Mi-a ajuns la ureche o relatare interesantã. Cicã la o ședințã cu instructorii s-a primit mesaj de la Gregorian Bivolaru prin care acesta se plangea de efectul dezastruos al blogurilor anti-misa asupra cursanților (în sensul cã s-a subțiat rãu numãrul de spãlați pe creier iar fraierii nu mai rãspund la comenzi ca altã datã) și… noutate absolutã – LE CEREA INSTRUCTORILOR SÃ VINÃ CU PROPUNERI (idei inteligente !) DE STOPARE A EFECTULUI PRODUS DE ACESTE SITE-URI.

Cicã au fost tot felul de propuneri din salã: sã se facã meditații de diferite feluri, cu Bagalamuki, cu Kali – la care cicã respectivul cu propunerea a fost întrerupt și s-a cerut… și altceva. Adicã alte idei, cã asta e fumatã de mult.

Nu știu cu certitudine dacã povestea descrisã aici e adevãratã ori ba, sau dacã chiar așa s-au desfãșurat discuțiile. Cert este însã cã s-au recunoscut oficial niște lucruri:

  1. Blogurile care criticã MISA deranjeazã, adicã au influențã asupra cursanților. Nu știu câte bloguri critice la adresa MISA existã, dar înțeleg din relatãri cã al meu e cap de afiș.

  2. Au fost deja “epuizate” mijloacele clasice de “combatere” – gen meditații, care se pare cã nu au dat efectul scontat. Oare de ce ? Sã-i fi pãrãsit Dumnezeu pe misani ?

  3. Se cautã “alte mijloace”, mai practice și mai eficiente de combatere. Îndrãznesc sã presupun cã în categoria asta intrã atacurile cibernetice repetate la adresa serverului pe care sunt gãzduit cu siteul, sau încercãrile de spargere a parolei (sãptãmânale, deja au devenit o rutinã).

Și nimic nu a mers. Stimate domnule Bivolaru, permiteți o umilã propunere genialã de la un sãrman cursant exclus pentru 3 ani pe motiv cã v-a denigrat ?

Propunerea mea este teribil de simplã: schimbați lucrurile la MISA. Renunțați la manipulare și spãlare pe creier, faceți doar yoga, aia simplã veche de mii de ani, fãrã revelații cutremurãtoare în premierã galactic-eonicã, insistați pe bazele yogãi (yama și nyama), renunțați la a mai face bani trimițând cursantele de la MISA sã facã karma yoga în industria sexului (videochat și dans la barã prin cluburi de noapte) și ca prin minune, problemele pe care le aveți cu rapcea.ro se vor rezolva peste noapte.

Nici nu e nevoie sã declarați cã faceți ceva în sensul ãsta, ca sã nu pãreți cã îmi faceți mie concesii și cedați. Schimbați direcția ușurel, pe nesimțite, sã nu vã pierdeți obrazul (și orgoliul spiritual). Oamenii vor simți oricum schimbarea. Și se vor bucura. Și vor veni tot mai mulți sã facã yoga. Inclusiv cei din anii mari, care au plecat din pricinã cã la salã se fãceau de toate, numai tehnici yoga nu.

Iar eu promit cã voi deveni, cu blogușorul meu deranjant, cel mai mare susținãtor al MISA din galaxie.

Dacã însã veți continua pe calea minciunii și manipulãrii, oamenii vã vor simții, cã nu sunt tâmpiți, sau nu cu toții.

Exemplu: credeți cã publicând un cãcat de articol laudativ-sforãitor de genul: “Interceptarea convorbirilor lui Gregorian Bivolaru a fost ilegalã!” cursanții vor uita CONȚINUTUL acestor interceptãri ?

Ce credeți cã va conta mai mult pentru cursanții yoga din acea perioadã ? Faptul cã interceptãrile au fost ilegale, sau “revelația” cã mult-iubitul lor maestru AVEA TELEFON MOBIL, dar ținea secret acest lucru (ca sã nu fie asaltat de fani), pozând într-un om simplu ce evitã tehnologia GSM pe motiv cã “radiazã creierul” ?! Ce va conta pentru ei, CONȚINUTUL convorbirilor interceptate ilegal – care dovedeau cã magistrul Grieg este și el om ca toți oamenii, cu pofte fantezii și dorințe lumești, sau faptul cã a fost intreceptat ilegal ?!

Pãrerea mea este cã Grieg ar trebui sã coboare rapid de pe piedestalul pe care l-a cocoțat imaginația înfierbântatã a unora, și sã dovedeascã astfel mãcar o singurã putere paranormalã: puterea paranormalã (în cazul lui !) a BUNULUI SIMȚ !   

]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer