Nu stim cum, insa aceasta inregistrare, ce trebuia sa fie de uz intern la un curs pentru personalul institutului, a ajuns pe internet:

E vorba despre dr. Jean-François Saluzzo, consultant OMS, director al Sanofi Pasteur.

Asadar, “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile”.

Si sute de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer sau alte boli teribile, dar … sa fim linistiti caci acesti virusi nu sunt adaptati la om.

Iata si explicatiile dr. Jean-François Saluzzo despre aceasta inregistrare, date la un post de televiziune:

Cititi va rog si:

VIDEO (si transcriptul): Omul de stiinta Dr. Maurice Hilleman recunoaºte prezenta virusilor SV 40, SIDA si a cancerului in vaccinurile firmei Merck

De aceea a crescut atat de mult numarul bolnavilor de cancer?

De aceea a crescut enorm si rata altor boli teribile?

CDC: rata astronomica a AUTISMULUI, 1 din 68 de copii

STUDIU: Statisticile demonstreaza – MORTALITATEA INFANTILA este mai mare in tarile unde se administreaza mai multe VACCINURI copiilor

Pediatru absolvent al Universitãþii din California demisioneazã deoarece „Asociaþia Americanã de Pediatrie ºtie cã vaccinurile provoacã autism”

Dr. Kenneth P Stoller, doctor în medicinã, este un fost pediatru absolvent la Universitatea din California, care a demisionat, deoarece spune cã Academia Americanã de Pediatrie ȘTIE cã vaccinurile provoacã autism și a încercat sã ascundã acest lucru.

Dr. Kenneth P Stoller, doctor în medicinã, s-a specializat ca medic pediatru la Universitatea din California ºi a fost membru al Academiei Americane de Pediatrie timp de douã decenii. În 2008 a demisionat din Academie dupã ce a realizat cã Academia ºtia faptul cã mercurul din vaccinuri poate provoca autism si alte leziuni neurologice, dar organizația a refuzat sã facã un efort hotãrât de a elimina mercurul ( timerosal) din toate vaccinurile. Și, de fapt, s-a angajat în schimb într-o muºamalizare pentru a proteja interesele producãtorilor de vaccinuri și imperiilor farmaceutice. Vã rugãm sã împãrtãșiți mai departe tuturor – publicul are nevoie sã audã asta! Website-ul doctorului Stoller pentru pãrinþi care se întreabã dacã copilul lor va beneficia de o dispensã medicalã:

sursa: blogul lui SACCSIV

]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer