Mihai te rog sa publici aceasta cerere pe blogul tau pentru ca mi se pare de bun simt. Am lansat aceasta cerere ca raspuns la

“Scrisoare deschisã cãtre Gregorian Bivolaru și Mihai Stoian, liderii școlii de yoga MISA”

“Ioana says:
Eu as vrea ca macar unul din ex-Misa sau de pe acest blog sa spuna concret la ce rezultate de exceptie in plan spiritual a ajuns , in afara cursului Misa si care care sunt metodele pe care le-a folosit. De asemenea trebuie sa aduca aceleasi dovezi clare care i se cer lui Grieg sau oricui altcuiva de la curs. Relatari si dovezi sunt sute in cadrul cursului Misa, pe care cei rautaciosi nici macar nu se chinuie sa le mai bage in seama. (exemplu Valentina care era clarvazatoare si a spus ce vede in timpul meditatiilor facute de cei de la scoala de yoga Misa, persoane ca Steva sau Tatiana din cadrul crusului care au ajuns la rezultate de exceptie, femei care si-au sublimat ciclul, relatari “Taina menstruatiei”…). Nu poti prositi mii de oameni sa scrie depre experiente spirituale. In plus Grieg a facut la Herculane dovada puterilor paranormale in mod concret si masurabil, in acest an si pana in momentul in care nu se gaseste unul dintre cei carcotasi care sa vorbeasca despre expereinta lui exceptionala gasita pe o alta cale spirituala (dupa ce a parasit cursul), sa nu mai ceara de la altii.(p.s. si sa nu uite sa aduca dovezi clare si verificabile).”
In afara de o singura persona care a nu a spus nimic mai mult decat ca Scoala de Yoga Misa este o rusine, el nestiind macar care a fost modalitatea prin care Grieg a facut dovada unor calitati exceptionale la Herculane, in acest an (dand dovada de lipsa de informare), nu am primit nici un raspuns clar si poate ca sunt multi care nici nu au vazut acest comentariu.
Multumesc frumos,
Ioana C.
]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer