Nationalismul european traieste cosmarul spulberarii rasei albe caucaziene in fata viforului multirasial mai inchis la culoare sau dimpotriva, mai galben. Si au si de ce, caci planul Khalergi pentru Europa tinteste intr-adevar catre o populatie metisa, care sa stearga ultimele ramasite ale amintirii vechilor civilizatii europene si o data cu ea, greaua si vinovata mostenire coloniala a vechilor stapani ai lumii.

Insa cunoscand istoria Indiei, orice teama dispare. Micul grup de pastori albi carpato-danubieni, ce au roit spre Asia din interiorul arcului Carpatilor, singurul loc binecuvantat de Dumnezeu care  nu a fost acoperit de gheturi in timpul ultimei mari glaciatiuni (glaciatiunea Wurtz care ar fi avut loc intre anii 20.000 – 15.000 i.e.n) a fost pe teritoriul actualei Romanii. Aici stravechea rasa alba europeana s-a prezervat iar dupa retragerea gheturilor, de aici au migrat in mii e ani, protoeuropenii, recolonizand Europa iar mai apoi, roind spre Asia. Marea familie a limbilor indo-europene sta marturie acestui adevar istoric.

Iar istoria Indiei ne spune ca micul grup de pastori albi, ajunsi in mijlocul populatiei autohtone mai inchise la culoare, s-au impus ca si casta superioara a acestora, datorita cunostintelor, calitatilor si abilitatilor lor. Si iata ca acea picatura alba in mijlocul unui continent brun a reusit sa-si pastreze puritatea si sa se extinda, hinduismul brahmanic fiind cea mai rasista religie existenta pe Pamant, depasind chiar si elitismul israelit.

Daca stramosii nostri au detinut secretul supravietuirii rasei lor in mijlocul unui ocean al diversitatii, demonstrand astfel ca rasa alba detine vitalitatea si forta necesara prezervarii ei, inclusiv prin mecanisme biologice (in multe casatorii inter-rasiale gena alba fiind predominanta chiar si in mod recurent), cu atat mai mult noi, cei ramasi in vatra sacra a vechii Europe, avem in sangele nostru transmise de catre stramosi, aceste calitati atat de necesare astazi.

A cunoaste istoria poporului tau inseamna a fi constient de radacinile tale, de apartenenta la acest trunchi robust al rasei ariene (cum se numeau pe ei insisi stramosii albi ajuns in India). Cuvantul arian provine din sancritul arya, care inseamna pur, valoros, nobil, bogat, pretios. Si in zilele noastre in toata Asia pielea alba este dorita, invidiata, adorata si apreciata, oferind intaietate si pozitie sociala iar culoarea inchisa a pielii este motiv de frustrare si complexe de inferioritate.

Altfel nu se explica de ce in filmele asiatice (mai ales in cele indiene) majoritataea actorilor sunt albi sau cu nuante ale pielii mai deschise dccat a majoritatii populatiei din tara respectiva (spre exemplu in India unde peste 90% din populatie este inchisa la culoare dar proportia actorilor negriciosi din filmele indiene este sub 10%).

A vorbi astazi despre evidentele diferente rasiale constituie o blasfemie la adresa mitului egalitarismului multicultural, fapt ce-ti poate atrage imediat eticheta de extremism si rasism.

In realitate, prin aceste etichete, dar si prin falsificarea istoriei si memoriei colective, mondalistii cauta sa ne adoarma constiinta rasiala si odata cu ea, potentialul formidabil al sangelui arian, in speranta ca vor putea anihila sistemul de protectie al rasei albe in fata pericolului metisajului.

Iar masina propagandei functioneaza neobosita: de la miscari anti-albe gen BLM si pana la filme in care negrii joaca rolurile unor personaje (uneori istorice) de rasa alba, se incearca o rasturnare a valorilor, o rescriere a rolurilor, ignorandu-se diferentele evidente fata de realitate. Eu unul sunt uimit de cati avocati, medici si profesori negri sunt in filmele americane, in vreme ce albii sunt prezentati ca neindemnanatici, prosti si animalici – in vreme ce realitatea demografica si sociala americana arata ca lucrurile stau exact invers.

Fac referire la filme deoarece acestea nu mai constituie de mult un simplu divertisment, ele fiind rolul unor ample operatiuni psihologice de inginerie sociala, de remodelare a mentalitatilor colective.

Asta este motivul pentru care istoria trebuie sa ramana in programa scolara ca un obiect principal. De aceea trebuie dobandita si transmisa mai departe  cultura solida si morala sanatoasa a stramosilor nostri, de aceea trebuie respinse excesele si aberatiile egalitarismului fortat, ce sfideaza si incalca principiul natural al competentei si valorii.

CategoryCauze Naţionale
 1. December 5, 2021

  “de la miscari anti-albe gen BLM”
  Eroare! Esti roman si nu stii nimic.

 2. December 16, 2021

  “Nationalismul european traieste cosmarul spulberarii rasei albe caucaziene”

  Felicitari!
  Esti printre putinii oameni sanatosi la cap care au ceva cunostiinte pe tema diferentelor rasiale si nu se sfieste sa discute aceste subiecte “rasiste”.

  _____
  “Insa cunoscand istoria Indiei, orice teama dispare. Micul grup de pastori albi carpato-danubieni, ce au roit spre Asia din interiorul arcului Carpatilor, singurul loc binecuvantat de Dumnezeu…”

  Le-ai facut varza de tot.
  Si cu istoria si cu “Soarele de pe Cer”, alias “Dumnezeu din Imparatia Ceurilor”.
  https://www.ancient-origins.net/history-famous-people/true-aryans-who-were-they-really-and-how-were-their-origins-corrupted-009075

  _____
  https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/ce-au-copiat-crestinii-din-mitologia-pagana
  https://www.national.ro/old/fratia-cavalerilor-geto-daci-ai-lui-mitra-93363.html
  https://www.daoism.ro/calusarii-persanii-antici-si-cultul-lui-mithra/
  https://ordinulcavalerilordanubieni.wordpress.com/2010/12/20/cavalerul-trac/
  etc.

  https://crestinismulexpus.blogspot.com/
  http://www.renegadetribune.com/christianitys-reign-of-terror-over-the-ancient-world/
  http://www.renegadetribune.com/category/religion-and-spirituality/

  https://adevarul.ro/locale/botosani/abuzurile-preotilor-romani-300-ani-amenzi-ilegale-batai-aplicate-taranilor-rezistau-santajului-1_59721c6a5ab6550cb85b916f/index.html

  _____
  “A cunoaste istoria poporului tau inseamna a fi constient de radacinile tale…”

  Plm… Uita-te si tu in jurul tau sa vezi cum merg lucrurile in realitate. Daca nici pana in ziua de astazi nu te-ai prins ca de mii de ani romanii sunt nimic altceva decat neamul lui Nea Alecu care toata viata lui a tuns oaia si a muls berbecu’… Ce sa mai zic?

 3. December 16, 2021

  “Eu unul sunt uimit de cati avocati, medici si profesori negri sunt in filmele americane, in vreme ce albii sunt prezentati ca neindemnanatici, prosti si animalici – in vreme ce realitatea demografica si sociala americana arata ca lucrurile stau exact invers.”

  Realitatea este plina ochi numai de avocati, medici, profesori… negri:
  http://www.renegadetribune.com/category/race-nationalism/

  De bagat la cap:
  https://lesacreduprintemps19.files.wordpress.com/2012/11/lynn-race-differences-in-intelligence.pdf

  https://citeseerx.ist.psu.edu/viewdoc/download?doi=10.1.1.206.1465&rep=rep1&type=pdf

  https://www.youtube.com/watch?v=yNUK2crjmlY

  _____
  https://www.amren.com/about/issues/
  https://www.amren.com/category/blog/
  https://www.amren.com/

 4. December 16, 2021

  “Altfel nu se explica de ce in filmele asiatice (mai ales in cele indiene) majoritataea actorilor sunt albi sau cu nuante ale pielii mai deschise dccat a majoritatii populatiei din tara respectiva (spre exemplu in India unde peste 90% din populatie este inchisa la culoare dar proportia actorilor negriciosi din filmele indiene este sub 10%).”

  Nu doar in filme.
  https://www.firstpost.com/living/blinded-by-the-white-indias-rising-appetite-for-foreign-models-1406003.html

  https://www.youtube.com/watch?v=9BQc2guo-Lg

 5. December 16, 2021

  La noi sunt o minoritate. Daca nu ii protejam, ii pierdem. Asa ca mai taci cu gargara ta insane!

 6. December 17, 2021

  @MR: Vezi de Sosoaca ta! Nu e pentru tine mesajul ca nu-l apreciezi.

  – – – – – – – – – – –
  That was funny, wasn’t it? Si apoi se pun in saci.
  Una e sa iti imaginezi, pentru ca asta e ce fac eu acum, si alta e sa pui in practica – ceea ce fac ei.
  Si au terminat cu disparitia gentii cu pretioasele informatii ce duc la caderea Universului in haul din care nu-l mai scoate nimeni. Vezi dom’le ce inseamna prea mult sex? Nu mai are Universul directie. hahaha!

  Zice ca are colajul de la prietenii ei din Italia. Sanchi, si l-a facut singura – e plin de selfie-uri.
  Minte incontinuu, minte usor, minte de la sine, minte in mod agravat (hahaha!)

  Cica “Nu ne puteti omora pe toti care iubim Romania.” Asta e lozinca? Pe bune? Altceva nu are de scris?
  Prea s-a ajuns la cotele ridicolului pe si cu specularea emotiei.
  Mai ramane sa planga. Ceea ce ne-a si avertizat MR ca se studiaza ca avocat. hahaha! Trebuie sa joci teatru.
  Deci daca MR ne avertizeaza, de ce sa nu luam popcorn si stam ne uitam la show? Avem ceva de pierdut?

One Trackback

 1. December 6, 2021

  […] Asta este motivul pentru care istoria trebuie sa ramana in programa scolara ca un obiect principal. De aceea trebuie dobandita si transmisa mai departe cultura solida si morala sanatoasa a stramosilor nostri, de aceea trebuie respinse excesele si aberatiile egalitarismului fortat, ce sfideaza si incalca principiul natural al competentei si valorii. – Autor: Mihai Rapcea […]

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer