Hackweerii au reusit sa intre in contul de Twitter al premierului rus Dmitri Medvedev, anuntand demisia acestuia si criticand actiunile guvernului Rusiei, scrie The Guardian.  “Demisionez. Mi-e rusine de actiunile guvernului. Imi pare rau”, scria primul tweet al contului lui Medvedev, urmarit de 2,5 milioane de persoane. 

Acest tweet a fost urmat de o serie de mesaje critice la adresa lui Vladimir Putin.

Tweeteurile de pe contul piratat al lui Medvedev dezvaluiau si ca acesta planuieste sa devina un fotograf independent, precum si ce crede despre Vladimir Putin: “Am vrut sa spun acest lucru pentru o lunga perioada de timp. Vova, te inseli”. (n.red. Vova este una dintre poreclele lui Vladimir Putin in Rusia)

Un alt tweet scria: “#CrimeaIsNotOurs (n.red. Crimeea nu este a noastra) va rog sa distribuiti.

Serviciul de presa al Guvernului a declarat joi ca profilul lui Medvedev a fost spart, dar ca securitatea contului a fost consolidata.

“Este evident ca acest lucru a fost o gluma a unui hacker huligan/ Aceasta demonstreaza inca o data nevoia de a observa in mod constant nivelul necesar de securitate”, a declarat purtatorul de cuvant prezidential Dmitri Peskov. sursa: hotnews.ro comentariu rapcea.ro: nu e nimic de comentat. Nu recunosc nimic :))))]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer