Motto: ”Cine îşi salvează ţara nu încalcă nici o lege” –  Napoleon Bonaparte

Suntem într-un moment al istoriei noastre în care guvernele din toată lumea, sub pretextul sănătății publice, sunt pe cale să impună vaccinarea obligatorie a tuturor persoanelor de pe planetă cu un vaccin experimental (aflat în teste până în anul 2023). Acesta este momentul de cotitură al libertății, momentul în care suntem pe cale să pierdem dreptul elementar de a dispune cu privire la propriile noastre corpuri, momentul în care devenim sclavi fără dreptul de a mai alege nimic.

După un an și jumătate de proteste, mitinguri, acțiuni în justiție, în care toate aceste mijloace legale și democratice au eșuat, știm că dialogul cu guvernanții și politicienii NU FUNCȚIONEAZĂ. Aceștia au ales să nu mai asculte de popor, ci de guvernarea mondială ascunsă sub paravanul a tot felul de organizații cu nume impozante. Iar asta ne pune în fața unei alegeri decisive: fie îi înlăturăm cu forța de la guvernarea vieților noastre, fie ne lăsăm vaccinați cu forța. Nu ni se mai oferă o cale de mijloc, o altă alegere.

Soluția în fața injustițiilor e una singură: eroismul. Să nu taci, să vorbești… | România fără Justiție

Luptăm pentru viața și libertatea noastră și învingem sau acceptăm măsurile impuse și devenim sclavi pentru totdeauna, noi și copii noștri. Momentul actual poartă povara enormă nu doar a prezentului, ci și al libertății viitorului întregii Umanități.

Deci, ce trebuie făcut ?

În primul rând, să înțelegem decisivitatea acestui moment, faptul că dacă cedăm acum, nu va mai exista libertate de alegere, iar această înțelegere să ne determine acea alegere, însoțită de o hotărâre asumată de a nu ne lăsa deposedați de drepturile noastre fundamentale.

Să înțelegem că este răspunderea FIECĂRIUA DINTRE NOI SĂ ACȚIONEZE, și că a aștepta ca alții să ”scoată castanele din foc cu mâna lor” în timp ce noi stăm liniștiți în siguranță, la căldurică, este o strategie pierzătoare.

Cheia acestei înțelegeri este aceea că NU VOM MAI AVEA NIMIC DE PIERDUT DACĂ DEJA PIERDEM TOTUL

Apoi, odată făcută o alegere în favoarea libertății, să fim gata să sacrificăm orice interes personal în favoarea dreptului de a rămâne liberi. Asta înseamnă să ne asumăm conștient riscul ca ACȚIONÂND, să încălcăm legea. Asta înseamnă că poate vom fi nevoiți să luptăm, să distrugem, chiar să ucidem pentru a ne salva dreptul la libertate. Să ne asumăm conștient riscul de a fi bătuți, arestați, judecați și condamnați pentru acțiunile noastre de a alunga de la putere criminalii care sub aparența votului democratic conduc către dezastru România. Iar odată făcută această alegere, să așteptăm pregătiți momentul prielnic, când flacăra revoltei va aprinde instantaneu Națiunea.

 

CategoryCauze Naţionale
 1. November 30, 2021

  Game 4. Magnesium is to move and I am about to have covfefe instead of using toothpicks.

 2. November 30, 2021

  Magnus Opus, Magnus Drawlson, 🤣 He has to have a sense of humor.

  – How do I underline myself?
  – “Draw” a line, duh!

 3. November 30, 2021

  Primitivilor, luati-va batele si mergeti acasa! Azi nu se mai tine nici-o revolta.
  Trebuia sa va faceti programare cum spunea rapcica. Maine va vor da iepuri pe varza. Pardon, carnati pe varza.
  Veseliti-va ca mare va va fi rasplata in ceruri!

 4. November 30, 2021

  Ce inseamna sa nu-ti fie frica nici de alb, nici de negru! Inseamna sa treci dincolo de forma si culoare.

  Dar MR a fost umilit, sariiiti! Maica-sa i-a pus gard imprejur la pat sa nu cada din pat sa faca buba. Il doare rau ca nu mai poate sa-si arunce jucariile jos. Cand da sa arunce una, ii cade inapoi pe/in cap.

  Si Dragnea se nascuse in Gratia. Doar ca MR nu stie sa se bucure in stil adevarat ca Felina: Merg pe gard, ma tin de drum.

  Hei Felina, ce face natiunea? La multi ani, mama! Sa nu te pierzi de turma turbata! Cand te supara cate unul, ii dai cu critica, il faci de rusine. Asa!

  Noi aveam Casa Capsa pe strada in jos. Nu stiu daca mai e. https://capsa.ro/shop/produs/tort-de-fructe/
  Astia nu-s normali la cap. Inca mai vin cu cantare de acelea vechi sa cantareasca tortul. Ti-l da la kg, vrac.

  Daca il luati acum, pana maine nu prea mai ramane. Daca totusi nu ramane, faceti mucenici!

 5. November 30, 2021

  Si voua niste firimituri: https://youtu.be/WiLOR0dMT5g !
  Studiati bine miscarile!

  A da, si La Multi Ani, mocofanilor!

 6. December 1, 2021

  S-au gandit la toate, protestele sunt ignorante oricat de mari sau violente sunt iar daca starea de alerta nu e indeajuns ca sa le justifice actiunile atunci se pregatesc sa bage lege martiala unde o sa poata sa faca orice vor si o sa injecteze in voie https://www.rt.com/russia/541829-ukraine-army-deployed-donbass/
  Baietii din fratie controleaza toate servicile si prin ele statele lumii, deja pregatesc actul doi al piesei de teatru razboiul.
  Ideea lor fixa e ca sunt prea multi si in mintea lor au impresia ca fac un bine si salveza planeta de lacuste.

 7. December 1, 2021

  https://ro.wikipedia.org/wiki/Cei_patru_c%C4%83l%C4%83re%C8%9Bi_ai_Apocalipsei

  In cultura populară, calul alb este considerat ca fiind ciuma, o boală infecțioasă.

  Calul roșu simbolizează Războiul.

  Calul negru simbolizează Foametea.

  Calul gălbui este numit Moartea.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer