Am primit pe mail acest comentariu, de la un cititor al blogului meu, care a fost se pare, in ultimele douã seri, în Piaþa Universitãþii. Completez mãrturia acestui domn cu un singur comentariu, anume acela cã grupurile de bãieþi tunºi scurt, bine fãcuþi, lãsau masa de gurã cascã sã stea la linia de demarcaþie cu jandarmeria, sprijiniþi de gardurile puse de jandarmi. Apoi, la un semnal formau în spatele mulþimii de manifestanþi, câte un lanþ de 20-30 de inºi care împingeau puternic lumea adunatã, spre jandarmi. Sub aceastã presiune gen gramada de rugbz, oamenii avansau din inerþie spre jandarmi, astfel cã în aceastã îmbulzealã mulþi au cãzut pe jos ºi au fost cãlcaþi în picioare, fiind rãniþi.

Iatã în continuare materialul primit pe mail sub titlul “Nori negrii deasupra Romaniei”

  De cateva zile au inceput protestele, proteste ce s-a incercat sa fie pornite in multe randuri chiar de anul trecut! Am discutat despre ce va urma si despre acestea de mult cu diverse persoane ce aveau informatii, stiam ca vor urma, dar nu stiam cand, nu mica ne-a fost mirarea cand la sfarsitul anului 2010 am vazut primele grupuri de oameni in Piata Universitatii. Atunci am concluzionat INCEPE!   Dupa parerea mea totul a inceput de la oameni, si a fost o chestiune de timp pana manifestarea a fost preluata si ghidata de profesionisti. DA PROFESIONISTI!   Trebuie sa constientizam ca ceea ce se intampla nu mai priveste doar Romania, ci se intampla la nivel planetar, ne uitam ce se intampla in alte tari si in tarile din jurul nostru si vom sti ce se va intampla in Romania, pentru ca din cate observam guvernele nu mai conduc tarile ci …altcineva…   In lume: Razboi?! Iranul este cel vizat de aceasta data, deja agentiile de presa vorbesc despre tensiuni intre Israel si Iran, dupa cum am observat americanii au dus ample campanii pentru inlaturarea de la putere a conducatorilor a caror state s-ar putea impica in aliante cu Iranul (Libia, Egipt, etc…), Iranul mai are alianti China si Rusia, China deja a aparut in presa spunand ca sustine Iranul, pe partea cealalta a baricadei sunt americanii si restul tarilor se vor alatura unei tabere sau alta.   Acum cativa ani am incercat sa imi raspund la intrebarea. De cati oameni ai nevoie pentru o revolutie? Am ajuns la concluzia ca foarte putini. Ce se inampla acuma este o manipulare profesionista, au iesit multimile, a fost nevoie de o scanteie ce sa declanseze acest lucru scanteie ce s-a gasit in Legea Sanatatii, si a avut in prim plan SMURD si simbolul Arafat. Acest lucru a declansat dorinta de a face ceva in populatie, apoi au aparut cei infiltrati, si din cate am observat profesionisti. Acestia lucreaza pe mai multe niveluri:   In strada:  
  1. ‘Manifestantii’ care nu striga niciodata ci doar vorbesc la telefon si se plimba in multime acoperind un perimentru semnifiicativ, schimband 2-3 vorbe cu altii si plecand hotarati in directii diferite. De parca tot timpul au ceva important de facut, ii vezi cum taie multimea indreptandu-se intr-o anumita directie cu scopul de a ajunge din punctul x in punctul y, se duc tinta acolo, nu se plimba natural sa vada ce se mai intampla.
  2. Cei imbracati simplu, cu steagul, crucea ce reprezinta elemente ce atrag atentia avand o atidudine hotrata (manifestantii obisnuiti se uita in stanga si dreapta ininte sa inceapta sa scandeze sau sa porneasca in mars fara initiativa, acestia imprima lozincile si actiunile multimii atragand atentia prin simbolurile ce le afiseaza si atidudinea lor, este suficient sa ii urmez 3 alti oameni ca restul sa se supuna psihologiei multimilor si sa continue),
  3. Cei care au iesit cu portavoce si dau tonul la strigari, chiar daca la prima vedere nu comunica  intre ei, fiecare isi stie rolul sau, si sunt suficienti 10-20 astfel de oameni imprastiati printre manifestanti care sa controleze astfel multimea.
  4. Huliganii, sunt aceia ce sunt infliltrati printre manifestanti, stau in grupuri de 5-6 pana la 15 persoane ce arunca cu pietre si sunt extrem de agitati, cautand in permanenta sa manifeste violent, aici am observat ceva foarte interesant aseara, chiar daca jandarmii au reusit sa ii scoata dintre portestatarii linistiti nu au intervenit in forta imediat dupa, erau 50-100 de oameni, pe care ii puteau inconjura si ridica direct. Majoritatea nu s-au identificat cu galeriile sau alte grupuri inchegate, dar cei mai slabi de inger dintre manifestanti, fie din galerii, fie studenti, etc… s-au alaturat. Jandarmii nu au primit ordin sa ii ridice ci din contra au actionat in numar mic contra loc cat sa impinga violentele pe un areal cat mai mare, astfel grupuri dintre acestia au inceput sa vandalizeze acest areal, au fost lasati special sa faca acest lucru pentru a afisa imaginea unui protest amplu scapat de sub control. Daca facem o paralela intre acesti huligani si cei din martie din Basarabia vom observa acelasi mod de operare, acolo au fost lasati sa vandalizele cu pietre sediul Parlamentului, avand acesta fiind ‘protejat’ doar de cativa scutieri, pe cand in fata televiziunii si a altor obiective strategice erau sute.
Incercand sa raspund la intrebarea de unde provin acestia? Mi-a venit in minte casa de copii, nu spun acest lucru ca o certidudine ci doar ca am putea sa aruncam o privire si sa verificam sau nu acest lucru, mai ales ca acestia sunt cel mai usor de manipulat sa faca aceste lucruri.
  1. Daca analizam putin si actiunile si atitudinea jandarmilor vis-a-vis de intregul protest vom vedea cum ordinele au fost date cat sa conduca la nemultumiri din partea populatiei si nu i-as subestima pe cei ce le dau, caci hai sa fim seriosi daca cei din posturile de comanda nu ar fi in stare, s-ar gasi oameni care sa gestioneze eficient situatia in servicii, pana la urma suntem tara cu cele mai multe servicii. Dar probabil acestia deja gestioneaza situatia?!
    In birouri:  
  1. Presa este un factor importand in aceste conflicte, daca TVR a minimalizat protestele Antena 3 si Realitatea au cautat sa le dea amploare, prin modul in care operatorii luau cadrele, jurnalistii transmiteau de la fata locului si comentarii. De nenumarate ori in special la Antena 3 cand se strigau indemnuri pentru ca cetatenii sa iasa in strada, se opreau din comentarii cei din studio si lasau se se auda ceea ce sa striga, lucru ce era vizibil facut intentionat.
  2. Factorul politic, USL face vizibil mari eforturi pentru a-l inlatura pe actualul presedinte si in pasul urmator logic, a prelua puterea. Si din cate se observa PNL a anuntat public in conferintele de presa ca se alatura manifestantilor. Unele sindicate la fel, galeriile prin sefii lor sunt deja prezente la proteste. Cu alte cuvinte toti cei aflati in sfara de influienta USL cauta sa se implice. Comanda de la centru ?!… chiar ostentativa zic eu.
  Ca si in ’89 mai apare factorul parapsihologic, despre care vorbeste dl. Rapcea in unul din articolele sale precedente, si nu intentionez sa il detaliez prea mult in acesta. Puteti doar fi atenti la impulsurile nefiresti pe care le aveti in intervalele orare in care sunt proteste, impulsivitatea nefireasca fara subiect si motiv care isi face aparitia atat la dvs. cat si la oamenii din jur, impulsivitate condusa spre un scop prin programe subliminale si manipulare. Mentionez ca nu toti sunt afectati in aceeasi masura dar acest lucru devine mai evident la cei mai sensibili.   Cine profita de tot acest joc ? Cine profita din evenimentele din alte tari, unde este mai usor sa privim lucrurile din afara si sa constientizam ca noile guverne sunt cele agreate.   Dl. Basescu s-a retras deja la munte, si nu este singurul (aici nu ma refer la cei care apar pe sticla ci la cei care se invart in cercurile de putere, in special neoficiale).   In incheiere tin sa amintesc de interviuri ale catorva pusnici/sfinti parinti care se potrivesc perfect situatiei, acestea nu au nevoie de nici un comentariu: http://atitudini.com/parintele-justin-despre-revolutia-din-15-oct-2011-sub-nicio-forma-sa-nu-se-iasa-in-strada-pentru-ca-este-o-capcana/ http://apologeticum.wordpress.com/2010/06/25/proorocie-despre-un-masacru-in-2011-in-romania/ http://apologeticum.wordpress.com/2010/06/30/un-alt-pustnic-confirma-proorocia-despre-macelul-din-2011/ http://apologeticum.wordpress.com/2010/12/09/mesaj-de-la-editorul-cartii-pustnicii-nevazuti-ai-athosului-in-care-au-aparut-prorociile-despre-masacrul-din-2011/   Semnat: Dl: Popescu Ion]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer