nu, ca aici scrie pluralul, “colaboratorii”, iar colaborator e unul singur si atunci e logic ca nu satisface ca singularul nu e acelasi cu pluralul.
  Apoi vine si acoperirea ca “n-a facut politie politica”. Who cares daca lua salariu sau nu ca angajat? Daca l-a pus sa-si toarne aproapele pentru nimic, sau din lasitate asta e adevarul despre colaboratorii: a tradat pe cel de langa el.
  Si continua sa se imputa pentru ca nu e nimeni sa-i spuna ca e imputit, ca sa-l citez pe Bivolaru. Si o face pentru ca inca are girul.
  Daca n-are fir de credinta si se duce cu pira pe toti este pentru ca nu stie sa fie cu grupul, e un renegat, un detractor de la prietenie, un satanist, un jegos care nu tine nimic si nu simte nimic fata de celalalt cand e in relatie cu acesta. Iar fata de femei nu mai vorbesc!
  Stiti ce spune unul de acesta cand se duce sa dea cu semnatura? “Vai ce noroc! Nu puteam sa-l sufar pe X pentru ca….” Cameleonic cum e, s-a si reorientat.
  De la astfel de indivizi se face societatea tot mai irespirabila.

 12. July 20, 2023

  Pana scoate MR din moderare link-urile mai mursicam la ce apucam.
  Din predica Pr. Cleopa:
  “Şi a poruncit Ilie să-i aducă doi viţei din care unul să fie jertfit de închinătorii lui Baal, iar celălalt să fie jertfit de Ilie adevăratului Dumnezeu.
  Deci, care dintre ei va reuşi să pogoare foc din cer peste jertfa sa, aceluia să se închine, că Dumnezeul Care va răspunde cu foc, Acela este Dumnezeu (III Regi 18, 24).
  Şi au făcut aşa.
  Deci, mai întâi jertfind proorocii lui Baal, nu au putut pogorî foc pentru jertfa lor, căci ei se închinau la idoli şi nu credeau în adevăratul Dumnezeu.”

  Si adica se inchinau unii la Ba’al pe care il luasera de la canaaniti care acesta era o zeitate/idol mai razboinica.
  ht tps:/ /en.wikipedia.org/wiki/Baal#/media/File:Baal,_God_of_Fertility_and_Storms,_Megiddo,_Strata_IX-VII,_Late_Bronze_Age,_1550-1200_BC,_bronze_-_Oriental_Institute_Museum,_University_of_Chicago_-_DSC07738.JPG
  Si acum nu mai seamana a link. L-am taiat pe Baal ca pe un flatworm sa nu-l raneasca pe MR.

  Si zice mai departe Pr. Cleopa:
  “Altarul făcut de Sfîntul Ilie pe muntele Carmel închipuia altarul Bisericii creştine întemeiate de Hristos prin jertfa Sa de pe Golgota.”

  Ma doare capul de el. Cum sa fie ancestorul dependent de descendenti? In fine!

  “Altarul făcut de Sfîntul Ilie pe muntele Carmel închipuia altarul Bisericii creştine întemeiate de Hristos prin jertfa Sa de pe Golgota.
  Astfel, cele 12 pietre ale altarului simbolizau pe cei 12 Apostoli, care stau la temelia Bisericii.
  Lemnele de pe jertfelnic simbolizau mulţimea mucenicilor ucişi pentru Evanghelie.
  Viţelul de jertfă este Însuşi Hristos care se jertfeşte pe altarele sfintelor biserici în timpul Liturghiei pentru mîntuirea lumii.
  Şanţul săpat împrejurul altarului este valea acestei lumi în care încape sămânţa învăţăturii Vechiului şi Noului Testament.
  Cele patru vase în care se căra apă peste jertfelnic, sunt cei patru evanghelişti.
  Cele trei turnări arată cele trei persoane ale Preasfintei Treimi.
  Apa care a umplut şanţurile este învăţătura Evangheliei, iar focul ce s-a pogorât din cer şi a mistuit altarul şi jertfa, închipuieşte revărsarea Duhului Sfînt care sfinţeşte, luminează şi înnoieşte toate.”

  Deci asa a facut: ritual de puja.
  Ok!

  “La urmă s-a rugat Ilie, zicînd: Auzi-mă, Doamne, auzi-mă acum cu foc, ca să cunoască astăzi poporul acesta că Tu singur eşti Dumnezeu în Israel şi că eu sunt slujitorul Tău (III Regi 18, 36).”
  Intrebarea corecta este: cine l-a auzit pe Ilie?
  Si a doua intrebare este: cine i-a raspuns?
  Iti dau aici gramada de loc sa dai cu semnatura.

  “Deci, pogorându-se foc din cer, a mistuit toate: jertfa, pietrele şi apa, încât tot poporul căzând la pământ, a strigat: Domnul este Dumnezeul meu! Domnul este Dumnezeu! (III Regi 18, 39).”
  Ca s-a evaporat apa e de inteles. Dar ca s-au mistuit pietrele, apostolii adica, e ceva care nu prea are sens decat daca Par. Cleopa te invita la discutie si sa argumentezi cu el. Daca vrei s-o faci, sigur ca el fiind in contemplatie, pietrele n-au ars ca doar si prin apostoli s-a imprastiat invatatura. Smecher tare!

  Stii ce inseamna “Domnul”, adica “cel ce este”, adica tetragrama. Si aici argumenteaza ca exista. Deci nu mai e nici-un Baal, nici un luat de nicaieri, argumenteaza direct ca exista. Si este pentru ca exista si Isabela, regina care era nedreapta si voia sa le ia pamanturile iar evreii cautau sa scape de ea.
  Au avut si femei de acestea fioroase, Oh, dar cate nu exista dominatrix! Si si-a pus asta in cap sa-l omoare pe Ilie.

  A fugit Ilie,
  “Şi, pe când vorbeau, iată, căruţă de foc şi cai de foc au răpit pe Ilie şi l-au ridicat spre cer.
  Iar Elisei, privind, a strigat: Părinte, părinte, caii şi căruţele lui Israel! (IV Regi 2, 12).”

  De ce i-a dat voie dumnezeu (numit Domnul) Izabelei sa vina la putere, nu stiu. Cert insa e ca exista ceva la care Sf. Ilie a facut apel ca sa se apere. Si ca acel ceva l-a luat la cer.
  E o invocatie noua si un nou display de puteri care nu au mai fost posibile anterior.

  Iar Ba’al sta in muzeu si face urat din vitrina. Oh, e la noi acasa la UC? Asta ne mai lipsea! Sa fim prinsi si cu idoli.

  Canaan:
  htt ps:/ /bible-history.com/geography/map-canaan-tribal-portions adica cele 12 triburi ale evreilor.
  Din ce scrie in wikipedia pare a fi Taramul promis, Tara purpurie, adica Fenicia. Cand a fost iesirea din Egipt probabil ca au fost ratacit prin desert si in loc sa ajunga unde tinteau, au ajuns in partea opusa. Asta e! Bine ca au ajuns!
  Trebuie puse cap la cap si vazut ce e cu marea. Cred si eu ca le convenea sa vada marea ca dupa atata desert…
  Ideea era ca ei numeau canaanit pe oricare se ocupa cu comertul si canaanite insemna negutator. Iar istoricii atunci au presupus ca pot fi si fenicienii. Dar mai clar era ca nu era in tribul lor. Mai e apoi Osea, Joshua.
  Joshua 23:24 samd din VT.

 13. July 20, 2023

  Si ca sa incheiem ziua, o confruntare social amicala de-a Ilenilor intre ei:
  ht tps:/ /www.tiktok.com/@mayilong0/video/7250876435601083650
  in care zuchini a ajuns in borscht. Dar eu l-as pune ca ringtone pe telefon, asa mult il apreciez.
  De fiecare data cand imi aduc aminte, mai ascult melodia. Ma mai racoresc putin.
  DDTC, daca zucky merita, da-i voie sa asculte! Si apoi da-i voie sa ceara lectii cu plata de la Elon!
  Deja Dorsey l-a pus sa-i mai creasca mustatile. hahaha!

 14. July 22, 2023

  Sfarsitul reginei Izabela cu cainii: htt ps://youtu.be/7a79LXZ8BLQ
  Izabela era decorativa, proasta si rea cu neamul la care venise, ea fiind din Liban.

  Cel mai probabil era de zodie Rac – indaratnica (adica mergea in lateral precum crabul) si despotica (adica stapana a manipura pe minus). Cel mai probabil avea si figura de clepsidra, talia ametitor de subtire, cu sani deasupra mariti conform zodiei sa uimeasca si mai tare iar tot pachetul astfel conceput incat sa-l fi facut pe regele Ahab sa fie innebunit dupa ea.

  Ierarhic proorocul Ilie era supus ei. Ea se inchina dupa caile ei, el se inchina dupa cum era lor normal in neam, fara Ba’al. Ea era sclava lui Ba’al ca ii prindea bine sa fie un pic razboinica – simtea ca o incalzeste auric razboiul. El era asezat pentru ca directia era de familist la el.

  Acum realizati ca nu numai evreii fug de raci si cred despre ei ca apuca pe cai lunatece si despotice, dar exemplul cu Ilie ramane cel mai remarcabil in Biblie ca realitatea nu este asa cum ar vrea racii si atunci ca ar fi in destinul lor sa conduca lumea. Ei sunt gresiti, nu lumea.

  Acest pericol poate aparea oricand oricui, de aceea e trecut in Biblie. Iti poti pierde si credinta nu doar independenta daca lasi sa ajunga un rac la putere sa-ti devieze normalul in anormal. Tu te uiti ametit la talia sa minuscula si aspectul fizic iti intra in suflet ca sa ti-l scoata pe Dumnezeu afara.

  Cu un pic de sare invatatura: Nu-i urati pe cei care inca venereaza pe Dumnezeu! Sunt inca liberi si nu-si fac idoli.

  Corolar:
  Cand iti posteaza ba’aba tablou trebuie sa stii de unde vine.
  E de la Man. Caldarusani.

  “Aflata la mica distanta de municipiul Bucuresti, pe malul lacului Caldarusani, pe teritoriul comunei Gruiu, in judetul Ilfov, manastirea a fost zidita intre anii 1637-1638”.

  – E departe de Tecuciul ei dar nu-i nii’ca! Din vorbe si picturi te face.

  “In urma hrisovului domnesc al lui Ipsilanti, manastirea a fost incredintata pe viata parintelui arhimandrit Filaret, protosinghelul de atunci al Mitropoliei. Vreme de douazeci de ani, acesta va purta de grija manastirii, atat personal, cat si prin egumenii acesteia (1772-1792). Datorita lucrarilor intreprinse in manastire intre anii 1775-1778, cuviosul Filaret poate fi considerat pe drept cuvant al doilea ctitor al manastirii.”

  Pai stie baa’rba ta de dealul de la Filaret? Nu stie! Nici n-a auzit de Filaret atat de pura si vibranta e!

  Pastreaz-o! Ia-o si era sa zic sa te speli pe cap cu ea dar ma abtin din decenta fata de Manastirea de care am vorbit. Nu se cade sa ma bag in treburi intime si foarte stranse legaturi prietenesti. 😉

 15. July 22, 2023

  No. 2: S-a predat lectia despre compasiune. Trebuie sa fiu ascultator prezent.
  Si a inceput deja. MR merci pentru ajutor cu intelegerea! Daca nu era grupul de romani, nu aveam intuitii.
  Preliminariile s-au desfasurat deja, ne auzim dupa ce termin.
  Se aude ca ‘thuje’. Puteti face laya daca vreti.

 16. July 24, 2023

  Be smart! Be vigilant! Fii sub pomul cu lumini!
  htt ps://media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/o7DXz8oyj8qpsJLnUTxhiTYK6j4/fit-in/2048xorig/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-/2020/12/21/997/n/46776487/tmp_mPEE1T_58c18be47b72fc6c_GettyImages-172151531.jpg

 17. July 29, 2023

  Am vrut sa-ti spun av. Mihai Rapcea care nu ma cunosti ca deja iti pregateam o aparare sesizand ca exista o diferenta intre felul tau de a fi cursant si felul lui Bivolaru de a fi maestru.
  Dar am renuntat.
  Nu e din cauza ca nu ai avea dreptate, dar e pentru ca tu insati ai preluat chestii nerumegate de la acesta si apoi pentru ca desi i-ai dat libertatea pe tava si cetatenia ulterior, ca l-ai lasat sa-si bata joc de educatia ta, de tine, si apoi prin tine de familia ta care include si copiii.
  S-a meritat cu adevarat? Tu stii aceasta.

  Eu daca as fi fost in locul tau, nu mi-as fi dorit sa-l pun pe Bivolaru pe locul intai, inaintea mea iar ceilalti ai mei sa fie martori fara voie.
  De aceea vad ca mai perversa si mai de reusita este schema celui viclean care a ajuns la tine intai prin cursul la care s-a inscris si imi aduc bine aminte ca din proprie decizie a venit la curs iar acum intoarce un ochi orb spre tine. Magistral intr-adevar!

  Ce pot sa zic? Esti cucerit total de susuratorul anonim la ureche care iti promite fericiri ulterioare. E mai frumoasa minciuna decat adevarul iar tu bun de caraus.

  Si se mai intreaba unii de ce era Iisus trist in gradina Ghetsemani.
  Avea cumva motiv sa fie fericit?

 18. July 30, 2023

  Una care n-a avut vreodata nevoie sa fie vaccinata:
  http s://www.msn.com/en-us/video/entertainment/sin%C3%A9ad-o%E2%80%99connor-insisted-11-days-before-her-death-she-would-rather-scrub-toilets-than-beg-for-money/vi-AA1erOeq

  O mare diferenta intre “hai sa scoateti banii fratilor ca e frumos!” si convingerile cantaretei.
  Una nu se compara cu alta. Una e corecta fata de toti, alta isi scuza mana in portofelul tau. Referitor la “Bardo” pe care il mentioneaza, poate ca era doar in trecere de aici dincolo sau poate dincolo este aici. – yeah!

  She_need nu mai este. I-au pus ca nume o karma grea. Au pus-o si pe a lor. Mie mi s-au pus coarne. Sau am fost facuta balta sa baltesc cu pestii la mal.

  Da, sigur … daca vrei umilinta, Bivolaru te poate pune la “igienizare” de wc-uri. Mereu reuseste sa arunce altora in carca ce el nu vrea sa faca. Si se mai plange in conferinte ca munceste. Nici cat o femeie de serviciu nu face norma. Nu are disponibilitate din care sa primeasca impuls. Nici mapa nu cara, nici cu sapa nu da, sta ascuns si suge parazit.

  Nu cred ca la altii sunt poame rrome cum sunt la romani. Nu se lasa statele respective parazitate. Si vazatoarea tot poama e! A intrat pe domeniul extraterestrilor ca specializare. Cand incep sa iasa multe daruri la iveala, e clar ca e specializare – comunistii buni la toate.

  Era Georgel la mare si comenta in exces de claritate:
  Vin de pe la 2 dupa amiaza dintre gazde si se aseaza cu piersica pe prosop la soare pe langa cursanti.
  Daca intri in vorba cu ele, te cazeaza, te hranesc, si mai stai o vreme la mare.

  Era o ocazie venind din golf spre spirala, cand am auzit discutia iar in naivitatea mea credeam povestile cu puteri paranormale si initieri. De aceea trageam prin drumul prafuit si prin caldura sa ajungem la timp.
  Cand am ajuns cam pe la Forum unde cotesti sa te asezi la bariera si chiar dupa ce am trecut de sine, ma gandeam ca am lasat gazdele undeva in spate si nu ne mai ajung piersicile din urma.

  E drept ca era dupa amiaza si intre scaietii de pe plaja ma batuse soarele in cap incat vedeam numai taramuri cu zei si zeite. In contrastul cu marea albastra, in dreapta se cascau cerurile spre mine. Pluteam cumva pe deasupra borcanelor cu piersici
  in plina vara …

  Orisicat, in fuga spre spirala care ne ardea karma pe sute de ani 🤣 (sanchi ne ardea, nu ne ardea nimic), nu ne mai ajungeau din urma “neinitiatele” gazde iesite la soare pe prosop ca orice alt misan.
  Mea culpa, nu e corect moral sa comentez asa ceva.
  Miska e miscare unicat si cat esti acolo chiar iti traiesti visurile langa inca alti amagiti si ei pentru ca ceilalti din societate nu sunt in stare sa faca asemenea. Bate vantul, se increteste apa marii adanc albastre.

 19. July 31, 2023

  Circoteca fara sfarsit:
  “iar membrii echipajului, în loc să o pună pe targă și să o ducă înapoi în spital, au moșit-o pe trotuar.” cf. stiri scurse.
  Daca e rroma, la ea Shambala e oriunde.
  Dar nu, romanii voiau s-o vada in spital sub cearceaf, palida si abia sufland. Cand colo ea, Pamela Anderson de Urziceni in Trotuar-watch a dat nastere copilului. Asta numesc eu nastere miraculoasa. Ce stat? Ce Dzogchen, cand e sa vina copilul, vine.
  Sa-i traiasca! Si sa-l creasca sanatoasa! Ce-i al ei e pus deoparte.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer