Se spune cã pictura pãrintelui Arsenie Boca este una profeticã, și mã refer aici la pictura Bisericii Drãgãnescu, unde pãrintele a lucrat vreme de aproape 15 ani, cu mare migalã și atenție.

Lecturând astãzi un articol despre Arsenie Boca, vizualizând câteva detalii ale picturii sale, am remarcat câteva “coincidențe” stranii, care transmit peste timp un mesaj cutremurãtor despre yoga sexualã a lui Gregorian Bivolaru.

Este vorba de fresca reprezentând diavolul și formele sale de înșelare a oamenilor. În cercuri diferit colorate, pãrintele a sintetizat succint, una câte una, spre folosul duhovnicesc al privitorului, principalele cãi de înșelare a omului de cãtre diavol.

Deloc întâmplãtor, mesajul “Cultul lui Satan – Eu sunt Wotan, Mamona și Priap, iar cei ce mã urmați sunteți fii mei” se continuã (în dreapta), EXACT ÎN DREPTUL CUVÂNTULUI PRIAP, cu un cuvânt din alt cerc (al înșelãrii), anume YOGA. Citind cursiv, nu te poți împiedica sã nu remarci asocierea de cuvinte “PRIAP YOGA”, cu atât mai mult cu cât ambele cuvinte sunt scrise cu culoare albastrã.

 Priap este zeul sexului din mitologia greceascã. Hidos, diform si de o obscenitate insultatoare pentru cei care-l abordeaza ca si pentru cei care-l zaresc, Priap demonstreaza ca, in orice, excesul aduce dupa sine esecul. Este ultimul dintre zei, fiind un pitic barbos ce-si ridica cu amandoua mainile poala incarcata cu fructe, deasupra falusului de dimensiuni exagerate, in erectie. 

Și pentru cã pãrintele profet sã nu lase nici o îndoialã asupra identitãții celui care “vinde yoga”, ne mai oferã douã indicii: Mamona și Wotan.

Este interesantã aceastã trinitate satanicã, aflatã în opoziție cu trinitatea Dumnezeiascã (Tatãl, Fiul și Duhul Sfânt). Cãci fiecare nume din cele trei înscrise cu albastru, înaintea cuvântului yoga, are o semnificație, indicã o pasiune drãceascã, o cauzã de prãbușire spiritualã.

Dacã Priap reprezintã obsesia sexualã, Mamona este reprezentarea poftei de înavuțire. Deloc întâmplãtor, reprezentarea clasicã a idolului Mamona este cea a unui taur (bivol !?), aluzie pe care pãrintele Arsenie o face referitor la numele celui ce “vinde yoga”.

Nu în ultimul rând, Wotan (sau Odin) este reprezentarea zeitãții supreme la populațiile nordice. El este caracterizat de infatuarea specificã “zeului suprem”, reprezentând aici orgoliul spiritual exacerbat, aroganța și trufia “maestrului spiritual” ce se considerã deasupra tuturor.

Aceste trei atribute (orgoliul spiritual, pofta de bani și pofta de sex) îl descriu fãrã nici un dubiu pe “yoghinul” Gregorian Bivolaru, care a cãzut în întreita capcanã diavoleascã.

Coincidența este prea mare pentru a fi o simplã întâmplare. Având darul înainte-vederii, pãrintele Arsenie Boca a avertizat cu privire la Priapul yoghin dâmbovițean, iar avertismentul sãu este clar: “Cei ce mã urmați (ce îl urmeazã pe Priap), sunteți fii mei” (ai Satanei).

Cine are ochi de vãzut, sã vadã, și sã facã “corelațiile inteligente”. Cãci dacã yoghinii de la MISA au fost capabili sã vadã semnificații oculte și evenimente viitoare descifrând Codul Bibliei (vezi http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7289, http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7290, http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7294), cu atât mai mult ar trebui sã reflecteze asupra profețiilor cutremurãtoare ale pãrintelui Arsenie Boca, care a vãzut încã de atunci cumplita deviere în care avea sã alunece Gregorian Bivolaru, deviere despre care Gregorian Bivolaru a fost avertizat de altfel și de cãtre regretatul Valeriu Popa, care l-a sfãtuit sã nu apuce pe “calea mâinii stângi”, a practicilor oculte sexuale.

]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer