Relatam în urmã cu ceva vreme cã la ședința cu instructorii de yoga de la MISA, venise un mesaj de la Gregorian Bivolaru prin care acesta îl expunea public pe instructorul yoga și fost purtãtor de cuvânt al MISA, Costicã Cojocaru, pentru derapajele sexuale ale acestuia, ne-conforme cu practica continenței sexuale.

De parcã umilința la care a fost supus la ședințã nu i-a fost de ajuns, Costicã și-a bãut pânã la fund cupa amãrãciunii umilinței publice în momentul în care crainicii de serviciu anunțau înaintea fiecãrei spirale din Tabãra de yoga de la Costinești din acest an, mesajul venit de la Grieg pentru femeile de la MISA, prin care acestora li se interzicea sã aibã relații sexuale cu Costicã Cojocaru, pe motiv cã îi plac actele sexuale cu descãrcare drept în gura “minunatelor”.

Evident cã în aceste condiții, Costicã nu și-a arãtat deloc nasul prin tabãrã, preferând sã sufere în tãcere, departe de tabãra de la Costinești.

În final, Costicã a rãbufnit totuși pe facebook, pe pagina lui (https://www.facebook.com/tao.costica), unde i-a lansat urmãtorul reproș lui Gregorian Bivolaru:

tao costica

Unii ar putea sã considere tratamentul la care Grieg îl supune pe Costicã drept un test al umilinței, o tãiere a egoului, deci un act spiritual, transformator. Personal, eu consider gestul lui Grieg drept o lecție datã aroganței și ipocriziei de care a dat și dã dovadã Costicã, care mai anii trecuți ținea cu mare aplomb conferințe despre continența sexualã. Chiar și pe blogul personal, Costicã lasã sã se înțeleagã cã el practicã zor nevoie continența și se bucurã de beneficiile ei, când în realitate el ejacula într-o veselie. Ori, chestia asta se numește ipocrizie și se regãsește pe undeva prin yama și nyama, cred cã la regula cu respectarea adevãrului.

Priviți doar la poza de profil a Cojocarului, în care se ipostaziazã într-un fervent urmașcostica cojocaru al maestrului Grieg, fotografiindu-se lângã yantra sinelui desenatã de acesta pe peretele grajdului casei pãrintești din Tãrtãșești, la vârsta de 16 ani. Costicã privește în sus, hristic și hieratic, ca într-un orgasm al conștiinței cosmice, dând de înțeles cã prin atingerea privirii sale de yantra maestrului, a prins și el un pic de lustru spiritual și a beneficiat deci de un originaltransfer de putere și autoritate asupra celorlalți muritori de rând din MISA. Cu alte cuvinte, manipulare ordinarã prin care un limbric spiritual nevoiaș cautã sã împrumute din autoritatea liderului alfa pentru  a se impune în fața celorlalți.

Da, o sã spuneți cã am boalã pe individ, și aveți dreptate, nu mã ascund. Spre deosebire de el, eu nu o sã mã prefac cã mã bãșesc cu parfum de Himalaya și mã cac perle spirituale. Eu, spre deosebire de majoritatea liderilor MISA, nu mã prefac cã plac un om sau cã nu mã enerveazã, dacã omul ãla mã enerveazã. Costicã Cojocaru a fost cel care m-a eliminat de pe grupul de yahoo al cursanților de la MISA, unde lansasem o discuție constructivã despre dogmele din MISA. Astfel, a apãrat somnul dulce al spãlaților pe creier care amenințau sã se trezeascã gândind și punând întrebãri inteligente, și astfel a furat cursanților șansa de a reforma școala de yoga. Pentru asta, Costicã, cred cã își meriți soarta și îți urez sã faci scurtã la mânã de la atâta labã. Tantricã și cu continențã.

]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer