La un an de la începerea pandemiei de covid-19, România plutește în derivă, lipsită de repere concrete: câte cazuri REALE grave de covid-19 au fost până acum ? Câte persoane ÎN STARE GRAVĂ, infectate cu covid-19 au fost tratate în sistemul medical românesc ? Câte din acestea au ajuns la ATI ? Câte s-au vindecat și câte au murit CU ADEVĂRAT de covid-19 și nu din alte cauze ?!

Acestea au fost și rămân în continuare întrebările la care nu găsim răspunsuri, iar autoritățile se feresc să răspundă, atunci când nu se contrazic flagrant.

Peste toate acestea, a venit și campania de vaccinare anti-covid, cu tehnologii noi, pe măsura provocării infectării cu un virus despre care nu ni se spune clar nici măcar dacă provine din natură sau își are originile în ingineria genetică militară a laboratoarelor din Wuhan.

În tot acest context complicat, cu multe nelămuriri și incertitudini, oamenii sunt împinși de către autorități către vaccin ca UNICA SOLUȚIE de stopare a îmbolnăvirilor cu “noul coronavirus” (oare care o fi ăla vechiul !?), fără a se analiza pe bază de probe, dacă avantajele vaccinării depășesc pericolele potențiale reprezentate de riscurile efectelor adverse, sau dacă pericolul contractării unei forme grave de îmbolnăvire cu covid depășește riscurile potențiale ale unor vaccinuri experimentale.

Din păcate, majoritatea liderilor mondiali nu dau dovadă de bună credință în măsurile pe care le impun pentru combaterea pandemiei, restricțiile impuse ne-având nici o bază științifică, ne-fiind produsă nici o dovadă că ele funcționează pentru combaterea pandemiei, măsurile părând să aibă un cu totul alt scop. Astfel, s-a ajuns în mod paradoxal, ca oamenii din întreaga lume să accepte vaccinarea cu un vaxxin potențial periculos pentru viața și sănătatea lor, NU PENTRU A SE FERI DE ÎMBOLNĂVIREA SAU MOARTEA DE COVID, ci pentru a scăpa de restricțiile aberante impuse de autorități.

În aceste condiții, merită să ne întrebăm cât de SIGUR și de benefic este pentru sănătate MINUNATUL vaccin anti-covid fabricat prin inovsatoarea – și totuși atât de puțin verificată tehnologie ARNm ?! Cât de reale sunt raportările privind efectele adverse ? Cât de mulți oameni au murit de la vaccin ? Desigur, există o platformă de raportare a efectelor adverse, însă nimeni nu cunoaște rezultatele concrete ale raportărilor și dacă nu cumva ele sunt controlate sau manipulate de autorități. Și atunci, cum facem să aflăm adevărul despre efectele adverse ale vaccinurilor anti-covid ? Punându-mi toate aceste întrebări, mi-a venit în mod natural ideea de a creea un sistem de raportare paralel cu cel al autorităților. Iar acest articol este începutul.

Vă rog deci, să scrieți la comentarii pe blog despre experiența voastră sau a unor persoane cunoscute de voi, care s-au vaccinat. Dați eventual numele, prenumele (sau doar inițialele), orașul, profesia, când a avut loc vaccinarea, cu ce vaccin, câte doze, ce efecte au apărut. Poate așa putem cumpăni mai bine atunci când facem alegerea, pentru a o face pe cea corectă.

Vă mulțumesc.

Mihai Rapcea

 

 

 1. April 17, 2021

  Verișoara mamei mele a murit acum 4 zile după vaccinul astra zeneca, după rapel

 2. April 17, 2021

  O singura persoana stiu care a murit anul trecut si se pare ca de batranete, Dumnezeu s-o odihneasca!
  Ceea ce ma surprinde este insa cristalizarea starii de ignoranta in tine. Este precursorul unei reincarnari pe merit, care stii ce este: cea de animal.
  Iata cum!
  Eu am zis ca sunt din cei care nu se vaccineaza si sunt posibil suflete (adica crestini sau musulmani sau tigani sau ce or fi) dar acestia nu se vaccineaza nu din cauza lor, ci din cauza ca undeva nu au inteles cum si de ce se face vaccinarea si autoritatile nu le-au explicat, nu i-au invatat indeajuns si nici nu au mers catre ei din lene. Se poate spune atunci ca din ignoranta lor nu s-au vaccinat.
  Bun! Sunt prosti si nu se vaccineaza. Tu esti cu ei ca ii crezi ca sunt crestini si ca ti-ar fi bine sa te aduni cu ei.
  Dar daca eu ca student, aflu ce este vaccinarea si ca perspectiva in lipsa ei este moartea, aleg sa traiesc pentru ca viata este un dar, de ce vii tu sa ma critici pe mine ca de ce m-am vaccinat, de ce vii sa arunci cu pietre ca mie imi este frica sa ma duc dupa mintea mea ignoranta si sa refuz cu obstinatie orice ajutor intr-o tara in care sunt atat de important cu tot cu casa si familia mea incat sunt doar un numar?
  Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si in plasa.
  Eu mi-am invatat lectia: iau vaccinul ca nu sunt eu cel mai destept, si cel mai cu figuri pe mine. Restul care in necunostinta de cauza mai si descriu componentele vaccinului, nu se poate spune ca ei sunt de buna credinta pentru ca nici macar nu manifesta buna vointa. Sunt rau-voitori si de rea credinta.

  CDC spune ca 99.992% din cei vaccinati nu fac Covid.
  Ultima oara cand am fost pe CDC, am completat un survey ca sa stii ca vorbesc adevarul. A fost aseara.
  Daca tu nu te vaccinezi, eu nu te plang ca nu am ce. Nici nu existi, nici nu vrei, nici realizat nu esti. Daca nevasta-ta nu se vaccineaza, nici de ea nu ma intereseaza. Dar pe Alesia si Razvan sau cum il cheama pe celalalt copil al tau vreau sa ii stiu in siguranta. CLAR MISTER COMRADE?
  Nici pe vremea comunistilor nu se admiteau astfel de bazaconii. Iei vaccinul si te inchini la Dumnezeu ca ti-l da.

  • April 20, 2021

   De unde ai aflat ca lipsa vaccinului inseamna moartea?

   • April 20, 2021

    De la Wuhan. Din numerele de decese cu care veneau zilnic.
    Alea cine le-a cauzat?
    Tu le-ai cauzat?

   • April 20, 2021

    Raspunsul te costa o confesiune.
    Sunt unii carora le e frica, o frica bizara pe care o intuiesc ca daca nu mai stiu sa …, uita si devin nestiutori. Iar a nu sti, nu este dementa, sau lapsus, sau amnezie, nu, ei nu pot suferi de asa ceva din orgoliul ingemanat in ei ca sunt speciali, si acest special spune ca uitarea fireasca nu este acceptabila, nu in cazul lor, ci este o insulta a sinelui, ceea ce inseamna ca nu respectivul din umbra nu este in control, ci sinele altuia nu este in control. grrrr! Combinat si cu dorinta de razbunare, atunci gf pica de tap ispasitor. Cred ca asa l-au si ales. A fost o executie si display de putere.

 3. April 20, 2021

  Un mod simplist, copilaresc, de a vedea lumea este de a crede fara multe intrebari in acel cineva care ne iubeste fara sa ne intrebe daca trebuie. Ne iubeste pentru ca asa am aflat si noi de la altii ca este el.

  S-a gasit ca Chauvin este vinovat in toate cele trei capete de acuzare. Acele capete vin dupa el cu balaurul aruncand cu bombe si arzand cu limbi de foc din capetele de acuzare.
  Daca Justitia parea ca se erodeaza si se taraste cu janta de asfalt, astazi nu a fost asa.
  Daca Chauvin era si el mai credincios, se ferea sa comita crime la locul de munca. Putea sa fie si el mai romantic.

  Cat despre George, el nu mai poate influenta cu nimic acum pe nimeni. Doar acestia care au ramas dupa el, mai au timp de acum inainte dupa ce au vazut cum stau lucrurile, sa-si aleaga orientarea.

  Șovinism – Cuvântul provine de la numele lui Nicolas Chauvin, un recrut patriot exaltat din armata lui Napoleon I, despre care se spune că ar fi fost rănit de 17 ori în lupte. Idealismul său exacerbat a fost ridiculizat în comedia La Cocarde tricolore (1831, Paris) scrisă de frații Theodore și Hyppolyte Cogniard, unde apărea afirmația “je suis français, je suis Chauvin.

  Ca sa nu fii caracterizat ca atare, mai cedeaza de la tine ca nu se face gaura in cer!

 4. April 21, 2021

  Cam 8 din 10 persoane cunoscute au avut reactii si dupa prima si dupa a doua doza! Vreo 4-5 chiar boala , cu test pozitiv , carantina. Cititi! De ex istoria vaccinurilor si cum le-a folosit Napoleon! Se stie ca vaccinurile nu se administreaza in timpul epidemiei, masca in aer liber cred ca e un factor negativ la orice boala, iar restrictiile vor fi daca se vrea, si cu si fara vaccin! Iar sa faci anual – cel putin – e un semnal se alarma că nu ajută corpul si imunitatea! Natura/Dumnezeu a creat fiecare ființă cu un scop sa se descurce pe pământ. De aceea suntem diferiti, fiecare fiind liber sa decida asupra propriei persoane

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer