Din ce în ce mai multe materiale ce dezvăluie planurile arhitecților Noii Ordini Mondiale, sunt blocate de către Facebook sub pretext de fake news

Din acest motiv, voi continua să postez aici aceste materiale video cenzurate, pentru ca ele să fie accesibile unui public cât mai larg.

Precizez faptul că ele circulă (încă) pe WhatsApp și Telegram, însă vom asista in curând la limitări ale drepturilor de distribuire chiar și pe aceste rețele de comunicare, motiv pentru care site-urile devin tot mai importante pentru păstrarea informațiilor “incorecte” politic

CategoryCauze Naţionale
 1. December 28, 2020

  Exact despre contopirea oamenilor cu inteligenta artificiala ne avertizeaza domnul Liviu Plesoianu in cartea : TREZESTE-TE, OMULE! TIMPUL NU MAI ARE RABDARE…

  Aceasta carte propune ca soluție pragmatică(unica) a infrangerii dezastrului planetar ce ne paste, trezirea urgenta a cat mai multor oameni!

  Iata un fragment:

  “Degeaba în casa care arde doarme un pompier… Degeaba în maşina care alunecă în prăpastie doarme un şofer experimentat… Degeaba în valurile mari şi periculoase ale oceanului doarme un foarte bun înotător…
  Cea mai mare problemă a umanităţii nu e aceea că ducem lipsă de oameni buni, că oamenii care simt satisfacţie în a face rău sunt mai mulţi. Nu, nu este aşa. Cei mai mulţi oameni de pe Pământ sunt oameni buni sau, oricum, oameni care nu găsesc o satisfacţie în a le face rău altora. Marea, cea mai mare problemă a umanităţii este alta. Anume că cea mai mare parte a omenirii doarme, doarme buştean! Miliarde de oameni care nu sunt în niciun caz fundamental răi, miliarde de oameni care sunt chiar mai degrabă buni, dar care dorm somnul ce le-a fost indus.
  Aceasta este, de fapt, cea mai mare problemă a umanităţii. Degeaba în casa care arde doarme un pompier… Degeaba în maşina care alunecă în prăpastie doarme un şofer experimentat… Degeaba în valurile mari şi periculoase ale oceanului doarme un foarte bun înotător…”

  Un Capo d’Opera!

  Cartea poate fi citită gratuit aici :
  http://liviuplesoianu.ro/TREZESTE-TE-OMULE.pdf

  Highly recommended!!!

  Kind Regards,

  Eduard Iacob
  Calgary, Canada 4:52 AM

  P.S. Domnule Rapcea, sper sa cititi cartea si ulterior sa o postati pe blog! God bless you!

 2. December 28, 2020

  “What’s up” este app comunist. Cine ma invita la “What’s up” si chiar Twitter, sa-si ia la revedere de la mine!
  Mihai Rapcea, cele doua postari ale tale pe FB sunt diferite. Nu se face sinteza prin alipire cap-coada. Ba!

  Noua ordina Mondiala – ce e aia? Faptul ca statele ajung la intelegere pe glob ar trebuie sa ne bucure. Ar trebui sa ne bucure ca exista consens incat sa nu mai porneasca noi razboaie. Ceva e in neregula cu tine.
  Tu daca nu te razboiesti cu careva, nu te simti bine? Poate Putin prin nanobotii lui Plesoianu sa te ajute?

  Plesoianu e un spirit foarte avansat, nu asa… orice Cristos de carton acolo… Tine cont ca el iti aduce tehnologie, nanobotii pe care Dragnea-zgarcitul nu ti-i dadea! De ce nu-ti dadea Dragnea nanoboti? Ei, asta-i spilul: ca iti da Plesoianu, deschizatorul de Ev-a Varsatorului. Si-asa te plictiseai acasa. De ce sa stai cu fundul la soare si sa te bata apa oceanului de pe youtube, cand poti sa fii soldat total si universal? hihihi! – nanoboti. Ca la Steaua Divina, ii bei si te reprogrameaza in soldat, cursant, ceva acolo…

  Eu ma duc pe plaja de erori. E soare, apa, erori, ma prajesc in gand… va las pe voi sa faceti ce vreti in #laboratorul-de-experimente.

  #tafa adica “tougher”.

 3. December 28, 2020

  @Aurel :
  Tot asa ramane! Nu ai ce cauta la mine! Eu nu mi-am batut joc de credinta ta. Nu convingi pe nimeni impunandu-i: Asa sau iti iau capul! – Nu merge! Acela e viol.

  @bivolaru:
  “esenta eu-lui”
  Te-ai nascut pe 13 martie. Iisus a avut 12 apostoli, nu 13. Iti demonstrez cum tu nu esti si nu vei fi vreodata crestin. Si cum nici nu vrei.

  Cu al tau 13, esti plin de ghinion pentru altii pana la capat. De-aceea te-a scos Mihai Rapcea din mizerie: ca sa traiesti pentru ca esti pacatos de te vaneaza romanii. Ascetii nu o tin tot intr-o destrabalare. Si nici crestinii. Adevarul inainte de absolut!

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer