Noua campanie de comunicare derulata de FCB Bucharest sustine cauza tantarilor din Sf. Gheorghe, o specie de tantari speciala aflata acum in pericol din cauza lipsei de hrana – actorii si oamenii pasionati de film care se muta anul acesta in capitala impreuna cu editia a XI-a a Festivalului  International de Film Independent ANONIMUL.

Tantarul, aceasta specie urata de toata lumea, ascunde secrete nebanuite. Este putin stiut ca aici la Sf. Gheorghe exista o specie de tantar speciala. In perioada festivalului de film ANONIMUL inteapa regizori, actori, oameni de film si transmit virusul cintematografiei. Acum acesti tantari sunt in pericol, Festivalul ANONIMUL se muta la Bucuresti impreuna cu principala lor sursa de hrana. Pentru tantarul de la Sf. Gheorghe asta inseamna malnutrtie si chiar extinctie”, prezinta pe scurt situatia primul spot al campaniei intitulat “Cercetatorul”.

Campania are la baza patru spoturi video ce comunica publicului consecintele mutarii festivalului asupra tantarilor din Delta Dunarii prin intermediul a patru personaje fictive: Cercetatorul, Politistul, Mecanicul si Vanzatoarea.  Patru povesti pline de umor atrag atentia pasionatilor de film ca festivalul lor preferat va avea loc anul acesta in mod exceptional in capitala  in perioada 12-17 august.

„Toti oamenii care merg in Delta si in zona Sf. Gheorghe cunosc problema tantarilor si a intepaturilor de care nu ai cum sa scapi. Tantarii au fost martori la toate evenimentele si povestile trecatorilor, iar in timp au devenit un simbol al locurilor. De aici si ideea tantarului cinefil care ani la rand s-a hranit cu sangele actorilor si oamenilor de film intepati la ANONIMUL si care odata cu mutarea festivalului sunt in pericol”, explica  Bogdan Moraru, Creative Director FCB Bucharest.

Agentia FCB Bucharest sustine pro-bono promovarea Festivalului de Film ANONIMUL, campania de comunicare fiind realizata cu resurse interne si promovata pe TV, in mediul online si prin PR. Cele patru spoturi pot fi urmarite pe youtube pe canalul Anonimul 2014.

  ]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer