Psihologul care îl va trata pe Doru Iuga de homosexualitate: “Cred cã a fost tentat cu bani în adolescenþã”

OTV-istul Doru Iuga, aflat dupã gratii pentru sex cu minori, are toate ºansele sã se “vindece” de homosexualitate. Psihologul care se va ocupa de tratarea acestuia a declarat reporterilor CANCAN cã într-un an de zile nu numai cã Iuga se va simþi atras de femei, ci viaþa lui se va schimba atât de mult încât se va putea însura.

Pocãit. Doru Iuga  este gata sã renunțe la apucãturile  homosexuale în schimbul libertãții
Pocãit. Doru Iuga este gata sã renunțe la apucãturile homosexuale în schimbul libertãții
Psihologul Niculina Ciupercã a acceptat sã-l trateze pe Doru Iuga, dupã ce acesta s-a înscris în programul “Speranþã ºi Vindecare pentru Homosexuali”, în încercarea de a obþine eliberarea din arestul preventiv. “Existã tehnici care chiar funcþioneazã. În trei ani de când particip la acest program, am reuºit sã recuperez 50 de homosexuali. Cu o parte din ei am þinut legãtura, unii s-au cãsãtorit, iar alþii au prietene”, ne-a dezvãluit psihologul, care susþine cã homosexualitatea este, de cele mai multe ori, dobânditã de la cei din jur ºi în foarte puþine cazuri are o cauzã geneticã. “Nu am vorbit încã cu Doru Iuga, dar, dacã vrea, într-un an de zile s-ar putea însura cu o femeie. Nu-i cunosc experienþele personale ºi antecedentele familiale, însã s-ar putea încadra într-o aºa-zisã schemã clasicã. Cred cã Doru Iuga a fost tentat cu bani în adolescenþã în schimbul unor relaþii homosexuale, iar apoi sã fi urcat în acelaºi mod pe scara socialã sau chiar sã fi fost ºantajat sã continue aceste practici sexuale cu dezvãluirea lor”, ne-a mai declarat specialistul la care Doru Iuga va ajunge numai dacã judecãtorii vor fi de acord cu eliberarea lui din arest. Consiliat în arest
Performanțã.  Psihologul Niculina Ciupercã a reușit sã “recupereze” 50
de homosexuali
Performanțã. Psihologul Niculina Ciupercã a reușit sã “recupereze” 50 de homosexuali
Psihoterapia lui Doru Iuga va avea loc, cel mai probabil, în arest, deºi condiþiile pentru consilierea psihologicã sunt improprii. Întrucât recursul lui Doru Iuga la prelungirea mandatului de arestare a fost respins vineri de magistraþii Tribunalului Bucureºti, avocaþii OTV-istului vor solicita aprobãri pentru ca întâlnirile cu psihologul sã aibã loc în detenþie, într-un cadru privat. Doru Iuga le-a cerut magistraþilor sã-l punã în libertate, spunând cã este pregãtit sã apeleze la sprijinul unui ONG, în încercarea de a scãpa de acest comportament sexual deviant. 
Sursa: CanCan
]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer