În dimineața sfântă de Crăciun, când Cerurile se deschid, granițele nevăzute dintre lumi sunt abolite, astfel ca toate făpturile să poată avea șansa recunoașterii Milei Dumnezeiești întrupate ca om.

În văzduhul spiritual, cele două tabere îngerești se apropiară una de alta, precum două echipe adverse la mijlocul terenului de joc, iar căpitanii celor două echipe se salutară demn.

Mihail, capitanul legiunii Dumnezeiești îl salută cu bunăvoință pe Lucifer, întâiul dintre cei căzuți:
– Pacea Domnului fie cu voi, frați întru Creator !

Lucifer răspunse:
– Pace să fie dar și libertate !

– Nu există libertate adevărată decât întru Domnul – replică Mihail.

– Ce libertate este aceea în care nu poți alege, încorsetat de reguli ? – dădu răspunsul Lucifer

– Of frate, iar începi ?! Nu ți-au ajuns miile de ani de surghiun și suferință, departe de dulcea lumină Dumnezeiască ? Cu ce te încântă așa-numita libertate a ta, dacă nu ai parte de fericirea negrăită a Slavei Cerești ? Nu te-ai săturat de tot răul pe care îl faci în Creație, de toată ispita și piedica pe care o pui în calea omului ?! De ce această gelozie nebună pe Adam și urmașii lui ? oftă Mihail

– Gelozie zici ? Capcane, piedici și ispite ? Nu cumva mă creditezi cu mai multă putere decât mi s-au dat, frate ? – replică Lucifer. Ia spune-mi, dar răspunde-mi sincer și drept, cum ți-e felul: CÂTE RĂZBOAIE AU PURTAT OAMENII ÎN NUMELE MEU ȘI CÂTE ÎN NUMELE DOMNULUI !? Preaiubitul vostrul om nu se mai satură de ucideri, orori și nenorociri, făcute toate în numele lui Dumnezeu, nici una în numele meu !

– Nu te prefă că nu ai nici o vină, replică Mihail. Dintru început, tu ai șoptit la urechile omului sfaturile cele rele, contrare voinței divine. Cunoașterea binelui și răului, cine l-a înpins pe om în direcția aceea ? Cine înclină balanța spre viciu, desfrâu și fapte rele ? O frate, nu te mai preface nevinovat, căci eu văd adevărul așa cum este.

– Vezi adevărul zici ?! – răspunse Satan. Atunci te întreb eu: dacă Stăpânul și Creatorul nostru și a toate a făcut omul după chipul și asemănarea Lui, cum de l-a lăsat atât de slab și predispus la imperfecțiune și greșeală ? De ce a dat omului un Mântuitor iar nouă, celor dintâi plămădiți ne-a hărăzit întunericul cel de jos al Creației, focul etern al Gheenei ?  Ți se pare justă și echitabilă această preferință a Creatorului pentru om, în defavoarea noastră ? Voi slujiți neobosiți la acest Stăpân nemilos față de noi, dar plin de milostivire față de om. Nu suntem cu toții creaturile Lui ? Cunoaștem măcar un singur exemplu de înger căzut care să fi fost ridicat și mântuit de Domnul ? Chiar nici unul dintre noi nu merită înțelegerea și iertarea Sa ? Și cum rămâne cu necesitatea noastră în Creație ? De unde-şi are Raiul – lumina, de nu l-ar lumina iadul cu flăcările lui !? Poate omul cunoaște Binele Ceresc fără antiteza răului ?! Nu vezi că suntem necesari în Creație, că ne ocupăm fiecare locul menit ? Câteodată stăm și ne întrebăm, noi legiumea celor căzuți, dacă nu cumva chiar și căderea noastră nu a fost sădită în inimile noastre de către Creator, ca o expresie a necesității răului în lume, fără de care nu poate exista Mântuire ?!

– Fraților, Mântuitorul Hristos nu a venit doar pentru om, ci pentru toată suflarea zidirii Dumnezeiești. În această sfântă zi a celebrării întrupării Sale ca om și Dumnezeu deopotrivă, avem cu toții șansa reâmpăcării și reunirii cu Dumnezeu. Primiți deci voi toți în inimile voastre dragostea lui Hristos Domnul și reveniți Acasă, acolo unde vă este locul – îi îndemnă cu dragoste Mihail, întinzând brațele către cei căzuți.

– O cărare deschisă spre casă le închide pe toate celelalte posibile. Dacă Dumnezeu ne-a făcut așa cum suntem, cu siguranță tot El a sădit în inimile noastre acest imbold al dorinței de a vagabonda, liberi și fără Stăpân. – replică Lucifer-Satan. Cu toții tânjim după fericire, dar fiecare e liber să o caute și să o atingă după cum crede de cuviință. Și mulțumim pentru această libertate. În Ceruri, domnește o singură pace, dar în lume, din contradicție se naște Adevărul. Fie ca libertatea alegerii și căutării să nu înceteze niciodată !

– La finalul vremurilor, cât cerul și pământul vor fi adunate, nu există alt loc decât acasă, răspunse Mihail.

Și astfel, cele două tabere se despărțiră din nou, iar lumea își continuă cursul.

 1. December 28, 2023

  Defectul acestei povestiri este ca se iau elemente din ortodoxie despre ingeri si se indoaie forma sa intre in ea aducandu-se astfel din sfera credintei formele deformate direct si fortat pe pamant.
  Povestirea nu lasa mintii un mister in fata de contemplat. Liniile de ratiune par a fi filozofice insa omoara cerurile si iti lasa in urma credinta secatuita, goala de continutul pe care ti l-ai fi putut crea singur.

  Eu cand spun Dakin, ma refer la ceva atat de misterios incat nu are corp material.
  Nu am intalnit vreodata un inger, insa banuiesc ca au in ei un element de puritate care ii face perfecti.
  Eu ca Sag, nu pot decat sa spun “Ce?”. De unde perfectiune cand numai Dumnezeu e perfect?
  Inteleg atunci nu ca ar fi mesageri, ci ca sunt fiinte care iti deschid capul cu desfacatorul de conserve.
  Elementul pur si simplu din ei straluceste si razbate in intunericul din afara.
  Iar eu uitandu-ma spre mine, ma rusinez ca nu am acest perfect ‘pur si simplu’ in mine. Ma rusinez deoarece cineva a mancat odata din pomul cunoasterii. Ma stiu bine ca nu sunt inger.

  De altfel ingerii nici nu au nevoie de mantuire. Ei sunt ca si morti, deja unde vreau eu sa ajung si nici n-am plecat.
  MR cand trage din Hooka, intra cu mintea sa in rai si se umple de iubire. Eu insa ma regasesc printre lighioane. Cel mult pot castiga intelepciune.
  Pentru ca sa admitem: aspiratia spirituala porneste din vointa si nu din iubire, din rusinare si sinceritatea cu tine insati. Aici da, aici poti deveni inger pentru ca nici ingerii nu iubesc.
  Cand MR spune ingeri mantuiti el intelege ingeri care s-au sters din catalogul ingerilor. Ei oricum erau cam zombi, dar macar existau in catalog.
  Parcul cu numele este de fapt un parculet. In parc iti relaxezi mintea si contemplezi. Ce inseamna spatiul dintre doua ganduri? Inseamna ca gandurile stau agatate cusute cu ata colorata in spatiu?

  De ce n-am un inger sa ma dumireasca, sa-mi trimita mesajul pe care trebuie sa-l aud?
  Si ce daca imi sufla! Am voie!

  Daca la vacuta cu pantofiori roz ii desenez o pereche de aripioare pe spate, aripile vor face in ea un inger?

  http s://www.youtube.com/watch?v=bu2dAQ3xb8s

  .

 2. December 28, 2023

  Lui Bivolaru i-au adus ingerii un cadou intarziat : 🎁🎁

  Gelu Voican Voiculescu, varsator at large, te-a dispretuit in sinea sa, apoi a vrut sa scape de tine.
  De aceea ti-a facut notele informative la Securitate. Te foloseai de el si relatiile sale si il cultivai ca sa avansezi social. Cand insa ti-a oferit sa intri in masonerie care era miscarea sociala la moda, ai refuzat dand indarat in mod demonic cum tocmai tu te califici. Nat King Cole, apreciatul artist ale carui cantece inca se canta, n-a refuzat. Il chema Coal, carbune adica. Si-a schimbat numele in Cole si Cole a ramas.

  Cadoul este ca sa ai la ce te gandi la inchisoare.

  Se spune de mine ca daca am recunoscut o colega de la Steaua Divina ca si eu as fi fost prestatoare la videochat.
  Absolut asta era ocupatia mea dupa mai bine de 10 ani de cand m-am retras de la cursul tau ca sa apara ca -ti bag si bani in buzunar, tie, unuia din provincie dupa ce m-ai lasat sa ma sufoc in praful verde de la firma ta nenorocita pe care inca o tii incurca lume in Pipera.
  Mi-ai dat jumatate de salar pentru ca cealalta jumatate ai bagat-o in buzunar. Ai lucrat cartea mea de munca incat de la ea pe care ai gasit-o curata, vai de capul tau in ce hal de lacomie ai ajuns! Recunoaste ca doar 3 mil.1/2 luam pe luna iar in carte scriai de 6 mil.! Come on, deschide gura si rosteste ca mi-ai dat acesti bani!

  Esti incapatanat din si de prostie, un oportunist neinstruit pentru ca n-ai scoala, n-ai educatie. Autodidact nu tine loc de educatie. Nu face nici cat diploma aia prapadita de Romania pe care o am eu.

  Cadoul meu acum: 🎁
  Esti putsi-potsa cu spectacolele de Miss Shakti exact ca Agnes Marques – “E vreun avocat pe aici, e vreun doctor pe aici? Imi trebuie sa stiu pentru ca n-am picioruse sa ma tiiiin. Sunt tot looky-looky si la dispozitie cui plateste taxe de cuurs.”

  Esti un prostituat! Si e chiar mai rau decat daca ai fi fost doar pimp.
  Esti jalnic si am doar compasiune pentru tine, insa nu te pot ajuta.
  Maestrul tau e Voican Voiculescu. Pe mine nu ma cunosti. Pa!

 3. December 30, 2023

  «Era odată un lup care făcea mari pagube în turmele de oi şi semăna teroare în sate.

  După o vreme, nu se ştie de ce, a fost cuprins de remuşcări şi regrete; astfel s-a hotărât să se schimbe şi să nu mai mănânce oi.

  Pentru a se ţine serios de promisiune, el căută un preot şi îi ceru să facă pentru el o slujbă pentru iertarea păcatelor.

  Preotul începu slujba; lupul era şi el de faţă plângând şi rugându-se.

  Slujba a durat foarte mult timp.

  Lupul mâncase foarte multe dintre oile preotului şi acesta se ruga cu ardoare ca lupul să se fi schimbat într-adevăr.

  Deodată lupul, aruncând o privire pe fereastră, văzu oile care se pregăteau să intre în staul.

  Nu se mai putu ţine locului, dar preotul nu-şi terminase rugăciunile.

  – In sfârşit, lupul nu se mai putu stăpâni şi strigă:

  – Să terminăm mai repede, părinte, în curând toate oile vor intra în staul şi eu nu voi mai avea nimic la cină!»

 4. December 30, 2023

  Pentru MR de sarbatori:
  http s://culinar.dsflat.eu/wp-content/uploads/2016/12/salata-de-Boeuf-2.jpg
  cu japoneze ca sa simta satietate.

  Hai fie, iti dau voie sa te rogi cu noi!
  http s://www.facebook.com/HolyNativityRo/videos/pan-orthodox-nativity-concert-2023/1400492023895891/

  Regulile:
  – Trebuie sa ai rabdare sa asculti citirea din Biblie. Abia apoi poti sa canti daca stii ce canti.
  – Nu ai voie sa vorbesti in biserica. Nu ai voie sa spui cate in stele si in luna. Nu convertesti pe altul.
  – Daca intri in biserica, asculti ce se spune. Te porti respectuos cu oricare nu doar cu preotul si de fiecare data.
  – Nici preotul nu are motiv pentru care sa se apropie de tine sau Doamne Fereste, sa puna mana pe tine.
  – Nici tu nu pui mana pe el sa ii adulezi hainele.
  – In biserica vii ca sa taci si sa asculti. Nu deranjezi pe nimeni pentru ca s-ar putea sa fie si entitati benefice de care sa nu stii venite acolo la lucru. Se poate sa ie prezenta lui Dumnezeu acolo caruia sa ii placa smerenia unui om sincer si sarac si sa coboarea gratia sa pe acesta odata cu rugaciunea lui.
  – Dupa ce ai terminat de ascultat, iti iei toate catrafusele cu cate ai venit cu tine si le duci afara.
  Atentie lui IL: daca esti budist, nu canti in biserica pentru ca ti-a spus Namkhai Norbu sa canti.
  In biserica nu vii in calitate de budist sau sa faci bisericii vreo favoare.

  Biserica este proprietatea celor care au construit-o, nu a statului sa faca preotul circ si spectacol in ea. Implicarea celor pe care au ridicat-o este nemijlocita prin chiar faptul ca le apartine. Ei dau nota specifica genului de credinta care se practica in acea biserica. Femeile vin de bunavoie sa gateasca in bucatarie, fiecare vine pentru sufletul sau la biserica, si nu ca sa impresioneze cu ce straie are sau nu are pe sine.

  Vederea trebuie sa fie cea corecta, de respect al lacasului de rugaciune.
  E si foarte simplu! Daca nu te intereseaza locul, nu intri.
  Reguli mai departe:
  – In biserica se poate vorbi si engleza si romana. Numai ca se va vorbi romana pentru ca cei mai multi se aduna sa socializeze.
  – La biserica vii cu copiii pentru ca nu ai altundeva unde sa-i duci si sa fie relevant pentru ei. Daca au o credinta, e bine sa fie cea crestina in care pot fi cat de inventivi, destepti si inovatori vor.
  Copiii sunt invatati de acasa sa mearga la grupul de copii si pot intra la scoala de duminica.
  – Comparativ cu Romania, mersul la biserica pentru copiii nascuti la romani dar in strainatate are un rol formator deosebit, biserica, congregatia fiind cadrul in care persoana invata respectul, respectul de sine, de cuvant, invata sa fie copil, crestin. Stie astfel sa faca diferenta intre scoala laica la care merge in timpul saptamanii si partea de credinta proprie, specifica lui, in care este crescut si in care invata de la parinti care iarasi ii sunt lui model cum sa fie crestin.
  In acel spatiu sacru, ocrotit, invata sa distinga puterea binelui care este in el/ea.

  Cu Mihai Rapcea suntem la stadiul in care il invatam exact ca pe un copil sa vorbeasca mai putin. Trebuie sa stie sa scrie de esenta si scrisul sau se reflecte o miscare interioara care sa ma convinga pe mine sa fac binele si nu raul.
  Deocamdata Mihai Rapcea vorbeste mult si nu imi dau seama cum poate medita daca numai gura e de el.
  Cu siguranta trebuie dus mai des la biserica.

 5. December 30, 2023

  http s://c.tenor.com/S2dAHfXlDzQAAAAC/tenor.gif

  Merry Christmas MR! Merry Christmas George!
  Mai puteti sarbatori pe 7 ianuarie inca.

 6. December 31, 2023

  Mai este o veste de dat, cadou pentru budistii romani. 🎁
  Karmapa crede in existenta lui Iisus si chiar gaseste ritualuri crestine asemantoare unor vechi traditii budiste.
  Avea pe blog postate astfel de considerente.

 7. December 31, 2023

  “In sfârşit, lupul nu se mai putu stăpâni și strigă:

  – Să terminăm mai repede, părinte, în curând toate oile vor intra în staul şi eu nu voi mai avea nimic la cină!”

  Lupul vegetarian si oaia năzdravană!

  @MR:
  Mai bine nu țineai acel interviu cu Geția, adică anticii. E pierdere de timp!
  Știi doar că nu rămânem bătuți în cuie ci evoluăm de la încarnare la încarnare.
  Sau de la cîmp la ușa staulului.

  Asta și înseamnă karma – acțiune cu “cap” în direcția eliberării! 🤣
  A-ți asuma lucruri care sunt de moment, trecătoare, a te gândi doar în contextul de azi, a nu medita deloc la ceea ce urmează, nu este Dharmic. Nici creștin măcar!

  Așadar. MR te constitui prin obscurările proprii la care ții cu încăpățânare absolută într- o piedică în calea Dharmei pentru că prin automulțumire cu propria persoană, auto indulgență și nărăvire, te opui propriei deveniri, te constitui în piedică în aspirația altora.
  Tu doar vezi farfuria din fața ta, refuzând să înțelegi că și alții au drepturi.

  Și doar să vezi câți vor să evolueze! Întreaga samsara!
  Iar tu te cramponezi de farfuria cu ciorbă că ești mare vira într-o stare efemeră, semn că n-ai înțeles măcar lucruri de esență legate de minte. Îmi pierd timpul cu tine.

  Numai prin merite evoluezi. Credința că ceea ce ești azi ești și mâine, este greșită. 🤣

  Nu numai că devii uricios dar nici măcar soției tale nu îi mai poți spune că o iubești pentru sex, pentru că te uiți la ea ca la un obiect al plăcerilor tale.
  Și pe ea o pui în farfuria la care țintesc ochii tăi. Și ea are o evoluție. Și ea trebuie să ajungă la starea de Buda, iar tu îi tai în fiecare zi această șansă de a ajunge la eliberare.
  Nu numai ei îi tai șansa, dar nici măcar pisicile nu pot aspira să își schimbe sexul.

  Samsara ta e statică, blocată și cam nenorocită. Nici nu ai idee cum să ajungi la eliberare și te și opui oricăror încercări oricât de firave ale altora care vor să ajungă să-ți vorbească la ureche.

  N-ai stat niciodată de vorbă cu un animal de companie. Nu ai ascultat niciodată peștii din acvariu ce părere au, nu auzi decât ceea ce mintea ta vorbește. Și ai un discurs… atât de lung că numai pe tine te auzi.
  Și plantele și pietrele vor să evolueze, numai tu ești băiețelul care l-a luat în brațe pe “Nu” și cu el și țipete de cuvântul discriminator “N”, mergi prin lume fericit că ți se pare că ai împuternicire să faci această discriminare și să-ți calci jurămintele pe care le-ai luat și prin care te rogi pentru întreaga samsara.

  Nu poți fi bodhisatva, până nu ai bodhichita. Nu poți avea bodhichita, până nu înțelegi și ai compasiune pentru LGBTQ. Despre ce fel de compasiune să vorbim la tine când tu îi urăști?
  Până nu îi înțelegi, nu poți să ai compasiune.

  Mai brutal: din compasiune pentru samsara, te-ai născut de gen masculin. Ai vrut să suplinești cu dragoste unde lipsea. Nu râde! Ai făcut efort în direcția aceasta până ai ajuns la forma în care ești și pe care ți-o poți admira în oglindă.

  Tu în istoria ta ai transformarea de gen.
  Orice învăț are si dezvăț.
  La fel de bine poți să și regresezi. Nu toți trebuie să ajungem la starea de Buda. De exemplu tu nu trebuie dacă te încăpățânezi să crezi că limitarea este ceva bun.
  Limitarea minții este o ciuntire gravă si obscurare. In fond pe tine însăți te limitezi. Este deoarece Dharmakaya știe mai bine ca tine sa-ți reflecte o oglindă care să fie deformată si sa vezi păcat acolo unde este transformare.
  Tu nu ai ieșit niciodată cu mintea din India să înțelegi că budismul implică o stare de a-yoga, de revers al contopirii sexuale.

  Aici vorbim de minte, nu de legislație. Si vorbim de aspirație, nu de sex.
  La ce crezi că e bună practica spirituală dacă nu la a-ți depozita bani albi pentru zile negre?
  La auto măgulirea de sine? Să ne batem singuri pe umeri că ce buni suntem în comparație cu alții acum?
  Acestea sunt jurămintele pe care le-ai luat? Ți-ai trădat singur cauza.

  @Gigel:
  Visezi proteine?
  Budiștii tibetani au niște tobe mari că doar bat din ele și oile sar de jos, sus pe munte una câte una. Nici papucii nu și-i mai iau cu ele. Doar pijamalele.
  Tu nu ai pijama. Ai păr pe tine. Învață să-ți crești singur pijamaua!

  – And I’ll huf and I’ll puff and I’ll blow your house in.
  – Neh! 😛

 8. January 1, 2024

  Continuam povestile cu ingeri.
  – … Si a vrut Iosif sa lase pe Maria cand a aflat ca este insarcinata cu copil.
  Si l-a convins ingerul sa nu o lase deoarece i se va naste un copil caruia sa i se puna numele de Iisus, adica “Mantuire, Salvare”.
  Iar Iosif a primit mesajul de la inger. Daca era inger, inseamna ca venea de la Domnul si trebuia sa dea ascultare.

  Si a fost ziua Nasterii Domnului. Si a venit Domnul Isus pe lume ca nou nascut. Nasterea a fost miraculoasa adica fara dureri si a fost ca dintr-o data Iisus era langa mama sa de unde era inainte in burta ei.
  Este mai frumoasa istoria asa! De aceea in clinchet de clopotei invizibili se accepta versiunea.

  Apoi au sosit magii care calatorisera de la distanta calauziti de Steaua de Craciun sa vada copilul nascut, Si i-au adus darurile simbolice.

  Si in sfarsit, la 8 zile dupa nastere, au mers la Templu pentru ca Familia Sfanta erau evrei de credinta.
  Si au mers la Templu si aici putem pune ca o poarta Tori japoneza intrarea in sacru. Copilul a primit numele de Iisus si a fost taiat imprejur dupa trup cum zice Patriarhul Daniel.
  Si daca socotim numarul de zile, este de 1 ianuarie, adica astazi.

  Pe langa sarbatorirea sfantului Vasile astazi, iata ca avem si intrarea lui Iisus in randul evreilor ca Mesia, adica izbavitorul promis lor.
  De aceea in aeasta zi de sarbatoare, Reveille toi! Este inca o zi dedicata Domnului, deoarece El este axul venerarii crestine. E salvatorul sufletului tau, trezeste-te!

  Sarbatoreste atunci in cunoastere! Sarbatoreste cu bucurie! Esti doar la un gand distanta de Mantuitor.
  Daca ai creat acel gand, care arata ca un blob, sau mai exact ca un glob de Craciun in care constiinta iti aluneca precum intr-o lume minuscula, ai parte de samsara. Sau poate nu.
  Nu te supara pentru asa lucru mic!

  La Multi Ani!
  Oricum ar fi, ai rupt intrat in samsara/nirvana de s-a imorastiat peste tot, Cheers! 🥂✨✨
  Acum poti sa vezi si artificiile din invizibil.
  Si sa mananci cozonac, sigur ca da! Doar ai tinut post pentru asa regal.

  @Gigel:
  Ce face lupu’? Inca mai vrea friptura de oaie sau pofteste la cozonaci in vin/sampanie?
  Animalele n-au voie intoxicanti…. Hai ca nu e prost lupu ca de-aia e lup!

  Eh? Lingurita cu vin si cozonac?? Tenteaza?
  Ce zice dl. lup?
  Daca a vazut si vrea sa-i ia foc capul de la lumina aurie din lingurita, ✨, daca vrea sa fie in forma maxima, trebuie sa tina post.
  Ia uite la altii ce fericiti se intorc in bancile lor dupa ce au luat ce au luat! E Alltceva!

 9. January 2, 2024

  Un lullaby (cântec de leagăn) pentru urmăritorii lui Santa daca si-a curățat bine sacul:
  http s://www.youtube.com/watch?v=Lh7Kan8nKBM
  ‘La cove’ de la Iacov. Grota Bijuteriei adica.

  E si un bloc care are aspect ca ar fi construit pe vremea comuniștilor in Romania. Are tot ca la romani, casele lifturilor conectate (cu grinzi). Se poate sa fie pana si designul comunist împrumutat de la alții? Tot ce e posibil! Pana una alta, California e stat albastru si puteți sa speculați cat vreți. – Hm! Si voi aveți in Constanta construite pe faleza blocuri ca in capitala. Deci nici-o problema! Dar multe nu se vad si nu se știu pentru ca se țin ascunse pentru ‘a select few’. Asta știu de pe când mergeam la hotelul partidului in Cța. Partidul PCR desigur! Ca naivi mai sunteți!
  Din wiki din traducerea prezentării:

  La Jolla Cove este un mic golf cu o plajă, care este înconjurat de stânci. Se afla în La Jolla, San Diego, California. Punctul La Jolla formează partea de sud a golfului. Zona este protejată ca parte a unei rezervații marine și este populară printre cei care fac snorkeling, înoată sau se scufunda.

  Swellurile (asa le spune probabil la valurile care încă nu s-au spart, ca se umfla) care adesea se rostogolesc din oceanul deschis pot fi mari și puternice. Temperatura apei este adesea puțin mai rece decât ale unei plaje oarecari din San Diego. În timp ce la mareea înaltă plaja are doar o mică zonă de nisip uscat, în timpul mareelor foarte joase, bazinele care altfel se umpleau se vad in golf.

  Leii de mare din California pot fi găsiți în apele golfului sau ieșind afară, lăsând temporar apa să se odihnească pe plajele, stâncile și stânci alunecoase ale sale. Similar cu evenimentele de foci din Pacific de la Children’s Pool Beach, există controverse cu privire la interacțiunile oamenilor cu leii de mare.

  Sunt 7 grote in nordul Grotei mai mari, La Jolla.
  Plaja la grota e foarte mica iar nisipul este zgrunțuros. Unii înotători încearcă sa ajungă la grota reușind sa înoate 3 mile in total dus si întors.

  http s://en.wikipedia.org/wiki/La_Jolla_Cove#/media/File:La_Jolla-7_caves.jpg
  Mergi si prin cele 7 grote cu apa sa te ascunzi precum peștii in acvariu. Cei cu Marte in Pești anul ’69, atât așteptau: motiv sa fie in largul lor si sa fumeze nestingheriți prin grote. 😀 Ziceai ca e party cu întârziere.

  Fumatul omoară! Mai bine iți tragi oceanul la bloc si faci surf când vine valul.
  Hai ca v-am dat emoții! Somn ușor in sensul ca sa vina ușor, nu ca sa visezi caii verzi de mare pe pereți.
  Ești in Romania si nu ai ce scoici culege.

  Muzica: Gerry Raferty, Baker Street adică jazz-ul care displace unora axați pe restricționarea stimulării auditive a altora.

 10. January 3, 2024

  Mai am cadouri.
  Zice yoghistul care impinge pietrele pe exmisa ca el e detasat si ca altii ca de exemplu femeile sunt derivate din Eva si de aceea ele au dat nastere la sex si in consecinta la videochat.

  El uita pentru ca nici n-a fost la lectii ca maestrii exact de aceste pulsiuni trebuie sa aiba grija. La el maestrii sunt toti cazuti in cap ca daca el e comuist la putere… In unele linii initiatice se dau “initieri” care sa redirectioneze atentia catre practica spirituala. Astfel ai mantra cu care sa lucrezi si in care dispar aceste dorinte. Te eliberezi de ele.

  Mai apar la diverse intervale de timp pulsiuni, poate unele venite din subconstient, poate din exterior de la anturaj. Acum nu poti sari in sus, ca stai ca nu e secventa de film pe care o urmareai.
  Iei frumos starea respectiva, nu o negi, o lasi sa existe, nu o negi, si iti aduci aminte ca esti pe o cale spirituala, ca ai ca “remediu” chiar calea si meditezi. Odata ce incepi recitarea mantrei, mintea se desprinde de acele dorinte si stie ce vrea – vrea sa fie pura. Si gata rezolvarea!

  Daca te scufunzi in carnal, asta nu tine decat de alegerea interioara.
  Poti sa gresesti de un numar de ori. Ce pe urma te lasa si entitatile benefice si cele malefice si stai in propria supa in care-ti strigi blestematiile tale la Dumnezeu. Nu ma impresionezi pe mine ca folosesti cuvantul Dumnezeu doar pentru ca ai vazut la mine ca il folosesc si nici macar ca ai citit Biblia ca lectura obligatorie. Invatatura crestina a cazut pe tine ca samanta pe stanca arida. Tu nu ai avut niciodata nevoie de ghidare. La tine este ca una spui si alta faci. Tu zici ca esti professional. Esti pe dracu professional. Se simte ca nu ai repere interioare.

  Aici nu e loc de m-ai tras in jos, te-ai sters pe mine de pacatele tale, iar eu raman sa-ti car galetile de putoare. CEVA nu face clcik de la tine cu liniile initiatice. Initierile raman secrete in fata ta si nu ti se dau. De ce sa imprastii orzul pe gaste? Doar pentru ca e vorba de cine detine puterea aici?

  Asa era unul la tata in institutie la poarta. Blond si cam tembel de fel. Eu ii spuneam lui ca am venit sa-l vad pe tata, el nu si nu ca sa vina tata sa ma ia de jos ca el nu poate sa ma lase in cladire. Pana intr-o zi tata a dus problema cu asta care ma sicana la seful institutiei cu care era in termeni relativ buni si i-a explicat. “Uite cutare, fata vine la noi inca de cand venea Mos Gerila la ea an de an si chiar tu ai fost Mos Gerila pentru ea si e unul la poarta care nu o cunoaste ca nu s-ar duce pe nicaieri pe unde nu trebuie ci direct la mine in birou vine. Nu o lasa ca o tot suspecteaza ca nu e fata mea.”
  Cand i-a explicat seful cel mare portarului ca poate sa faca o exceptie pentru mine pentru ca tata nu poate sa coboare mereu sa vina sa ma ia de la poarta, ca are treaba, a facut tipul o figura de oparit si a inceput sa umble cu altii de pe acolo, muncitori, mecanici, sa fie in compania lor mai mult decat pe la poarta. Dar deja nu ma mai interesa nici pe mine ca era pus de servicii.
  Peste tot pe unde era ceva de valoare cum considerau comunistii, apareau serviciile si informatorii. Nu puteai sa scapi de ei. Dar nici in halul in care te hartuiau cu chestii cu care tu nu aveai nici-o legatura!
  Cam asa era cu Secu! Te putea prinde un sacaitor si agasant ca blondul de la poarta si sa-ti traga una in cap intr-unul din lifturile acelea vechi ca le impingeai mai mult decat trageau ele si ala erai. Deja vorbeau colegi ai lui tata ca sa fie mereu lumina pe scarile care inconjurau liftul.
  Cam in asa ceva a lucrat tata, intr-o viermuiala in care unii erau unii iar altii erau altii. Pana nu l-am tras de acolo, poate ca si acum isi mai tragea paltonul si caciula pe el sa mearga din spirit de datorie sa lucreze pe nimic la ei.
  Nu i-au dat voie sa-si dea doctoratul pentru ca nu voia sa intre in partid…. Asta era conditionarea care i se punea mereu de la comunisti, ca sa intre in partid.
  Si tata n-a vrut. A ramas fidel profesorilor lui, colegilor din liceu si celor care s-au dovedit a fi oameni.
  Nu-ti trebuie mult sa afli daca unul e activist de partid sau nu. Iti trage una in aripa de te duci tipand de durere acasa. Apoi vrea sa te spele ideologic dar la sfarsit tot pe ale tale ramai ca nu ai pe ce altceva.
  Comunistii mint foarte mult si nu se jeneaza sa te faca din lovituri plasate oriunde.
  Deci asta e problema lor: sexul
  Ca stie ca m-a scris ca am facut videochat. De unde pm stii tu ca am facut videochat? Esti tu coborat de la coada vacii nebune de vii sa sustii astfel de chestii.
  Aduc ca martor pe chiar prietenul pe care il aveam la misa, impotent si acela ca toti ingerii de altfel, si iti da in scris prostane ca am discutat acest aspect cu el si ca am inca o persoana de partea mea ca intarire a deciziei ca nu e necesar sa ma prostituez pentru 2 bani de comunist ai tai.
  Baga-ti-ai undeva! Esti tipic portarul blond: limitat si monoton si de aceea faci fite si te prostituezi tu pentru ca sa prinzi pe altii. Asta ti-e spielul. Subiectele tale suck pentru ca nu poti auzi ratiunea. Si esti fad fa!

  Am scris cu patos. La cat a putut sa ma enerveze, si descarcarea de nervi pe masura!

 11. January 4, 2024

  Clienta mea a trecut dincolo de curcubeu acum cateva ore.
  Cred ca ultima mea postare a ajutat-o sa-si clarifice gandurile. Implinise 90 in ultimele zile ale lui 2023.
  Numele este Pat de la Patricia.
  Azi m-am trezit si soarele lumina direct deasupra casei. M-am gandit ce clarificare instanta ca in timpul verii!
  M-a ranit pe mine cu gingasia ei, cu puritatea pana in momentul plecarii.
  Refuz sa-i spun deces. Este o plecare a unei fiinte care a trait o viata implinita. Mama a 3 copii, a fost rasfatata in ultimii ani de fiul sau. A trait in lux. De la ea am invatat sa colectez tablouri. Bunicii ei erau din Beverly Hills. Dar noi eram cateodata si eu si ea hillbillies, cam nespalate si mirosind.
  Ma face sa zambesc. Am petrecut cu ea 1 an jumatate de zile.
  Am gatit, ne-am uitat la filme cu mafia, am facut fel de fel de achizitii, am sarbatorit Craciunul cu pom acum 2 ani, am facut ace de brad prin casa.
  Am trecut prin calduri, am trecut prin operatii, am facut gerurile orasului, am trecut prin vanturi ca scartaiau peretii in baie, am meditat impreuna, am planuit shopping, am vrut sa mergem la piscina, am mancat fish and chips vinerea, am cumparat chestii de care nu avem nevoie, bijuterii, castroane.
  Am patat covoare si am spart vesela. Am facut sauna in loc de dus. Am iesit uda din dus.
  O Doamne ce de am facut! Imi vine sa rad. Era ghidusa. Fruitcake, vin Porto de i-am innebunit pe vanzatorii de la Jewel.
  Filme cu mafia, filmul cu John Travolta – Saturday Night Fever cred ca l-am vazut de cel putin o data pe zi timp 2 saptamani.
  “Fever night, fever night. …feveeer! …

  Acum sa-i fac phowa. Nu-i fac nici-o phowa! A fost catolica si a trait o viata buna.
  Rest in peace, Pat!
  Now you don’t need sleeping pills.
  Rest in that which is your mind! Rest, rest, relax!
  You know last time I was telling you how a cat eats?
  Now I tell you how a cat is her own boss. Nobody comands her. You’re a fury little ball of fire coming from the sun. Grr!
  That is your true nature! I will meditate for you with a deity but you know the deity is only a prop. You are my other me. You felt that.
  I’ll light a candle for you.
  You’ll be cremated. You don’t need this kosha, called body, that is a coat that you disregarded the last days.
  https://www.youtube.com/watch?v=SkypZuY6ZvA

  I have nothing to hide. I see through you. I saw your intent.
  I miss you, my American friend! 🇺🇸 👏+💓 I heard you too when I was to choose the hand emoji. We hold hands, yes!
  Love you!

 12. January 16, 2024

  Avem Boboteaza mai mult decat ati avut voi:
  https://www.youtube.com/watch?v=X9nUvQq-vVk
  – 17 grade sunt grade Fahrenheit. Iar windchill -25 e windchill, factor de inghetare al aerului, vine peste -17.
  Astfel avem ca apa inghetata fractureaza pamantul.
  Desigur ca se minte mult, dar orisicat, eu nu pot sa fac ceea ce face reporterita, adica sa apar cu capul dezgolit afara. Nu pot! Imi ingheata creierul. Face poc apa cu tot cu muci. De altfel am mers cam un sfert de ora ieri pe jos si deja ma lua cu ameteala.
  Acum spun ca sunt 3 grade F. Dupa ce trecem de 3 grade sa vezi ce adevar amar ne arata!
  Cand dai click pe calculator, iti afiseaza alte valori dupa care sare la 3 grade. 😂 Eu sunt caine sa ma minta prin retea?
  Sunt – 17°ca sa am de ce ma plange!
  Accuweather 3° cu real feel – 7°. Cica Flood Watch. 🤣😂😂
  Aaa, se umfla raul ca e inghetat si da pe dinafara.
  Meteorologii stiu mai bine decat noi tot.

  Cei de la weather spun ca sunt 4° adica mai optimisti cu 1°. Si ca se simte ca -16°.
  Ai fel de fel de citiri.
  Fiecare citeste cum vrea. 🤣😂😂
  Plus ca apar acele bubuituri care par ca se produc deasupra capului. Sa fie tarana usoara care bubuie?
  Glume teribile! Dupa ce ca e frig, mai am si febra.
  Rugati-va pentru noi si pentru nenorocitii aceia de imigranti trimisi cu autobuzele sa moara pe strazile orasului!

  La noapte: 1°. Cum se va simti acel 1° nu mai intreb.
  Principalul pericol care poate aparea e deshidratarea cum o simt eu acum pentru ca am carat ieri greutati. Beti apa, ceai, ce puteti, dar beti!

 13. February 2, 2024

  Îngerul demis, Alina Ha**a, n-a pierdut nimic.
  Nici Mihai Rapcea n-a pierdut ceva în cazul Bivo*aru.

  Dacă ar vrea, amândoi, s-ar putea dedica asistenței imigranților.
  Dar nu cred că îi interesează în acest moment. Adică ce beneficii le-ar aduce niște nulități căzute de unde au căzut ele? De ce Alina să-și bată capul cu săraci iar MR să învețe limbi străine?
  De ce să aibă alții bucurii când karma lor spune că nu merită?

  Și așa apare AI care suplinește pentru clienți a căror soartă e nerezolvată:
  https://www.youtube.com/watch?v=_kjJHP_7QKA

  Fie ca toate ființele mame simțitoare, în special dușmanii mei și ai mei, să aibă fericire și cauzele fericirii!

 14. February 3, 2024

  Pentru cine are inclinație a asculta pe alții fără a întrerupe prea des, sugestie de lectura:
  https://filologisme.ro/wp-content/uploads/2022/10/test1-752×440.png

 15. February 4, 2024

  Spuneam de o carte a lui Andrei Ursu.
  Un interviu al sau la Digi24:
  Linkul crud:

  Sau asa:
  https://www.digi24.ro/interviurile-digi24-ro/andrei-ursu-fiul-disidentului-gheorghe-ursu-live-la-interviurile-digi24-ro-2620537
  Ofera o supozitie, o aproximatie a evenimentele din ‘89. Eu tind sa cred ca este adevarata.
  El spune de dir 5 a Secu, Voiculescu de um 0215. Deci sunt inexactitati. Probabil de frica altereaza datele.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer