baba Swami Nityananda Giri este original din Statul Orissa, India. A fost initiat in kriya yoga in ianuarie 1994.  A renuntat la toata activitatea sociala in iunie 2002, devenind calugar. Dupa aceasta  a inceput sa duca o viata de monahala, locuind  de atunci si pana in prezent in  Rishikesh Himalaya. A devenit maestru in linia kriya yoga  si  din anul 2005 a inceput sa initieze in tehnicile specifice liniei avand  multi aspiranti atat in India cat si in afara tarii. Pentru mai multe detatlii puteti sa vizitati si urmaotoarele aderese : www.nityanandagirikriyayoga.com www.rajahamsakriya.com https://www.facebook.com/KriyaYogaBucuresti In Romania Swami Nityananda Giri vine pentru a doua oara, prima sesiune de initiere s-a tinut in noiembrie 2015 in Bucuresti, Sibiu si Cluj. In aceasta sesiune, seminariile se vor tine in Bucuresti (seminar de 4 zile), Brasov (retreat de 5 zile) si Iasi (4 zile) incepand cu data de 09.06.2016. In continuare va prezentam integral programul pe care-l are Swami Nityananda Giri in Romania si in Europa. Programul este stabilit  dupa cum urmeaza :

  1. In ROMANIA :
  1. In perioada 9-12 iunie(9,10,11,12- patru seri ) Seminar in Bucuresti (sesiune de initiere in kriya Yoga constant in tehnica preliminara de purificare navi kriya si transmisia, explicarea teoretica a tehnicii de kriya si initierea propriu-zisa de Kriya-yoga  ).Pentru detalii privind adresa  locatiei unde se va tine seminarul va rugam sa ne contactati telefonic sau prin maillul indicat mai jos. Donatie  doar pentru cei care nu au initierea  este de 200 de lei pe toata sesiunea de 4 zile.
Pentru cei care au luat initierea de la Swami Nityananda Giri sau de la Swami Shankaranada Giri  participarea la seminar este gratis. Donatii separate , doar pentru  kriyabanii care  doresc si au posibilitati financiare, o pot face direct lui Swamijee. Programul  de initiere va fi intre orele 18 si 22 ale fiecarei zi de seminar.
  1. In perioada 13-17( 5 nopti) iunie vo organiza un retreat la Brasov la  Hotel Perla Ciucasului, hotel de 4 stele, pretul  pentru camera de  2 persoane este 140 lei(750 lei/persoana pentru cele 5 zile,  pretul include doar  costurile fata de hotel) cu mic dejun inclus si acces la facilitati, piscina, jacuzzi. Donatia( si care este separat)  pentru  participare la seminar este de 200 lei/persoana.
Programul retreatului va fi diversificat si va consta in doua sesiuni de meditatii zilnice ghidate de Swamijee,  sesiune de hatha yoga, tehnici de autoprogramare, tehnici de protectie.  Vom avea  o sesiune de creatie si creativitate  de 2 zile,  folosind pasta modelatoarea si pictura pe ceramica. In cazul in care va hotarati,  va rog sa-mi transmiteti cat mai repede un raspuns ferm, fapt pentru care o sa va trimit si un numar de cont in care sa puteti  sa  virati un avans de 50% din pretul cazarii (375 lei) pentru a putea face rezervarea la hotel.
  1. In perioada 19-22 iunie seminar la Iasi (sesiune de initiere in kriya Yoga constant in tehnica preliminara de purificare navi kriya si initierea propriu-zisa de Kriya-yoga ). Pentru detalii privind adresa  locatiei unde se va tine seminarul va rugam sa ne contactati telefonic sau prin maillul indicat mai jos. Donatie doar pentru cei   care nu au initierea  este de 200 de lei pe toata sesiune de 4 zile.
Pentru cei care au luat initierea de la Swami Nityananda Giri sau de la Swami Shankaranada Giri  participarea la seminar este gratis. Donatii doar pentru cine doreste, o poate face direct lui Swamijee. Programul  de initiere va fi intre orele 18 si 22 ale fiecarei zi de seminar. Swamii mai tine seminar si extern astfel :
  1. In BULGARIA – In perioada 24-27  iunie seminar   constand in sesiune de initiere in kriya Yoga constant in tehnica preliminara de purificare navi kriya, initierea propriu-zisa de Kriya-yoga ).Pentru locatie o sa va anunt ulterior. Donatie doar pentru cei   care nu au initierea  este de  25 EURO pe toata sesiune de 4 zile.
Pentru cei care au luat initierea de la Swami Nityananda Giri sau de la Swami Shankaranada Giri  participarea la seminar este gratis. Donatii doar pentru cine doreste, o poate face direct lui Swamijee. Programul  de initiere va fi intre orele 18 si 22 ale fiecarei zi de seminar.
  • In ROMA- In perioada 02-07 iulie seminar  (sesiune de initiere in kriya Yoga constant in tehnica preliminara de purificare navi kriya, initierea propriu-zisa de Kriya-yoga ).Pentru locatie o sa va anunt ulterior. Donatie doar pentru cei   care nu au initierea  este de  200 EURO pe toata sesiune de 5 zile.
Pentru cei care au luat initierea de la Swami Nityananda Giri sau de la Swami Shankaranada Giri  participarea la seminar este gratis. Donatii doar pentru cine doreste, o poate face direct lui Swamijee. Programul  de initiere va fi intre orele 18 si 22 ale fiecarei zi de seminar. P.S. Va rog sa-mi confirmati prezenta la evenimente din timp, pentru a putea face rezervari/  modificari cu privire  la capacitatea salilor unde se vor tine seminariile. O zi buna, Dan – Kriya Yoga Tel. contact-  0727558691 Mail : avdanflesaru@yahoo.com]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer