Agenția Norvegiană a Medicamentului a publicat un raport de 13 pagini despre efectele adverse ale vaccinurilor anti-covid. Raportul este deosebit de interesant și merită analizat cu atenție.  Pentru cei ce doresc să vizualizeze raportul în traducerea mea peltică, cu comentarile de rigoare, puteți urmări materialul aici:

 

 1. August 19, 2021

  Nu poti minti.
  Romania prezinta riscuri de sanatate incluzand outbreaks si crize care perturba infrastructura medicala.
  Sunteti nivel 1 de atentionare ceea ce inseamna un nivel moderat de Covid. Oricine vine sa va vada, daca vine, trebuie sa foloseasca precautii normale.
  Degeaba dai tu cu rapoarte de nu stiu de pe unde adunate de ca si cum Norvegia ar fi la comun cu Romania, cand avem avertizare in ceea ce va priveste de nivel 1, nu mai stam la discutii cu tine.
  Tu nu esti Norvegia si Norvegia nu vorbeste prin tine. Ca acest studiu sa fie credibil si nu luat cu japca de la cei care l-au lucrat, trebuie sa reproduci experimentul in intregime exact pana la rezultate si sa iti si iasa aceleasi rezultate ca ceea ce este publicat DE Norvegia sa fie luat de valid ca fiind al tau.
  Cu alte cuvinte, poti sa te bati in piept cu studiul cat vrei, ca nu tine de nimic. Nici macar nu te apara de ploaie.
  Te-am salutat din mers.

 2. August 21, 2021

  Spartacus dear,
  Am deja articolas pentru tine. Tu il procesezi, nu eu.
  Iti place de acesta?
  https://en.wikipedia.org/wiki/Falun_Gong#/media/File:Li_Hongzhi_1.jpg
  E liderul Falun Gong. Al lui este Epoch Times:

  “A former Epoch Times reporter who covered the 2016 campaign, Steve Klett, said his editors had encouraged favorable coverage of Trump after he won the Republican nomination, and that “they seemed to have this almost messianic way of viewing Trump as the anti-Communist leader who would bring about the end of the Chinese Communist Party.”
  After Trump was elected, The Epoch Times hired Brendan Steinhauser, a Tea Party strategist, to reach out to more conservatives and encourage the Trump administration to oppose the persecution of Falun Gong.”

  De aceea se cheama ‘far right’, de aceea nu rezoneaza cu bunavointa de a mai lasa de la tine ca nu-i foc. Trump si-a vandut sufletul de mult. Acest fost chinez il ia la mana a suta.

  “The Epoch Times opposes the Chinese Communist Party, promotes far-right politicians in Europe, and has backed President Donald Trump in the U.S.; a 2019 report by NBC News showed it to be the second-largest funder of pro-Trump Facebook advertising after the Trump campaign. The Epoch Media Group’s news sites and YouTube channels have spread conspiracy theories such as QAnon and anti-vaccine misinformation. In 2020, the New York Times called it a “global-scale misinformation machine”. The Epoch Times frequently promotes other Falun Gong affiliated groups, such as the performing arts company Shen Yun.”

  Adica l-a sponsorizat cat a putut in speranta ca ii tine campania pe picioare pentru ca el cu secta lui sa-si ia retributia mai tarziu. E un Bivolaru cu MISA mizand totul ca la Casino pe o singura carte/mana.

  Asa ca vezi tu, damaged goods “pisi” nu e chiar cazuta in cap sa nu stie de la cine se inspira Rapcea cu teoriile lui ale conspiratiei tocate 24 din 24 a la long.

  Voiai sa fii luminat. Eu nu pot lumina. Pot doar sa-ti arat in ce directie sa te uiti.
  Restul, connect the dots, tu o faci daca si ai acest interes.
  Parerea mea (desi nu mi-ai cerut-o), mai bine stai de stanga pentru ca nu se stie niciodata Dumnezeu daca exista cand si prin cine loveste!

  Mai sunt si bazati in NYC…
  Iar tu mananci ce iti da asta sa mananci:
  https://en.wikipedia.org/wiki/The_Epoch_Times#COVID-19_coverage_and_misinformation
  Nu ti-e sila?

 3. August 21, 2021

  Poti sa-ti bagi undeva comentariul meu, Rapceo! Nu e pentru tine.

 4. August 22, 2021

  Nu exista altceva mai stupid de a te uita la trenuri cum trec. Dar daca vrei tu, MR, ne batem in ciorapi. Uite, eu ma descalt! De obicei nu dorm cu pantofii in picioare pentru ca logic ca nu sunt in masina.

  Domnul taliban, va rog sa constatati ca a musca pur si simplu dintr-o vaca nu este nici corect din punct de vedere – orice punct – si nici nu va ajuta cumva sa faceti ca muscatura sa fie si gustoasa.
  E pur si simplu covid ce mancati.

  Ca mancarea sa fie buna, trebuie ea gatita, dar trebuie si imbunatatita de gust. Ca bucatar nestiutor ce sunteti, banuiesc ca nu v-ati dat seama de acest aspect. Securismul din dvs. si-a spus cuvantul. Mancati mortaciuni.

  Totul prinde viata insa cand gatesc eu. Nu in sensul ca zboara puiul pe fereastra de bronzat ce e si fara pene, dar alt gen de gust este, ma intelegeti mataluta? (@ Spartacus: Da, da, puiul de aur, uite-l ca zboara viu! )

  Pentru ca si degustatul are orgasmul sau. Si este foarte greu de atins. Exact ca celalalt!
  Nu va fac teoria orgasmului acum pentru ca ati putea implica si ca exista unul olfactiv insa inca nu am ajuns sa studiez in asa masura parfumurile si ambroziile. Sigur ca exista: un cadavru total neacoperit!

  Revenind la orgasmul papilar, intrucat acesta este un tip de orgasm mai putin cunoscut, nu se vorbeste in cultura romaneasca de la sala. Trebuie practicat inainte de a ajunge sa ne pronuntam.
  Orgasmul cu lapte – mne sa zicem!

  Cand persoana isi da seama ca a ajuns la un punct in care trebuie depasit cumva, platoul, ca sa putem vorbi de calitate si nu de cantitate, ma intelegeti dvs, se apeleaza la potentiatori de aroma ca sa fie stimulata si salivatia, adica lubrifierea, na, c-am dat in sex oral!

  Se folosesc acesti potentiatori de aroma pentru ca oricat ai transfigura textura atoasa si fada si chiar ingalata de alte componente ale gustului de oratanie sau nu, ea ramane fada si atoasa, De aceea se cheama gainile ‘free range’ ca poate a trecut pe acolo pisica si s-a batut cu sarpele si acum mananci din carne de sarpe pe langa cea de oratanie.
  Asa ca vedeti dvs? Cine l-a initiat scotand din papuci pe maestrul dvs, a facut-o la modul total, neechivoc, nelasandu-i nici-o sansa ca al sau chiund-alene sa isi revina la plus vreodata. I-a dat generos la Prost tata si au facut precum maimutele in padurea cu alune aveau casa 2 pitici de dimineata pana seara. Alta explicatie nu au orgiile visate sau nu, anuntate sau nu. Trebuie sa fi existat un incident declansator anterior. Nu spun aceasta pentru ca este mai usor in absenta dumnealui, ci pentru ca aceasta absenta permite sa se vada mai usor liniile temporale si sigur cineva i-a facut favorul de a-l intia in analele timpului. Inclusiv treaba cu pipi-ul pe el este nascocita ca sa nu ramana urma de evidenta. Perceptiv tipul, nu? Foarte, zic si eu!

  Deci romancele, si eu nu le tip in urechi ca sunt femei ca poate raman speriate pe viata ca asa or fi, imi las si mie o sansa, nu? Romancele ziceam, ca au acest secret culinar al gatitului cu gust.
  Atat am avut sa va spun: ca tari in texte suntem toti, insa cand vine vorba de practica si de a face conexiuni inteligente in directia spiritualului, unii ne cam dam indarat de la responsabilitatile ce ne revin in urma actului iubirii lasand sa cada povara in mod necuvenit pe umerii altora, in general acestia noi percepandu-i mai slabi ca noi. De ce? Pentru ca gasim ca e amuzant sa radem de un caine pe care scrie cu vopsea “caine”, pentru ca e distractiv si pardonabil sa numesti “cacat” orice persoana de sex feminin intalnesti, s.a.m.d.

  Nu uita: acestea se fac de obicei sub ocrotirea unui “pastor” lax care te uiti la el cat il duce mintea cand corpore saneste mintile sau in traducere misana, “isi minte corpul cu dibacie”.

  Ce zice Dumnezeu sa numesti starea de trezire “cacat”? Cu siguranta nu va raspunde nimic, dar va trage apa dupa mizerie, intelegi mataluta?

 5. August 24, 2021

  Ne contrazici atat de ca si cum ai stii. Nu stii nimic!

  https://www.msn.com/en-us/weather/topstories/why-this-island-could-disappear-and-other-images-that-show-the-true-impact-of-climate-change/ss-AANEcJP

  Mai citeste si ce-ti dau altii, nu doar dupa ce auzi cu urechea ta afona!
  Tu auzi doar aceeasi poveste over and over again pentru ca esti bata de carte. Nu stii nimic si nici nu vrei sa treci fiind incapatanat ca un mule peste limitarile pe care le ai. Culmea e ca te crezi si destept! Nu mai esti tanar. Si nici destept!
  Incalzirea globala are loc ca iti place tie sa nu.
  La fel si Covid!
  Se imbolnavesc oamenii oricat i-ai trage tu de par sa nu se vaccineze. Cine e apoi de vina? Sigur ca tu!
  Asta in caz ca mai esti in viata daca nu te-o fi scapat Swami cu ploconeala lui firoscoasa in cap.
  Ce nume e si asta sa te cheme Swami in acte? Swami e titulatura si nu nume. Macar atata lucru sa stie. Daca nici asta nu e in stare… la ce mai vorbim? Ca sa facem vant?
  Pana acum nu avea facultate. Brusc si dintr-o data si-a adus aminte ca are. Ceea ce face toata incurcatura lui si mai hilara.
  Daca a auzit pe Rapcea ca nu se vaccineaza, sigur ca nu se vaccineaza nici el. Nu e concurs ca la MISA?
  TRagi cu ochiuls a vezi ce face alalalt. Adica sa fii mai prejos ca el?
  Si uite asa, uitandu-ne la femeritatea vietii si la slabiciunile corpului uman in fata elementelor, te feliciti singur ca te-ai vaccinat si apoi Dumnezeu cu mila! Faceti voi asanele ca sublimati bine, excelent si fara mine!

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer