Vladimir Putin Foto: Wikipedia.org
Doi istorici din Republica Moldova, Sergiu Nazaria ºi Piotr ªornicov au fost decoraþi la 19 ianuarie, anul curent, cu Ordinul Prieteniei de cãtre preºedintele Federaþiei Ruse, Vladimir Putin, informeazã UNIMEDIA cu referire la portalul oficial de informații juridice al Serviciului Federal de Securitate al Rusiei. Sergiu Nazaria, profesor universitar la Catedra Relaþii internaþionale a Institutului de Relaþii Internaþionale din Moldova și Piotr ªornicov, conferențiar universitar la Institutul de Istorie, Stat ºi Drept al Universitãții de Stat din Transnistria au fost decorați “pentru contribuția semnificativã la consolidarea și dezvoltarea prieteniei și cooperãrii cu Federația Rusã,” se spune în decretul Președintelui rus. Ambii istorici sunt cunoscuți pentru promovarea „concepþiei moldovenismului” sau a „statalismului moldovenesc”. sursa: unimedia.info comentariu rapcea.ro: site-ul deveghepatriei (mã întreb CARE patrie ?!), lanseazã tot mai des șopârle rusofile – sub pulpana largã a panslavismului Ortodox, “singurul apãrãtor drept al ortodoxiei”, în lumina “profețiilor” (a se citi intoxicãrilor) venite din spațiul KGB. Iatã câteva astefl de exemple, “servite” pentru guguștiucii ortodocși din România:

Narodny Sobor – Miscarea Legionara din Rusia. Sacusorul cu pamant, purtat la gat, si depunerea de legaminte

 
  La numai o sãptãmânã dupã ce preºedintele Vladimir Putin, un adept al apropierii statului de Biserica Ortodoxã Rusã, a numit sectele “un pericol pentru societate”, o organizaþie de tineret pro-Kremlin a pichetat joi un centru al mormonilor din Moscova. Aceºtia au acuzat sectele religioase originare din SUA cã încearcã sã aducã Rusia sub “influenþa […] Read Full Post »
    Sustinere pentru Liban si Siria : Luptati pana la capat impotriva Washingtonului si Ierusalimului, LUPTATI PENTRU LIBERTATEA VOASTRA ! Read Full Post »
]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer