Din păcate, apariția unor platforme sociale noi, gen MeWe și Parler (care între timp a fost blocat !) nu i-a împiedicat pe giganții high-tech să aplice reguli tot mai drastice privind cenzura de pe rețelele de socializare, “campioană” a corectitudinii politice fiind rețeaua Facebook.

Așa se face că în urma raportărilor repetate ale unor postări vechi (unele de ani de zile !), mi-a fost șters contul de facebook vechi de peste 10 ani. Și pentru că nici contul nou nu pare să se simtă prea bine (în prezent sunt blocat pentru 30 de zile), am decis să îmi șterg aplicația facebook din telefon (pentru cele 30 de zile de jail) și să reîncep folosirea blogului, ca alternativă proprietară la comunicarea cu cei ce mă cunosc.

Marea provocare tehnologică rămâne însă găsirea unei soluții gratuite de streaming video live, în care să poți fi urmărit și prin care să poți interacționa cu privitorii în timp real.

Datorită timpului limitat, renunțasem la scris în favoarea live-urilor pe facebook, unde îmi puteam expune ideile în direct, spontan, chiar și în timpii “morți” (spre exemplu când conduceam mașina), acesta fiind cel mai important beneficiu al contului de facebook.

Alternativa la transmisiunile video de pe facebook o constituie platforma youtube, care însă de câțiva anu și-a schimbat și ea politicile de acces la transmisiunile în direct.

Astfel, pe youtube, pentru a putea face live, ai nevoie de un minim de 1000 de followeri (urmăritori), care să se înregistreze ca atare pe canalul tău de youtube.

În prezent, canalul meu de youtube are 318 abonați, fapt pentru care vă invit să vă abonați la acest canal vechi de peste 13 ani, pentru a putea atinge cifra de 1000 și a putea astfel să mut transmisiunile live de pe facebook pe youtube.

Vă asigur că de-a lungul celor 13 ani de când am acest canal de youtube, am urcat pe el multe înregistrări interesante ce au marcat momente personale sau sociale inedite, ce merită atenția voastră.

Acestea fiind spuse, închei cu observația că libertatea, în special libertatea de gândire și de exprimare a ajuns să coste, în toate modurile posibile.

CategoryCauze Naţionale
 1. February 23, 2021

  Youtube e Goagal… aceeasi cenzura leftista acceptata doar de cretini… nu tinem neaparat sa-ti vedem moaca… daca ai ceva de zis – scrie, nu fi puturos… Parler a revenit, mai sunt Gab, Telegram, Wikr…

  • February 23, 2021

   Recunosc, lenea e cucoană mare 🙂
   Scrisul mă obligă la concizie, că lumea nu prea mai citește lung și lat. Pe când la vorbă, băgam mult și repede

 2. February 23, 2021

  MeWe e cam leftist… cat de prost sa fi sa mai folosesti Facebook, mai ales dupa scandalul Cambridge Analytica?

  • February 23, 2021

   Din lipsă de opțiuni, oamenii “nu au nimic de ascuns”, nu ?! 😉

 3. February 25, 2021

  grasule, nu e musai sa faci live, nu inteleg care e avantajul?!?

  te poti inregistra in masina si urca sus continutul la o calitate inferioara, pt a putea fi urmarit si de cei cu trafic redus.

  https://brandnewtube.com/ e gratis si fara restrictii

 4. February 27, 2021

  Si vine dragul de Swami si ma provoaca sa -i rezolv problema.
  Dar ce sunt eu, rezolvitor de probleme? Iata cu ce vine:

  1. “Maestrul nostru e un vizionar. Promovand de ani de zile videochatul erotic, porno-spiritual, ne-a pregatit pentru restrictiile covid cand facem yoga online.”

  Superb! Cine nu e avizat, citeste si ia de bun ce este scris.

  2. “Iisus n-a batut niciodata pe nimeni exceptand.. ” si nu-i numeste.

  Se numesc negutatori in templu. Si i-a batut pentru ca s-au urcat cu picioarele pe masa, cel putin asa lasa pictorul de inteles in tabloul sau.

  3. Dupa care, la ultima, Swami devine confortabil cu mine, audienta sa deja provocata la maxim si tranteste urmatoarea:
  “Un sfant nu loveste pe nimeni in cap – ne invata Grig comentand faptele lui (care e ea) Tatiana Coada. Dar un eliberat autentic are datoria sa-si batjocoreasca discipolii cum a facut el cu Claudiu …etc si ii insira pe toti la care se gandeste terminand cu Muuulti altii.

  Swami, baga-ti mintile in cap!
  Grig, cum ii spui tu, ti-a intins nada ca sfintii nu lovesc pe nimeni in cap si tu ai inghitit undita cu totul.
  Sigur ca sfintii nu bat pe altii in cap, dar tu iti dai seama ca rolul acestor vorbe de care tu nu afirmi ca nu sunt la locul lor, este sa fii pescuit de “Grig”?
  Nu prea iti dai seama pentru ca daca iti dadeai, nu le aduceai ca argument pentru toti acesti discipolii pentru care vorbesti, intre care incluzi si pe Moo-lti altii.
  Nu te-au invatat la pestera lui Milarepa de il traduci ca Marpa sa te adresezi respectuos?
  Se scrie Mooji altii. Intelege Grieg ca doar nu e prost. Intelege si Rapcea aici de fata. Si Sabina.
  Chiar si Florin Calin. Hi Caline, ma mai tii minte? Esti ala care ma musca de vip mizerabil cu pretentii de superior ce se credea. Nu mai stii cand mi-ai retinut legitimatia si asteptam sa te f**i mai repede sa mi-o eliberezi? Nu mai stii ca m-ai facut sa plang o tabara intreaga, f… Dzei … de idiot? Cum sa ma tii tu minte? Nici nu exist in fata ta.

  Sa incheiem: Nimeni, dar nimeni in galaxie nu are scapare de furia starnita a lui Grig! El este maestrul tuturor fostilor sai discipoli inclus fiind in aceasta configuratie si motanul meu, Roscatel, care a murit in Bucuresti inghetat si lovit cu cizma in burta.

 5. March 2, 2021

  Eu cred ca desi esti pe youtube de 13 ani, nu ai nici-un fel de drept sa intri in casa mea si sa-ti deversezi mizeriile. La tine acasa o faci!

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer