Karen Kingston, o fostă angajată a companiei Pfizer rupe tăcerea și povestește ce conține în realitate vaccinul anti-covid și ce probleme de sănătate produce. Din păcate, nu am avut timp să traduc materialul în limba română, căci este destul de amplu și de complex, însă în esență, confirmă prezența grafenului, ca ingredient principal conductor de sarcini electrice necesare pentru lipidizarea învelișului protector al ARN-mesager. Materialul merită urmărit cu atenție, deoarece oferă informații extrem de detaliate despre cum acționează în realitate vaccinul.

Pe net deja are loc o amplă campanie de decredibilizare a lui Karen Kingston. Spre exemplu, pe topicul alocat acestui subiect, de pe platforma Reddit, se afirmă (fără dovezi) că această doamnă a lucrat doar în perioada 1998-1998 pentru Pfizer, în timp ce pe profilul de twitter al ei, @KarenKingstonKK, acesta este în continuare conectat la http://varitage.com/ un site ce face reclamă la Pfizer. Pentru cei ce nu știu, reamintesc faptul că primul medic care a afirmat că a găsit oxid de grafen întro mostră de vaccin Pfizer a fost Dr. José Luis Sevillano, aspect contestat imediat public de către reprezentanții Pfizer, printr-un comunicat preluat de agenția de știri Reuters.

Interesant este faptul că în afară de un institut fantomatic spaniol, care a publicat un raport bazate pe mostre ”fără origine cunoscută”, nimeni n-a mai avut curiozitatea să facă verificări la microscop a conținutului vaccinului împotriva covid, majoritatea luărilor de poziție bazându-se pe informații oficiale, marile trusturi de presă publicând dezmințiri cu privire la conținutul bogat în oxid de grafen, fără dovezi substanțiale (cum este spre exemplu acest articol apărut în Forbes).

În acest veritabil război online al credibilității, sunt hibe și bâlbe în ambele tabere:

– pe de-o parte, cei ce susțin că au descoperit grafen în vaccin sunt ”subțiri” la verificările calificărilor științifice (auto-intitulați doctori, care de fapt sunt psihologi, foști angajați Pfizer, dar care n-au lucrat în cercetare și producție ci în marketing), etc., etc.

– pe de altă parte, nici cei din zona ”oficială” nu excelează la capitolul credibilitate, majoritatea fiind reprezentanți din zona mediatică, puținii specialiști în domeniul medical ne-aducând probe concrete privind conținutul vaccinului din motive de protecție a patentelor și drepturilor de autor.

În concluzie, trebuie să privim cu precauție ambele tipuri de discurs și să privim mai degrabă la efectele produse de vaccinuri până în prezent. La o analiză a datelor oficiale de pe site-ul FDA (american) și EMA (agenția europeană a medicamentelor) remarcăm că lipsesc cu desăvârșire graficele efectelor adverse pe țări, tipuri de vaccin și categorii de vârstă, după mai bine de un an de la începerea campaniei de vaccinare, ceea ce este de-a dreptul straniu și inexplicabil. Și atunci, publicul ce poate face ?! Intră pe site-uri gen infowars, unde găsește informații ”scăpate accidental” de FDA, care nu arată deloc încurajator: https://www.infowars.com/posts/oops-fda-accidentally-shows-list-of-covid-vaccine-side-effects-including-myocarditis-autoimmune-disease-death/ 

Update: în urma publicării acestui articol, am început să primesc tot soiul de informații și materiale de la cititori, care mai de care mai interesante, pe care am decis să le adaug ca un soi de post scriptum.

În primul rând îi mulțumesc lui Adrian pentru comentariul și materialul postat (raportul CDC din iulie 2021 privind rata infectării și mortalității datorate epidemiei de covid-19), ce evidențiază două aspecte contradictoriii la prima vedere:

– primul, că deși cei vaccinați au început să devină majoritari în unele state americane, tot ei sunt cei mai mulți bolnavi din statisticile infectărilor cu covid. Până aici totul în regulă și în bun acord cu dogma medicală oficială referitoare la vaccin, în sensul că nu te protejează de virus, dar te ferește să faci o formă gravă.

– al doilea aspect relevat de statistici arată totuși că numărul de cazuri grave și de morți provin din rândurile vaccinaților, ceea ce contrazice povestea cu forma ușoară a bolii dacă ești vaccinat.

Cele două aspecte nu le-am remarcat doar eu, citind raportul, ci și cei din presa care mai emite fără să citească de pe prompter indicațiile venite de la OMS.

  1. August 1, 2021

    Buna ziua. Va transmit cel mai recent document de pe site-ul CDC (centrul guvernamental de combatere a bolilor din SUA), mai oficial de atat nu se poate. Vedeti si cele 2 grafice, merita. Asadar, avem dovada oficiala ca au dreptate specialistii si expertii de prim rang care atrag atentia in mod public, de peste jumatate de an, ca cei care se vaccineaza cu aceste seruri experimentale devin mai vulnerabili la contactarea noilor versiuni/tulpini ale virusului. Sa speram ca acesti specialisti si experti de prim rang nu au dreptate atunci cand atrag atentia si asupra faptului ca, cu cat se vor injecta cu mai multe doze din aceste seruri experimentale, cu atat vor fi mai vulnerabili si mai predispusi cei vaccinati sa faca forme din ce in ce mai grave de boala, raspandind in jurul lor noi tulpini/versiuni mai periculoase ale acestui virus (intens prelucrat in laborator inainte de a ajunge in mediul inconjurator). https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/pdfs/mm7031e2-H.pdf

    • August 2, 2021

      Curvelor!

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer