Vă facem cunoscut că în ziua de sâmbătă, 5 Noiembrie 2022, între orele 12.30-14.30, în municipiul București, se va desfăşura o adunare  publică organizată de către noi pe Calea Victoriei nr. 12, în fața Muzeului Național de Istorie a României.

La adunare vor participa circa 20 de persoane.

Traseele de acces spre locul adunării, precum şi cele de dispersare vor fi trotuarele de pe Calea Victoriei.

Scopul adunării publice îl constituie Urgentarea deschiderii expoziției permanente a Muzeului Național de Istorie a României, Urgentarea deschiderii Pinacotecii Municipiului București și Protest împotriva neadevărurilor istorice referitoare la Casa Regală a României.

Vă asigurăm că adunarea se va desfăşura în mod paşnic şi civilizat.

Din partea noastră sunt împuterniciţi să asigure şi să răspundă de măsurile  privind buna organizare a adunării, astfel încât aceasta să se desfăşoare în  condiţii paşnice, civilizate şi să nu degenereze în acte de violenţă, domnii Mihai Tociu și Mihai Rapcea.

Personalul desemnat de noi să execute măsuri de ordine pe parcursul  desfăşurării adunării şi pe trasee va purta următorul însemn distinctiv:  banderolă tricoloră pe braț.

Cu considerație,

Asociația ”Urmașii lui Eminescu”

Mihai Tociu

CategoryCauze Naţionale
 1. November 3, 2022

  N-am stiut ca Felix Roncea poate produce cutremure. Dar iata ca tranteste si sparge, farama si fierbe, ameninta si se pretinde femeie!
  Ori poate fierbe Daniel. Mai stii cine citeste si plezneste de furie?
  🤣🤣🤣
  “I really don’t care, do you?”

 2. November 4, 2022

  Stefan cel Mare de Bucuresti umbla travestit. 🤣
  Asta numai dreapta nu mai e, ci stanga.
  Si se asteapta ca la urletele lui dintr-un uterus supradimensionat care ii atarna de pe vertebre in gat, sa inteleg ca fam.Rapcea este pentru budismul sau luata drept familie de unguri.
  Hahaha, ce poanta buna!
  Tashi Delek, rapcica, Sabina, Alessia!
  Sunt doar eu si nu mi-e frica de nici-o dhyana sau dharana fie ea locala, fie internationala.
  Ura este o otrava. Prin ura se ajunge la atac de inima, cerebral, indigestii, fluctuatii in gandire si cohorta de sentimente de inadecvat si de depresie raportate la propria lipsa de semnificatie in viata.
  Reversul urii este iubirea.

One Trackback

 1. […]   MR November 5, 2022 0 Comments […]

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer