Am primit pe email un scurt video în care politicianul moldovean Iurie Roșca își exprimă sprijinul față de senatoarea Diana Ivanovici Șoșoacă. Patrioții se recunosc și se prijină reciproc.

VID_20211218_093352_480.mp4

CategoryCauze Naţionale
 1. December 23, 2021

  Spune un “luptator” plin de idealuri marete:
  “Ma sperie cati sclavi au comentat aici. Cu siguranta sunteti platiti per postare. Mai bine mor de foame decat sa tradez ca voi. Asta daca sunteti romani. Oamenii astia se lupta pentru drepturile si libertatile tuturor, adica si ale voastre, slugi tradatoare ce sunteti. Cazanul cu smoala e singurul lucru pe care il meritati. Voi nu mai sunteti umani demult, dinainte de a fi posedati de duhurile care au preluat controlul vostru.”

  La care unul ii raspunde pentru ca il simte asa … mai firav:
  “Nu da in noi, fanii D-nei Sosoaca, fara argumente!
  Zi clar: de ce D-na Sosoiaca nu poate fi considerata o Ioana d-Arc a Romaniei sau macar o Ecaterina Teodoroiu a zilelor noastre?
  Daca nu stii: Ioana d’Arc e eroina nationala a Frantei care a salvat Franta de sub jugul strain iar Ecaterina Teodoroiu e eroina nationala a Romaniei care i-a batut pe nemti in Primul Razboi Mondial.
  – Cu ce e mai prejos D-na Sosoaca? Hai, spune, daca stii sa argumentezi!”

  Luptatorul intru dreptate nu se da batut:
  “Nu era adresata tie postarea. Ci posedatilor care o tot ataca pe d-na Sosoaca si pe toti ceilalti care lupta pentru drepturile si libertatile noastre. Si apropo, am auzit ca d-na Sosoaca va candida la presedintie. De la varsta de 18 ani nu am votat decat o singura data. La referendumul din 2018. Nu am votat niciodata la alegeri prezidentiale, locale nici parlamentare. Daca d-na Sosoaca va candida la presedintie, voi vota si eu pentru a doua oara in viata. Iar la cele parlamentare votez AUR. De ce? Pentru ca d-na Sosoaca si AUR reprezinta vocea poporului. Asa cum ar trebuie sa o faca toate partidele.”

  Un mucalit luandu-i coasa din mana:
  “E prea plinuță ca să urce pe cal eventual sub cal ca cealaltă eroină Maria Tereza.”

  Asa ma distreaza contrele lor… energie multa irosita in spatiul public. Dar e bine! Un bodhisattva trebuie sa stie sa se lupte. Sa aiba principii prin care nu se identifica neaparat cu mintea sa cum fac altii precum Neele.
  Hm, adica eu.

  O zi buna! Alte 10 ore de corvoada azi!

  Mihai Rapcea, te rog eu frumos nu mai bate coclaurii noaptea! Dormi acasa langa Alessia! Acesta e singurul motiv pentru care esti necesar. Nu Sosoaca, nu Simion, nu colegii tai de asane!

 2. December 23, 2021

  Daca vin in vizita la tine acasa, nici macar o visinata nu ai. Daca ies pe balcon, nici macar un carnat nu gasesc.
  Unde ti-ai ascuns carnatii MR?
  Esti plin de praf si de ulei de masina.
  De branza si masline nici nu mai spun. Ti-au ramas ochii atarnand de brazii lui Biden.
  Unde sunt cadourile de Mos Craciun, unde sunt cartile pe care le citesti lui Zdreanta si nu te asculta?
  Esti vag si unidirectional. Trezeste-te! Masina personala nu e confesional! Trebuie sa inveti sa te detasezi, nu sa te incapatanezi!
  Ai zis ca mai degraba baptistii sunt crestini. Ce te tine sa nu fii om ca ei?

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer