Zilele trecute asistam cu toții la mascarada ”congresului de analizã” a PSD-ului, la așa-zisele ”excluderi” și ”acuze reciproce” dintre Ali Baba Viorel Ponta și cei 40 de hoți din jurul lui.

Și târziu am realizat cã de fapt nu asistãm la dispariția bãtrânului partid comunist și a membrilor sãi, care în ultimii 80 de ani și-a schimbat denumirile, camuflându-se precum evreii, sub nume neaoșe românești, ”istorice”: din Partidul Comunist Român în Frontul Salvãrii Naționale; din FNS s-a desprins în 1992 ”disidentul” Petre Roman și a fondat Frontul Democrat al Salvãrii Naționale (FDSN) ulterior devenit Partidul Democrației Sociale din România (PDSR) care apoi s-a transformat în PSD-ul pe care în cunoaștem cu toții astãzi – ci la re-brenduirea vechiului cuib de hoți.
Manevra e simplã:
  1. Hoții își fac gașcã (numitã partid).
  2. Hoții furã.
  3. Lumea se prinde cine sunt hoții, pe care îi cunoaște generic sub denumirea bandei (în cazul nostru FSN-FDSN-PSDR-PSD).
  4. Lumea se mobilizeazã sã scape de hoți (nu mai voteazã FSN-FDSN-PSDR-PSD).
  5. Hoții sparg gașca și plãnuiesc sã facã altã gașcã, despre care lumea nu s-a prins încã cã este tot a lor.
În prezent, cu aceeași manevrã Geoanã și Vanghelie vor sã ”rupã” la mișto partidul și sã creeze alți pui, pentru a se regrupa ulterior și continua șmenul și furãciunea.
Cãci lumea nu cunoaște indivizii. Cunoaște gașca (ca denumire de partid) și câtiva lideri mai importanți ce apar mereu în atenția publicului. Ceilalți hoți din gașcã sunt doar niște anonimi pentru marea masã a românilor.
Acesta este motivul pentru care:
  1. Nu este lãsat sã aparã nici un partid autentic de dreapta, care sã aibã scris în Statut, negru pe alb, fraza: ”nu primim membri din fostul partid comunist sau din partidele politice de stânga”.
  2. Periodic apar tot felul de ”proiecte politice”, ”alianțe electorale” și alte forme de rebrenduiri menite sã zãpãceascã de cap alegãtorul într-un soi de alba-neagra a denumirilor formațiunilor politice, pentru ca hoții din politica româneascã sã fie cât mai greu și mai încet de identificat de cãtre alegãtorul român.
 Preventiv, acești mafioți neo-comuniști finanțeazã ”din simpatie” cu câteva frimituri pe unii din tinerii promițãtori care doresc sã își facã un nume în politica noastrã dâmbovițeanã.
Sub condiția discreției absolute, le finanțeazã acestor tineri inițiativa lansãrii unui nou partid, sub condiția verificãrii atente a actelor de constituire, ca nu cumva sã aparã fraza cea bucșucașã care le-ar închide calea de a sãri a un moment dat în barca ”amicului” finanța de ei, în caz cã propria corabie de bandiți se scufundã.
Douã exemple se impun cu evidențã în istoria recentã: cazul Tudor Ionescu – cu eșuatul Partid Naționalist, și cazul Bogdan Diaconu cu al sãu partid România Unitã.
Ambii ”naționaliști” de mucava au indus în eroare și dus cu zãhãrelul membrii fondatori emblematici, luptãtori anticomuniști autentici, pentru a crea acea aparențã de onestitate și veridicitate a noii construcții politice.
Ambii ”lideri” au dat explicații aiuristice celor care solicitau cu insistențã inserarea opreliștii accesului în partid a șobolanilor roșii. Tudor Ionescu zicea cã nu are sens sã pui o astfel de opreliște, pentru cã în realitate, ”nu existã stânga și dreapta”. Bogdan Diaconu explica unui bãtrân lider anti-comunist al Pieței Universitãții cã lustrația comuniștilor și interzicerea intrãrii lor în partidul România Unitã ar constitui o ”discriminare” !
Și ambii sunt doar niște marionete ale unor politicieni influenți, care îi ghidoneazã discret din umbrã, având grijã ca nu cumva vre-o umbrã de lustrație anti-comunistã sã se regãseascã în actele de înființare.
Sunt convins cã viitorul îmi va da dreptate și vom vedea regrupați pe furiș, șobolanii roșii din vechile partide – astãzi pierzãtoare, regrupându-se în noi formule politice menite sã ne câștige încã o datã încrederea – și votul.
Organizarea a început deja, cãci mai au doar doi ani pentru a da consistențã noilor iluzii politice, pentru a ne convinge cã ei sunt ”alții” decât cei care au spoliat țara în ultimii 25 de ani.
Singura soluție este sã le punem tinichele de coadã, sã-i marcãm cu fierul roșu, ca pe hoții din evul mediu; sã-i stigmatizãm pe frunte așa încât toatã lumea sã-i recunoascã, indiferent câte denumiri sau culori politice ar schimba. 
Pentru asta, trebuie ca oamenii sã se lepede de lehamitea și dezinteresul pentru politicã – cu care au fost inoculați. Sã se maturizeze și sã înțeleagã cã dacã nu sunt atenți și uitã, trecutul se va repeta iar viitorul nu ne va aduce nimic bun.
http://adevarul.ro/news/eveniment/video-exclusiv-sorin-ovidiu-vintu-daca-statul-roman-m-ar-prins-facut-faceam-puscarie-viata-1_547df123a0eb96501e4c39a2/index.html
Sper ca românii sã învețe sã nu se mai uite în gura politicienilor, ci la faptele acestora. Sã-i judece, și sã-i aleagã dupã realizãri în slujba Țãrii, iar nu dupã promisiuni deșarte.
Tânãra generație care a fãcut posibil miracolul încã unui vot anti-PSD îmi dã speranța cã vom reuși în final sã scãpãm de ciuma comunistã, de Ion Iliescu, Adrian Nãstase, Mircea Geoanã, Teodor Meleșcanu, Victor Ponta, Dragnea, Vanghelie și toți ceilalți 40.000 de hoți care ne-au transformat în ceea ce suntem astãzi: o țarã din care tinerii fug, din lipsã de perspective. Acești tineri luptã pentru viitorul lor, și cu siguranțã vor învinge, cãci alții și alții tot mai mulți, vin din urmã.
]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer