La un an de la începerea pandemiei de covid-19, România plutește în derivă, lipsită de repere concrete: câte cazuri REALE grave de covid-19 au fost până acum ? Câte persoane ÎN STARE GRAVĂ, infectate cu covid-19 au fost tratate în sistemul medical românesc ? Câte din acestea au ajuns la ATI ? Câte s-au vindecat și câte au murit CU ADEVĂRAT de covid-19 și nu din alte cauze ?!

Acestea au fost și rămân în continuare întrebările la care nu găsim răspunsuri, iar autoritățile se feresc să răspundă, atunci când nu se contrazic flagrant.

Peste toate acestea, a venit și campania de vaccinare anti-covid, cu tehnologii noi, pe măsura provocării infectării cu un virus despre care nu ni se spune clar nici măcar dacă provine din natură sau își are originile în ingineria genetică militară a laboratoarelor din Wuhan.

În tot acest context complicat, cu multe nelămuriri și incertitudini, oamenii sunt împinși de către autorități către vaccin ca UNICA SOLUȚIE de stopare a îmbolnăvirilor cu “noul coronavirus” (oare care o fi ăla vechiul !?), fără a se analiza pe bază de probe, dacă avantajele vaccinării depășesc pericolele potențiale reprezentate de riscurile efectelor adverse, sau dacă pericolul contractării unei forme grave de îmbolnăvire cu covid depășește riscurile potențiale ale unor vaccinuri experimentale.

Din păcate, majoritatea liderilor mondiali nu dau dovadă de bună credință în măsurile pe care le impun pentru combaterea pandemiei, restricțiile impuse ne-având nici o bază științifică, ne-fiind produsă nici o dovadă că ele funcționează pentru combaterea pandemiei, măsurile părând să aibă un cu totul alt scop. Astfel, s-a ajuns în mod paradoxal, ca oamenii din întreaga lume să accepte vaccinarea cu un vaxxin potențial periculos pentru viața și sănătatea lor, NU PENTRU A SE FERI DE ÎMBOLNĂVIREA SAU MOARTEA DE COVID, ci pentru a scăpa de restricțiile aberante impuse de autorități.

În aceste condiții, merită să ne întrebăm cât de SIGUR și de benefic este pentru sănătate MINUNATUL vaccin anti-covid fabricat prin inovsatoarea – și totuși atât de puțin verificată tehnologie ARNm ?! Cât de reale sunt raportările privind efectele adverse ? Cât de mulți oameni au murit de la vaccin ? Desigur, există o platformă de raportare a efectelor adverse, însă nimeni nu cunoaște rezultatele concrete ale raportărilor și dacă nu cumva ele sunt controlate sau manipulate de autorități. Și atunci, cum facem să aflăm adevărul despre efectele adverse ale vaccinurilor anti-covid ? Punându-mi toate aceste întrebări, mi-a venit în mod natural ideea de a creea un sistem de raportare paralel cu cel al autorităților. Iar acest articol este începutul.

Vă rog deci, să scrieți la comentarii pe blog despre experiența voastră sau a unor persoane cunoscute de voi, care s-au vaccinat. Dați eventual numele, prenumele (sau doar inițialele), orașul, profesia, când a avut loc vaccinarea, cu ce vaccin, câte doze, ce efecte au apărut. Poate așa putem cumpăni mai bine atunci când facem alegerea, pentru a o face pe cea corectă.

Vă mulțumesc.

Mihai Rapcea

 

 

 1. April 17, 2021

  Verișoara mamei mele a murit acum 4 zile după vaccinul astra zeneca, după rapel

 2. April 17, 2021

  O singura persoana stiu care a murit anul trecut si se pare ca de batranete, Dumnezeu s-o odihneasca!
  Ceea ce ma surprinde este insa cristalizarea starii de ignoranta in tine. Este precursorul unei reincarnari pe merit, care stii ce este: cea de animal.
  Iata cum!
  Eu am zis ca sunt din cei care nu se vaccineaza si sunt posibil suflete (adica crestini sau musulmani sau tigani sau ce or fi) dar acestia nu se vaccineaza nu din cauza lor, ci din cauza ca undeva nu au inteles cum si de ce se face vaccinarea si autoritatile nu le-au explicat, nu i-au invatat indeajuns si nici nu au mers catre ei din lene. Se poate spune atunci ca din ignoranta lor nu s-au vaccinat.
  Bun! Sunt prosti si nu se vaccineaza. Tu esti cu ei ca ii crezi ca sunt crestini si ca ti-ar fi bine sa te aduni cu ei.
  Dar daca eu ca student, aflu ce este vaccinarea si ca perspectiva in lipsa ei este moartea, aleg sa traiesc pentru ca viata este un dar, de ce vii tu sa ma critici pe mine ca de ce m-am vaccinat, de ce vii sa arunci cu pietre ca mie imi este frica sa ma duc dupa mintea mea ignoranta si sa refuz cu obstinatie orice ajutor intr-o tara in care sunt atat de important cu tot cu casa si familia mea incat sunt doar un numar?
  Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si in plasa.
  Eu mi-am invatat lectia: iau vaccinul ca nu sunt eu cel mai destept, si cel mai cu figuri pe mine. Restul care in necunostinta de cauza mai si descriu componentele vaccinului, nu se poate spune ca ei sunt de buna credinta pentru ca nici macar nu manifesta buna vointa. Sunt rau-voitori si de rea credinta.

  CDC spune ca 99.992% din cei vaccinati nu fac Covid.
  Ultima oara cand am fost pe CDC, am completat un survey ca sa stii ca vorbesc adevarul. A fost aseara.
  Daca tu nu te vaccinezi, eu nu te plang ca nu am ce. Nici nu existi, nici nu vrei, nici realizat nu esti. Daca nevasta-ta nu se vaccineaza, nici de ea nu ma intereseaza. Dar pe Alesia si Razvan sau cum il cheama pe celalalt copil al tau vreau sa ii stiu in siguranta. CLAR MISTER COMRADE?
  Nici pe vremea comunistilor nu se admiteau astfel de bazaconii. Iei vaccinul si te inchini la Dumnezeu ca ti-l da.

  • April 20, 2021

   De unde ai aflat ca lipsa vaccinului inseamna moartea?

   • April 20, 2021

    De la Wuhan. Din numerele de decese cu care veneau zilnic.
    Alea cine le-a cauzat?
    Tu le-ai cauzat?

   • April 20, 2021

    Raspunsul te costa o confesiune.
    Sunt unii carora le e frica, o frica bizara pe care o intuiesc ca daca nu mai stiu sa …, uita si devin nestiutori. Iar a nu sti, nu este dementa, sau lapsus, sau amnezie, nu, ei nu pot suferi de asa ceva din orgoliul ingemanat in ei ca sunt speciali, si acest special spune ca uitarea fireasca nu este acceptabila, nu in cazul lor, ci este o insulta a sinelui, ceea ce inseamna ca nu respectivul din umbra nu este in control, ci sinele altuia nu este in control. grrrr! Combinat si cu dorinta de razbunare, atunci gf pica de tap ispasitor. Cred ca asa l-au si ales. A fost o executie si display de putere.

 3. April 20, 2021

  Un mod simplist, copilaresc, de a vedea lumea este de a crede fara multe intrebari in acel cineva care ne iubeste fara sa ne intrebe daca trebuie. Ne iubeste pentru ca asa am aflat si noi de la altii ca este el.

  S-a gasit ca Chauvin este vinovat in toate cele trei capete de acuzare. Acele capete vin dupa el cu balaurul aruncand cu bombe si arzand cu limbi de foc din capetele de acuzare.
  Daca Justitia parea ca se erodeaza si se taraste cu janta de asfalt, astazi nu a fost asa.
  Daca Chauvin era si el mai credincios, se ferea sa comita crime la locul de munca. Putea sa fie si el mai romantic.

  Cat despre George, el nu mai poate influenta cu nimic acum pe nimeni. Doar acestia care au ramas dupa el, mai au timp de acum inainte dupa ce au vazut cum stau lucrurile, sa-si aleaga orientarea.

  Șovinism – Cuvântul provine de la numele lui Nicolas Chauvin, un recrut patriot exaltat din armata lui Napoleon I, despre care se spune că ar fi fost rănit de 17 ori în lupte. Idealismul său exacerbat a fost ridiculizat în comedia La Cocarde tricolore (1831, Paris) scrisă de frații Theodore și Hyppolyte Cogniard, unde apărea afirmația “je suis français, je suis Chauvin.

  Ca sa nu fii caracterizat ca atare, mai cedeaza de la tine ca nu se face gaura in cer!

 4. April 21, 2021

  Cam 8 din 10 persoane cunoscute au avut reactii si dupa prima si dupa a doua doza! Vreo 4-5 chiar boala , cu test pozitiv , carantina. Cititi! De ex istoria vaccinurilor si cum le-a folosit Napoleon! Se stie ca vaccinurile nu se administreaza in timpul epidemiei, masca in aer liber cred ca e un factor negativ la orice boala, iar restrictiile vor fi daca se vrea, si cu si fara vaccin! Iar sa faci anual – cel putin – e un semnal se alarma că nu ajută corpul si imunitatea! Natura/Dumnezeu a creat fiecare ființă cu un scop sa se descurce pe pământ. De aceea suntem diferiti, fiecare fiind liber sa decida asupra propriei persoane

 5. May 6, 2021

  Pt Merle
  Baiatule, esti cam filizof!
  Mai ia o carte de biologie, un studiu de Epidemiologie sau Microbiologie , vreun carnat , ceva …Si ascunde te!
  Du te , citeste , mediteaza!
  Esti bolnav!

 6. May 6, 2021

  Eu cunosc mai multe persoane , vecini si cunostinte cu reactii severe dupa prima vaccinare cu Astra Seneca asa incat cel putin doua persoane nici nu mai vor a doua tura.
  Eu locuiesc länga Nürnberg.
  Presiunea este mare.
  Massmedia este pro.
  Biserica propaga politica guvernului !Stim care!
  Nimic pt sanatatea mea si a ta!
  Lumea nu se informeaza.
  In scoli nu s a format gandirea independenta si in general poporul e ascultator!
  Pacat!

  • May 8, 2021

   “Du te , citeste , mediteaza!
   Esti bolnav!”
   Draguta, voi sunteti perfect sanatosi de parca v-ar scoate careva din cutie cand sunteti chemati la lucru si vreti sa impresionati desi umblati cu hartia igienica dupa voi. Nu puteti admite in sinea voastra ca nu sunteti chiar asa grozavi pe cat va dati.

   “Stau langa Nuremberg”
   Se stie deja aceasta din lamentarile tale anterioare.

   “Presiunea este mare.”
   Daca te identifici cu tevile de apa, eu ce sa-ti fac?

   “Mass-media este pro.”
   Mincinoaso, nu cu mass media trebuie sa te injectezi. Te vede Dumnezeu ce spui si se ingrozeste din ceruri.
   Vrei sa-L superi?

   “Stim care!”
   Eu pana acum ce am facut? Nu ti-am dat informed consent sa te duci sa te intepi?
   Daca nu produci singur proteina de la corona este pentru ca nu ai vaccin de la care sa inveti.
   Eu as alege Pfizer in locul tau si as merge unde vad semn de crestin, Crucea Rosie de exemplu. M-as duce sa predau sufletelul meu la Crucea Rosie si sa faca ei ceva cu el!

   “Lumea nu se informeaza.”
   Un lucru n-ai invatat, Juanita. Nu se face vaccin cu corona, ci poti alege vaccin fara corona in el. Iti face imunitate pentru ca te ajuta sa produci “spike protein” fara sa fii cu corona, exact chestia aia de iti face virusul din ea la tine daca ar fi in corpul tau.

   “Nimic pt sanatatea mea si a ta!”
   Cade apoi bunatate de stindard din cauza ca nu vrea tura doi. Si eu ii ziceam, “ia-o, ia-o ca sa castigi setul!”. Si spanglerul, “Nu si nu!”
   Stii ceva? Nu vrei sa te impartasesti cu trupul si sangele Domnului, la ce mai vii la mine? Ce vrei sa-ti fac? Sa te botez cu Sf. Ser? Ia apa cu sare si fa gargara!

   “si in general poporul e ascultator!”
   And if you listen very hard
   The tune will come to you at last
   When all are one and one is all, yeah
   To be a rock and not to roll

   “Pacat!”
   Simbolul lui Venus, zeita frumusetii, si se intinde cu tevile ca mna!
   Chiar ca pacat!

   Nota: dedicata mamaii Victoria pentru ca stia sa ne intepe cu siringa.

 7. May 9, 2021

  “When this virus is over, I still want some of you bla-bla
  Nu inteleg la ce te scarbesti la mine in engleza cand poti sa scrii in romana.
  Erai cumva prizonierul americanilor si nu ti-au spus?

 8. May 9, 2021

  Oricum se va gasi un tovarasu’ militian nestiutor de engleza cum te scremi care sa te bata usor pe spate a atentionare ca la vaccinare nu intri cu masina pentru ca nu pe masina o vaccineaza ci pe tine. Cred ca el e ingerul tau cel mai pazitor pentru amenzile pe care ti le da decat cel ce pune crasma in drum, ok?

  Am retinut ca faci misto de nemti pentru ca unul de-al lor indrazneste sa spuna adevarul:
  hipopotam – cal de Nil in sensul ca a baut apa din Nil si s-a umflat
  sex – contact (se trece in cartea de telefon) sexual
  Scuze! – sunt vinovat! – ma pocaiesc!
  Spital – casa de bolnavi unde bolnav poate fi si cel fara de culoare adica a zburat tigania din el; casa celor care nu mai sunt tigani (adica nu mai fac scandal)
  Cenusareasa – cautatoare in cenusa ca daca s-a dat foc la tot
  Canar – pasarea canar pentru ca mai exista si alte paseri si pasaroi
  Avion – lucru zburator pentru ca nu tot ce se inalta si zboara
  Surpriza – legata de rapiditate; cand iti bate inima ca masina de cusut.
  Fluture – fiinta distrusa, ingerasul mamii dand din aripi spre cer
  Stilou, pix – stilou cu bila pentru scriitor
  Margareta – Floarea gâstii – (De ce gasca? De ce nu?)
  Ambulanta – masina care cara pe aia care nu mai sunt tigani
  Stiinta – nu seance ci cunoasterea inteleapta despre natura adica tot un fel de seance dar presupunand ca cel ce studiaza e viu.

  Si? Cu asta ce ai castigat?
  Dar sa trecem peste!

  Hai sa ne uitam la raspunsuri!
  FG – Cand vorbeste neamtu’ esti in dilema 😂😂 nu stii daca te injura constant sau latra😂
  “Melodica” limba….te predispune la depresie 😂😏

  GO – Viata este prea scurta si urâtă sa învăț limba Germană 😅

  PF – Ramzan is that you in disguise? :))

  DG – Băi frate, zici că ăla neamțu, se cacă și-i constipat, tune dracu-n curu lui! Ce ai mâncat bă, Linia Maginot?

  TT – Germana este una din cele mai urate limbi existente .

  TM – Drakowenn!!!!😂😂😂😂😂

  SF – germana pe locul 1 😂

  CP – Neeein‼️😂😂

  PM – Ce căuta ăștia în Europa 😂😂😅

  O ciurda de idioti inutili, asta e Romania!

 9. May 9, 2021

  Poftim desfacerea nodului, Huanita Spengler!

  <>
  sursa: wiki pentru neveridicitate. Faci traducerea inversă si apoi cauți textul.

  Iti rezolva tie smecheria cu mantra care zici tu ca mi-ai dat initiere ca a fost zero initiere, o teorie goala fara de aplicatie.

  Din https://www.shambhala.com/snowlion_articles/stupas/
  <> Adica Dumnezeu?

  <>
  6 ai zis ca e cifra ta, iar 17 cu 4 cu 1 e 22 – cifra lui Dumnezeu.

  Esti kaput pentru ca eu nu apar nicaieri in constructia budista.

 10. May 9, 2021

  Un sens al stupa este că este un fenomen care apare de la sine, care apare spontan. În acest sens, configurația întregului univers – concepută în cosmologia tradițională budistă ca patru continente care înconjoară Muntele Mera ca axă centrai, încoronată de realniile zeilor cu arborele care împlinește dorințele în el – poate fi înțeleasă ca un gigantic stupa. La nivel interior, structura agregatelor vajra ale corpului subtil, modul în care mintea-corpul unei persoane agregă și simt facultățile elementului experienței individuale a lumii se potrivesc și interacționează, apare și ca o stupă și corespunde configurația universului ca macrocosmos.

  Există, de asemenea, o corespondență directă între trăsăturile arhitecturale ale unei stupe și modul în care este structurat universul. Baza și treptele stupei corespund celor șase tărâmuri de ființe din tărâmul dorinței. Secțiunea mijlocie, sferică, bumpa sau vasecorespunde la cele șaptesprezece niveluri ale tărâmului formei. Turnul și ornamentele de deasupra stupei corespund celor patru etape ale tărâmului fără formă. Soiul sau axa centrai, polul care trece prin centrul stupei, corespunde dharmadhatu, spațiul de bază al tuturor fenomenelor.

 11. May 9, 2021

  Si cealalta incarcatura era teoria literei “ă” / schwa din wiki pe care mi-o facea Huanita in limba tibetana, dar o teorie de-aia goala fara de aplicatie cu care isi freca el creierii sa nu mai aiba par pe cap pentru ca in fapt nu le trebuie tibetanilor sa stea cu gura cascata sa zică mereu ă- ha!

  La fenomene la limita se mai desfac din nodurile astea incapatanate.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer