Biden a semnat nu mai puțin de 37 de ordine executive prezidențiale în doar 6 zile de la înscăunare, mai multe decât orice alt președinte din istoria SUA.
La momentul când Donald Trump semna 4 ordine executive în prima sa săptămână de mandat, presa îl portretiza drept “dictator” ce abuzează de drepturile președintelui.
Acum, aceeași presă tace mâlc, căci stăpânii presei sunt cei care îi bagă sub nas la semnat lui “sleepy Joe” avalanșa de acte executive, pe care senilul le semnează automat, fără să știe ce conțin ( cum a și recunoscut în timp ce le semna !).
Printre actele semnate se află și un ordin prezidențial de interzicere a folosirii sintagmei “virusul chinez” cu referire la covid-19, un prim pas spre repararea imaginii Chinei în ochii opiniei publice mondiale.
Printre actele executive semnate până acum de Biden se numără și cel privind demolarea zidului ridicat în cei 4 ani de mandat a lui Trump la granița cu Mexicul, dar și o serie de acte cu conținut secret, ce vizează măsuri ce țin de siguranța națională.
Graba cu care păpușari din spatele momâii prezidențiale distrug moștenirea lui Trump i-a îngrijorat chiar și pe susținătorii democrați ai lui Biden, care văd în măsurile dispuse prin stiloul prezidențial o veritabilă cursă disperată de a recupera timpul pierdut de mondialiștii neo-marxiști pe durata mandatului președintelui Trump.
O serie de evenimente din ultima săptămână confirmă ideea că marii rechini ai finanței mondiale și americane dau in momentul de față un adevărat asalt, atentând la bunăstarea și stabilitatea economiei americane, cu greu pusă pe picioare în timpul mandatului precedent.
Cu toate acestea, lucrurile nu merg bine pentru finanța iudeo-masonică de pe Wall-Street, recenta încercare eșuată a acestora de a specula acțiunile companiilor GameStop și ale altor acțiuni puternic scurtate, cum ar fi AMC Entertainment și BlackBerry demonstrând acest lucru.
Acțiunile acestor companii au crescut săptămâna aceasta, deoarece au fost menținute la o valoare ridicată prin implicarea cumpărătorilor individuali organizați pe Reddit și alte platforme de socializare.
Fondurile speculative de pe Wall Street, care pariau pe scăderea valorii acestor acțiuni, au fost forțate să-și acopere pozițiile, paguba acestora ridicându-se la câteva zeci de miliarde de dolari, datorită faptului că au pariat împotriva GameStop în așteptările că prețul acțiunilor va scădea, împrumutând acțiuni în speranța că vor putea cumpăra mai târziu acțiuni la un preț mai mic pentru a-și rambursa împrumuturile și pentru a plăti diferența.
Acest lucru a fost bun pentru fonduri precum Fondul de acțiuni la prețuri scăzute Fidelity, ce deținea 2 milioane de acțiuni ale GameStop, conform unei dezvăluiri recente, în valoare de aproape 1 miliard de dolari, la prețul de vârf al GameStop de 482,95 dolari, joi, înainte de a închide la 193,60 dolari. Miza ar fi valorat în jur de 33 de milioane de dolari la începutul lunii ianuarie.
Ce demonstrează acest lucru ?! Că rechinii mondialiști au eșuat într-o primă încercare de a jefui și falimenta prin speculații financiare de bursă, micile fonduri de pensii ale americanilor, dar și companiile tradiționale vechi, de pe piața americană, cum este și Game Stop. Asta arată o schimbare de mentalitate a publicului american, care a demonstrat că, chiar și în lipsa lui Donald Trump, un “banc” de investitori mici dar bine organizați și uniți prin intermediul platformelor de socializare, poate “ucide” un prădător financiar mare, fapt fără precedent în istoria finanțelor americane.

INSANE: Joe Biden Signs Executive Order Banning the Term “China Virus”

CategoryCauze Naţionale
 1. January 30, 2021

  Si tie ca si altora care va agitati degeaba: Donald J. Trump nu a fost presedintele vostru, ci al nostru.
  Nu va apartine. Mainile jos de pe el!

  • February 1, 2021

   Momaie e ma-ta!
   Ca tot te iei de neo-marxisti, munca creaza valoare.
   In Romania voi frecati menta pentru ca nu munciti pentru un trai, nu stiti ce inseamna aceea oboseala dupa truda, radeti de capsunari ca se spetesc cu orele pe camp, sunteti asistati social sau asteptati sa va cada din cer daca se poate.
   Nu va uitati la cate incendii aveti ca nici electricieni nu angajati ca nu mai aveti.
   Vai de fundul vostru!
   Si va mai gasiti sa barfiti ca BLM este Satanism, ca toate prostiile din lume.
   V-ati nascut in case, nu in ghettouri si asta va mananca toata mila pe care ati putea sa o aveti fata de seamanul vostru.
   Voi nici macar nu mai sunteti crestini. Si cum ati putea? Sunteti ca vai de lume cu parintii comunisti pana la ultima picatura de sange si ultima suflare.
   Nici nu mai sunteti romani. Sunteti niste cate la piata. Urat ati ajuns!
   Pentru ce mai exact ai trait pana acum daca iti zboara mintile dupa bani?
   Si mai vii sa-mi tii mie predici ca nu respect pe Dumnezeu… doar uita-te la tine in ce hal esti si faci!
   Ai ajuns sa comentezi ca Romania nu e integrata in SUA pe Wall Street.
   Esti deviat total cu asteroid cu tot, baietica!
   Romania nu are cum sa-si ia fustele si sa zboare pe Wall Street din vechea Europa.
   Aveti zero libertatea religiei sub si cu PSD, aveti zero libertatea exprimarii sub si cu PSD, aveti zero toate libertatile care sunt intr-o tara libera.
   Mafia presei aveti voi. Va opuneti avansului tarii voastre. Va place starea de mierda. Va complaceti in exprimari fantastice, extraordinare, sclipicioase pentru ca trebuie sa impresionati.
   Aveti aceasta nevoie de a fi cineva, de a fi ceva care nu va da pace.
   Nu aveti realizare nici dupa 30 de ani si aceasta nu este din cauza mea. Sau a lui Iisus. Sau a Maicii Domnului.
   Nu am nevoie de tine, capisci?

   … Javra dracului, cica se roaga pentru mine. Si ca eu ar trebui sa cred minciunile pe care mi le toarna.

 2. January 31, 2021

  Te spun lui Gates ca i-ai aprins focu sub fund cand el imi vrea mie binele.
  Bill Geitz e mai destept ca tine. El nu s-a tinut de sclifoseli cu istorie sa-i creasca profii notele la toate materiile impresionati de cat iti poti arde creierii cu date.
  Esti Gica Contra de cand te stii, psihanalizeaza asta!

 3. January 31, 2021

  ““ Ai grijă să nu te tragă jos cel spânzurat”, adică în toaletă. ”
  Nu, pe tine nu te trage nimic in jos. Plutesti la suprafata apei.

 4. January 31, 2021

  Budistii, fratii tai, au exprimari de ma doare mintea. “Mortii se astupa cu pamant”.

  Trebuie ca sa stii de ce isi pun mortii tarana in cap. Doar e amicul tau care te ajuta din subtil relatand din propria bucatarie unde taie verzi si uscate la caini frunze.

  Rugini-i-s-ar cutitul sa le taie cu sabia!

 5. February 2, 2021

  Nu cred ca s-a spus ceva despre demolarea zidului. Probabil ca Trump vrea sa continue sa il construiasca pe banii sai.
  “distrug moștenirea lui Trump i-a îngrijorat chiar și pe susținătorii democrați ai lui Biden”
  Da, asa e! Asisti neputincios la aceasta mare tragedie Americana a distrugerii. Sa zic ca mi-e mila de tine? Adica sa-mi fie mila de tine pentru ca eu sunt distrusa? Cam acelasi lucru pretindea si amicul tau. Mi-e mila de mine ca sunt distrusa. Sa fie pentru ca vezi totul polar opus mie? Sau ca mi-e teama de ratele care mi-au mai ramas si s-au mutat singure la Lincoln Park Zoo?
  Aceleasi rate dupa ce veneau in sir sa manance ce le dadeam, ma discrimineaza neincetat pentru ca nici una nu mai trece sa vada cum o mai duc. Oricat de simpatice ar fi ele, sunt niste profitoare.

  “cum a și recunoscut în timp ce le semna !”
  We, The People told him to sign them.

  “virusul chinez”
  Putem sa-i spunem virusul rapcian sau chiar araselian. Daca imi aduc bine aminte dumnealui chiar ne numea ciuma galbena cand noi ii spuneam de un lucru mai simplut de la noi ca de exemplu, ciuma rosie. Adica noi ii ziceam ca el e commie iar el ne dadea ca strabunicii chinezilor. Deci virusul araselian ramane.
  Om Tare Tuttare Ture Soha
  care de la dumnealui am invatat ca este pulsul inimii. A fost necesar sa vina Myngyur Rinpoche sa exemplifice cum se pronunta. Degeaba citesti si citesti, daca nu ai invatat de la altcineva! Poti sa fii cat de studios, si sa ai si alfabetul, pana nu te invata altcineva care sunt metodele degeaba te legi de un cuvant care il auzi si stii ideografic ca se citeste cum zici ca se citeste. Pana nu ai intreg ontextul, de ce sa minti ca esti parte din acea cultura?

  “atentând la bunăstarea și stabilitatea economiei americane”
  Poate vrei sa-ti aduc aminte de aceasta: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/93/Nicolae_Grigorescu_-_Fete_lucrand_la_poarta.jpg
  Deci Gradina Maicii Domnului obligat!

 6. February 6, 2021

  Vreau cunostinta ta care te batea la cap ca de ce bei urina in post, out of my life. NOW!
  A inceput cu amenintari la adresa mea, m-a barfit ca sunt o nebuna ordinara, il tin minte, a sfarsit prin a-si striga rautatile ca posedat la mine, a ma acuza ca isi pierde mintile din cauza mea cand eu ofeream subiecte usoare de relaxare, a face pe ingenuul si ca se vede prin el adevarul, si in final de a ma ameninta ca sa fac binele ca daca nu, nu stiu ce, Iisus. Este un deraiat de Bourbonais. #59. Gaseste pe YT, numai sa caute.

  Boarfele tale cu tot cu mantre out! Ai auzit? Ia-ti mantrele si te cara! Nu stii sa canti, nu ai talent, nu impresionezi cu nimic, nu stii nimic.
  Si un perush canta mai dragut ca tine. Si poate avea si perechea lui ca nu ma supar. Dar de un dement ca tine, eu nu am nevoie.
  Cauta-ti alta mamaica! Asta care scrie, nu se da tie. Ti-e ridicata de altii, ok?
  Acum sunt eroi in spital iar tu stai cu buza umflata!
  Imediat ce iese din spital, vin cu pantalonii lui de dat la curatat. Adica ce sa mai? I-am curatat eu cu unghia. Esti caput!

 7. February 6, 2021

  De la tincturi pentru ca au fost schimbari in personalul din firma, pentru ca totusi am tinut sa raman cu ei, am ajuns la curatenie. Si a trebuit sa fac curatenie. Si am spalat si holuri si toalete, am curatat si in fata si in spatele firmei, si Pipera 2.

  Am spalat de toate: si wc-uri cu furtunul, si peretii chiar, chiuvete, salopete, halate, prosoape, mopuri – cate n-am schimbat?
  Si geamuri si tomberoane, si curtile. Apoi am trecut la alte chestii: filtrre de uleiuri si resturi.

  Mai ramanea sa intru in butoaiele lui Gheorghita. Asta chiar ca-mi lipsea!

  I-a adus asta pe cei doi baieti de la el din sat, mai ce de-au mai lucrat baietii acestia! La cat de infect putea sa-i plateasca gurul si ei inca stateau si suportau… Mna, vremurile care au fost. Le-am trait cum am apucat in speranta de mai bine.

  Atunci cu ei, am facut binecuvantari/rugaciuni pana am ajuns sa percep ingerul copilului ce urma sa se nasca. Fiecare are un inger, care inger opreste ca trenul la stopuri si pana nu primeste verde, nu avanseaza. Eu vedeam ingerul copilului, nu vedeam copilul si spre inger trimiteam ruga. In final, spre noapte, s-a nascut copilul care era gemeni.

  Cu acesti doi copii nascuti, am inceput o alta relationare cu cursul.

 8. February 6, 2021

  Ce ne mai scrie misanul:

  Din Amnesty International pe 1997 – Romania.

  New reports of police ill – treatment

  On 3 February at about 6am two police officers came to the Iordache family home in Bucharest and carried out a search without presenting a warrant or obtaining their written consent. After an hour, the police took Dnu Iordache to the Section 14 Police Station for questioning. He was released two days later, on 5 February, although the police are authorized to keep a suspect in
  detention for only 24 hours. On the same day Dnu Iordache was treated in the Emergency Hospital for a broken jaw and contusions on the chest. He claimed that he had been beaten by many police officers in the police station and that his jaw broke after he was hit with a club. On 7 February, in Ungureni, Bacu county, Daniel Neculai Dediu, a 26-year-old man, was arrested and held in detention in the local police station for 24 hours. He claims that the local police chief and his deputy severely beat him in order to force him to confess to breaking into a village bar. The officers reportedly beat and kicked Daniel Neculai Dediu in the abdomen, and then hit him with truncheons on the back. When Daniel Neculai Dediu refused to confess to the burglary one officer hit him with a wooden chair until it broke. Later he hit the detainee on the back with a metal chair. Daniel Neculai Dediu then wrote a statement, which was dictated to him, in which he “confessed” to the charge and to threatening with an axe a police officer who came to apprehend him. The medical certificate issued to Daniel Neculai Dediu on 10 February describes four large bruises on both sides of the chest, bruising of the right arm, extensive bruising on the back and lesions on the left knee.
  Amnesty International also received reports of a further incident in which police officers ill-treated members of Mi  carea de Integrare Sipritual  în Absolut (Movement for the Spiritual Integration in the Absolute), commonly known as MISA, an organization of yoga followers (See: Women in Europe – Romania AI Index: EUR 01/02/96). On 10 March at around 6am in Bucharest, a police patrol entered by force a house which belongs to Catrina Nicolae, President of MISA. The officers took the identity cards of all the people in the house and told them that they would be taken to Section 18 Police Station. More MISA members from another house on the same street were also ordered to come to the police station. Simion Lupescu, who is a law student, persistently complained that the police action was illegal. While around 20 people were being pushed by the police into a bus, an officer reportedly hit Simion Lupescu on the chest and the back several times and then handcuffed
  him. The same officer then grabbed Mdlin Mocanu, who had just arrived in front of the house and attempted to leave the scene of the incident. He allegedly punched Mdlin Mocanu on the chest, abdomen and back before pushing him onto the bus. At the police station the detained MISA members were held for over four hours. They were told that those who did not have proper registration of residence in Bucharest would have to sign a police statement and would be fined. When some of the detained protested, an officer reportedly approached Adelina Matei, a medical student, kicked the table she had been sitting on and hit her in the abdomen. Police harassment and intimidation continued as the detainees refused to sign police statements and asked to speak to a lawyer. They were individually taken to be fingerprinted and photographed. The officer who escorted them was followed by a police dog who was not on a lead or muzzled. When Simion Lupescu refused to be fingerprinted, the same

  officer who had ill-treated him earlier reportedly took him by the collar and slapped and punched him, and also threatened him with further ill-treatment if he should fail to cooperate. Victor Safta was also reportedly slapped and kicked by police officers when he refused to sign a police statement. Prior to their release at around 11am, 16 people were issued with fines for improper registration of residence, which they have subsequently appealed to the municipal court. Simion Lupescu was examined by a forensic medical expert on the same day and given a medical certificate which described bruises and lesions on his chest and back, injuries which are consistent with his allegations of ill-treatment. On 13 May, at around 10am, in a café in Brila, a man who was later identified as a police officer reportedly offered to “sell” Costic Nazru, the 63-year-old proprietor of the café, commutations for fines. Costic Nazru refused because he believed that he was being set up following several false accusations that he bought merchandise in violation of his license to operate a small café. At around 12am, five men in plain clothes presented themselves as police officers but refused to show their badges. An officer reportedly hit Costic Nazru, causing him to fall to the ground, and he was dragged to a police car. Costic Nazru was told that he was suspected of buying stolen goods and organizing illegal gambling and was taken to the police station on Galai street. During the interrogation he was allegedly beaten on the nape of the neck and on the head. The officers demanded that he should write a statement confessing to the charges. His request to speak to a lawyer was refused. He was detained for three hours and then released without being charged with any criminal offence. Two days later he was examined by a forensic medical expert who established bruising on the neck, the
  left shoulder, the left arm and the left side of the chest, injuries which required three to five days medical treatment. In May and July Amnesty International urged the General Prosecutor of Romania to initiate thorough and impartial inquiries into these incidents of ill-treatment, to make public the findings and to bring to justice anyone responsible for human rights violations. See also Women in Europe page 80.

  Response of the Ministry of the Interior to Amnesty International cases reported during 1996

  In March Amnesty International received from the Ministry of the Interior a copy of “Documentar cuprizând situa  iile de fapt în cazurile  i aspectele semnalate de membri ai Amnesty International în 1996″ (Document about the factual situation in cases and other observations made by members of Amnesty International in 1996). Amnesty International made this 29-page report available to its members who are working on cases of human rights violations in Romania, along with its comments about outstanding concerns in the reported cases. Amnesty International’s comments in three specific cases mentioned in this report are illustrative of the apparent failure of the Romanian authorities to investigate ill-treatment complaints promptly and impartially, as required by Article 12 of the United National Convention against Torture and Other Cruel, Inhuman or Degrading Treatment or Punishment, as well as Article 7 of the International Covenant on Civil and Political Rights.
  In the case of Gheorghe Notar Jr, Ioan tvs and Rupi Stoica (See AI Index: EUR 01/01/97) it is noted that an investigation into the alleged ill-treatment of the three minors is under way and that “the checks which have already been carried out confirm that the two officers who investigated the minors have acted properly, respecting legal procedures”. Furthermore, it is
  noted that “the investigation to which the minors had been subjected respected their right to defence (an ex-officio lawyer, Kiralyhalni tefan, presented his power of attorney, reference number 1971, issued by the Bar of Mure Country on 15 July 1996,)”. However, the date of issue of this power of attorney clearly indicates that the lawyer had been appointed three days after Gheorghe

  Amnesty International September 1997 AI Index: EUR 01/06/97
  Notar Jr, Ioan tvs and Rupi Stoica were released from the Centre for the Protection of Minors where they were held in custody for five days. In the course of their detention they were taken to the police station and interrogated on several occasions by police officers without the presence of a lawyer or the minors’ parents. In the case of Gabriel Carabulea (see Ill-treatment and death in suspicious circumstances of Gabriel Carabulea, AI Index: EUR 39/10/96) the official response contains contradictory information. It states that on 13 April 1996, Gabriel Carabulea suffered chest, abdominal and head injuries in a road accident which took place immediately before his arrest. These injuries had reportedly been established following his admission to hospital on 16 April 1996. At the same time, in support of the claim that Gabriel Carabulea had not been ill-treated by police officers who questioned him, it is noted that two other detainees who were medically examined in the police station at the same time as Gabriel Carabulea, following his arrest on 13 April 1996, had testified that they neither observed any physical injuries nor heard Gabriel Carabulea complain of any pain or ill-treatment by police officers. Amnesty International requested copies of written records of the medical examination in the police station and detailed information concerning the road accident in which Gabriel Carabulea had reportedly been injured. Concerning the case of Cameilia Rosu and Carmen Efta who were allegedly ill-treated on 17 June 1996, in Bucharest, during a police raid on a yoga class organized by MISA (see previous subchapter on new cases of ill-treatment) the report of the Ministry of the Interior contains extensive information without, however, any reference to the allegations of ill-treatment. Amnesty International urged the Ministry of the Interior once again to fully and impartially investigate Camelia Rosu and Carmen Efta’s complaint about police ill-treatment. Furthermore, Amnesty International expressed concern about the Ministry’s apparent support for an intolerant public attitude to MISA, which is frequently vented in some Romanian media. The report of the Ministry contains comments which appear to be
  libellous and a crude attempt at character assassination. Previous reports of the Ministry of the Interior have also contained comments which were apparently intended to discredit the complaints of some human rights victims. Amnesty International is concerned that such conduct is a violation of the internationally recognized right to freedom from discrimination.

  Mi-e cunoscuta Adelina. Era cu mine in an. Ar fi in stare sa dea o astfel de declaratie retrograda pentru ca in 1995 ea nu era la curs daca era cu mine in an.

  Si mai este APADOR-CH: https://web.archive.org/web/20130718235929/http://apador.org/en/rapoarte/1997e.htm, unde singurul pion ramane Carabulea, pentru ca restul dispar ca prin farmec.

 9. February 7, 2021

  Asta am ajuns sa cred dupa ce s-a carat misanul infumurat, plin de vip-erisme pe mine.
  https://www.youtube.com/watch?v=DJDGT0fG73k

  Hehe, la ce buna revirginarea sufletului cand te aranjeaza un purtator de importanta in fata natiei de nici credinta nu ti-o mai poti profesa? Arivederci Rapceo! Ia-ti iubitul si faceti ce vreti voi sub Tricolor!
  Vreti binecuvantarea mea? Na si pe-asta! Ma pot eu opune la puritatea dragostei dintre voi doi?
  Si apoi ce sens ar/s avea daca nu as imparti cu tine? Lasa ma, ca ma impac eu cumva cu Iisus!
  N-o fi el asa de rau. Ce altceva mi-a mai ramas?

  Ete, Gheorghita! Gheorghita are pe Nela. Eu n-am nici-o treaba cu Nela. Nici cu colegul lui Gheorghita! Nela m-a angajat.
  Si Gheorghita avea pe maica-sa oarba, si el trebuia sa-si castige cumva painea. Da, a fost patriot si gata: sunt eu aia securista!
  Ziceti voi ca nu se poate gasi motiv de karma de aruncat pe mine. Ba se poate! End of story! Stau atata si ma scarpin ca de ce una si de ce alta. De-aia!

 10. February 13, 2021

  Aceia care nu apreciaza darul vietii lor si se sinucid, aceia nu sunt crestini.
  Sunt in conditii foarte grele. De ce ma provoci in halul in care ma provoci?

 11. February 13, 2021

  Si inca ai aterizat la mana lui Zuckerberg. Ca daca eram eu, iti explicam cum e sa fii in viata si sa n-ai nimic realizat, sa fii degeaba tarator. Esti un golan. Intotdeauna nu numai ca te-ai purtat ca un golan, dar si esti un golan.
  Familia pe care o ai, nu o meriti. Pe bune ca nu o meriti.
  De nevasta-ta iti razi ca are multi pantofi si ca ii faci multe nesuferite si ea ti le suporta.
  Iar pe fiica-ta chiar deloc n-o meriti. Mi-a scapat acea binecuvantare cu ceva timp in urma pentru ca am vazut ce fite faceai, si mai bine imi inghiteam limba decat sa vad cata bataie de joc esti in stare. Te desparteai de cea pe care n-o iubesti si gata! Contempla la aceasta posibilitate de a fi abandonat si uitat acolo in creierii muntilor unde zici tu ca iti duci traiul!
  Ce-ti mai ramane atunci?
  Alcoolul, chefuiala, batutul animalelor si cazutul intr-o rapa din care sa nu te mai scoata nimeni. Asta e ce vrei?

  • February 18, 2021

   I think you`ve got an obsession

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer