Zilele trecute mi-a fost șters cel de-a doilea cont de youtube. Primul, șters în timpul plandemiei, anul trecut, avea aproape 9 mii de urmăritori. Cel de-al doilea, șters recent, avea doar 2200.

Intoleranța stăpânilor media crește pe zi ce trece, împreună cu frustrarea de a constata că nu reușesc să ne reeduce prin măsuri punitive.

Evident, nu trebuie să ne lăsăm înșelați de aparențe: ”modelul chinezesc” nu este altceva decât un teren de testare a măsurilor dictatoriale oferite tiraniei comuniste pentru calibrare și perfecționare, înainte de a fi apoi aplicate la nivelul întregii planete.

Dacă până la plandemie se mai păstrau ceva aparențe – sancțiunile fiind impuse sub pretextul nerespectării unor fantomatice și mereu în schimbare ”Reguli ale Comunității”, acum s-a trecut la măsuri extreme: nu mai există suspendări, motivări și indicații ale pretinselor încălcări, ci se trece direct la pedeapsă. În cazul meu, nu s-au mai mulțumit doar cu ștergerea contului de youtube ci au trecut direct la ștergerea contului google.

Deloc întâmplător, și primul și cel de-al doilea cont mi-au fost desființate după ce am postat video-uri cu senatoarea DIANA IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ.

Contul șters în 2021 – ca urmare a postării participării de la distanță, prin whatsapp, a Dianei, la mitingul pro-viață organizat la Roma.

Contul șters zilele trecute, pentru un live tot cu Diana, în care prezentam românilor singurul lor lider autentic, cu calități înnăscute.

Evident, apelul formulat de mine a fost doar o formalitate, o aparență menită să mențină iluzia că există libertate și justiție în societatea totalitară a Zuckenbergilor, Gates-ilor și altor moguli mondialiști care nu știu cum să facă să ne oprească să spunem ce gândim despre ceea ce fac EI cu lumea noastră, a tuturor.

Căci, cu nimic mai prejos de Youtube, Facebook aplică duble cenzuri: o lună în care nu poți posta sau reacționa la nimic pe contul de facebook și încă 30 de zile în care nu poți face nici un live, semn că de fapt ceea ce îi doare cel mai tare este libertatea de exprimare.

Faptul că îi deranjează ce spunem și mai ales, ce gândim, dovedește că planul lor este încă departe de reușită. Că n-au reușit reeducarea și spălarea pe creier a oamenilor. Că se tem de noi și mai ales, se tem de adevăr. Iar această simplă constatare este suficientă pentru a-mi da speranța, entuziasmul și perseverența să continui.

Ne vedem așadar pe noul canal de youtube, care a reușit să strângă deja în timp record peste 400 de urmăritori.

Mihai Rapcea – YouTube

Lupta continuă !

 1. September 27, 2022

  Treci pe Rumble frate. Are și opțiune de live. .. e mare păcat să investești atâta timp și să-ți bați gura de pomană. Sper că ai salvat ceva din postări…aveai unele foarte interesante.

 2. October 2, 2022

  Este dreptul lor de a cenzura la fel cum și dumneavoastră aveți dreptul să mă cenzurați aici. Au foarte mulți utilizatori și urmăritori și își permit să trieze. Ei pierd bani făcând asta, ceea ce înseamnă că îi recuperează din altă parte, iar asta înseamnă că sunt corupți. Corupția nu e ceva nou în lumea noastră și deci nu ar trebui să ne surprindă. Corect ar fi fost să mute în alte secțiuni și nu să șteargă, doar că ei își permit și cu siguranță că cenzura pentru ei e o afacere. Pentru a rezolva această problemă noi ar trebui să facem conturi în oglindă pe cât mai multe platforme, adică tot ceea ce publicăm să punem pe toate conturile și să reamintim de fiecare dată unde mai publicat. Pe platformele unde e cea mai mare posibilitate de cenzură trebuie închise comentariile și lăsat posibilitate de a comenta numai pe acea platformă unde posibilitatea de cenzură e minimă și anunțat asta de fiecare dată asta. Ei nu v-au șters doar pe dumneavoastră și m-au șters și pe mine pentru că au șters și comentariile pe care eu le-am postat acolo. Ar trebui să avem și noi în România o platformă în stilul https://banned.video/ . O platformă trebuie să aibă oglinzi exact ca “linux repository”. Dacă îți pui toate ouăle într-un singur coș, mai devreme sau mai târziu nu se poate să nu pierzi tot. Deci trebuie să faceți cât mai multe oglinzi la cont și de fiecare dată să anunțați și să trimiteți și link către toate acele oglinzi. LBRY mie mi-a făcut o impresie mai bună și cred că acolo se poate lăsa liber pentru ca să se poată comenta. Oricum, liber la comentarii trebuie lăsat numai pe platforma cu cea mai mică probabilitate de cenzură. Bine ar fi să anunțați și pe blog de fiecare dată când publicați ceva și să trimiteți link către toate acele oglinzi. E mai multă muncă așa cum zic eu și ați avea nevoie de un ajutor. Ar fi fost bună o aplicație care să facă toată treaba asta automat dar nu avem. E foarte nepoliticos ceea ce vi s-a întâmplat. Te face să te simți înjosit, disprețuit și scârbit. Sper să nu vă lăsați demoralizat. Experiența este într-adevăr singurul lucru cu care se poate lăuda un om prost. Nu există om prost în această lume care să nu se laude cu experiența. De asta trebuie să ne mai gândim și la schimbare. Îmi amintesc când eram la o plimbare la niște prieteni și într-o crâșmă cineva tot juca acolo la păcănele de unul singur. O prietenă l-a întrebat: Câștigași ceva acolo? Și ce a răspuns? “Câștig experiență!”. Experiența te ajută, dar te ajută doar să repeți cu mai puțin efort ceea ce repeți. Trebuie să ai grijă ca ceea ce repeți să nu fie greșit.

  • October 4, 2022

   Mai abtine-te cu coruptia pe youtube! Daca ti-ai facut cont de youtube, e pentru ca esti snob.

   “Corect ar fi fost să mute în alte secțiuni și nu să șteargă”
   Cand oi fi pe platforma ta si cand ii vei avea la tine in casa, ii pui sa joace dupa regulile tale.

   “Pentru a rezolva această problemă noi ar trebui să facem conturi în oglindă pe cât mai multe platforme, adică tot ceea ce publicăm să punem pe toate conturile și să reamintim de fiecare dată unde mai publicat. ”
   Si adica te-ai imputit si pe alte platforme. E-te, ce sa spun!

   “nu se poate să nu pierzi tot”
   Pentru ca asa vrei: cu descarcare.

   “Oricum, liber la comentarii trebuie lăsat”
   In nici-o carte nu scrie ca ceva “trebuie”. Tu trebuie sigur, eu nu!

   “Bine ar fi să anunțați și pe blog de fiecare dată când publicați ceva și să trimiteți link către toate acele oglinzi.”
   Adica sa renunte sa mai fie Mihai Rapcea, si sa fie Mihai Narcisul.
   Si link pentru cei ce nu stiu sa caute: Fiat Link!

   “E mai multă muncă așa cum zic eu și ați avea nevoie de un ajutor. Ar fi fost bună o aplicație care să facă toată treaba asta automat dar nu avem.”
   Pentru ca esti zgarcit.

   “E foarte nepoliticos ceea ce vi s-a întâmplat.”
   De-a dreptul obscen si abominabil!

   “Te face să te simți înjosit, disprețuit și scârbit.”
   Vrei LAMAIE?

   “Sper să nu vă lăsați demoralizat.”
   Doar demolat.

   “Experiența este într-adevăr singurul lucru cu care se poate lăuda un om prost.”
   Hai tu, ca modest mai esti!

   “Nu există om prost în această lume care să nu se laude cu experiența.”
   Vai tu, dar sclipicios mai esti! Ma orbesti. Mi-a sarit in ochi.

   “De asta trebuie să ne mai gândim și la schimbare.”
   Schimbi subiectul ca ai facut “poc” de atata gratie?

   “Experiența te ajută, dar te ajută doar să repeți cu mai puțin efort ceea ce repeți.”
   Experienta tine de trecut. Si crasma tine de trecut. Si prietena ta graviduta tine de trecut. Mai faci si eforturi. Sa nu crapi dracu de efort pe site ca n-avem unde te ingropa!

   “Trebuie să ai grijă ca ceea ce repeți să nu fie greșit.”
   Ba tubercul, cum sa fie lectia gresita? Tu esti gresit fabricat. Si iese din cauza ca taica-tau s-a culcat cu alta decat maica-ta. Studiaza problema si ai sa vezi ca e adevarat!

   Nici nu e necesar sa ma semnez. Pentru ca nici nu meriti!

   • October 4, 2022

    Ai propus o soluție demnă de toată admirația. 😀

  • October 4, 2022

   Aveam probleme cu cititul cand eram copil. Tu de fapt esti remus salata, sau remus foi de varza, fierte si scoase goale din oala.
   Nici asta nu ti s-a spus acasa. – Pacat! Mare pacat!
   Sa-ti mai scrii si alta data numele tot legat! Aici e site de adrese de mail. Si suntem atat de tehnici ca nu mai stim pe ce parte sa ne sclifosim.

 3. October 4, 2022

  Cand ti-au zis, “Hi Mihai Rapcea!” te-au gasit ca esti “hi” cu majuscula. Daca nu m-ai lasat pe mine sa te apar si sa te invat ce sa spui, acum suporta si masca, si vaccin, si sa fii cuminte acasa!

  https://youtu.be/8_es0GcRBtQ

 4. October 26, 2022

  Deployment of US elite division in Romania indicates beginning of WWIII
  https://english.pravda.ru/news/world/154598-screaming_eagles/

 5. October 31, 2022

  Uita-te la data https://apnews.com/article/9c620a34f2f14685910d2930f6900baf

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer