Zilele acestea ruleazã un nou film pe marile ecrane ale Justiției Române. Este vorba despre un remake a celebrei serii “Alien vs. Predator”, în care pe Pãmânt, printre oamenii obișnuiți, se luptã douã specii de extratereștrii, ambele la fel de periculoase, de strãine și de necunoscute pentru muritorii de rând. TRU-Alien-vs-Predaator-Exclusive-063

În aceastã bãtãlie, pe câmpul de vânãtoare al predatorului Kovesi provenitã de pe planeta DNA, sosesc niște prãdãtori micuți, cu dinți mari, pofticioși care mãnâncã cu douã guri înfometate și pline de bale tot ce prind în calea lor. Rolul acestor predatori este jucat de un grup ocult de personaje dubioase, de etnie evreiascã. Dar pentru cã nu vrem sã fim acuzați de anti-semitism sau anti-evreism, cãci nu putem condamna în bloc toți semiții (inclusiv arabii și palestinienii) sau toți evreii de faptele acestor predatori, o sã le spunem cum le spuneau bunicii noștri: jidani.

În lupta alienilor-jidani cu predatorul DNA, esxitã o micã-mare diferențã. În timp ce alienul-jidan mãnâncã fãrã socotealã, cu o foame insațiabilã de profit tot ce îi iese în cale, predatorul-DNA este selectiv: lui îi plac numai cei ce poartã asupra lor arma corupției și a jafului – cãci doar craniile acestor creaturi sunt demne sã devinã trofee în panoplia predatorului. Și evident cã destinele celor douã specii se încrucișeazã, iar predatorul DNA  reușește sã ia urma unei haite mititele de alieni puși pe jefuit, exact pe terenul de vânãtoare al predatorului.

Filmul acțiunii are multe pasaje obscure pentru marele public, dar semnificative și foarte interesante pentru cunoscãtori.

Interesantã este, spre exemplu, partea în care alienii aflã cã predatorul i-a ginit și le pregãtește o capcanã, moment în care de pe planeta Israelia, de pe una dintre lunile acesteia, Mossadia, este trimisã o navã de cercetare/intimidare care are ca misiune identificarea și specularea slãbiciunilor predatorului Kovesian, pentru dezamorsarea capcanei meșteritã de predator împotriva alienilor jidãnei.

În acest moment al filmului, intervine în mod spectaculos ca aliat al predatorului DNA, o rudã concurentã a acestuia, DIICOT-ul, care reușește sã ia urma și sã-i captureze pe doi membrii ai micii echipe trimise de pe planetoidul Mossad. La acest moment, exact când predatorul DNA își cãuta cuțitul ca sã le punã pielea în bãț micilor mossadiști cenușii, descoperã cã acesta îi fusese furat de cãtre Observatorii SRI și SIE din serialul Fringe care pactizaserã în secret cu cei de pe planetoidul Mossad. Povestea se complicã la momentul în care intrã în scenã bunicul ambelor specii – sau mai degrabã un fel de unchi, dinozaurul SAM, care prin ambasada lui din București încearcã sã punã o mare batistã pe țambal și sã convingã pe predator cã e mai bine sã le dea drumul celor doi mici alieni jidãnei.

Între timp, cu ajutorul unei specii mai puțin cunoscute de pe planeta Anonimus, un grup de creaturi din specia hacheris reușesc sã spargã baza de date a alienilor jidãnei de pe planeta Panamalia și dau în vileag grozãviile sãvârșite de haitele de alieni pe terenul de vânãtoare al predatorului  Kovesian, fapt ce îl face pe acesta sã aparã într-o luminã proastã în fața spectatorilor, de unde și nevoia de a reacționa pentru a arãta cã nu i s-au tocit încã ghearele, dinții și arsenalul de luptã împotriva micilor alieni înfometați.

Evident, în film apar și multe alte personaje secundare, dar la fel de importante în economia filmului, ca de exempu pacificatorul Iulicã, de la Înalta Poartã de Justiție, care dezamorseazã din greșealã capcana pregãtitã pentru alienii jidani.

Este evident cã la acest moment vizionãm doar prima parte a seriei, rãmâne de vãzut dacã actorul principal al acestui film de acțiune și justiție va avea destulã determinare și susținere pentru a duce pânã la capãt lupta de exterminare a micilor cenușii mossadiști.

Între timp, noi oamenii de rând, cãscãm gura gratis la o mega producție marca Justiția Românã și începem sã realizãm cã de fapt singura specie extraterestrã periculoasã pentru noi este doar specia alienilor jidani, care ne mãnâncã pe furiș și covorul de sub picioare.

]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer