Cu aceastã ocazie, LUNI, 8 OCTOMBRIE 2012, ºcoala noastrã de Yoga organizeazã, în mai multe oraºe din þarã ºi din strãinãtate, un program spiritual care va cuprinde: prezentarea unor exerciþii yoga (asana-e), realizarea unor spirale yangŸ în aer liber etc.

În BUCUREªTI, aceastã manifestare se va desfãºura în PARCUL TINERETULUI (situat peste drum de staþia de metrou „Tineretului”), începând cu ora 17:00, dupã urmãtorul program:
– 17:30-18:30 Prezentarea unor posturi yoga în aer liber; – 19:00-19:30 Meditația în spiralã YangŸ cu tema: „Yoga ni-l reveleazã pe Dumnezeu în universul nostru lãuntric”. La aceastã meditaþie sunt invitaþi sã participe toþi cei care doresc (inclusiv cei care nu sunt înscriºi la cursurile de yoga).
Între orele 22:00-22:45, se va realiza la unison de cãtre yoghinii din þarã ºi din strãinãtate meditaþia cu tema: „Starea de unitate spiritualã în diversitate a yoghinilor din întreaga lume”.
Yoghinii sunt rugați sã vinã la ora 17.00 pentru a putea realiza împreunã pregãtirile necesare și sã-și aducã izoprenele pentru asanele la sol.
Persoanele care doresc sã asiste sunt așteptate la ora 17.30.

Vã aºteptãm cu drag!

sursa: yogaesoteric
]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer